20430
-
habár most nézem, hogy az x3 zenéje az mp3 alapból :) -
thanx. na de legyen muzsika, vagy ne legyen muzsika?
:D
Mert akkor jó lenne ha valaki valahogy megoldaná hogy kiszedje azzal a programmal úgy hogy más nem szól bele :) -
Ehheheh... Mi is! :) Sok szerencsét! 
-
Nekem is ez, ezért gondolom úgy hogy ráérek jóra csinálni! :D
Nekem ez most egy kis öröm/elfoglaltság/tapasztalatszerzés/tanulás/jó kihívás
Örülök hogy megcsinálhatom, remélem képes leszek rá!

-
Szerintem amúgy nemsürgős, mert ha nemveted fel a banner dolgot, akkor szerintem maradt volna minden a "régiben" kitudja meddig! De ez az én véleményem... :) -
gondolom igen a neve alapján :) -
Ez az mp3encoder arra jó hogy a zenéket kiszedjük a játékból mp3ba? :) -
itt nézz körbe -
Emberkék... egy viccesnek hangzó kérdés, de nagyon is komoly. ugyanis van lehetőség rá elvileg. Legyen hang a banner alatt? Meg lehetne csinálni hogy a fórumunkban szóljon az X3 zenéje, ha sikerül megszerezni MP3ban. Csinálhatnék rá stop gombot is ha már valakit idegesít :D
Persze sok munka lenne ez az egész, de miért is ne? Már ígyse hiszem hogy a héten elkészülök :D
A kiadás dátumát úgy a téliszünet idejére kell halasztanom mert elszaladt velem a lóó :D -
ja zsolo, nyugodtan csinálj x "köb" oldalt. -
o0tomy0o #1460 De nem nyílvánvaló hogy miért kell az alap windózos IDE driver? Én azt gondolom azért mert a srácok ahoz az egy driverhez írták a progit. mert nem akartak több 10 gyártó többszáz kiadott drájveréhez progit írni. . . gondolom én. -
Ez egy másik kérdés.
De a SFNightmare leírásában benne van amit lentebb irtam, és ezért nem megy nálam sem. -
Ez rendben van, de a legtöbb alaplap nem megy normálisan a saját drivere nélkül, és abba beletartozik az ide driver is. -
Nemhát! Nem is kínlódnék vele! Megcsinálok mindent amihez kell DvD, aztán Zavartalanul játszom naphosszat... 
-
A titok az alábbi:
Ha neked a Windwos alap IDE drivere van fent (nincs fent semmi via4in1 sem Intel Inf update, semmi hasonló cucc) akkor működik az SF Nightmare, egyébként nem. -
Nincs szó elvállalásról (vagy igen?) Arról volt szó, hogy ha mindenki beleegyezik akkor szívesen elfogadom a tisztséget. Vagy ezen már túlvagyunk, csak nekem nem tűnt fel? :D -
o0tomy0o #1454 no mivan, épphogy elvállaltad a hivatalt, azt már egybül uralom mi? 
-
Nem jönne be. Ugyanis az SF azt is érzékeli ha az adatkábel be van dugva, annak ellenére is hogy nincs áram alatt a cucc... -
o0tomy0o #1452 számomra ez felfoghatatlan..... egyszerűen nemtom elhinni. Nekem simán megy a játék ha a meghajtó le van tíltva meg a virtuális meghajtók is el vannak tűntetve... eszem f*** megáll. No mindegy. Csak ki akartam prószálni, és megosztottam veletek mire jutottam, de már be is fejeztem! 
-
Tomy ne oszd az észt kérlek ;)
Nem vagy te annyira jártas a témában....
A dolog szerencse kérdése...Ha éppen a megfelelő hardverkonfig/szoftverkonfigod van elfut lehúzás minden tiltás nélkül! (scsi-s wincsik)
Aztán van akinek ide-je van és neki nem kell lehúzni csak 1 letiltás és kész (pl te)
Van olyan akinek csak lehúzva megy.
