20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Predmaster
    Viszont a szimulátor rész szép volt. Csak a kamera nagyon zavar. A külső kamera jó volna, de a gép túl magasan látszik, és nem tudom lejjebb vinni, csak dönteni. És célkereszt sincs olyankor, ami a nagyobb baj. Meg ami zavar hogy a kamera túl mereven követi a gép mozgását. Jobb volna valami rugalmasabb kamerakövetés, vagy nem tudom. Nincsen valami beállítás, ami megoldja a bajom?
  • Predmaster
    Peresze hogy megvolt. Alap hogy fölnyomom rá. Anélkül meg se néztem, de kétlem hogy a patch-től lenne. :)
  • Mayan
    Patch megvolt?
  • Zombye
    Srácok! valaki próbálkozzon már elfogni egy xenon P-t gyakorlatilag minden fegyvert rá lehet pakolni még a kyon emittereket is, ráadásul 130-al megy. igaz, hogy csak 2x125 MJ pajzs megy rá.

• Lockheed
    Köszönöm...
  • Predmaster
    legújabb van fönn, hova cseréljem? :)
    majd veszek új kártyát...
  • [NST]Cifu
    Próbálj meg videókártya drivert cserélni.
  • Predmaster
    a Freelancerben az irányítás nagy pozitívum volt, ebbe is rakhattak volna hasonlót. A grafika marha szép, dehát ha nem tudom élvezni, hogy vígasztaljam magam ezzel? :S
  • Predmaster
    Baahhh... Mért kell ekkorát csalódnom? Nagyon elszomorodtam! :(
    Szarul megy. Mindent megpróbáltam, egyszerűen nem játszható. Ráadásul csak a szimulátor megy. Ha rendes játékot kezdek, kifagy. Ha a második, vagy harmadik szimulációra megyek, kifagy. Csak az első szimu megy.

Ráadásul az irányítás sem igazán tetszik... Ehhez talán télleg kéne egy rendes Joy. Node honnét szűjjek? Egosoftos fiúk, hajrá, sok munka van még ezen...
  • [NST]Cifu
    Van ugye egy scanner a hajón x hatótávolsággal. Alapból csak a hajó körülötti ekkora távolságod "látod", mind a térképen, mind a célpontok befogása tekintetében. A duplex scanner 2x hatótávolsággal, a triplex pedig 3x hatótávolsággal rendelkezik. Nem árt az általad nem vezetett hajókra is nagyobb hatótávolságú scannert pakolni, mert ugye a szektorokat bármikor megnézheted, de a szektorból csak annyit látsz "frissitve", amekkora az abban a szektorban tartózkodó hajó(id) és műholdjaid belátnak.
  • Lockheed
    Ááááá, nagyon szépen köszönöm... :) Dejó. :) Tényleg mire jó jó a duplex és a triplex scanner??
  • Zombye
    No megnéztem.

koordináták:

-181 km
    0 m
    0 m

Kilépsz az északi kapun kb 45 fokos szögben elindulsz délnyugat irányba, kb 188 km távolságban lesz a kapu. legyen a hajón duplex, meg triplex scanner is, és ha látsz goner hajót akár azt is követheted, engem pl egy goner ranger vezetett oda a kapuhoz.
  • Zombye
    Nem felejtettelek el, megkaptam a privit, csak színházban voltam előadásunk volt.

Mingyá megnézem.
  • Predmaster
    már megy. úgy látszik csak a daemon viszi. :)
  • Predmaster
    Nem indul bakker
    Alkohollal próbálom, de azonkívül mindent jólcsináltam
    Én ezt nem értem.
    Aszongya rakjam be a eredeti CD-t.
    Pedig adatkábel meg mindent lehúztam.
    Szemétség.
  • Emperors
    Lenne egy kérésem.
    Ha valakinek lesz egy kis ideje naggyából elmonaná nekem hogy miről szól ez
    a szőveg.Ennyire még nem vagyok perfekt angolbó.
    Thx

NEXT GENERATION OF THE X UNIVERSE - X³: REUNION
    The Sequel to the award winning X²: The Threat will introduce a new 3D engine as well as a new story, new ships and a new gameplay to greatly increase the variety in the X-universe. The economy of X³: Reunion will be more complex than anything seen in the X-universe before. Factories are being built by NPCs, wars can affect the global economy, NPCs can trade freely and pirates will behave far more realistically.

The Technology
    Extensive development has gone into the X³ engine, making full use of DirectX 9 technology, to create dramatic visual effects and stunningly realistic starships. Coupled with the massively enhanced A.L. (Artificial Life) system, X³: REUNION will present players with an ever changing, evolving universe; where a players actions really can shape the future of the universe.

The Feature
    Newcomers will enjoy the additions to the already graphically impressive, almost living X³-Universe, while veterans can expect new construction options and an improved physics model.

The Story
    What happened so far: While the Argon fleet is stretched almost to breaking point by the continuing attacks from Khaak, a new enemy is stalking the X-universe. What links a mysterious ship with the power to disappear, the ruthless Yaki pirates and a machine left by an ancient species? Its time to strap yourself in, warm up your laser cannon and get some answers.
  • Lord Zax
    Igen, én pl kiprobáltam, lányegében egy mod, amit az inditásnál tudsz beállitani, és ugyanott kiis lehet szedni. Nekem egyáltalán nem lassitott semmit se a játékon, viszont elég szegényes a belsö, ha jol emlékezek 4-5 fajta van összesen, valoszinü ezért nem adták ki hivatalosan, mert a többi még nincs kész.
  • Predmaster
    na felraktam a game-t meg a patch-t, de most öcsémmel kell foglalkoznom...
    Addig valaki feleljen lécci, hogy mivan azzal a cockpit csomaggal. :)
  • Fenrir
    vétkeztem uram, bocsáss meg :D
  • Emperors
    X2 elindulni elindul, de hogy gyors nem lesz az biztos.

