20430
-
Zombye #2710 Hehe. Hát nekem még ugyan nem "winfe" "csak" girlfriend, vagy esetleg darling, de már így is túltesz az összes khaak és xenon ellenfelen.
-
Kaziking #2709 tudomásom szerint ilyen táblázat már van, (csak hogy ne dolgozz feleslegesen) -
Jogos, igazad van. Felületes voltam, a "you will find offers" nem tűnt fel. Bocs. -
Zombye #2707 Én meg szerintem bevállalok egy olyan táblázatot, amiben leírom, hogy mellik gyárat mellik shipyardban lehet kapni.
-
kisviku #2706 Igértem leírást a rakétákról, jelentem tesztelés alatt vannak.Azonban van egy csomó, amit nem látok a játékban, a kézikönyvben pedig szerepel.
Például ilyen a Remote Control Warhead, ami még a Firestorm Torpedonál is erősebb.Elvileg ez olyan lenne, hogy kilövés után Te magad irányítod rá a célpontra. -
kisviku #2705 Látom sokatoknak megvan a maga baja a temérdek számú ellenséggel.
Nézzétek a jó oldalát is.Azért gondolom mindenki,főként az "öregek" tartanak már ott, hogy van egy korvettjük vagy minimum egy jól felszerelt M3-as vadászuk.Én egy csomó hajót fogdosok el, már nem is nagyon veszek vadászokat a flottába vagy kalóz vagy Xenon hajót fogok el.
Még akkor is megéri, ha igen borsos a javítása, mert annyit nem fizetek ki mint egy újért.Van egy jó pár Xenon L-em, egy rakás M és egy kevés N is, de ezeket inkább lelövőm mint hogy megadják magukat.
Az állomásaimat nem támadják, eddig csak egyszer támadtak bele egy komplexumba, de a lasertowerek lelőtték őket.Elfogott hajóra szinte nem is költök, saját pajzsgyárból hozom a pajzsokat,rakétákat sajátból, a lézereket meg most kezdem gyártani.Egyedül a néha igen borsos javítást kell kifizetnem.
A küldetések szépen jönnek, szinte óránként egy Xenon invázió, sok szállítási feladat és sok bérgyilkos küldi.Ebből egy rakás lóvét összegyűjtök.
Érdemes összespórolni egy M1-es vagy M2-es hajóra, mert utána nem lesz ellenfeled.Alig várod majd, hogy valakit lőhess. -
kisviku #2704 Notebookkal nyomni az X3-at?Milyen noteszgép kell már ahhoz?
Mondjuk én is el tudnék képzelni egy ilyet, de kiadni több százezret emiatt...enyhén szólva őrültség lenne részemről.
Persze jó lenne akár kocsiban, akár wc-n sz*rás közben vagy mondjuk a természet lágy ölén x-ezni,esetleg a fürdőkádban óvatosan
-
lammaer #2703 "X800 XL 256 Mb karesszel épp a játszhatóság határán van"
Na ez tetszik :))) -
lammaer #2702 Szerintem az a Sector cleaner nem segit CIFU-nak... ugyanis - ha jól értelmeztem - neked kell kitakaritani a szektorokat, és cserébe pénzt kapsz. szóval nem felbérlésről szól, hogy mondjuk megrendeled valakitőlk hogy ugyanmá takaritsd ki nekem az X szektort...
Amugy ott a scriptek között van egy JTP nevű (jump to protect) is, ami AI szinten belerakja a programba, hogy a fajok csatahajói igenis reagálnak a szektorjaikban történő xenon/khaak betörésekre és odamennek takaritani. Szóval nem úgy mint az alapjátékban, ahol a csatahajók csak malmoznak, miközben a szomszéd szektort leradirozza valaki. Nem próbáltam még, de ötletesnek tünik. -
Kaziking #2701 emberek a storyt elkezdtem de alig haladtam valamit elakadtam, farnams legendbe kell menni azt a talon nevü ürgét (vagy az a hajó neve) hajkurászni,oda is megyek jön soya, a ficko elugrik home of lightba, majd onnan ugrik split firebe. én nem mentem rögtön utána mert 2 harrier is megadta magát gondoltam megvár a fickó, meddig összeszedem a hajókat. erre közli soya hogy elvesztette a fickot és elmegy energyt tankolni utána meg vissza farnams legendbe. de nem megy sehova!!! ott áll home of lightban a kapu mögött és várja a messiást. ilyenkor mi van ? ja az a szivás hogy rámentettem a régi mentésemre és nem tudom visszatölteni az ezt megelőző állapotot. -
Nebasszálmáfel!!!
Úúúristen! Ehhehhe! Na MOST fogok előfizetni GPRS Vodanetre! :)) Van laptopom!
Áááá dejó! Na ennek most megörültem nagyon...
