20430
-
Kaziking #4269 Preachers Void-ban eq dock. de nem garantált hogy van is ott raktáron, de ott árulják.
-
Engem még tanítottak oroszul, vagy 12 évig
- de szerencsére ha link fölé kerül a kurzor, alul kiírja angolul is
-
Warlord22 #4267 Sziasztok feltettem az 1.4-es patchet amiben a Centaurra lehet Tractor beamet rakni. A kérdés az hogy hol lehet ezt a kütyüt megvenni? -
Amaro, du gavarity páruszkij?
-
egyszerü a megoldás (még én is rájöttem
) regelj az Ego-nál add meg a kodot amit a játékhoz kaptál és letöltheted ...
-
goyo2 #4264 köszike
-
http://www.elite-games.ru/x3/scripts/mods.shtml - első bejegyzés.
Az orosz kollégák letárolnak mindig mindent :D -
goyo2 #4262 Senki?
Kisviku, nem tudnál segíteni?
Köszcsike előre is.
"Megvan valakinek az a cockpit mod amit az ego oldalán látni? Amelyikről képek is vannak." -
lammaer #4261 Ahonnan leszedted az SPK-t ott biztos van egy script manager program is... azzal lehet telepiteni. -
Végre megtaláltam :)
Station Manager 1.11.spk na most az a gondom hogy ezzel a fájlal mit csináljak!? ha simán bemásolom a script könyvtárba nem lesz jó, ha elinditom a sript editort, a listában nincs benne :(
Valaki mondja el hogyan lehet ezt a scriptet aktiválni! -
Időközben rájöttem hogyan is kell elindirani a scriptet :) és arra is rájöttem hogy nem a Station manager van meg nekem.. :(
most azt keresem hol lehet letölteni! -
Station Manager-t szeretném használni.
Amit még tettem, hogy a két könyvtár srcript és a t ből a fájlokat átmásoltam a játék adott könyvtáraiba...de nem látom hogy menne
valaki segitsen pliz -
scripteket hogyan lehet betenni a játékba? Illetve hogyan lehet megnyitni a script editort? Ugyanis ami billkombó hozzá van adva a játékban azza nem reagál semmit...1.4 fenn van. -
most kicsit idiotán érzem magam de nem ok nélkül, mentségemre szólgáljon, hogy hajnal 2 körül járt az idö, azért köszi :) -
saba30 #4255 Első linken ott van az (igaz satelite deploy(ment)
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=96340
van akár 3 is (hogy melyik jobb, gőzőm sincs el kell olvasni a leírását, vagy ki kell tapasztalni) -
Erre meg a következőre nem tudtok valamit segíteni? Csak jóval nagyobb a tapasztalatotok, előre is kössz. -
goyo2 #4253 Megvan valakinek az a cockpit mod amit az ego oldalán látni? Amelyikről képek is vannak.
-
kisviku #4252 Számítógépház...
ez aranyos.
Nem, csak sima szkafanderes és ugyanúgy "Space Suit" elnevezéssel. -
Asszem a Xai Corp script csinálja amit a Goner Templomban vagy pl a terrakorp bázison is meg tudsz venni. Utána veszel Advanced sattelitet vele és utána van olyan menüpont hogy Xai corp drop cargo, ott kiválasztod a szat-ot meg egy szektort és utána amerre jártál és nincs oda dob egyet, ha elfogy akkor vásárol még. nekem műxik szépen. Jah tényleg a fleet support-os hajónál is pakoljam tele a hajót fegyverekkel meg pajzsal és a hozzárendelt flottát felszereli? Vagy hogy is van ez? -
Van olyan aki használta a Command Pilots Taskforce scriptet? Most zajlik a kiképzés, de miután cirka 20-25 M5-öt vesztettem el eredmény nélkül kénytelen voltam bedurvulni és egy szolid oktatóközpontot csinálni. Kiválasztottam egy szektort és minden szomszédos szektorban egy-egy Centaur szűri a belépőket..
Így már megérte egykettő a szintlépést. No egy ilyen TaskForce-hoz elég ha a vezérnek van képessége a többi hajót csak hozzá kell rendelni ugyi?
-
és a deploy satellite script továbbra is érdekelne, mert izgalmas neve van és sehol sem láttam :)
-
ja igen, pár furcsaság IE altt ... rájöttem már mi az, fekete alapon nem láccik a fekete, fehéren meg a fehér, de végülis sikerült a regisztráció és pár órával késöbb arra is rájöttem, miként kell bejelentkezni :D -
igen, próbáltam, de amikor kötelezö avatart kellett megadni és ráadásul 2-t is ... szóval NC ...
-
saba30 #4246 ejnye srácok:
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=96340
vagy
tessék reggelni amaro oldalára, és lehet tölteni + kaptok egy rövid ismertetőt is hozzá (magyarul)
http://x3reunion.fw.hu/
-
BorK #4245 Hali a szatelites engem is érdekelne elküldené valaki.
Köszönöm előre is.
[email protected] -
ahha, köszi, és az elsö kettöt leirnád röviden mit csinál? -
saba30 #4243 Én is újra fogom kezdeni, de minimal scriptel.
