20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • a_n_d_r_e_w
    sokkal egyszerűbb ha egy toronyra raksz valami nagyobb hatótávolságú, gyors fegyvert vagy egy SG-t, majd missile defense, és el van intézve a rakéta probléma
  • [Jakuza]
    Szoval azon filoztam, hogy nincsen ECM ezert, irni kellene egy scriptet hozza.
    Lehetne csinalni raketaelharito utegeket, amik kicsi hokovetos raketaval uzemelnek es szoftverrel mukodnenek es kellene meg a hajora szerelheto fegyverzet formajaban (ertelemszeruen minnel nagyobb a szoftver es a fegyverzet, annak fuggvenyeben novekedne a betoltheto raketa,azok lotavolsaga, sebesseg stb, valamint a befogorendszer befogasi tavolsaga.)
    Lehetne mondjuk ezekbol nagyobb automata (kozelbe er egy raketa akkor befogja es inditja a raketat)es kisebb kezi vezerlesu valtozat
  • [Jakuza]
    Milyen tornyokon ?
  • Kaziking
    ja persze meg infra csali .
    erre van kitalálva a tornyokon a missile defense parancs
  • [Jakuza]
    Raketa elharito rendszerek.
  • deph
    1.3.2 bétát használok én is, de semmi bajom vele.
    Nálam akkor fagyott ki a játék, amikor el kezdtem húzni a procit és a memória már nem bírta.
    Szóval jobb a játék azóta. Apropó: Biztos szó volt róla, de 1280-1024-ben nem a videókártya a minimalizáló tényező, de úgy veszem észre, hogy prociéhes a játék.
    Szóval nem kareszre gyúrjatok, hanem procira...
  • Kaziking
    ????
  • Kaziking
    nálam is van fenn script, semmi probléma velük. a dokumentumokba irja a save fájlokat, másold át öket valahova máshova, és akkor ha visszarakod az 1.3-t vissza másolod őket és kész.
  • [Jakuza]
    ECM, staff nincs semmi ?
    Nehogy mar nekem kelljen irni egy scriptet hozza.
  • erdos
    jah és miről csináljak másolatot hogy vissza tudjam állítani az eredeti 1.3-at ha gáz lesz?
  • erdos
    Köcce. Ahogy olvasom kijavították az állandó universe trader leállásokat energiahiány miatt benne, szal már megéri. Viszont nekem is vann fennt egy valag szkript, azokkal sem lesz semmi gáz, nem?
  • [Jakuza]
    betolteskor
  • [Jakuza]
    Tudom nekem alapbol az lett felteve. Pont ezert csodalkoztam, hogy miert panaszkodsz az allando fagyasra, mert nekem meg egyszer nem fagyott le jatek kozben.
    Neha elofordul hiba abetolterkor amikor elszall a program de jateknal meg sohasem.
    Kicsit paraztam, hogy nem fog vele mukodni a cockpit callback, de azzzal sem volt semmi gaz.
  • Kaziking
    1.3.2 beta
    az oldal közepén lehet letölteni
  • erdos
    És hol van ennek az elérhetősége? Bár még kicsit erősödböm kellene mert sose állítok meg egy ekkora offenzívát...
  • [Jakuza]
    1.3 beta 2 ?
  • Kaziking
    no hát felraktam a bétát, néhány óra játék után állíthatom sokkal jobb. Aki estleg hezitál még, hogy felrakja e, arra biztatom hogy tegye meg. Azért én is csináltam egy másolatot a mentésekről biztos ami biztos. Az marha jó volt hogy ahogy elinditottam a mentésemet a Xenon szektorok okádni kezdték a vadászokat , ami érdekes hogy itt már nem állnak össze konvojba, hanem mindeggyik max sebességgel dönget. Így aztán jól szétszakadozik a menetoszlop 60-80 km hosszu xenon vonal végéről elindulva néhány perc alatt 50-60 kill
  • a_n_d_r_e_w
    én ugyan már rég nem játszom vele, de mikor felraktam az 1-es bétát, nálam sokkal-de-sokkal stabilabb lett. gyakorlatilag utolsó mentőövem volt, mert már szektorugrásnál is kifagyott, szinte játszhatatlan volt. persze lehet rajtad nem segítene de ki tudja.
    Etele véleményével meg nem értek egyet, mert ugyan én is féltettem a mentéseimet, de aztán játszottam szépen, elértem célomat, megúntam, már nem játszok. hónapok teltek el, és az új peccs még sehol. ennyi erővel akár újabb hónapokat lehetne várni egy 1.4-ig, addig meg csak szívni és szívni. ebbe persze benne van, hogy holnap kijön, de mit veszthet az ember maximum? legfeljebb nem rakja fel, és játszik tovább a bétával. ez az én véleményem
  • Kaziking
    Ezzel én is tisztában vagyok, de lassan már azért nem fogok vele játszani mert élvezhetetlen. Peccset akarok!!!!
  • Zsolo007
    Szerintem nem úgy értette az életet....
