20430
-
Anno Tyr-rel pusztítottam a Xenon állomásokat,legalábbis érdemes olyan hajót választani, ami képes adott pontra ugrani - az állomás mellé egy kis töltődés után - és bírja a strapát.
Inváziós flottával nekiindulni egy ilyen küldinek elég nagy veszteséggel jár.
kép -
Egy Xenon különleges állomás, melynek elpusztításáért 10 milla és afölött adnak lóvét. Ahogy észrevettem kell hozzá egy bizonyos harci rang, hogy elérhetővé váljon a küldi. És ennek a rangnak a nagysága határozza meg az összeget is, amit kapunk érte.
Mindig a Xenon Grid 1 vagy Xenon Grid 2-be lesz az egyik Xenon Station kinevezve. Ezért nem érdemes egyszerre kilőni az összeset. Az elöbbiért mindig több Cr jár. -
Central Processing Unit -
Freddy TNT #18666 Mi az a Cpu-ig ? -
Hát ja, az a helyzet, hogy a P-ket sem szedi már le igazán, az alatt meg halott dolog, de ennek ellenére nem zavarja a pajzsot, mert tölt vissza.
Majd ha a Valhallára lesz EMPC, akkor azzal írtok. -
Csak vigyázz nehogy az N-széria addigra leszedje a pajzsod.
-
És igen! Megcsináltam!
Megjavult a K bug, felraktam egy csupasz XP-t és sikerült kilőnőm a K-kat. Illetve már elintéztem vagy 3-at és még van vagy 3 a szektorban.
Lassan eljutok a CPU-ig.
Elég durva a Leviathan, csupa GPPC-kel tüzelek folyamatosan és meg sem moccan a weapons csík. -
azóta újra engedélyezve van azaz igen foglalható kb 4000-marine elég hozzá XD -
Sohnen Mantis foglalható a 0.75-ös XTM-el? Mert ha jól tudom letiltották 0.72 től. -
elmondom neked... az owp-k
is mint mindenki más is Chuk norris-tól menekül XDXDXDXDXD -
Vagy pedig az Argon One kószál arra és mivel Engine Failure a státusza, egyszerűen félnek! -
Vírus van a szektorban, szerintem menj onnan
-
Freddy TNT #18657 Összes ellenség támadása parancs ki van adva + turret támadás. Black hole sun rendszerbe lettek hadrendbe állítva de nem sok hasznuk van így.
Én arra gondolok hogy a vadászokat célozzák a célhajó helyett. Mikor a szektorban vagyok akkor is azt látom hogy ahelyett, hogy a J-t lőnék az L XL M hajókkal vannak elfoglalva. Pedig a támadás : J van kiadva
Más furcsaság is van ebben a szektorban:
Van itt két OWP is a kapu két oldalához állítva. Arra lettem figyelmes, hogy folyton vissza kell vontatni őket a kapu közelébe.
Először azt hittem a program pakolja arrébb,de tegnap este a saját szememmel láttam ahogy halad a szektor széle felé !!!
Nem voltam a szektorban csupán csillagtérképen néztem.
Meg sem állt míg a kaputól 50 Km távolságot el nem érte. -
Szerintem nem erről van szó.
Ki van adva a hajónak a szektorvédelem, vagy hogy lőjön minden ellent?
Mert a turreteknek nem elég kiadni!
Azok max akkor lőnek vissza, ha a hajó találatot kapott, addigra meg már annyi PPC golyó szágúld feléjük, hogy mindegy.
A Titan-ommal jártam úgy, hogy Scale Plate Green déli kapujához állítottam, innen elég sok Xenon érkezik a rendszerbe. Parancsot nem adtam neki, mert ha épp nem foglalkozik vele ellenséges hajó vagy a távolban lát egyet, akkor elindúl arra azzal az írdatlan sebességével. Így viszont nem lőtte le a P-t sem, ami megérkezett a kapun. Amikor célhajóval együtt parancsot adtam a lövésre, akkor egy szempillantás alatt eltűnt a P.
Na, a lényeg, hogy amíg nem adsz parancsot a szektorvédelemre vagy az ellenség elpusztítására, addig nem fog harcot kezdeményezni. -
uristen..(szorry az idióta megfogalmazásért most keltem fel :)) ) -
nos valóban viszont ez biztos hogy valami hiba mert minden szempontból
nyernie kéne a valhallának-de mégis kilövik
én ilyenkor csak arra tudok tippelni hogy ha a játékos nincs az adott rendszerben akkor a cap.shipek HASZNNÁLJÁK AZ OLDALAZÁST mert csak erre tudok következtetni mivel minden szempontból a valhallának kéne nyernie de mivel ő egyhelyben áll ö nem kerüli ki a ppc-golyókat... viszont lehet hogy az a ***** meg mégis használja de csak akkor ha nem vagy a rendszerbe. -
Freddy TNT #18653 Személy szerint ezt nem értem mondjuk. Mindig mikor meglátogat egy J akkor két valhalla várja. Azoknak ugye 2*10Gj military pajzsuk van. GPPC-vel megpakolva meg minden ami kell.
