20430
-
Nah akkor felveszem a házigazda jogot :).
Persze csak ha a modik is úgy akarják... -
-
Én Zsolóra szavazok :) Nekem megfelel :) -
Újból zaklatlak, csak egy gondolat... lehet hogy már annyit kellene költeni tuningra, hogy jobban megérné egy komplett új gép. De ezt csak segítségnek mondom tényleg! Te tood pontosan milyen konfigod van, és mennyi kereted rá. :)
Igazából nekem is új gép kéne, mert se PCI Express, se 64bit, se HT, se dupla mag, se tudom is én mi.... De annyira nem vészes még és sokba volna :) -
Skype nálam nem megy jól, mert proxy mögött vagyok...így fent sincs... -
Skype. MSN-en sokan zaklatnak :D -
Emperors, nem akarok bunkó lenni, meg megsérteni, téged, szal előre is bocsánatot kérek.
De én egy GeF4 MMX mellett fel se tettem volna a kérdést. Hallgatni arany.
(Amúgy meg a GeF4 MMX-ek nem is igazi GeF4-esek, valójában gyengébb a GeF 3-nál is! Csak jól hangzott akkor, hogy 4, és tök olcsó, de valójában a GeF2 és GeF3 között volt valahol szintben. Egy tuningolt GeF2-es semmi más. A Gef4-esek közül a Ti4200 volt a jó. )
Még egyszer sorry.
-
-
Jer MSNre.. -
(nem vagyok Microsoft...) :D -
A zenével kapcsolatban: Két lehetőség van, ha megy, úgy csinálom, hogy megjegyezze a beállítást, és ha kikapcsoltad frissítés után is kikapcsolva legyen, ha bekapcsoltad akkor bekapcsolva maradjon, amíg te át nem nyomod.
Ha ez nem megy, mert per pillanat lövésem sincs hogy lehet megoldani, aki tud valami scriptet vagy akármit rá szóljon, szal ha nem megy, úgy lesz hogy alapból ki lesz kapcsolva, és te bekapcsolhatod, de ha frissítesz kikapcsol. Ez sztem nem túl nyerő, szal utánanézek alaposan hogyan lehet megoldani jól.
Ha minden kötél szakad, dobom a zenéket a fenébe. :) Idegesítő dolgot nem akarok csinálni, ami ráadásul lassít is :D -
Érdekes tapasztalataim vannak az új oldallal kapcsolatban. IE alatt nagyon szarul jelenik meg és nincsenek beviteli mezők. Opera alatt csak kicsit rossz... Mire lett optimalizálva? Mekkora méretű avatart kell/szabad feltölteni? -
Na hi ittvagyok.... Sok volt mára a suliból... Mindjár sorra válaszolok mindenre ami nekem szólt... :D -
Vettem Boron Carriert meg Teladi TL-t, HÁT NAGYON DURVÁK 

Állati jól néznek ki. -
Ahhh télleg! Köszi... :) -
Nem, ha kereskedsz náluk, illetve ha BBS-en küldetéseket válalsz el Teladi szektorokban. -
Csak olyan rögös az út odáig... :) Még most fogom venni a második gyáramat, ami valószinűleg 1 Teladinum Foundry lesz Ore Beltben... Tényleg! Ha a Teladiknál reputationt akarok növelni akkor csak a Kalózok irtásával tudom elérni ezt? -
Javaslom akkor tedd ezt, amikor már lesz egy-két M1-ed vagy M2-őd. :))) -
Jaja a Xenonok elég durvák! :) Engem is lerohantak, amikor át akartam "slisszanni" 1 Xenon szektoron... :) Kis szemetek!Na majd később visszatérek rájuk!
-
Köszi.
Akkor ugy néz ki egy jó nagy adag tuning ráférne a gépemre.
Majd gyűjtögetek.Mire meglesz addig hátha már nálunk is kapható lesz a
boltokban(úgy tudom még nem kapható itthon).
+a patchek hátha többet javítanak rajta(szaggatás,bug,stb.)
Irigy vagyok ám rátok!
-
goyo2 #1530 Én minden irást olvastam eddig, itt lapulok a háttérben, a javaslatom csak annyi a moderátor személyét illetően, hogy korrekt legyen, ne éljen vissza vele. Nekem meg nincs mitől félni, nem szoktam káromkodni
.
Javasolni én nem akarok mert akit innen ismerek azokat az x2 forumbol ismerem. Az tudom, hogy valen, kisviku és cifu támogatott mindenkit mindig. A többi emberkéről keveset tudok. Bocs ha kihagytam valakit. Holnap meg lesz az új gépem bibííí -
Nagy képkészítési akció közben úgy gondoltam csinálok egy fotót egy xenon állomásról...
