20430
-
goyo2 #4430 És persze nem mindegy milyen gyorsan reagálnak a kötelékben a hajók. 1 mp is végzetes lehet. Szóval nagyon érdekel a ,,tuti" :-)
-
És arról nincs már emléked hogy Te hogy csináltál használható harccsoportokat? 
Sokkal nagyobb rutinod van neked is meg Amaro-nak is, hátha tudjátok a tutit. Sőt talán a taskforce-ban is tudnátok segíteni akkor a vezérhajót rólatok bnevezem el.
Mert ha beállítom hogy védje a lídert akkor bár követi a wingman de csak akkor avatkozik be ha valaki rálő a vezérre. Ez meg már néha késő. Lehet hogy csak beteszem őket egy szektorba "attack all enemies" utasítással, vagy sima "patrol single sector" válik be. Csak ugye az ember lánya köteléket szeretne látni. -
goyo2 #4428 Nem tudom másnak hogy nézett ki, de nekem az M0 roncs inkább egy x2-beli Colossus, vagy titan roncsnak nézett ki. Az X2-ben (vagy az x-tensionban?) az M0 10x akkora volt.
-
kisviku #4427 Fúúú, ez rég volt, de felfrissítem emlékeimet.
A Xenon 101-ben haladj a szektor közepe felé.Ott találsz majd roncsokat meg crate-kat (konténerek), asszem ezeket kell átvizsgálni vagy valamelyiket lenyúlni.A lényeg, hogy majd amikor meglesz, akkor jönnek a Xenonok és elkezdenek üldözni, tehát nem árt egy jumpdrive már erre az időre vagy egy gyors hajó.
A Paranidoknál meg wlőször a NVidium plantokat kell átvizsgálni, találsz ilyet Emperor's Mine-ban is.Majd elmondják, hogy a Paranidok most PARANOIDOK
és attól PARÁznak, hogy a khaakok ismét megtámadják őket vagy valami ilyesmi...
Lesz rá lehetőséged, hogy bejuss Paranid Prime-ba, de már nem emlékszem hogy hogyan. -
BorK #4426 Azt tudtam hogy mi az a két szám csak azt nem hogy mit jelent a mondat egésze. Azért köszöntem a fordítást.
Akkor ezt a vezetői képeséget kell fejleszteni valahogy. -
Az hogy hány sikeres 2 órás combat tour-t teljesített és hány százalékos a vezetői képessége. Ezektől függően lép rangot. -
deph #4424 Ja, nekem is segítség kellene. ha valaki végigjátszotta a sztorivonalat:
A 2 kristályt Paranid primeban és a Xenon 101 sectorban hol kell keresni.
Mert ha paranid primeba belépek minden paranid engem támad, Xenon sectorban megtaláltam az M0 roncsát, de nem találom ott sem a kristályt.
Mia meg azt mondja hogy upgradeljem a hajómat.
Ha tudtok segítsetek... -
BorK #4423 Van itt jó angolos? szerintem valamilyen harci tejsítmény százalék kell a Tl-ekhez valami 25% tehát amit le kellene fordítani:
This pilot has completed X(egy szám) combat tours of duty and has an overall leadership efficiency rating of X(egy másik szám) percent. -
sziasztok lene egy kérdésem elég sok üzenetet kapok a fuvarozok tol kinálnak pénzt böven
de nem tudom mit kell csinálni .mikor belép az aktuális szektorba hiába beszélek vele,
vagy követem elindul a kapu felé ugrik a másik szektorba és jön egy ujabb üzenet hogy nem sikerült az
elválalt melo mi a teendöm. -
modjuk van benne valami csít hogy gyorsan lépjenek szintet az emberkéid csak azt nem tudom elindítani (valami aa.taskforce.cheat vagy mi), pedig már van 4 Captain-om is, nem haragudnék meg ha gyorsan összekapnák magukat oldalsztenderfűhrerré. A másik amiben hasznos hogy pl egy M3 novákból álló raj egy 3 db-os másik M3 pirate köteléket simán szétkap veszteség nélkül, szal erősebbek lettek az tuti. -
Hát, zabálja a pénzt az biztos, mertugye egy M5 szintlépéskor átficcen egy M4-be akkor ugye az üres hajóba megint veszel fel pilótát. Amolyan pilótajáték módon mostmár van vagy 70-80 pilótám, ebből min 30 M3-as Nova, elég költséges ám a seggük alá mindig új és új hajókat rakni. Ráadásul az M5-ösök hullanak mint a legyek, sőt az M4-esek is mégha 4*3-as squadokban is járőrőznek egy szektorban, képesek komoly veszteségeket szenvedni 1-2 falcontól vagy novától. Nomeg a legzavaróbb hogy egy rajban 3 pilóta van és egy túra 2 óráig tart. Node ha van ilyen rajból 20-25 akkor állandóan kiadni újra ugyanazt a parancsot, figyelemmel követni ki miben ül, melyik szektorban, új gépet rakni a segge alá.... hát eléggé unalmas napokon keresztül, főleg úgy hogy eléred a kapitányi rangot és még egy normális taskforce-ot se tudsz csinálni. Mertugye minek tegyem be egy centaurba ha az nem tud dokkoltatni kishajókat? nincs értelme a taskforce-nak.... -
BorK #4419 Köszönet hogy nem az számít hogyan írok hanem hogy mit.
