20430
-
Nem hiszem, hogy ki lehetne őket irtani. Valószínűleg valahol máshol létrejön egy bázis az elpusztított helyett. Legalábbis remélem, mert kalózok nélkül egysíkú lenne az élet :) -
Na én is belekezdtem a hétvégén.
Nagyon elkeserített, hogy az X2-es főhadiszállás-szektoromat lebutították. Akeela's Beacon az eddigi X-ekben 400% fénnyel rendelkezett, az SPP-k fosták magukból az energiát. Most azt írják, hogy Akeela kisérlete majdnem katasztrófával zárult, és hogy leállították a projectet. Pedig még nagyon jó helyen is volt... Na mindegy, keresek majd másikat.
Ti találtatok szektort, ami nem 100% illetve 0% fényt ad? Eddig voltak kisebb különbségek, most meg mintha minden szektor 100-as lenne, meg van elvétve egy-egy 0-ás, de ezektől különbözőt még nem találtam...
Peccsről írtátok, hogy mostantól a kalózbázisokon spawnolnak majd kalózok. Ez alapból nem így van? Tehát mostani peccsel ki lehet őket irtani, és akkor nem jön több hajó? Az szomorú, mert eddig shipcapture-ből éltem meg...
"NPC-k harci teljesítményének növelése"
Na, erre kíváncsi leszek. Kicsit idétlen is, hogy az NPC-k órákig képesek kergetni úgy egymást, hogy a legpontosabb lövésük is csak 5 centire közelíti meg az ellenség hajóját, de nem találja el... -
Nagyon tetszik, ígéretes. Ügyes gyerek ez az András
-
Nem tudom, hogy hányan olvassátok az egosoft fórumot de találtam egy érdekes topict, aminek lehet hogy magyar szerzője van, a topic egy módról szól, aminek az alkotója "Andras", itt egy link:
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=108498 -
Mi hír a bannerról? -
Hát elvileg modiknál. Én jelentkeztem, de nem volt túl sok reakció... -
Én inkább GOD motornak fordítanám. Amúgy az X3 rendszerét és gazdaságát irányító program. -
off: bocs de itt olvastam nemrég erről
kinél kell jelentkezni ha egy téma házigazdája szeretnék lenni? -
Köszi ezzel megoldottad a problémám. ;) -
kisviku #1661 Nekem DVD-s van, de eredeti. -
kisviku #1660 Én egész jól hozzászoktam.
Először látom értelmét,igazi értelmét a "Rudder Optimization"-nak.A kezdetekben elég mérges voltam az egérről való irányításnak, de mára már megszoktam.Nagyobb hajót (M6-ot) könnyebb irányítani, bár ahhoz már a billentyűzetet is igénybe veszem.Ettől nagyobbat már nem lehet csak egérrel irányítani, mert egy TL már nagyon lassan fordul. -
Van itt olyan akinek megvan a dvd-s verzió rarokban még? Kellene nekem az .r36 mert ahonnan töltöttem ott nem volt fent és ezért az egy fájlért nem akarok regelni msáhova. Aki tudna segíteni küljön egy pm-et pls. -
goyo2 #1658 mijaza GOD hajtómű?
-

-
én a freespace 1-2-t vagy 10x nyomtam végig billentyűzetről, a haverjaim sem tudták elképzelni hogy hogy az istenbe lehet játszani klaviatúráról így
nyomtuk utána hálóban dogfight-ot is, ott is lenyomtam őket, nemhiába jó hajó a Valkyrie :) -
Hát ha nem harcolsz akkor le lehet lenni egérrel, bár én magam nem tudok elképzelni egy űrszimet egérrel [nagyon fasza joy tulajdonosa :) ] -
kisviku #1654 Ugye megmondtam, hogy szép év vége lesz nekünk? 
Jó,jó, azért odaszóltam nekik az érdekünkben... -
Ááááá! Végre... :) -
mennyire játszható egérrel? mert akkor a peccs után megint megpróbálom -
Megjelenés valamikor karácsony elött.
Újdonságok és hibajavítások:
-Mobil bányázat
-A szektorok fel lesznek javítva (milyen szempontból?!?)
