20430
-
Mayan #1510 Egyelore kicsit lassunak tunik, de talan majd belendul.
Feldobtam par mp3-at a jatekbol. Egyelore az utolso 4 az igazan erdekes, de majd este felrakom a tobbit is.
Itt a forumon viszont csak akkor legyen zene, ha nem indul magatol. Nem orulnek, ha minden frissitesnel nekiallni zenelgetni. -
ÓóóóóóóÓÓóóóó... Már regelték a nevem! 

-
Egyébként tudtátok, hogyha a szektormenuből választjátok ki az egyik adv. nav .sateliteteket vagy fighter drone-okat át tudtok bele teleportálni
(5km-en belül és ha van transporter device)? Ultra lol szerintem, de nagy hasznát nem látom mert, csak 1 cargoja van, mind1. OFF: nem leszek gépközelben most 3 napig, csak jelzem hogy nem haltam meg! -
nah mind1, azért lehúzom a játékot és meglátjuk hogy milyen lesz
egy X800-as már úgyis tervbe van véve :) -
Kéne már új logót csinálni, mert ez már vagy két éves, de nincs rá időm és lelkierőm. :)
BTW a klánomnak nincs különösebben színe (talán fekete-ezüst?), illetve nem szándékozom megváltoztatni a nickemet. :) -
Argonau #1505 Lehet, hogy a zárójeleket és a tartalmát más színre kéne módosítani az avatarodon
mondjuk a klán színére
-
Argonau #1504 ...és lőn 
Amaro útjára bocsátotta a portált. Egy hét bétateszt, a tagok feltöltése egyelőre korlátozva van, adminoknak (majdnem) mindent szabad. Ki lett a fórum házigazdája? Jelentkezzen az admin jogokért. Ja a cím: x3reunion.fw.hu
-
Én Radeon 9800Pro-n, majd XT-n játszottam vele... :)))) -
-
Hogyha lesz/van magyar X3 rajongóoldal akkor a bannerra felnyomom majd a linkjét. Meg köllene csinálni valami "screenshot-site"-ot arra az oldalra ha lesz ahova mindenki töltögethet fel képeket. Ha lesz/van ilyen oldal...
Legyen ;) -
az X3 eddig ment az Atisoknak is, csak gyengébben mint Geforce-al... Úgy érzem a készítők jobban húztak a GeForce felé...
Én is most a GeForceomra várok, mer nemsokára befektetek egybe.
De persze próbát megér. :D -
Hmmm.... Házimozi szösszenet? Nem is rossz ötlet! Egy űrcsata frankón nézne ki! 

-
geforce-omon ment, ati-n nagy fekete képernyő majd kilépett -
Hát pajti, arra készülj fel, hogy nem fog hasítani, mint a szél, mert egy Gf6800GT-n is belassul keményen. De mennie kell. :)
Viszont szerintem az X2 nem a videókártyád miatt nem akart elindulni, hanem a másolásvédelem miatt (csak feltételezés, de megalapozott :)). -
No offense, csak annyira belelkesült mindenki, hogy kezdtem attól félni, ne adj isten egy kisebb házimozi-szösszenetett fogtok még a végén összehozni, úgyhogy muszáj volt egy kis kritikai él.
-
Hááát egy próbát mindenképpen megér... Bár tény, hogy az a leggyengébb pontja a gépednek, de szerintem menni fog. 
-
érdemes kipróbálni? nekem az X2 el sem akart indulni az ati kártyámmal :) -
[NST]Cifu barátom, azért a flash bizonyos dolgokat elég jól tömörít, másrészt ha túl nagy lesz, egyszerüsítek. Harmadrészt pedig egy normális böngészőnek elég egyszer letölteni, azután tölti a gépről. Végezetül pedig fogok csinálni neki preloader cuccot is, szal no para.
Közkívánatra megy minden, szal ha nem fog tetszeni, természetesen változtatok rajta. Addig meg megyek a magam feje után....

