20430
-
én úgy olvastam valahol itt a fórumon hogy akkor hagyd azt a k-t és menj máshova k-lőni a ott is kifagy akkor lehet valami bebugosodott... -
Nem, kifagy a játék.
Nálam 39 J és 40 K tartózkodott az imént. Mikor kilőttem egy J-t, akkor pár percen belül berakta máshova, így maradt az össz 79.
A sajátjaimat nem számolta érdekes mód, hiába nem volt bedokkolva sehova.
Kilőttem a sajátomat, utána kilőttem a K-t, most nem fagyott.
Viszont nem rakta be sehova kb. 5 perc játékidő alatt sem, míg a J-t nagyon hamar visszarakta. Így maradt 39 K, ami lehet már normális.
Várok 6 órát (játékidő), kb ennyi míg a HQ befejezi a Carrack szétszedését és utána a K jön. Aztán megpróbálok kilőni egy-két K-t. -
72 Ha emelkedett a J, akkor csökkent a K. Jelen állapotban 39J és 33K leledzik nálam.
De nem értem miért nem bírod kilöni? Nem robban fel vagy mi? -
És mennyi ez az érték?
Csak mert kíváncsi lennék, minden játékban ugyanazt az értéket követi vagy az első indításnál dől el ez a szám. Mert ha van viszonyítási alapom, akkor tudni fogom, hogy miért nem tudom kilőni a K-t, esetleg. Bár már gondoltam rá, hogy megsemmisítem a foglaltat, hátha akkor ki tudom lőni.
Jó lenne, ha még 1-2-en megnéznék! -
Így már értem. De ezt én sem tudom. Mindenesetre a Yaki Akumák ugyanabba a szektorba termelődnek vissza némi időeltolódással. -
Romeo One #18624 Igen, ezt már megbeszéltük, hogy így van. Nekem inkább az nem világos, hogy mikor rakja ugyanabba a szektorba, és mikor másikba. Ennek kizárólag akkor van jelentősége, ha ki akarsz takarítani egy Xenon szektort, hiszen nem mindegy, hogy a kilőtt verda ugyanoda, vagy máshová terem. -
"Viszont a respawn működése továbbra sem túl világos..."
Valahol, valamikor újra megjelenik egy ua. hajó. Direkte figyelgettem a J és K ingadozását, kilövés, foglalás után! A kettő összege változó, de együttes értéke állandó. -
Romeo One #18622 Hmmm... Ez érdekes. Ha szektoron belül ugrottam kaputól-kapuig, mindig 3 db J-t találtam bent. Most utoljára ugrás nélkül kilőttem mindet, maradt egy K. Máshol támadt dolgom, kiugrottam, elintézgettem, mondom visszamegyek megnézni, hányan lettek újra. Hát csak az az egy K volt ott még mindég! Elsőre megszívtam, mert úgy akartam lelőni, mint a J-ket, de másodikra lenyomtam. Azóta egyszer feltűnt egy árva N, az is gyorsan elslisszolt. Bár azt nem tudom, hová, keletre nincs kijárat...! Na mindegy, ideális a hely a HQ-nak. (X534)
Viszont a respawn működése továbbra sem túl világos... -
Nah ja. Bár én már megszoktam. Sokat gyakoroltam Xenon P-ken.
De még mindig nem találtam megfelelő M2-es típust, amire felmegy a BFAA és a GPPC is. Muszály lesz kivárnom a Castrumot! -
Célkereszt hiányában egy ködös szektorban, ahol nem látható az ellen, csak a keret, mindenképp nehéz. Nameg sosem találom el, mennyit lőjek, de persze akkor azoknak mind találniuk is kellene. A rakéták tutibbak. -
Pedig az Aegir a tuti!
Elvégeztem az Angel plotot, a jutalmam 2 Galleon foglalás.
-
Hát a Castrum-os módszer befulladt, az Aegire-s meg nem megy, így asszem maradok az Asgard-os jól bevált módszeremnél. Igaz, hogy ez 50 Typhoon, meg 1 óra. De lesz egy jó felszerelt K-m, feltéve, ha nem fagy ki a játék. Bár most jut eszembe, sikerült 1400 mercenary-t pakolni a HCF-re, így csak 25 rakéta és fél óra elméletileg. -
Romeo One #18617 Valóban lelőttem, és nem foglaltam. Vanillában nincs ilyesmi... :))) -
Hát ez röhej!
Sírni tudnék!
Végre kaptam egy Xenon CPU-s küldit!