Hát nem veszít legalább az egyik ? De megesik, hogy akár mindkettő odaveszik a J meg megússza igaz csak pár %-al. De azért elég mókás dolog ez.
Ha egy K jön be az adott szektorba akkor biztos mindkettőnek reszeletek. -
hát szerintem sokan próbálták a k-t
nekem személy szerint nem a szívem csücske viszont nagyon jól vannak elhelyezve a turrentek és elég változatos a fegyverrendszer is szóval alapból egy nem rossz hajó ami az egyetlen hátránya lehet hogy m2-höz képest kevés a pajzsa(csak 6-giga) ami egy komolyabb összetűzésben kevés lehet.. -
Az random szektorban játszódik, vagy véletlenül nem Velvet Tears a helyszín?!
Xenon K-t használt már valaki? -
Romeo One #18650 Hmmm.... Erre nem is gondoltam. Ez lehetséges. Köszi az ötletet. -
Hát ezt nagyon-nagyon rosszul tetted!
Nemcsak mert a mentésnek oda, ez a legkevesebb. De ha egy küldit sokáig halogatsz, akkor előfordulhat, hogy bugos lesz vagy nem lehet megcsinálni.
Lehet, hogy azt a hajót valaki már lelőtte.
Én az összes mentésemet használni szoktam, az autosave nincs is beállítva, lassítja a dokkolást. Nagyon ritka, mikor a legutolsóra rámentek, mert mi van akkor, ha épp áramszünet van, esetleg kifagy a gép vagy bármi, ami megszakítja a mentést, akkor oda a legutolsónak is. Így 18 helyre mentek szép sorban. Az 1-es helyet nem törlöm csak.
Még egy megoldás a késöbbiekre, ha valaki nagyon pesszimista: minden küldi után a mentést mentse máshova el, hogy ha kell, vissza tudja hozni. -
Hát valószínű rányomhattál a készítésére és így csinált egyet. -
Freddy TNT #18647 Kb 2 hete volt és már akkor rámentettem. CSak most boncolgatom a témát, hogy be kellene fejeznem....
Menteni én is szoktam sokszor de ezt sikerült mindenhogy fellülírnom.
Szóval akkor nincs semmi megoldás ? Már átnéztem a kalóz szektorokat de nem találom a galleont. Amit a scorp map mutat azok meg nem azok. -
Romeo One #18646 Helyesen: ...Akkor szólt a HQ, hogy készen van. (az Octopus tervrajza). -
Romeo One #18645 Eddig úgy tudtam, HQ-ban ha visszafejtem a hajót, akkor az a hajó elvész. Ez most érdekesen alakult, mert próbának beküldtem egy Octopust. Szétkapták, tervrajzok, megjelent a menüben, ok. A hajók közül hiányzott, mondom, én is így tudom, nem kapom vissza. Kicsit Xenonirtottam, egyszercsak érdekes dolog. Szólt a HQ, hogy készen van. Aztán olyan, mintha kikapcsolt volna a radarom. A térképen nem volt rajta a radarmérés határát jelző kör, egy L-t kék színnel jelzett, nem működtek a nearest enemy, nearest target gombok, stb. Pár perc után újra helyreállt minden. Nem sokkal később bedobtam egy L-t is, és akkor nézem, a dokkban ott van az Octopus! Az L viszont nem jött vissza. Akkor most ez bug? -
Romeo One #18644 Ugye a játék 3 autosave-t menteget, ehhez én még 3-at használok kézimentésre, és néha még ez is kevés.
Nekem mondjuk a játék menürendszerében írogat Readtext+egy csomó karakter végigfolyatva, de nagyjából 1-1.5 másodperc, aztán visszarakja az eredeti feliratot, a readtext meg megy másik sorba, és így váltogatja. -
phú akkor sorry akkor én nem tok segíteni...(autosave? állomáson is curva régen voltál ezekszerint? me végülis automentés...DE ahogy egyik barátom mondabá ments gyakran és sok bosszúságtól megkíméled magad.....és teljesen igaza volt nekem is az autosave-n kívűl még 3-helyre el van mentve a játék...
a szektorral kapcsolatban pedig az a te szektorod tehát ha valaki beköltözik a rendszerbe pl:argonok akkor ők ha jól emlékszek játékidőbe mérve óránként tejelnek hogy a rendszeredet használják..
ha meg te pakolod oda a saját gyáraidat...stb akkor neked nem kell ugyanezt a szolgáltatást fizetni(mert minden nem saját rendszerbe perkálnod kell annak a fajnak ahol a gyárad van..) -
Freddy TNT #18642 Már rámentettem sajnos. Régebbi meg jó régi már. Nincs valami más megoldás ? -
Freddy TNT #18641 Cirka 700 milla körül sikerült megvennem. Nevet is választottam neki..... és ?