Remélem mindenkit megnyugtattam :D -
A szögletes zárójel felismerése ekkora problémát okoz (ha valakinek a neve fölé viszed az egérkurzort, szépen ki is írja a valódi nicket)? 
Másrészt viszont el kéne gondolkozni azon is, hogy mégis mekkora méretű banner a reális, mert egy több megás flash kiverheti sokaknál a biztosítékot (nálam is)... -
Kösz a felajánlást, ha valami nem megy, kérdezek. :D
Szerintem számíthatsz rá hogy lesz ilyen mert hát izé. -
Felhívom a figyelmet rá, hogy Zsolo volt olyan jó fej, és csinált nekem screenshotokat PNG-ben. Úgy illendő, hogy mindannyian megköszönyjük neki, és mondom a többieknek, hogy mindenki munkáját, ötletét, vagy bármilyen segítségét a bannert illetően örömmel veszem!
Ennyi. Suliban vagyok, álmos vagyok, unalmas az óra... Delphi óra lenne, de nem csinálunk semmit, mer alig vagyunk benn páran... Mindjár felkötöm magam...
(kár hogy nincs X3 demó, felnyomhatnám a sulis gépre és tolnám addig... :D ) -
kisviku #1489 Látom valami flash-es dolog van itt készülőben.
Egy kicsit én is értek hozzá, ha kell segítség,szóljatok. -
Egyébként reggelt mindenkinek! -
Merj nagyot álmodni NSTICIFU vagy mi a szösz.... :D
Van valaki kifogásod ellene, hogy megpróbáljam? Legfeljebb belesülök, és csinálok egy egyszerűbbet, de hadd szakadjak má meg a billentyűzet fölött ha ahhoz van kedvem :D
Köszönöm...
(Különben is, elég baj nekem hogy várnom kell karácsonyig a cuccokra a gépemhez, el kell hogy üssem az időt valami értelmessel...) -
Arden #1486 az encoder arra jó hogy ujra tudod vele tömöríteni a zénét,( pl 64kb 22kh) és igy kisebb lesz a file, (egyébkét 192kb 44kh az eredeti zene, mp3-ban) -
Héééé!!! Még most nézem, hogy ebben a pillanatban EZ a topic a 9. legnépszerűbb téma! :) -
Ehhehhe...
-
Nem azért a húsz fillérért, de jó hogy nem 6.1-es AC3 effektekkel tűzdelt 720x386-os XviD animációt akartok benyomatni bannernak... Szálljatok már le a földre. -
Jó éjt! :)
-
Tomy az 1473-as üzenetedre értettem hogy kötekedés, de nem is kicsi. Fáradt vagyok, éhes, és nőtlen, szal elég morcos és sértődékeny is. :P
A másik, a zenék azér vannak hogy kiválogassuk a jókat mondtam már. Mert vannak nagyon jó zenéi is, bár tény hogy ez szubjektív...
Én elteszem magam lassan "holnapra"... Jó8 mindenkinek.... :D -
-
o0tomy0o #1479 Te csak meg se szólalj. =)™ -
o0tomy0o #1478 ohh, ne haragudj, nem kötekedésből írtam, csak annyi hogy némelyik csak szimpla csörtögés meg zaj, a tényleges zene féle fájlok meg némelyik 1MB sincs.... mi ebben a kötekvés?
-
Ő már csak ilyen =) -
Tomy nem tom mér kell kötekedned folyton, csinájjá, ha ekkora a szád! :D
Különben sem fogom addig kiadni a kezem közül, mondtam már, amíg tökéletes nem lesz. Ergo igényes, látványos, ízléses stb...
Az hogy zenét is játszik le hadd legyen már egy plusz
nem kő leszólni. Csak azért mert ezt kihagyom, nem lesz jobb hidd el... -
o0tomy0o #1475 ahogy nézem némelyik 1MB nyi sincs... szal nemnagyok -
loool akkor nézze meg nekem valaki hogy ha alapből abban van hogy hány mega az összes zene hehehehe
na jó félre a tréfát... sztem amúgyis hosszú egy-egy track, elég lenne mondjuk öt ami ismétlődne. nem hiszem amúgyse hogy feltöltethetjük a zenéket a moderátorokkal, mert sok lenne. szal törekedni kell arra hogy csak a legjobbakat. és azt elkülditek és átkódolom valami gyengébb minőségre ami kevesebbet foglal de azért szar se legyen... És akkor megoldom valahogy :D -
o0tomy0o #1473 meglehet. De én jobban szeretem az igényes, komolyabb, használhatóbb dolgokat, mint a "mindent tudó de semmire sem jó"-kat 
-
Szerintem ha megtudja csinálni, akkor miért ne?! Legalább egyedi lesz... :)
-
o0tomy0o #1471 Én szerintem ne legyen. Inkább legyen igényes maga a kinézete. Zenéz meg majd halgatjuk a játék alatt