20430
-
Hát ja, ki van zárva, hogy J, K-t ID-vel puhítsak!
Apró cafatokra szed. Mondjuk ezeket a nagy dögöket amúgy is más módszerrel foglalom, illetve most van kidolgozáson egy új, amivel 50 rakétát takaríthatok meg.
Valaki már foglalt úgy hajót, hogy nem a HCF-ben ült, csak kiadta neki a parancsot, hogy küldje át a katonákat?
Érdekelne, mert része lenne az új módszernek.
Nekem abból az ismeretlen szektorból eltűnt a Sohnen! Pedig el akartam foglalni!
Van egy elméletem, miszerint nem mindegy, hol találnak el, hol lőjük az ellenséget, mikor már lent a pajzsa. Akinek megvan az M0 blueprint (én ki is nyomtattam), az láthatja rajta, hogy van pajzsgenerátor, meg antennák megjelölve. És aki már tapasztalta, én igen, volt olyan, hogy 90%-ra ment a HCF-em hullja, és nem semmisült meg semmi, míg máskor 2%-nyi amortizálásnál elment 1 db 1 GJ-os pajzsom.
-
Lehet, hogy gond, hogy ugrasz, én nagyvaddal megyek! (Leviathan, Valhalla, Castrum, Aegir...) -
Romeo One #18587 A respawn működéséről tudna valaki kicsit többet regélni? Ippeg Xenonirtásra adtam a fejem, de Hyperionnal ez picit túlmegy a beugrunk-gyakunk-összeszedjükacuccokat (vö: sika-kasza-léc) tevékenységnél. Szóval, ahányszor bemegyek a szektor közepére, (Xenon534, ha ez számít), ott van 3 J. Már a nyolcadikat lövöm le, de mindig 3-at találok középen. Számít, hogy közben ugrok? Igaz szektoron belül, de mégiscsak ugrás. Hogy lehet kitakarítani teljesen egy szektort? (OK, tudom, sokat lőni...)
Ugrás nélkül legyakni az összeset, és utána már üres marad? Vagy még akkor is visszamennek? -
Romeo One #18586 Tényleg macerás... Nehezebb pozicionálni, sűrűbb helyeken könnyű nekihúzni bárminek (egy mozdulattal amortizáltam le így két gyáramat...), viszont van előnye is.
Nem kell leüríteni szállítás előtt, minden nyersanyagot, készterméket, és a számlát viszi tovább!
Az ünnepek erre mentek rá, átalakítottam a szektoraimat, és összevontam, amit lehetett. -
Értem, hogy ezt akarjátok mondani, de egy J-hez menj mondjuk oda és puhítsd meg ID-vel! Nekem ezért muszály eltávolodnom tőle, ahol még transzportálni tudok, de őt sebezni már nem! De azért kösz a tippet!
Van egy txt-m, ami az elhagyott cuccost tartalmazza. De ha nem vagy 100m-en belül nem is látod meg. Viszont nem Proxima szektorban van: Unknow Sector (W Proxima Centauri)
Hanem ismeretlen szektorban Proximától nyugatra, de vigyázz mert a szektor közepe felé járőrözik egy Sohnen nagyvad is. -
Freddy TNT #18584 Proxima szektorban nem találom a megadott koordinátákon. Pedig advenced satelit-el is pecáltam.
Mellesleg honnan tudod ezeket az adatokat ? Nem hinném hogy szektoronként százával dobáltad a sateliteket.
Mondjuk elég szenyóságnak tartom, hogy egyes ládákat nem látsz csak műholdakkal. -
Freddy TNT #18583 Jaja így csinálom én is. Ezt próbáltam maniac78-nak is mondani csak lehet rosszul fejeztem ki magamat.
Vészugráshoz minek 230 EC ? Elég 20 vagy 50 is.APPC sok helyet foglal viszont. Én a custodianra szereltem fel azokat. Az egy kicsit megpuhítja a célt én meg ion distruptorral finomhangolok.
A pajzs őjra levakarását meg Ion distruptorral is meg lehet csinálni.