Ez mit jelent?
    Mennyi az a nem gyors?
    Ugye azért nem közelít a diavetítés szintjéhez?
  • Predmaster
    Valaki kipróbálat a Cockpit Call back csomagot? milyen a végeredmény? Nem tudom hogy felrakjam-e
    Ha fennvan kilehet majd kapcsolni?
  • Predmaster
    nektek gondolom most fenn van a gépen a CD-képfálj mi? Jókor gondolom végig... már kiírtam DVDre és letöröltem... :D
    Most másolhatom fel újból.

(Nem tudom megvárni az új karimat, egyszerűen NEM BÍROM! Tegnap egész nap DVDket írogattam hogy csináljak helyet, szal MOST felrakom! )
  • Lockheed
    Valaki nemtud segíteni esetleg?? #1599 ???
  • [NST]Cifu
    Meglehetősen kevés esélyt látok arra, hogy a játék kezdésekor valaki M1, M2, M6 vagy TL pilótafülkéjében találja magát. :))))
  • Valen
    Joy sztem csak a M5-M3 osztályú hajókhoz kell, egyébként meg az egérrel jobban lehet célozni (magán vélemény :)
  • [NST]Cifu
    Paszmeg nem mondod, hogy még mindig nincs joyod? :)))
  • Zsolo007
    Há az e-mailomra nem jött válasz, házigazda nem lettem, szóval asszem nem tetszettem a modiknak :)

Hajrá, valaki más próbálja meg :). Mert jó lenne egy házigazda..
  • Zsolo007
    Én két kézzel is elvagyok, persze nekem van joyom ;)
  • Fenrir
    ehh kipróbáltam egy pár percet

hát mit ne mondjak, 20 kéz kell hozzá és egy izmosabb videókártya

nameg nem ártana egy joy is :)
  • Valen
    goyo2>

miért a 1597-s hozzászóláshoz replyzted?
  • [NST]Cifu
    Egyes alaplapok az adatkábelen lévő cuccost akkor is érzékeli, ha abba nincs bedugva tápkábel, ez pedig komoly galibákhoz is vezethet.
  • Lockheed
    Nem tudná valaki megadni nekem a MAELSTROM nevű szektorban a tőle Nyugatra (W) lévő Unknown szektorba nyíló ugrókapu pontos koordinátáit? Már vagy 20 perce keresem 1 Harrier Raider -rel, hogy a kalózok ne érjenek utol, de egyszerűen nemtalálom! Köszi!
  • goyo2
    Mekem csak a tápkábeleket kell lehúzni. Nem is értem miért kéne az adatkábelt is.
  • Valen
    ha két M-s Bogas-d van akkor lehet őket complexummá tenni, de sztem jobban megéri venni egy nagyobbat ha tudsz.
  • lammaer
    Jó annak akinek van bátyja :) Nekem lassan a fiam kezd majd gépezni, akkor aztán tarthatok fennkét gépet :)
  • lammaer
    Látom vannak itt mogulok :) Én még lassan haladok, most tervezem a második gyáramat.
    Egy kérdés: az Argonoknál nagyon megy a Bogas. Egy Bogas factorym már van, és igazából duplázni szeretném a termelést, az is elfér még ott.
    A kérdés: lehet olyan komplexet csinálni amiben csak két ugyanolyan gyár van (jelen esetben Bogas factory). Nem szeretnék kettő különállót fenntartani mert:

1. Megint kell két szállítóhajó
    2. Eladásnál állandóan kiszúr egymással a két konkurens eladó hajó...

Szóval, megy rendesen ha két azonos gyár termel, és csak 1-1 hajó hozza az energiát illetve adja el a Bogast?
  • Valen
    az eladott cucc pénze a bátyámé lesz, így nekem kvázi ingyen fejlődik a gépem.
  • Valen
    én a gépem fejlesztését egyszerűen oldom meg, megvárom míg a bátyám fejleszt (2-3 havonta) és a kijövő cuccot beteszem a gépem,be, a régimet meg eladjuk :)

igy mind2-nek mindig elég korrekt gépe van.
  • Predmaster
    Igen steweee, ha belegondolok, teljesen igazad van. De azért nem mindíg olyan egyszerű nem eladogatni fillérekért a dolgokat. Nekem most szükségem van ramra, ami úgy cirka 12 rugó, és van egy kevés lóvém karira, na most a jelenlegit el tudom oasszolni 13ért és kijön a ram, a többi meg kártyára kell, de ha az alaplapom válogatós és nem megy a dual channel a régi rammal azt is ki kell cserélnem, és úgy majdhogynem minuszba vagyok, sőt az árak még emelkedhetnek. Szal lehet úgy járok hogy a TV-tunerem is el kell adnom, és más lehetőségem nincs.
    Remélem hogy nem lesz gáz a rammal, és minden menni fog terv szerint, de látod, vannak különleges helyzetek. De az biztos, hogy ezen a gépen nem fejlesztek tovább, és eladni sem fogom hogyha újat veszek. :)
  • Lockheed
    Jó estét mindenkinek! Azt szeretném megkérdezni, hogy olyat lehet -e, hogy pl.: 1 bányát, és 1 gyárat kötök össze complexummá? És egyáltalán, hogy megy ez? Egyszerre kell megvenni az összes cuccot(gyárakat, complex construction kitet) hozzá, és egyenként kipakolni vagy hogyan?