Bemegyek a Leviathan-nal a szektorba, hát a kapuban fogad vagy 5 J, meg 1 K. Mikor kilövöm a K-t, kifagy a progi. És ezt csinálja másik szektorban is. Nem értem, a K védett faj lett?! -
ÁÁÁÁÁ szóval már a Xenonok is tuningolnak! 

-
Freddy TNT #18614 Igen megtaláltam kössz szépen ! Be is üzemeltem már. Azzal bontottam le egy J pajzsát. Normális, hogy egy J 137-el repeszt ?? Fürgébb mint a HCF. -
Freddy TNT #18613 Rendben. Akkor ki lehet próbálni. Nézz ki magadnak mondjuk egy xenon Frigate-t. Scanneld le és jegyezd meg a raktér tartalmát. Aztán adj neki ion distruptorral. De ne csak addig míg a pajzs lejön. Katonákat nem kell küldened a próba kedvéért. Kb 1-2 perc mulva ha megnézed a rakterét akkor azt látod hogy kevesebb fegyverzete van meg hiányzik már ez meg az. -
Az ID csak a pajzsot szedi le, mást nem bánt. Csúnya is lenne, ha ID-vel lövök egy hajót és eltűnik róla a cucc! A fegyverzetet sem befolyásolja, attól még ugyanúgy lelőnek!
A Castrumnak van egy egy olyan parancsa, amitől az ellen fegyója megbénúl. Ehhez 2 km közel kell repülni vele, szal egy K már nem olyan egyszerű. Viszont a GPPC-kkel könnyen leszedhető a pajzsa, így a követő HCF-be csak katona meg pajzs kell, fegyó nem. Egy körösre lehet szűkíteni a foglalást és még gyorsan is megy. -
Szerintem kilőtte a hajókat csak nem dobáltak neki semmit. Erre jó a foglalás. Átlagosan 38 GPPC mindig van a verdán.
Igazából semmit sem kezdek velük, de mind megtartottam a Xenon csónakokat. (4J,3K)
Megtaláltad a BEMP-ket?
-
Freddy TNT #18610 Pofozkodás nincs,mert túl közel vagy a célhajóhoz. (faunus esetében legalábbis) De egyszerű bocsánatkéréssel újra nyugi van. (ha csak nem lősz vissza)
A közelmaradás nem annyira nehéz.
De pontosabb leírás: #18595 -
Freddy TNT #18609 A megoldás pofonegyszerű. Sokáig én is úgy foglaltam hogy ion distruptorral folyamatosan pörköltem a célhajót. Mint már említettem ezzel pajzsot és fegyvereket is egyarán leszedsz a hajórol. MEg bármit ami a raktérben vagy hajófelszerelésben van.
Szóval elég csak addig míg kiadtad a foglalásra a parancsot. Utána visszatöltődhet a pajzsa nem érdekes. (kivétel, ha nincs elég katonád a HCF-en de ilyenkor csak újra le kell vakarni a pajzsot)
Azt tudod megszerezni ami a rakterében van. Tehát ha foglalás elött lescanneled és elkezded foglalni akkor ami nincs már rajta később azt egyszerűen lelőtted róla. -
SaGa #18608 A TC topikban ott van minden nap. Fejleszti a TC modját... -
Hát igen, nem mindig úgy működnek a dolgok ahogyan szeretnénk! 
Én erre a műveletre egy Hawk-ot használok.
Egyébként Tomonor hová lett? Régen hallatott magáról. -
Romeo One #18606 8 J amortizálása, a legkomolyabb zsákmány 1 db Typhoon rakéta. Ezután kezdtem legendának tekinteni a hihetetlen kincseket. Aztán a következő kettő kárpótolt. 17 db GPPC, féltucat FLAA, pár 125GJ pajzs, meg egy csomó más, a következőnél 15 GPPC, egy rahedli PBA, HEPT, meg még egy csomó egyéb. Két szállítóhajót kellett segítségül hívni, hogy legyen hová pakolni... -
SaGa #18605 Mivel sosem próbáltam, nem tudom mit lehet vele lenyúlni mit nem. A leírás szerint nem biztos, hogy sikeres a hackelés, és ha észrevesznek, garantált pofozkodás lesz a vége. Elég közel is kell kerülni a cél hajóhoz, meg jó sokáig ott maradni. Szóval nem kockázatmentes a dolog... -
A player meg mint a malacokat tárolja a raktérben! Nem is csoda, hogy olyan sokan elhullanak, semmi értelme élniük. 

-
Freddy TNT #18603 Ja, a hajót írtam el de mindegy 

-
Freddy TNT #18602 Hajó kantin... ma sem tudok már írni -
Freddy TNT #18601 Egyszerű: nem a raktérben vannak mint más barbár tulajdonosnál (lásd player
)
hanem a jahó kantinban üldögélnek és szörpöt kortyolgatnak. -
Tényleg, mivel a skennelés sem jelzi ha katonák vannak egy hajón. Akkor foglaláskor, hogy kerülnek oda.