HA erősebb a hajó a kelleténél akkor kicsit tovább pörkölöm hogy leszedjen pár fegyvert vagy pajzsot. -
Annyira azért nem!
Mikor foglaltam az Akuma-t, akkor 1 körből csináltam.
Kb. 1000 mercenary fért a hajóra, meg a 6 APPC, 24 Ion és 230 EC vészugrásra.
Ha az ellenség pajzsát folyamatosan amortizálod (APPC-vel meg lehet csinálni 5 km-ről) és pakolod át a katonákat az M6-ból és adod ki az átküldés parancsot, akkor mindig az aktuális készlet teljesét fogja küldeni + ami rajta van.
Tehát ha átküldtél 2-300 katonát, akkor az M6-ból átpakolod a maradékot, lelövöd azt a kevés pajzsot, amit visszatöltött és ismét kiadod az összes katona küldése parancsot. -
Pontosan nem tudnám megmondani, de 3,5-4 km távolságon kívül maradtam és így nem akartak bántani. Igaz rájuk a kutya sem lőtt, hogy felhergelték volna magukat. 
Vágom amit mondtok, hogy így Marauder bedokkolva, hogy nagyobb raktér legyen, meg Asgard ... stb.
De ha kiadod a parancsot a raktérben lévő cuccból transzportálhatsz át cuccost, hiába teszem azt 50 cyborgot küldessz át, 15 raktérben a maradékot meg átpakolod a marauderből, vagy valahonnan. Akkor sem fog vele foglalkozni. Azért mondom, hogy kicsi a raktér. Ha a HCF-ből elfogy a katona hiába pakolsz át azokat akkor sem fogja átküldeni, ezért nem mind1! -
Én ezért tartok mindig kéznél egy Asgard-ot.
Igaz, az Akuma-nal, ha jól emlékszem kettőt tartottam, csak nem egy időben.
Mekkora az a távolság, ahol egy kíséret (mondjuk K-é) rád támad? Vagy mindegy, az a lényeg, hogy lődd?
Mondjuk volt már nálam is, hogy a kíséret engem békén hagyott, mert amivel a nagy hajóra lőttem az szektoron kívűlre került. -
Ez az Akuma nem rossz dolog. Most foglaltam az elsőt, de úgy hiszem lesz még több is. Fincsi fegyverek voltak rajta, amik kellenek a Xenon flottámhoz.
És ami a lényeg Jumpdrive, mert forró lett a helyzet amikor az egész szektor rám támadt. De az 1200 mercenary elég lett majdnem neki, szóval nagyon gyengusz a védelem. -
Ez odáig oké, hogy leszeded a pajzsot, de ki is kell adni a boarding parancsot, és biztos helyre kell tenni az Aegir-t, meg a HCF-nek is megfelelő távolság kell, hogy némileg biztonságban legyen.
Arról nem is beszélve, hogy ha túl közel merészkedsz még a kísérete is rád feni majd a fogát!
Szóval, nálam így a tuti és úgy tűnik nagyszerűen beválik, mert ritak eset, hogy a pajzsot kell figyelnem. -
Freddy TNT #18577 Ezer köszönet ! 
Bár csak kipróbálnám eredetileg. Nekem jobban tetszik ha odamegyek és lekűzdöm a pajzsát.
Nekem mindegy hogy mennyi idő. Addig kerülgetem a lövedékeit vagy épp menekülőre fogom a dolgot. -
44.5,-54.3,49.4 New Opportunity B-EMP
40.2,-49.0,-30.6 Unknow Sector (W Proxima Centauri)B-EMP
Ezt az első ágyúsorra teheted fel. 9,5 km távolságból, megfelelő célzással már sebez! Mire transzporter távolságba ér egy J vagy K, vagy bármi más, már csak a HCF-em várja!
Én is ID-ket használok, de kellett a hely ezért átpakoltam őket. Számomra nem mindegy, hogy egyszer kell leszednem a pajzsokat, vagy többször, mert az ugyebár időigényes. Megfelelő körülmények kellenek.(lőtáv, megfelelő pozíció és persze némi idő, az utántöltésre) -
Fel lehet rakni, de csak a képernyő bal oldalán, ahol látod a fegyverzetet. Illetve van egy parancsi is, bár az én tapasztalataim alapján az csak akkor működni, ha minden helyre jutna egy aranyos.