-
Kicsit szerénytelen a kérdés, de próbálta már valaki SLI-ben? Támogatja a 2 videókarit a program? -
jano1 #2698 A videókaris témához még annyit,hogy a 6600gt-vel + 1GB rammal lehet jobban járnál.Nagyon eszi a ramot a játék. -
Nem semmi! Micsoda őrültek vannak odakint :) -
LoL, jó kis cuccok. :) -
X3 távirányító - ezt pedig a függőknek ajánlom. Telepíted, leírás szerint indítod az X3-at, aztán elmész dolgozni, vagy ahova kell
Ahol találsz netet, lehuppansz, és menedzseled a birodalmadat onnan :D Kipróbáltam, működik.
-
Azt hiszem, találtam neked valamit. Legalábbis ezzel a scripttel BBS-en keresztül hívhatsz "szektor-tisztító" flottát:
Sector cleaner és egyebek
-
Az egyik azt írja, hogy menjél ugyanezen szektor xy gyárába (talán silicon) ahol pilótákat keresnek. Ha odamész akkor megint a bullettinen vagy a communication menüponton keresztül (erre már nem emléxem) tudsz beszélni a csajjal aki mondja mit kell csinálnod. -
Próbáltam csinálni tovább a sztorit, írtátok, hogy a tréding sztésönben Thuruk's Pride-ban nézzem a bullettineket. Na, ott csak random hírek/küldik vannak... -
Én is jártam már így... Nemtaláltam más megoldást, mint régebbi mentést folytatni, ahol még nemolyan... :( -
Kaziking #2690 nah én is beleszólok, én eddig annyit szürtem le hogy igazából a memóriát zabálja jobban a játék, az én gépem a 64 3200+ 2600 mhz-en, pci-e 6600 gt, de csak 512 ram, igy eléggé tré modon fut a game, de proba erejéig volt a gépben 2 gb ram így nagyon szépen hasított. bár a kevés rammal is elviselhető ha a hangokat kikapcsolom és csak az effektek maradnak. (én is most veszek ramot nemsokára) -
team3 #2689 En is a 6800GT fele hajlok, de sajnalom is ra a sok lovet, amit a ket kis kezemmel kerestem :)
Az viszont tenyleg gazos, ha nem gyonyorkodhetek benne egy 6600GT-n, pedig azt sokkal jobban szeretne a penztarcam... Hat meg alszom ra par napot...
Koszi mindenkinek. -
team3 #2688 Ma este kipribalom a 1.3-as demot... Nekem is 9800-am van de nem pro.
Errol akarok upgradelni. En sem adok 40k-nal tobbet egy cuccert, de most 30k-ba eladtam a regi cuccaim (pincebl regi proci sdram stb..) -
Hubert #2687 azaz az X800 XL a 6800 GT hez van kozel, ezért ilyet vegyel. (6800 GT-t)
-
Hubert #2686 Hát, 3200+ (2000 Mhz) 1 Gb RAM, X800 XL 256 Mb karesszel épp a játszhatóság határán van. Azaz olyan 20-25 körül zsúfoltabb szektorokban. (1280x1024, 4xAA+ xAF) a 6800 GT-hez ban közel, azt mondanám, 6800 GT-t vegyél mindenképpen. -
Elmenni elmegy, de nálam (GeForce 6800GT feltuningolva 6800Ultra szintre) is bizony leeshet 15fps-re Xenon rajzásnál. :\ -
lammaer #2684 én a 6600GT-re szavazok, már csak azért, mert akkor kevesebbet fogsz anyázni, mivel nem a csúcskártyádon szaggat a játék hanem egy relative olcsó kareszon. :)
Bár tény, hogy már most kifutó kártya szvsz. Személy szerint én olya 30-40 K között adok ki max videókártyára, általában 2 évente van upgrade.
Amúgy én 9800 Pro-n nyomom, 1024*768-ban, és egyenlőre még jól játszható, XI küldetéseknél azért már laggolgat, de még eltalálom az ellent. Ráadásul ha jó vagyok, akkor a csatában nem csak a pénz és a rangnövekedés a jutalom, hanem a sebesség is növekszik ahogy egyre kevesebb az ellen :)
-
team3 #2683 Es a 6800-al jol elemgy az x3?? A lenyeg, hogy tudjam elvezni a ropkodest es a harcot :) es egy 6800 az 45k nem 65k..
-
lammaer #2682 Tudom én azt, és az sújosbitó körülmény a turretekre nézve. Mert ha egyszer belelő, akkor oké, de ez sorozza mint az állat :) Illetve az ellenséget lőné, csak az elmegy... -
kisviku #2681 Szerintem úgy kell gondolkodni, hogy inkább vegyél egy jobbat, ami sajna drágább is, minthogy veszel egy kisebb teljesítményűt, amit aztán már 3-4 hónap után cserélhetsz is le.
Én úgy vagyok az upgraddel, hogy megvettem anno a 6800-as Asus V9999-et közel 110 ezerért, azóta nem cseréltem, nem is akarok egy jó ideig cserélni.Úgysem lehet lépést tartani a technikával, hacsak nem vagy nagyon gazdag és/vagy nem sajnálod a sok százezer forintot ezekre a fas*ságokra kidobni.
