20430
-
Zombye #2150 Rengeteg olyan szektor neve benne van a hangfileban, ami a játékba nem került bele én 50-ig tudtam számolni, kb 60 lehet.
-
Zombye #2149 A földi vadászok definíciója is megvan a hangfileban.
A rakéták is és a fegyverek is.
A Electro Magnetic Plasma Canon (EMPC)
Ilyenek vannak a Terran hajókon.
-
Zombye #2148 Spaceflye farm.
hmmm. érdekes. állítólag a spliteknek van ilyen.
-
Zombye #2147 A hangfilében benne van a nvidium mine leírása is. talán egyszer a játékba is belerakják.
-
Zombye #2146 Most hallgatom a "nagy hangfájlt", aki már volt khaak űrben talált már Khaak missile forge-t?
-
Bécsben abban a nagy hiper-ultra-szuper marketben árulnak x3-at németül, azon beül a Mercury árúházban van. Lásd #1886. -
Úgy lehet lelőni a pirate Falconokat, hogy az elején hagyod a story line-ot a francba és csinálsz egy kis pénzt. Majd ha már lesz egy M3-as hajód akkor simább ügy lesz. Én pl. Mamba raiderrel csináltam simán végig azt a küldetést pedig annak csak 1x25MJ-s pajzsa van.
Mondjuk ez a mamba raider talált volt mert elég magas rang kell hozzá, hogy tudjál venni M3-as hajókat. Bár nekem két kereskedő mellett nem volt olyan vészes elérni ezt a rangot. És ha az a bizonyos rang megvan akkor már vehetsz M6os hajót is amit nem szednek le olyan könnyen. -
Bandy #2143 kisviku neked mennyi volt a szállítási költsége a játéknak? Erősen gondolkodom hogy megveszem a játékot én is csak nekem német nyelven kell
. :)
-
Nincs semmi probléma, csakhát tényleg minimum egy-két M1 és M2 kell, hogy meg tudd védeni a hajóidat. Az ilyen helyzetekkel nem nagyon tudok mit kezdeni:
(beugrottam, de egymagam, mert már nem volt kisérőm - persze meghaltam...) -
kisviku #2141 Szorri nem akaratam érzéketlennek tűnni, de valljuk be, annyira nem vészes.
Egy állomásnak ÓRIÁSI nagy pajzsa van, nem könnyú azt lerombolni.Más kérdés, hogy zavarja a hajóidat egy támadás.Javaslom, hogy tartsd figyelemmel őket, ha támadják, ugrás oda és elintézed.
Egy idő után abbahagyják.De én azért fel voltam készülve ezekre is, nem telepítettem gyárakat őrizetlen szektorokba.
Minden szektornak van egy biztonsági foka is.Erről a Univerese Map-on tájékozódhatsz.Ahol "Core" a Security level, ott nagyon brutálisak, "Border"-nél már nem.
De tényleg baromi sok kalóz van.Szinte már idegesítően sok.Csak akkor támadj a kalózokba, ha ők támadnak először, ellenkező esetben hagyd békén.Néha nálam is be-be támadják Ore Beltben az egyik komplexumot.Megfigyeltem, hogy csak akkor nagy az arcuk, ha sokan vannak.De akkor kötözködnek is!Azt hitték lezúzhatnak a Colossussal, mert 10-en voltak...
Ha egyedül jön vagy nincs erősítésük, akkor gyáván menekülnek!
Sokat javult az AI.Ha fontos hajóid TS-eid vannak, ne hagyjd egyedül menni őket.Egy-két vadászgép kisérőnek nagyon hálás. -
kisviku #2140 Itthon sehol.Lehet rendelni külföldröl az Egosofttól vagy áruházakból.
Esetleg nézd meg az amazon.com-ot.Sajnos nincs itthoni forgalmazója, ahogy előző részeinek sem volt.
Igaz az elsőt (X-BTF) még lehetett kapni itt-ott, de nagyon elvétve. -
Srácok egy kérdésem lenne. Itthon ezt hol lehet megvenni mert én sem a cd galaxis-ban nem talátam sem az 576 vagy az automex oldalán sem. -
Bandy #2138 thx sokat segítettél -
#2135 - Igen, vagy vegyél Trade Software mk3 -at!