És van olyan akinek egyáltalán nem megy! -
Hááát figyelj! Éééén megpróbáltam az SF progival is és annak rendje és módja szerrint eltűnik a DvD meghajtó, mert a sajátgépben nem látszik és mégsem megy a gém! Megpróbáltam letiltani eszközkezelőben is, ott is eltűnik, de a gém még mindig nemmegy... De ha lahúzom akkor azonnal. Úgyhogy szerintem tényleg Fortunáé a döntés! :) -
Használhatod a webtárhelyem ha akarod. -
o0tomy0o #1448 De ilyen nnincs hogy szerencse kérdése! egyszerűen csak az a lényeg hogy a meghajtókat le kell tíltani, hogy a rendszer úgy vegye mintha nem lennének, egyébbként ez eszközkezelőből is megtehető.... semmi extrát nem csinál a SFnightmare.... meg persze a módosított starforce progi kell, ennyi. egyszerűen nemtom elhinni hogy ne menne.... És én ezzel úgy vagyok hogy tuti hogy nem szerencse kérdése! -
Jaja! Én hiába csinálom végig azt a procedúrát a SFNughtmare -el nemindul el a játék anélkül, hogy ne húznám le a DvD -t. Gondolkodom rajta, hogy veszek egy Y tápelosztót és ráforrasztok 1 kapcsolót... :) Ki fog kopni az aljzat a DVD -ben... :)) -
Örülj neki...nem meindenki ilyen szerencsés.. -
o0tomy0o #1445 Nos, kicsit kielégítettem a kíváncsiságom, és most kicsit offolok egyet. Már egy órája játszom úgy az X3-al hogy 3 DVD-t másoltam föl a gépre ezalatt... ennyit arról hogy a starforsz (vagy a securom már nemtom melyik védelemmel látták el) buzerálná a lemezt! Ennyi. Legalábbis nálam. Cska a legelején az indításnál kell hogy letíltva legyenek a meghajtók, utána mikor fut a játék nem lényeg. Legalábbis eddig...
-
pff :(
Kepfeltöltésre nem rakhatom fel a képeket, mert png-k...
Úgyhogy pred gyere msnre... :) -
o0tomy0o #1443 Saját SPP-omból miért nem tudok EC-t venni? vagy átpakolni? vagy hogy kell ha lehet? [#help -
megpróbálom összehozni a dolgot igényeidnek megfelelően :) -
o0tomy0o #1441 UT= Universe trader? 20 millából veszek 10 SF-t Mk3-as trade cpu-val az jobban keresne a konyhára? -
Hát profitáló factory Omicronban 2wheatfarm m complexben, de inkább ut-ket használj, azok sokkal profitálóbbak. -
Ha esetleg valaki tudna éles világos háttér (pl egy fehér vagy ilyesmi színű sima bolygó) előtt levő meteoritmezőről vagy gyűrűről képet....
Meg egy két sima, csillagos vagy nemcsillagos űrháttér se lenne rossz :)
Meg esetleg egy jól kivehető nap, bár az lehet bajos lenne a flare lense efekt miatt, de megnézném...

-
Asszem telepíthetem a Flash 8at az MX helyett... (lesz töltőcsík, halgatás beleegyezés. Kár hogy még sohasem csináltam, eltarthat egy darabig...)
APROÓ!!!
Tud valaki Flash alapú weboldalt X3ról? csak példának megnézni hogynézki stb...
Meg az is jo volna ha lenne balami X3 webkit hivatalos rajongói oldalak készítéséhez vagy valami... Lehetnek benne használható képek, logók ilyesmik :D -
o0tomy0o #1437 Esetleg ha a mesterek segítenének a #1413 as hozzászólásomban lévőkben! köccönöm 
-
a Faq-ban le van írva és link is van! -
nem mondtam hogy X3 :) -
Nem rossz csak nem X3 hanem Eve. -
Ez se rossz :) (szerintem) -
Nem azt mondtam, hogy minél kissebb annál jobb, hanem inkább kicsi legyen de éles mint nagy de életlen :D
Nyugodtan csinálhatod akármekkorába csak minél élesebb annál kevébé lesz recés + hibás a széle ha kivágom, és kevesebbet kell rajt javítgatni. Ami nem is nagyon megy, szal talán még inkább rontanék vele :D -
Daemon Tools v4.00 letöltési link
Ezzel be lehet mountolni! Uyganis ez virtuális DVD kép...
FAQ-ban leírás indításhoz..