Azt próbálta már valaki hogy arra lőjön aki a legg közelebb van. Ez nálam általában működik. Van is 70 m5-ösöm akik szépen fejlődnek, ezzel a módszerel. Már van Captain rangú pilótám és nem is kell velük foglalkozni (átültetés jobb hajóba, járöröztetés) csak ha kell nagyobb rangú pilóta akkor keresek köztük amenyi kell.
Captain rang fölöti pilótálya még senkinek nincs?
-
goyo2 #4418 Pedig ez a védős téma elég fontos nekem is. Még nincs pénzem, se flottám a Task Force-ra, de sokszor jó lenne ha működne ez a védős dolog. Nekem a wingman-os megoldás elég jó volt, de ott csak egy csoportod lehet, oszt kész.
Igaz még úgy is előfordult, hogy két lövés között elment sörözni a pilóta 1-2 km-el odébb.
Mivel ebben a játékban marha sok hajót lehet birtokolni, megoldhatták volna egosoft-ék a csoportosításokat.
Engem érdekelne hogy vált be a Task Force. Valaki mesélne? thx -
kisviku #4417 Milyen jó, hogy én egyáltalán nem kezdtem el eme dolgot...
Pedig kifejezetten allergiás vagyok, ha valaki nem tud helyesen írni.De úgy döntöttem, felesleges ezért szólni, inkább nem foglalkozom vele, mert - ahogyan egyetértünk - nem arról szól egy fórum, hogy egymást ba*tassuk. -
Az lenne a lényege hogy különálló harccsoportok legyenek. Majd megnézem hogy repkednek együtt, mert ha nem állítom be a wingman-t csak a protect-et a vezérre akkor annyira leszakadnak tőle hogy gyakran elvérzik a vezír mire be tudnának segíteni a védők. meglehetősen érdekes. A legjobb prsze a TASK FORCE lenne, de egyszerűen nem hajlandó a Captain átülni abba a k.rva Orcába, nem elég hozzá a rangja :-( -
goyo2 #4415 Akarom irni: ,,de akkor a többiek"
-
Bhalage #4414 attol hogy rossz a helyesirasod lehetsz meg jofej : ) -
goyo2 #4413 Lehet így is, de akkor a tobbi a leader védelmére jobban koncentrálnak mint a támadásra.
Másik módszer, hogy az összesnek beállítod a wingmant -> yes-re, és shift 6,7 el parancsolgatsz nekik. Ez sajnos az összes wingmant irányítja az egész univerzumban. Több csapatnál nem jó.
-
A wingmen-es dologban tudnátok nekem felvilágosítást adni? Tehát a líderre ráállítom a többit Protect... -tel és beállítom a wingman-t yes-re akkor kész a kötelék vagy nem ez a jó módszer? -
goyo2 #4411 Szerintem nem a helyesírásról szól a fórum. Szóval, ne bántsátok egymást!
Keveset irok, inkább olvasom a fórumot, de kicsit morci vagyok, ha felesleges, nem témábaillő dolgokat kell olvasnom. Tudjátok az idő pénz.
Remélem nem bántottam meg senkit.
-
BorK #4410 Vártam már mikor említi meg valaki a helyesírásomat. Tényleg nem tudok helyesen írni ez van. Jópár évig próbálták belém verni a magyar helyesírást de ennyire sikerült. Ja és igen csúnyán is írok. Mindenkinek vannak hiányoságai nekem ez az egyik. De remélem nem akarsz ezért meg lincselni? -
kerek1224 #4409 Mit szólunk? Egy picit mélyedj el a magyar helyesírásban. Pl: álomás=állomás, regelt= reggelt.
Bocs, de ez nem olyan bonyolult dolog. -
A wingment hogy kell beállítani? Kijelölöm mondjuk 4 vadásznak hogy védjék a vezért és beállítom a wingment yes-re akkor kész az 5-ös kötelék? Mert annyi hajóm van hogy elég rossz egyenként menedzselni. Már Captain rangú emberkém is van és az istennek se lehet átültetni a TL-be, pedig egy Task Force-hoz min egy TL kell vezérhajónak :-( Nincs valkinek ötlete miért is nem megy? -
BorK #4407 HEPT, PAC lesz rakéták is szerintem pajzs az nem biztos, de lehetséges majd meglátom. Jólene már veni M1-et mert a 70 Db M5-ös(iskola) pilóták már elég sok időmet eveszik. Na mindegy de legalább fejlődnek rendesen. Kár hogy a rangom még nem engedi hogy vásároljak repülő erődöketd, de maj eljön az ideje.