Ha nem tudsz venni, akkor meg kell keresni a konténereket. Én így szedtem össze a kettőt és hát mit mondjak. Simán elintézek egy J-t vagy K-t úgy, hogy el sem talál. -
Freddy TNT #18574 Látod látod. Ha lett volna legalább egy ion distruptor a hajón akkor az elintézte volna az összes közeledő rakétát. Egyszerűen tökéletes erre a célra.
Alpha EMP-t vagy Beta EMP-t Aegir-re lehet feltenni ugye ? Csak mert feljavítottam egyet és akárhogy nézem nincs a kompatibilis lézerek listáján.
Eáadásul a repum is a béka segge alatt a terranoknál szóval nem tudok beszerezni sajnos.
Van valami ötleted ? Foglaljak egy Aegir-t ? Na akkor megzuhanna rendesen a repum...Ráasádul egyedül sosem kószál egyik sem. -
Hát akkor olyan "szembeszéllel pisálnék" érzésem lenne! 
De most sikerült nekik megszorongatni egy kissé. Az egyik K-t ki is kellett lőnöm! Typhoon missile factory volt az egyiken, mert annyit kilőtt rám, hogy a pajzsom folyamatosan lennt volt szinte nullán.
Az ágyútornyokban pedig katonák ültek a kevés hely miatt! Hiába mondtam nekik, hogy dobálják a rakétákat konzervekkel, nem találták el!
De azért meglett.
Érdekes, hogy mindegyik foglalt hajó raktere tele volt fegyverekkel. 40-45GPPC. De akkor az a 20-30 typhoon rakéta hol volt tárolva?
-
Freddy TNT #18572 Küld be őket kacsának valamelyik xenon core-ba a pénzeden vagyél annyi hajót amennyit tudsz, azokat is küld be és kezd el gyűjteni őket megint 

Foglalj kha'ak-okat is. Nálam Lao's mistake-ben mindig van Destroyer T2 meg egyebek.
Vagy tudom ajánlani, hogy tedd fel az impoved xenon meg improved kha'ak scripteket. Majd rögtön kevés lesz az a pár hajó -
Akkor a héten megcsinálom a táblázatot!
A 4. J esett áldozatul és további két K várható a meglévő egy mellé. Azután megyek másik Xenon szektorba!
Már csak az a kérdés, hogy mit is kezdek ennyi hajóval és a fegyverzettel? Leigázni nem akarok senkit, szektorom nincs, gyáram szintén nincs.
......... az OTP-ben beváltható?????????, -
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy van egy olyan tulajdonsága is, hogy gombnyomásra leszed valamennyit az ellenség pajzsaiból.
Sajna még nem tapasztaltam ki eléggé, hogy is működik, nekem eddig nem volt túl hatásos, de lehet, hogy nem mentem elég közel. -
Freddy TNT #18569 Szerintem aki kicsit is foglalkozik a roncsokkal annak feltétlen jól jönne.
De jelentkezzenek mások is ! (remélem
)
-
Freddy TNT #18568 Én lopkodni szoktam egy faunusról a fegyvereket meg amit érek
-
Ha igény van rá szívesen feltöltöm a roncsok koordinátáit Excel-be. -
HQ kell hozzá, amit a Bala Gi küldetés végén kapsz majd meg! -
Dorgal #18565 Szervusztok!Boldog Újévet Mindenkinek!Van egy rakás apró hajóm,de nem tudom,hogy lehet ezekből blueprintet kihozni.Kell hozzá valamilyen spec hajó?Venni tudok,bár elég ritkán tervrajzokat,de azt nem tudom,a meglévőkből hogyan tudok kivarázsolni valamit.
Előre is kösz.
-
Faunus roncs: Yohaniss Loss 14k,0k,11k
Ezt momentán tőled tudtam meg anno.