#2136 - Igen, vagy kalózokat/khaakokat/xenonokat irtasz a rendszereikben, vagy BBS küldiket teljesítesz! -
Bandy #2136 a faji rangot hogyan lehet növelni? Saját területükön bellüli kereskedelemmel vagy mivel?:) -
Bandy #2135 tehát akkor magyarúl addig kereskedjek manuálisan egy ts-el amig nem lesz elég pénzem saját gyárra ?:D -
Igen, homebase.-nek csak sáját gyárat, vgay saját , más hajók befogadására képes hajót jelölhetsz ki, egyébként boldog karácsonyt! -
Bandy #2133 ok, mind 1 mert nem enged kiválasztani HB-t, HB csak saját gyár lehet? -
Hú hát ezt nemtudom fejből...sorry -
Bandy #2131 és ez müködik trade softver mk3 nélkül is? -
A best buy / best sell "izét" akkor tudod használni, ha egy TS egy gyárhoz van rendelve, és ezekkel tudja a nyersanyagokat beszerezni illetve a kész termékeket eladni. A gyárhoz rendelés (Home base) beállítás a command control menü alatt van, egy kicsit le kell görgetni hozzá (én se találtam meg magamtól... :))). -
Bandy #2129 annyit had kérdezzek még, hogy HB(homebase)-t hol tudok beállítani? -
stupido #2128 Bénaságom a csúcson :) Most nem találom a pilóta átírós menü pontot... -
Az a baj hogy a játék nehezen kezelia dupla betűket :) tehát te gyorsan beírod a 2db l-t ami a szóban van, de a játék csak egyet vesz be....beírod és böngészd át hogy jól van e :). Tuti műxik! Én használom... -
Bandy #2126 okés nézegetem őket, abban kéne még segitség, hogy vettem best buy best shell izét a szállítóhajomra na most ezt hogy tudom használni? -
Bandy #2125 Nekem is ugyan az a helyzet, átirom és semmi nem történik. -
A BBS-eket olvasgasd, vannak olyan küldetések, hogy "Tour of Life", ez az idézet általában zöldel ki is van emelve. Itt az a cél, hogy bizonyos időn belül bizonyos rendszerekbe/helyekre kell elszállítani az utast. -
stupido #2123 Hát a hiba bennem van, de ha beírom az új pilóta nevet, akkor átírja a nevet és nem történik semmi. Én vagyok a béna, tudom.... :( -
Nekem nincs SP2-őm. Talán ezért, az egyik megoldás sem működik. Van még valami ami a FAQ-ban nem hangzik el, valami másik alternatív megoldás? -
o0tomy0o #2121 Hmm. Vajon megér plusz 30 millát egy Odessyus? Mert a Titan sem rosszabb, csak kicsit lasabb, de szinte ugyan olyan, mégis olcsóbb, ha jól emlékszem...
Szal megéri ennyivel többet kiadni érte?
Csak azért kérdezem, mert kb ugyan annyi kell mindkét fajnál szenvednem a szeretetükért. . . mert ha kitudnám próbálni mindkettőt nem kérdezném.... -
stupido #2120 most úgyérzem magam, mint az evokok, amikor meglátták C-3PO-t :))))

-
Csak mert karácsony van:
enter the menu to change your pilot's name
type Thereshallbewings (note the capital T) and press enter
the menu will close, your player name will NOT have been changed, and a confirmation beep will sound on correct activation
you will now find the "Script Editor" menu item in the command console
De le nem fordítom mert nincs kedvem :D
UI.: Najó...de csak mert karácsony van!
Lépj be abba a menübe ahol a pilóta (saját) nevét tudod változtatni
Írd be pontosan ezt: Thereshallbewings és nyomj entert
a menü bezáródik, de a neved nem fog megváltozni, és egy hangot hallasz, ha jól sikerült az aktiválás
MOstmár megtalálod a "Script Editor" menüpontot command console
-ban -
stupido #2118 Hi skacok! Hogy kell elindítani a script editort? Azt olvastam, hogy a command console-ban van, de ott nem találom.
Help plíz!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek :) -
Bandy #2117 azom van de :) csak nem találok olyan helyet ahonnan embereket lehetne elvinni az egyik helyről a másikra! Nos az a kérdésem hogy az embereket honnan kell szállítai hova ?:D -
8Ego8 #2116 sziasztok!
valaki irja már le nekem hogy a második küldetésben (mikor a pap megkér hogy vigyáz az egyik hajójára), hogy kell lelőni a 3 db pirat falcont?
az ideg megöl már annyiszor probáltam, és nem lehet őket kinyirni! Rakétákat nem akar lőni az a roncs....
Nyomom neki az "m"-et aztán az "l"-t és semmi!
Mit kell csinálni....
PLZ HELP!
-
TP hajó kell hozzá, azt hiszem. -
Megnyitod a Sector Map -ot jobklikk a hajód nevén, navigation>>move to position>>Enter és a nyilat a numerikus 2, 4, 6, 8 gombokkal tudod mozgatni, INSERT gombbal váltasz tengelyt... -
Bandy #2113 embereket hogyan lehet szállítani? Volt egy ember szállító hajó megy aszteroida mögött gondoltam kihasználom :), szóval a kérdésem az, hogy honnan hova lehet embereket szállítani ?:D -
lammaer #2112 Úgy látszik nem csak én gondoltam erre :) Hát igen, "6 db 1 Gj pajzs és az Alpha Flak Artillery" mögött könnyen örül az ember egy Xenon hordának :)))) -
Dracad #2111 valaki segitene abban hogy hogy lehet egy rendszerben egy megadott x,y,z koordinatahoz oda navigalni? az elhagyott hajokat szeretnem megtalalni:)
koszi