20430
-
kisviku #1710 Milyen jellegű lenne a flash?
Egyszerűbb vagy bonyolult?A háttérképet megcsinálom, illetve csinálok egy tervezetet, de az actionscript-hez még nem értek túl sokat.
-
Ez a hajó vajon mire való? Split SpaceFly Protectors ?? -
Öhhhh... Most akkor vajon várjak, vagy nevárjak? 
Mert még nincs 1 darab sem!
-
Köszike... -
Mennyire fogunk örülni, ha utólag kiderül, hogy az SPP-ink valami gyök kettő fényerejű szektorban lettek lerakva. ;) -
"-A szektorok fel lesznek javítva (milyen szempontból?!?)"
Esetleg?
Jó lenne! -
Igyekszem a bannerral, de most is 0:07 van nálam, és álmos vagyok, és el is akadtam. Alszom rá egyet. Csodát ne várjatok tőlem, ebben a tanévben kezdtem a flashezést :) -
Oks... -
Írja a szektorleírásban.
De mind 100%-os. Remélhetőleg ezen 1.3-ban változtatnak majd... -
Legyen meg a banner, aztán lépünk valamit. -
Azt honnan lehet megtudni, hogy egy szektor hány % fénnyel rendelkezik? Csak miután beleraktad az SPP -t? -
Cifu nincs valami tipped mit kéne csinálni a modikkal? :D Zaklatni nem akarom őket ezzel a házigazdaság dologgal, dehát nem úgytűnik mintha komolyabban reagálnának.... -
Ilyen problémák vannak vele?!
Na, akkor mákom van.
1024x768 fullon kipróbáltam, csatában eléggé szaggatott, levettem lowba, akkor már csak a sűrűn lakott, nagy látótávolságú helyeken szaggat picit csatában. (SETA azért akadozik rendesen, mindig)
Na, mondom a viccet:
Barton 2500, 1G ram, 9600xt
Jó, mi? -
Hmm. A64 3200+, 1gb ram, 6600gt és olyan faszán meg 4-5fpsel SETA-ban meg 10-15el sima játéknál hogy valami félelmetes. :) Természetsenen minden low-on.
1280*1024et én nem tudom kipróbálni mert azt már nem bírja a monitorom sajna. Mind1 várjuk az 1.3as patchet. A game amúgy bejön. -
zozo15, az 1280*1024 full detail-t komolyan gondolták, még mielőtt tréfának veszed :) Tényleg jobban megy. És személyes tapasztalat, de lehet másnál nem így van, mintha ablak móbban jobban ment volna. :) Kb ennyi amit tehetsz. És várhatod az új patchet is :) -
BladeW én oda tudom adni a maualt ha kell még. Ha már más odaadta, akkor sry.
off...
:) -
A bannerről egyenlőre nem sok jó hír. Csomó minden közbejött, és nem rétem rá úgy ahogy terveztem. Azért a suliban ma foglalkoztam vele óra alatt, de így gyakorlatilag csak az action scripteket lehet kipróbálgatni hogy mit hogyan kell beírnom majd.
Sorry, és bocs mindenkitől, igyekszem majd ahogy tudok...
(Megjegyzem, amíg nincs házigazda, addig úgysem tudjuk felnyomni :) ) -
Pffff... :) Jajaja! 
-
jaja, lehet ayyal keverem :) -
Engem egy kicsit a PSG effektjére emlékeztett. :) -
Reméljük a legjobbakat
-
Argonau #1689 Látom a portálon megélénkült az élet -
az X2-ben volt hasonló a jump gate hasznlatának az effektje -
ez, nem tom, ugy tünik, mint valami jump drive aktiváció, bár a gémben másképp néz ki. -
komolyan -
Egy kérdés!
Ez valami ugrókapú?vagy térugrás/váltás?vagy mi?
Thx
-
1280x1024 full detail :) -
zozo15 #1683 sziasztok!
hm.. valami ötlet erre?
p4 3GHZ 2Gb RAM ati radeon x600pro
1024*768-as felbontásba minimum grafikán laggol mint állat... elég játszhatalnul... mit tudnék tenni h. jobb legyen? patch fent van és a legújabb catalyst is!
-
kipróbáltam de nem tetszett.
utolsó rep szimem az F-22 Lightning volt :) -
Játsz egy kicsit a Lock-Onnal. :))) -
cirka 10-20 peccs és a végén játszható lesz a nem nasa gépeken is :) -
még énsem, igaz ilyen rosszul optimalizáltat sem :) -
Az X3-ról láttam már pár képet,úgy 10-20-at,de csak tegnap volt egy kicsit több
időm barangolni a neten.
A játék sajna nem megy mert túl gyenge hozzá a gépem
,de remélem újévre alkotok
belőle valami normálisat.
Egytértek veled.Ténleg a legszebb játék amit valaha láttam.
Hú...olyan graf.-ja van...ilyet még nem láttam gaménak!
-
Vááááá! Végreee megvan az Argon Centaur! El sem hiszem! Nagggyon tetszik! Meg tudtam volna már venni régebben, csak semmit nem akartam eladni! Az Ore Beltben lévő Silicon Mine -ból 6 Mercury hordja eladásra a Silicont, és 2 befelé! Ha eladom akkor nemlesz pénzem... :) -
A nicken nem vitatkozom, amit alkot, az viszont mindenképp figyelemre méltó -
BladeW #1675 Nos enis belekezdtem ma a jatekba, tetszik, konnyebben tanulhato mint az x2 volt. Viszont "elveszett" sajna a manualom, es jelenleg szinte lehetetlen megszerezni netrol. -
nem András, hanem Andras, s ebből következően lehet hogy nem magyar (pl. EVE-ben is van egy Sandor nevü kari és a tulaj mondta hogy ő nem is tud magyarul, csak magyar nevet választott. -
Rohadtjó lesz ha kész lesz! Várom! -
A Pirate Baseken internal docking van, úgyhogy nincs akadája az x2-ben látottakhoz hasonló mozzanatoknak. -
Eddig voltak kisebb különbségek, most meg mintha minden szektor 100-as lenne, meg van elvétve egy-egy 0-ás, de ezektől különbözőt még nem találtam...
Megjegyzem én sem. Viszont ezzel kapcsolatban semmit sem lehet találni a hiv. fórumon sem.
Peccsről írtátok, hogy mostantól a kalózbázisokon spawnolnak majd kalózok. Ez alapból nem így van?
Az X2-ben ha belelőttél a kalózbázisba, szó szerint rajzottak ki a kalózok. Itt én eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam, bár ennek köze lehet az új 5-ös dokkolós cuccnak is.