Először is kellett egy kis help, mert egyedül kevés voltam :)
De aztán meguntam a hihetetlen nagy akadást és úgydöntöttem nekimegyek az állomásnak....Itt fagyott ki :) -
Köszi a részletes leírást! -
Ez úgy működik, hogy a "moderálás" topicba egy házigazdának alkalmas egyén kéri, hogy legyen házigazda. Vagyis 1 éve legyen legalább regisztrálva, és az sem árt, ha mondjuk a moderátorok közül pár azért ismeri, és nem volt vele eddig komolyabb probléma. Választani nem nagyon szoktak házigazdát a topiclakók, hanem a mozgalmasabb topicokban a moderátorok jelölnek meg valakit, aki a témában otthon van, és megbízhatónak tartják. Az ilyen relative kisebb topicokban kérni kell a házigazdaságot, természetesen megszavazhatjuk, tőlem mehet így is. De a végső szót úgy is a modik mondják ki.
Én pl. csak akkor vállalom e topicban a házigazdaságot, ha erre senki más nem hajlandó, mert valószinüleg csak egy-két hónapig leszek aktív itt, utána megunom a játékot, és nem valószinű, hogy később olyan sűrűn benézek ide, mint ahogy teszem azt most. Amúgy Kisviku, Valen, Mayan és Zsolo is alkalmas lenne szerintem házigazdának, de azt nekik kell eldönteni, hogy akarják-e egyáltalán azt.
Mondjuk a szavazás abból a szempontból jó lenne, hogy nem lenne olyan sértődés eset, mint a FAQ-nál volt (Hixer ha jól látom az eset után eltünt...). -
Argonau #1526 Szavazzunk. A jelöltjeim továbbra is Valen, Kisviku, Zsolo007 és Cifu. Első kérdés, hogy közülük ki hajlandó vállalni, és akik igen, azok közül válasszon a nép, de jó lenne, ha más is jelölne, ne csak én dumáljak itt. -
Elkezdem csinálni a képeket amiket tegnap este kértél :) Remélem errejársz majd.. -
Én mondtam, én elválallom, ha nektek jó :) -
Hát a 256mb memó önmagában is kevés....de a VGA is gyenge ehhez, sorry :( -
Ki az aki szivesen bevállalná? -
Ezt én is tudom....De házigazda csak úgy lehet valaki, ha a topic népe :D az illetőt választja...
Ennyire ne nézz butusnak CIFU :) Egyébként meg köszi a felvilágosítást :) -
Ehhehhe... :) -
Hello.
Olvasgattam itt a hozzászolásokat és azt szeretném megkérdezni,hogy
mennyi esélye van annak,hogy elinduljon nálam a game.
/-AMD Athlon(tm)XP 2000+,256 MB RAM,NVIDIA Geforce4 MX 440,
40 GB HDD/
Ugye ne is reménykedjek:(
Mert hát ahogy olvasgatom a forumot jó gémnek tűnik!
Thx.
Zsolo én rád szavaznák.
Mert elég sokat is vagy itt,meg azé elég sok mindent tudsz.
Szerintem
-
Ha a moderátorok topicba nem kéri senki, hogy házigizda legyen, akkor eléggé valószinűtlen hogy magától azzá válik valaki. Élnék a pergyanuval ugyanis, hogy a modik nem gondolatolvasók. :) -
ÉN azt mondom ejtsük meg a szavazást. Mindenki írja le a jelöltjét...
Legyen meg, kitudja mennyi idő még majd hizigazdává teszik az illetőt, szal...
De ez természetesen csak egy javaslat :) -
Fenrir>
Nekem a lenti configgal 1280x1024-ben szinte reccenés nélkül megy (kivéve a nagyob fleetbattle-t) szal no para, nekem az X2 ATi kártyával is simán ment (igaz 1.4-s patch mellett) -
Argonau #1515 visszaállítva -
Argonau #1514 a lap gyorsítása miatt átírja a magot, csak elfelejtette lelőni a lapot
azt mondja, fél óra :)
-
Vicces az új honlap...
Következő hibát írja:
CRITICAL_ERROR:
Sor: 144 File: /disk/raid3/x/3/x3reunion/class2.php
A hiba: [2]: A core beállításokat nem lehet kiolvasni az adatbázisból - A core beállítások hiányoznak.
CRITICAL_ERROR:
Sor: 151 File: /disk/raid3/x/3/x3reunion/class2.php
A hiba: [4]: Nincs core mentés. Futtasd a Core visszaállító segédet a core beállítások újraépítéséhez.
Az újraépítés után készíts egy mentést az admin/sql részben. -
Jókérdés, hogy ki lett a házigazda, ahogy én látom nem dőlt el... -
o0tomy0o #1511 Sajnálom, és bocsi mégegyszer...