-HUD megjelenítés sebességvesztésének javítása
-A lövedékek megjelenítésekori sebességvesztésének javítása
-Több grafikai finomhangolási lehetőség
-Optimizált shader teljesítmény
-Jobb minőségű és sebességű közepes beállítású shader megjelenítés
-A játékmenet hibáinak kijavítása
-A proci leterheltség csökkentése, javított általános teljesítmény
-NPC-k harci teljesítményének növelése
-GOD hajtómű kiegyensúlyozása
-M1 és M2 hajók pajzsgenerátorai feltápolva
-M2 hajók fegyvergenerátorai feltápolva
-Swarm rakéták kiegyensúlyozása, és az NPC-k általi használata kijavítva
-Teljes tip menük
-A kalóz bázisokból immár spawn-olni fognak a kalózhajók
-Megnövelt NPC harcok és konfliktusok
-A történet végi Argon besorolás bug kijavítva
-Argon vs Boron harcok esete megoldva
-Az elfogott hajók sebesség bugja javítva
-A hajók követő módban nekimennek az ugrókapuknak bug kijavítva -
Jó dolgok lesznek benne! És még karácsony előtt! :)
Végre elkezdhetek normálisan játszani :) -
goyo2 #1649 Új infók az 1.3 paccsról a hivatalos lapon! -
Bocsesz, nem lammaer üzenetére akartam replyolni, csak mellékatt :)
Emperors #1642 -
Emperors: Hogy lehet hogy meglepődsz ezen? Hogy lehet hogy nem láttad még? Fut neked a játék ugye? És nem próbáltad ki max garfon??? Ejnye, ejnye... :D
Amúgy talán a legszebb játék amit valaha láttam. De űrhajósok között mindenképp a legszebb. Milyen kár hogy nem úgy műkszik ahogy kéne... -
Vissza vagyok! -
A kép mit akar ábrázolni?Valam ugrókapú?---ez bent maradt veletlen,
nem akartam de véletlen rányomtam az entert.
sorry.
-
milyen kép? -
Bocsi,az ucso sor véletlenül bentmaradt.
-
Most néztem meg az EGOSOFT oldalál a képeket.
Hu..hát..
ezek gyönyörűek!
A kép mit akar ábrázolni?Valam ugrókapú? -
lammaer #1641 Zombye: "legyen a hajón duplex, meg triplex scanner is"
Miért legyen mindkettő? A triplex mellé ad bónuszt a duplex? -
Szégyenlem magam, hogy lemaradtam a megjelenésről. X2 kedvenc játékom volt.
Viszont ezt bepótolandó lesz mivel játszanom a téli szünetben. :)
Az SF féle CloneCD-s verziót kezdtem el megvenni egy netes boltból :) van valami különbség eközött és a dvd verzió között? -
1. -Bedokkoltatod az eladni szánt hajót 1 shipyardba aztán bedokkolsz Te is és akkor már eltudod adni!
2. -Kereskedsz... Olyan dolgokat szállítol be gyárakba amikből hiány van! Megveszed ott ahol gyártják olcsóbban, és eladod drágábban! Később vehetsz gyárakat, bányákat, amikből ha jól üzemelteted dől a lé! Vagy pl.: rámégy 1 fajra akiket irtasz és hajóikat elfogod, majd azokat elaadod. Állomásokon küldetéseket vehetsz fel, majd ha azokat megcsinálod azért is kapsz pénzt! Vagy lottózol, de hasonlóak a nyerési esélyek az igazihoz, ráadásul ezt megteheted kereskedés közben is! :) Sok Szerencsét! -
kisviku #1638 Na hazajöttem "wellness" hétvégémről és azon morfondíroztam útközben, hogy ha egy hajót hozzárendelek egy állomáshoz és utána adok ki neki egy "sector trade" vagy "universe trade" parancsot, akkor az a gyáram termékét/termékeit fogja eladni? -
brunnerone #1637 Már bocs de nincs leírva még magyarul sem -
mrzed #1636 Remélem, tud valaki segíteni:
A sztori folyamán azt írja, hogy menjek el Thuruk's Pride-i, trading postba... a kapunál vár is Saya a Nikkonofune-ban, valamit dumál is, de hiába szállok le a trading post-on, vagy követem a csajt, nem történik semmi. Mit kell itt csinálin? -
Lord Zax #1635 F.A.Q. (nagyon szépen levannak irva benne a dolgok, magyarul, érthetöen) Fent piros nagy betükkel. Vagy olvasd el a maualt, amit kaptál a játékhoz.
Már elnézést, de az orrod elött van, legalább nézz körül mielött kérdezel. :) -
brunnerone #1634 Bocs a zöldfülü kérdésekért de ha:
1.Elfoglaltam egy hajót akkor hol/hogyan tudom eladni?
2.hogyan lehet máshogyan sok pénzt csinálni? -
Nekem bevált a hub kikapcsolása, csakhát anélkül nem lehet célozni... :) -
Bocsi,egy NEM kimaradt a szaggat előtt.
-
Nemrég olvastam itt a forumon,hogyha kikapcsolod a Hudot akkor egy
kicsit gyorsabb lesz és szaggat annyira.
Bár ezt én nem tudom alátámasztani de biztos így van.