  • Etele1
    Én a helyedben nem tenném...a játék korábbi részeiben is mindig gond volt azzal,h a kimentett állások nem voltak kompatibilisek az új verzióval. Ez egy bugos játék, trehány programozókkal...biztos vok benne,h marad hiba a következő patch után is (talán még idén kijön) és lehet,h azt sem fogják megoldani,h aki a bétával játszogatott hetekig (hónapokig ha így haladunk) NEM BIZTOS,h tudja majd használni a kimentéseit...Ez mondjuk nagy öngól lenne, mert sokan nem folytatnák ezután a játékot több heti játékidőt kukába dobva de én ezen nem csodálkoznék...sőt én már semmin se csodálkozom.
    Szóval ha rám hallgatsz maradsz a sima 1.3-nál mint ahogy én is...
  • Kaziking
    egyébként meg tele van a hócipőm már ezzel a rohadt sok buggal. most már akkor is fagy a game ha egy kobor kalóz lő rám eggyet psg-vel. aki bétával nyomja az mondjon már valami biztatót az stabilabb? mertv akkor lehet csak felrakom
  • Kaziking
    nincs benne élet? ugorj be 1 khaak sectorba m5-el, rövid de eseménydus élmény lessz
  • [Jakuza]
    En sajnos igen, nem igazan erzem at a jatek hangulatat, valahogy uresnek tunik nekem az egesz, pedig szeretem az ilyen tipusu jatekokat.
    Mar azon filoztam, hogy eloveszem a Star Wolves-t, pedig az alapbol egesz mas tipusu jatek.
    De lehet marad az Elite 3.
  • Kaziking
    akit érdekel van játszható demó demo
  • Etele1
    Én nem azt ajánlottam,h ne használj script-et hanem azt,h ezt ne...
    (egyébként tényleg az a combat pilot-os és nem a TF)
    Nézd meg,h én miket használok...én sem szoktam unatkozni :) #3829
  • Kaziking
    persze azokban a szektorokban ahol a gyáraim vannak, ott patroloznak a vadászok. Pontosabban 1 attack all enemies, 3 meg aztat protecteli, van ahol 3 ilyen csapat is van.
  • [Jakuza]
    A bulletin board system or BBS is a computer system running software that allows users to dial into the system over a phone line and, using a terminal program, perform functions such as downloading software and data, uploading data, playing games, reading news, and exchanging messages with other users. During their heyday (from the early 1980s to the mid 1990s), many BBSes were run as a hobby free of charge by the "SysOp" (system operator), while other BBSes charged their users a subscription fee for access.
  • [Jakuza]
    Bulletin Board System.
    Meglatszik nem voltal akkor modemes, amikor meg nem nagyon volt Internet. :P
  • erdos
    Jah és lőjetek agyon de minek a rövidítése a BBS?
  • erdos
    Deakkor hogyan használod ki a hajóidat? attól még patroloztatod őket?
  • Kaziking
    még nekem sincs fönn a script pedig 70 hajóm van meg 40 gyáram
  • erdos
    Hát az igen savanyú még, én már jóval előrébb tartok de nem mernék még belevágni a képzésbe mert nem tudom finanszírozni.... :-(
  • [Jakuza]
    Ja amugy a Combat Pilot Project scriptrol van szo.
    Es ha nem teszek fel az elejen scripteket, akkor halalra unom magam ezzel a jatekkal. (Hat sajnos nem egy Elite....)
  • [Jakuza]
    Van ket hajom egy gyaram, meg ugy 5 milliom.
    Es eleg jol jovedelmez a gyaram, igy aztan belefer egy 100-500ks hajo fegyverzettel.
  • Etele1
    Oppá! :)
  • Etele1
    Szerintem először ismerkedj az alapjáték kezelésével és ha azt már kened vágod, akkor tegyél fel ilyen scripteket :) Szerintem a Task Force script lehet fenn neked. Ott a pilótákat először M5-ös majd egyre nagyobb hajókba rakva tudod fejlesztgetni. Viszont ehhez rengeteg hajó kell, mert a legelején hullanak mint a legyek. Szerintem te még a játék elején tartassz különben nem lenne gondod a menük kezelésével...akkor pedig úgysincs még pénzed kis hajók tömegére mert a "felbérelt" pilótának neked kell hajót rakni a segge alá azt nem hozzák magukkal. Még én sem foglalkoztam ezzel a script-el pedig már régóta milliomos vagyok csak a többiektől hallottam,h müködik ez a dolog...
  • Etele1
    Szerintem először ismerkedj az alapjáték kezelésével és ha azt már kened vágod, akkor tegyél fel ilyen scripteket :) Szerintem a Task Force script lehet fenn neked. Ott a pilótákat először M5-ös majd egyre nagyobb hajókba rakva tudod fejlesztgetni. Viszont ehhez rengeteg hajó kell, mert a legelején hullanak mint a legyek. Szerintem te még a játék elején tartassz különben nem lenne gondod a menük kezelésével...akkor pedig úgysincs még pénzed kis hajók tömegére mert a "felbérelt" pilótának neked kell hajót rakni a segge alá azt nem hozzák magukkal. Még én sem foglalkoztam ezzel a script-el pedig már régóta milliomos vagyok csak a többiektől hallottam,h müködik ez a dolog...
  • [Jakuza]
    Hat en feltettem egy scriptet es siman lehet pilotakat toborozni, meg megjegyzes is van a berelheto pilotakrol, hogy milyen keszseggel rendelkeznek.
  • erdos
    Világos, csak azt nem tudtam hogy ugrálhatok-e összevissza, ha van Jumpdrive-ja akkor utánam ugrik-e.