1. product finder
2. deploy satelite
3. station manager
talán ezek lesznek. Meg ha Zeenoo-nak írtok még valami jót
-
hi!
Csak kiváncsiság képpen, ha valamelyikötöknek van kedve irja már le, hogy milyen "külsö" scripteket használtok és 1 mondatban, hogy mire jók.
Szétnéztem ahol találtam letölthetöket, de kb semmi értelmes nincs köztük.
Egyedül a station managert találtam kötelezönek, kösz elöre is -
deph #4241 Érdekes ez megélénkülés nálatok a játékban. Nálam mióta 1.4 van fenn tök pangás van. Alig találok pár kalózt, sőt elkezdtem kiírtani a kalózbázisokat, annyira nyugi van. Mondjuk Xenon szektorba nem merészkedem, de a Xenon küldi is kevesebb. 
Így most építkezem. Megy is lóvé ami csövön kifér, de már van AHEPT, BHEPT, APAC, BPAC meg 5 és 125 MJ-os gyáram. Ha meglesz a Colossus veszek is gyorsan vagy 40db Bustert....
-
Kaziking #4240 én meg ujrakezdtem az egészet, valami miatt (pedig töbször is végigellenőriztem minden egységet hogy nincs e a script editorban a log bekacsolva) akkorára hiztak már a mentéseim (több mint 50 mega) hogy állandóan kifagyott betöltéskor. 1-10.12 játékidőnél már megint meg van a centaurom
igaz gyáram még 1 sincs.
-
Hubert #4239 S akkor nem látad milyen a Xenon ? Szkafanderes ? Doboz ? Számgépház ?
Nekem eddig egy sem ugrott ki. :( -
goyo2 #4238 Köszike
-
Nekem 4 óra alatt lejön...
Akinek 512-je van annak is 1 nap. Ennyi idő alatt postán sem jön meg...
-
kisviku #4236 Én asszem értem ezt.Bár nem biztos hogy arra gondolnak amire én.
A Xenon szektorokban gondolom láttatok már Ti is pajzs nélküli K hajókat.Szerintem azt akarják orvosolni avagy csak hülyén fogalmaztak és arra gondoltak, hogy kicsit állították megint a pajzsrendszert... vagy a "vasaláss témáját"?
-
kisviku #4235 Mik nem vannak? És van olyan aki végigvárja, amíg lejön a majdnem 5 giga? Még a szélessávú internet korában is nevetséges...
Na mindegy.Úgy gondoltam, ha már egyszer leszedtem az 1.4-et,akkor lassan kéne egy estét találnom magamnak, amikor megtekintem.Ma ilyen estém volt.
Végre úgy tűnik számomra, hogy az örökösen vitatott témámra választ kaptam.
Lehet, hogy csa azért, mert még csak egy pillantást sem vetettem több mint egy hónapja a játékra, de végre kezd normálisan és élvezhetően futni.De az is lehet, hogy mégis csak kijavították a hibákat.
A másik érdekesség számomra, a Xenon hajók végre vissza is lőnek rám, ha megtámadom.Mármint ezalatt a J-t és a K-t értem..Eddig is lőttek, de most kicsit harciasabbak.Ez tetszik.
Sikerült fognom is egy Xenon-t...már ha élőlénynek nem is lehet őket nevezni, mert gépek ugyebár, de lényeg a lényeg, hogy kiugrott a hajójából mielőtt az Odysseusom Gamma Fázisú Lökéshullám Generátora szét nem szaggatta.
Egyebet még nem vettem észre, még a sokatok által említett fagyást sem.
De azt látom, hogy már ezt is megfejelték egy bétával...őrültek...
-
Vásárolhatsz az Ego-nál letölthető verziót is, amit persze nem a lemezes Starforce véd, hanem a proactive változat. A hivatalos peccsek tartalmazzák mindkét variáció módosított fájljait, a béta azonban csak a lemezeshez készült, tehát nem ajánlatos feltelepíteni, mert nincs értelme, ráadásul lehet, hogy el sem indul utána a játék. -
goyo2 #4233 Ez mit jelent pontosan?
IMPORTANT NOTE:
If you purchased X3 as downloadable version protected by StarForce ProActive, please do NOT install this patch. It will have no effect!
Obviously the final version of this patch will be compatible with ProActive-protected versions. -
Fogja majd orvosolni, ha kész lesz a következő (béta)patch. Ebben még csak az első négy bejegyzés van javítva. Engem az a "some codecs cause problem" izgat, jelen helyzet szerint luri a sztorivonal - vagy megy, vagy kiugrik az asztalra. Nem értem, ha codec, akkor miért megy a sztori nélküli játék tökéletesen? -
Akkor nektek is kilépett néha ha a komplexhez még akartatok gyárat pakolni?
Más, tévedtem, a Centaur az isten :D Hihetetlen mit művelt egy Clusterrel ami szétesett kishajókra, a BPAC-ok a toronyban remek miunkát végeztek, kívülről néztem ahogy rendet rakott a masinám. -
Kaziking #4230 No de gyorsan jött ez a foltozás.
-building a complex leads to a crash if not enough "nodes" are available.
na ez most a gyártelepítéskori fagyást orvosolja?