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak és X3 fannak! -
Ja és
Boldog Új Esztendőt Kívánok minden pilótának!
Lehet, idén már nem jövök ide többet, de kitudja
-
Grat a Xenonokhoz!
Nekem is kellen fognom, megint 1 vagy 2-t, mert nincs GPPC-m a Leviathan-ra. Pedig azzal nagyon ütős lenne! Lehet kipróbálom az Aegir-es módszered!
A Kardhal egy gyönyörű szép hajó, csakhát nem lehet rárakni Kyon-okat, én is vettem Kyon gyárat, még le is gyártottam 12db-ot, de nem megy rá. Persze ez a legfrisebb patch. De Ion Disruptor-ok rámennek!
Ami nagyon ritka roncs az a fegyver gyártó hajó, mert csak egy van belőle az egész Xverzumban. A többi gyárhajóból van több is.
A koordikat most nemtom, mart csak 3.a körül.
Ollerus-t meg sajna csak venni lehet, dehát mire -500-as repuból 100k-t csinálok... Pedig nagyon kéne... -
Azért Ion, mert elölre rá lehet tenni a Kyon Emittereket mindhárom típust. Nem próbáltam, így többet nem tudok mondani! -
Freddy TNT #18560 Ott volt asszem a fekete kristály. De ezzel ennyi. Nekem legalábbis így rémlik.
Kössz az infót !
Boron Swordfish - Ion Frigate erről ki mit tud ? Miféle hajó ez ?
-
Xenon roncs a sztori része! Tern az fregatt.
A Darius roncs: Federation's Victory 21k,0k,28k
New Frontier -28k,0k,-34k -
Freddy TNT #18558 Persze.
Debris repair
Debris utilisation
Ezek kellenek. Aztán meg egy Asgard vagy Mamoth mondjuk, némi zsebpénz meg anyag és mehet a javítás -
Nothing117 #18557 valamilyen script kell ahhoz hogy fel lehessen javítani a roncsokat? -
Freddy TNT #18556 Xenon roncsok ? Én egyről tudok az is egy M0ás ami feljavíthatatlan...sajnos.
Szóval akkor papíron van neked és nem pl : excel táblában ? Szomorú. Így nem lesz közkincs
Ha van kedved és időd akkor irkálj meg párat nekünk légyszives.
Érdekelne engem mondjuk egy olyan kristály termelő hajó. A neve hirtelen nem ugrik be...
Aztán asszem a teladiknak van az a Tern vagy milyen nevű. hűű meg még sokféle. Na majd összegyűjtök egy név-csokrot.
-
Saját gyüjtemény és kézírás, de rögtönzött pillantásokat rávetve. Xenon roncsok kívételével, minden faj M7 feletti osztálya létezik roncsban. Értendő T0, TL, M1 és M2. Terranoktól pedig az Aegirtől kezdődik! -
Freddy TNT #18554 Ha valami táblázatba van feltöltve akkor elkérném tőled az egészet. Egyébként meg mindenféle roncs érdekel amiből nincs minden sarokban.
Mert ugye titan meg ilyenek tonnaszám vannak. De Pl Ozias roncsot csak egyet ismerek. Ilyen a Destroyer T2 is amiből szintén egyet ismerek csak President's End-ben.
Szóval ritkaságok érdekelnek elsősorban De jöhet mind is.
-
áhá ok thx
akkor ezek szerint nem néztem meg eléggé azt a gömböt :)) -
SaGa #18552 Magába a gömbbe nem vezet kapu. Volt a gömb másik "oldalába" ágyazódva egy kapu, amit nagyon óvatosan megközelítve el lehetett érni, de gyakorlatilag a szektor "normál" kapujához vezetett. Lehet,hogy javították, de a korábbi verziókban így volt. Egy idje nem kerülgetem a gömböt, így nem tudom mi van... -
éppen ezaz én csak 1 kaput találtam ami a bala gi-s rendszerbe vezet a
másik kaput nem tom hol van...(a dison spherbe is vezet kapu ? jó tudni :)) ) -
Egyébként kinek milyen roncs kellene? Megvan jónéhány koordinátája!