-
deph #4406 Szép lista, gondolom pénzgondjaid nincsenek. 
Ajánlom még az 5 MJ-os gyárat, és Mass Driver, PPC, PAC és HEPT gyárakat. Jól jönnek a hajók felfegyverzésekor.
Ja és egy-két rakétagyár is jól jöhet, aurora, thunderbolt, firestorm.
Én most bajban vagyok, mert folytattam a sztorit és a paranidoknál nomad lettem, így nem tudok dokkolni sehová sem.
-
BorK #4405 Szép jó regelt. Öszeírtam az álomásaimat kiváncsi ságból mit szóltok hozzá?
Soyery 17Db
Soyafarm 12Db(egyenlőre)
BioGas 13Db
BuFu 8Db
Teladium 5Db
Spp 4 (XL-es)
Crystal 12Db(egyenlőre)
Ore 9Db
Silikon 6Db
25Mj 18Db
125Mj 21Db
Béta IRE 12Db
Egyenlőre ennyi, de még van tervbe véve egy párdarab ilyen-olyan álomás. Esetleg ajánlotok még valamit, hogy bővítsem a listát? -
goyo2 #4404 Szerintem több tolgot tölt be egyből a memcsibe, hogy a szektorban kólbálszolás közben annyit nem keljen. Persze akinek kevés a memcsi .... (Ja ennek a gameénak minden kevés
)
-
Lassult a betöltés szektorlépéskor. Főleg a kritikus szektorok (Ore Belt stb.) előtt jóval tovább tölt a gép, cserébe gyorsabb a megjelenítés. -
kisviku #4402 Fogalmam sincs már, majd megnézem.
A harci rangom valami Combat Ace 2nd vagy ilyesmi, de mondom nem játszom már vele régóta.Áttértem az Oblivion-ra...
Majd délután megnézem otthon. -
Köszi, ezt kipróbálom. Azon is gondolkodtam hogy amiből sok van (A-B hept, A-B pac, pajzsok, stb) bepakolom a Centaurba és egyet-egyet mindenből eladok minden equipment dokkban. Elvileg ha utána felkerül a listára akkor a gyárhoz tartozó értékesítőhajók el is fogják tudni adni a gyárban maradt mennyiséget folyamatosan ezekbe az e.dokkokban, nem? Nomeg valami olyasmit hallottam hogy bizonyos időszakonként eltűnnek az áruk a trading port-okból és az e.dokkokból. Így lenne logikus mert amennyi gyár van az X univerzumban simán telepakolnák egy fél nap alatt mindet... -
Kaziking #4400 fegyver eladáshoz kis hasznos info: Home of Lightban a Terracorp Hq minden fegyvert átvesz oda vigyátek eladni, szerintem ez a legegyszerübb -
köszönöm a segitséget igy már letudom tőlteni.
miota fenvan a 1.4.02 azota sokkal továb tart a betöltés pedig
1.5 gb ram van a gépemben neked nem lasult a géped. -
X3 Cockpit mod 13MB
Kattints a linkre... Amúgy ehhez nem kell oroszul tudni, írtam, hogy az első link. Mindegy, sok sikert hozzá
-
sajnos oroszul egzatalan nem tudok valami angol helyet vagy cimet adj koszonom. -
#4263 hozzászólásban írtam volt a Cockpit elérését... -
azért látom még lesz mit javitani a jétékon mert még az 1.4.02-be az hipr ugrás anim
még mindig nem jó és kicsit szagat
lene egy kérdésem hol lehet letölteni az ego oldalán találhato X3: Reunion Cockpit Mod by Imp.- 13 MB
mert én nemtudom letölteni valoszinü regisztrálni kéne de angolul enyit nem tudok amit ott kérdeznek
segitsen valaki ha tud köszönöm elöre is.
-
jano1 #4394 Egyik sem jó választás. Ha fegyvereket akarsz eladni csináld azt, hogy keresel egy olyan
equipment dokkot, ahol nem árulják azt a fegyvert. Bedokkolsz és már meg is jelenik az eladható árúk
között. Így max. áron eladhatod, csak a mennyiségre vigyázz!
Ebből is látszik, hogy fegyvert csak saját célra érdemes gyártani, mert macerás az eladása. Eladásra inkább kaját vagy nyersanyagot termelj.
-
Esetleg nem vettél már magadnak equipment dokkot meg trading stationt? 
Hogyan veszi az árut és adja tovább? Mert valahogy csak eltűnnek a készletek belőle, nem?
Aki érti pls világosítson fel
-
deph #4392 Kössssz...
Azt sejtettem, hogy magyarul nem sok minden van, azt meg ismerem is.
kisviku: neked milyen rangod van kereskedelemben és harcban? Csak érdekelne...
-
kisviku #4391 Egyébként ha valamit nem találsz, keresd a www.gamefaqs.com-ot.
Na ott aztán mindenre választ kapsz (persze csak angolosoknak!).