Inkább veszek egy drágábbat, de akkor egy-két évig nem is cserélek semmit. -
kisviku #2680 Az ötlet nem rossz! Bemenni máshoz, segíteni, együtt nyomni akár kooperatívban...
-
team3 #2679 Gepcsere nem lesz.. AGP-s lenne a 6800GT is... uccso upgrade...
Hat nem tudom... Ha annyira nem VGA fuggo jatek, akkor lehet, hogy 6600GT kellene inkabb..????
Nagyon nehez dontes.. legalabbis szamomra... -
team3 #2678 Most eppen van ra keret, de nem tudom megeri-e... A lovem megvan ra (nagy nehezen) de nem tudom megeri-e beleolni 65k-t ha egy 36k-s kartyan elvezetes a jatek...
???
Nagyon toprengek... -
Taktikai megállapítás: hogy "jó" élményt nyújtson, mindenképpen erős gép és erős videókártya kell. Ha tehát belefér az anyagi keretbe, egy 6800GT mindenképpen jobb döntés, főleg amiatt, mert a 6600GT lassan lecsúszik az alsó kategóriás videókártyák közé. A dolog hátulütője, hogy ugye AGP-s videókari, tehát ha gépcserére kerül sor, a videókártya is kakukk.
Ha tehát úgy hozza a helyzet, hogy egy éven belül gépcsere lesz, akkor személy szerint 6600GT-t javaslok (el fog futni azzal is szépen, nagy harcok közben meg 6800GT-vel is legfeljebb tizenegypár FPS lesz...), és a fennmaradó rész inkább az új gép költségeinek indulóalapja legyen. Ha nem várható gépfejlesztés, akkor előrelátóbb egy 6800GT-t venni.
Legalábbis az én véleményem szerint. -
részemről 6600GT (P4 3GHz) és szerintem játszható 1280x10768 noAA/AF, minden maxon. FPSt nem érzem 20 alatt, csak bizonyos nagyon törmelékes szektorokban (Seizewell pl), és néha mikor PPC-t használok, de akkor sem mindig. De ha van rá keret, akkor 6800GT mindenféleképpen :) -
team3 #2675 Sziasztok!
videokartya vasarlas elott allok... 6600GT, merthogy azon is jol elmegy a jatek, harc meg minden, vagy nagy szivfajdalommal 6800GT-kell venni ?
2200MHz (11*200) nforce2, 1GB DDR400, 6x00GT
Mi kell a gamahoz, hogy tenyleg jo elmenyt nyujtson??
Azert nem technikai forumon kerdezgetem, mert Ti jatszotok vele...
Varom valaszotokat... -
Gryllus #2674 úristen, olvasom a fórumot, és Kisviku hozzászólását olvasva eszembe jutott...
Azt álmodtam, hogy Khaak Destroyerek támadták meg az önellátó bázisomat, és nem tudtam a Centaurommal eljumpolni időben...
Függő vagyok-e vagy nem... :)
Egyébként az utóbbi napok játéka prooofitsssss veszteség volt a számomra. Megvettem a Centaurt, és elvoltam a henteléssel, zíboltam a xenonokat ahol értem.
Közben nem figyeltem a gyárakra és a freighterekre. 3 fullra felszerelt freighterem, egy sima demeter és kettő Caiman SF, fullra felszerelve, jumpdrive-val, kimaxolt cargoval odalett. Belementek mind a környékbeli Xenon szektorokba kereskedni. buktam ezen több mint 10 milliót... :(
Most már be van állítva a gyáraknál a max jump, de így csak 2 szektor távolságra tudnak kereskedni, azaz kézzel kell eladnom majd a cuccot.
A nagyobbikban most ott van 26000 nostrop oil, silicon wafers sem fér több bele, és el kellene adni.
Egyszóval jó dolog a centaur, de hagytam hanyatlani az iparomat és most izzadhatok, míg vissszatermelem a SF-ek árát... :) -
sorstárs! :)
1,3 nálam is gyakori, elég idegesítő. 3-as után meg elég instabillá válik a játék (még ennél is instabilabbá), úgyhogy loadolj vissza valami korábbit -
Csak azt támadják meg, aki belelő az állomásba, és azt is csak akkor, ha többször is belelő. Ha csak egy véletlen találat volt, akkor először csak figyelmeztetnek. -
lammaer #2671 Köszi mindenkinek a tippeket a Centaur használatával kapcsolatban, lassan-lassan kezdem megszeretni a gépet. Turretekkel mostmár csak egy bajom van: ha bázis közelében megy a csetepaté, hajlamosak belelőni az egyébként semleges állomásba, aki aztán mérges lesz. XI küldetés közben két alkalommal is rám haragitották a védendő bézist, ami ezután barátságosan eregette rám a hajóit. Megjegyzem, érdekes, hogy a Xenonokra nem küldték ki a gépeiket :)
Esetleg még az jó lenne, ha gyorsan lehetne váltani a turretek parancsait (nem menüből, hanem valahogy konfigurálva - mert néha hasznosabb ha a célpontomat lövik, de akkor meg nem védenek rakéta ellen...) Nézek valami scriptet rá....