Mit lehet vele kezdeni ? Van valami haszna ekkora befektetett zsetonnak ? -
nem ha megveszed a rendszert akkor megadott névlehetőségek közül kell választani -
Régen mennyit gályáztam a Mercury-kal. Meg szedegettem össze az elhajigált rakétákat, még a Mosquito-t is, hogy összejöjjön egy kis lóvé. A milliókkal gondjaim voltak. Most meg 4 hét játék után közel a 2 milliárd, és csak foglalásból szedtem össze, plussz van egy kisebbfajta flottám, jól felszerelve.
Ha megveszem az Avarice szektort, ez marad a neve, vagy a játékos neve alapján lesz átkeresztelve? -
Ilyet még meg láttam, a jelenleg foglalás alatt álló K-n, 48 GPPC leledzik! -
Ha felraktad a Scorp mapot, akkor annak a hajókeresőjében mindig kiírja, hogy mennyit talált az Xverzumban és hol. Erre egy gyorsbillentyűt kell beállítanod. -
hát ha a readtext-es üzi előtt elmentetted akkor tölts vissza a játékot
nekem is szokott ilyeneket csinálni olyankor visszatöltesz és megin küldi az üzit ha megin readtextes akkor egy mégkorábbi mentést kell visszatölteni általában leőfordul hogy előről kell kezdeni... -
Freddy TNT #18635 Hello mindenki !
Hol lehet megnézni, hogy melyik hajóbol mennyi van az univerzumban ?
A másik kérdés hogy csak most estem neki annak az OTAS küldetésnek ahol egy Galleonból kell kicsalogatni a megmenteni kívánt hajót. CSakhogy az utolsó üzinél (amikor a szektor infőt adná) akkor egy Readtext üzenet jön csak.
Hogy találom így meg a gellenont vagy hogy vehetem fel újra a küldit ?
-
Érdekes, már megint!
Gondoltam, elfoglalom a K-t és az előző tapasztalataim alapján beleeresztettem 27 Typhoon torpedót. Hát a foglalásból nem lett semmi, mert megsemmisült, viszont nem fagyott ki a játék. Gyors el is ugrottam a Leviathan-nal a Grid 2-be a CPU-s küldire, és mit ad Isten kilő egy J, meg egy K! De nem írja ki, hogy The End, mivel már csak egy csík marad a K-nak és robbanna (a J-t szétlőttem), kifagy a játék!
Ááááá mondom!
Ez így igen nem jó!
Amíg volt BSG-m, addig nem foglaltam és ilyen gondjaim sem voltak, de most... -
Hát ja. Szerintem kissé elkú..ák ezt a redvás 7-est. Az agyam eldobom amikor hibaüzenettel leáll valami és megoldást akar a problémára keresni a neten, persze nem talál! Egy megoldás van az XP.
2Gb RAM mellett én letiltottam a virtuálist és mindig van neki elég. -
Ez megint miért érdekes?
Amúgy csupasz XP a megoldás, annál jobb nincs!
Nálam mostanában a W7 ad egy hangot, majd mikor kilépek a játékból, ott az ablak, hogy be kéne zárni az X3-am, mert elfogyott a memória. Volt olyan is, hogy emiatt be is zárta, de csak egyszer. Ez azóta van, hogy visszavettem a virtuális memóriát, aztán adtam neki egy szép nagyot, de így sem kóser.
Nameg futtattam egy olyan progit, hogy Game Booster. Na ezt senki ne tegye, mert elkúja az egész rendszert, ami szintén okozhat programfuttatási hibákat (2-szeri indítás = 1-szer elindúl, de a proci duplán terhelt).
Én azt javaslom, aki teheti, csupasz XP - se net, se tűzfal-vírusírtó, se egyéb marhaság csak a driverek és a játék. -
Nem hagyhatom, meg kell oldanom, mert különben nem jó így ez a játék!
Majd elfoglalom a K-t, kíváncsi vagyok, akkor mi lesz? -
És akkor visszakanyarodtunk egebbi témához: XP vagy 7even?