Biztos csúcs transzporterük van! -
Freddy TNT #18599 Titán nem javasolnám. Mamoth-ot elképzelhetőnek tartom. Próbáld ki hogy mennyire tudsz közel menni hozzá. Persze ne egy valhallával -
Nameg egy Mammothoz, vagy Titanhoz hogy megyek 100mnél közelebb, mikor annyira sem tudom megközelíteni. -
ááá, akkor így nem is érdekes -
Freddy TNT #18596 De adtatok egy ötletet. Mi van ha passangert lehet vele lopkodni ? Mert ugye vannak személyszállítók is. Azzal meg fel lehet tölteni a cyborg gyárakat, és lenne cyborg
-
Freddy TNT #18595 A Cartel shield hacker nem így működik.
Először is script fel, aztán vadászhatod (vagy scorp map) és fel kell szerelni egy jó nagy rakterű hajóra (pl dolphin super freighter)
Aztán keresel magadnak pl: Faunus-t. Odasettenkedsz 100 méteren bellülre, majd scanneled a rakterét.Ha megvan akkor a command menüből kalózkodás almenü és bejön egy lista. Na az előbb memorizáltad hogy mi van a rakterében szóval görgetgetsz a listában és kiválasztod ami kell.
Command accepted. A hajót 100 méteren bellül kell tartani. Ellenkező esetben megszakad a lopkodás. Az áldozat tüzelésnek értékeli a helyzetet ezért pirosra vált. (a kisérete meg minket lőne,de túl közel vagyunk)
A lopkodás befejeztével üzenetet kapunk, hogy miből mennyit sikerült csenni. Egyszerre több mindent lophatunk. A mennyiséget a rakterünk határozza meg.
Viszont felszerelt cuccokat nem lehet eltulajdonítani (pl:pajzs, fegyver) Sőt, transportálni sem tudunk oda egy darab katonát sem. Sőt tőle sem tudunk katonát csórni mivel a raktérben nincsenek.
A buli befejeztével bocsánatot kérsz, így visszaáll békés helyzetbe a morál. -
Freddy TNT #18594 A pajzsos dolgot én is tapasztaltam pont a minap. Érdekes ötletnek hangik amit mondasz. Nekem 4-5% volt a pajzs és így lőtt ki 2db 1 gigás pajzsot és pár dolgot a hajórol.
Majd én is kisérletezek. -
Freddy TNT #18593 Én nem J-t hanem K-t puhítottam ID-vel ráadásul custodian nélkül. Ez az első foglalásaim között volt.
Lényegében pár topedóval megküldtem messziről (cerberus-al) majd közelebb érve ID-vel pirítottam. Mint korábban már írtam az ID lepörköl pajzsot és fegyvert is. Nem mondom elég sokat pepecseltem de végül alig maradt fegyvere.
Aztán a K hasa alá kúsztam és ott követtem amerre csak mozdult. Aztán mikor kifogyott a marine akkor kamikaze módszerrel behívtam a szektorba egy transportert. Abban persze katonák voltak és amint tranportálható távolságba ért átszippantottam a HCF-be. Gondolom ecsetelnem sem kell hogy a szállító hajó menthetetlen.
Kb 2 órát tököltem vele anno. De meglett
-
Hát nekem valamiért nem működött, illetve nem tudom, mit is kellett volna csinálnom, de a cucc minden kalóz bázison megtalálható volt. -
Ez tényleg érdekes, mert mi van akkor, ha foglalás közben azt az 1000 ellenséges katonát hirtelen lenyúlom. Vagy még foglalás elött.
Amúgy szerintem amíg ki nem adom a foglalásra a parancsot, addig az nem indulna el. Ahhoz meg ugye lent kellene lennie a pajzsnak.
Viszont mi van akkor, ha kilopom a pajzsokat, fegyvereket?!
Izgalmatlan lesz a játék? -
SaGa #18590 A nagy foglalósdiban azért egy dologra kiváncsi lennék...
Van egy Cartel Shield Hacker (vagy mi) nevű script, ami arra jó, hogy valamiképp megkerüli a másik hajó pajzsait és azon keresztül turkál a hajó rakterében. Ki lehet rabolni a hajókat vele, ha van transporter. Ha egy halom katonát telepítene át az ember a másik hajóba ezzel a módszerrel, mi lenne az eredmény? Egyáltalán elkezdenének bent randalírozni, vagy simán megmaradnának "rakománynak"?