20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Ollerus

Elvittem a cuccot a Goner SY-ba, de nem kaptam meg az Arant. Sokat kell rá várni? Vagy akkor most mi van?
  • maniac78
    Azon gondolkodtam, hogy miért is kell nekem jóban lennem a Terranokkal.
    De nem jöttem rá ................
  • RJoco
    Bakker, lelőttem a Cerberust és -10.000re esett a repum. Hát ez így nem lesz jó!
    Aztán elmentem a Goner Zamir-hoz(vagy mi), erre minden pirosra váltott és engem lőttek. Főleg egy Seth.
    Hyperion ide már nem elég, több rakétát kellett volna ráraknom. Mindegy, marad a Reload.
  • RJoco
    Az Oziax-ot megkaptam azután, hogy elintéztem a Terran hajót, meg a Sohneneket. Itt is hagytam abba, aztán most tudtam meg, ha dokkolok a hajógyárba, akkor meglehet az Aran is.
  • RJoco
    Az Argon-t egyszerű, addig dokkolsz Argon állomáokra, míg nem kapsz egy adakozós lehetőséget. Ilyenkor jó sok 5 milla Cr-t beleinvesztálsz és megint a legfelsőbb körökben élvezheted magad.
    A Terran nehezebb, azóta is rossz a repum, náluk sajna még nem találtam adakozós lehetőséget.
  • maniac78
    Goner plot után hogyan hozható helyre az Argon, Terran repu?
  • maniac78
    Nah a Cerberus után, már csak egy Centaur maradt, de már elküldtek az Aranhoz szkennelni.
    Na de most akkor mi lesz az Oriax-al, miért nem tudok vásárolni ilyen bárkát?
  • RJoco
    Mindenképp meg kell semmisíteni a Cerberust és a Sohnen-eket, hogy elfogadja a küldit?
    Nem elég csak meglógni?
  • RJoco
    Nahát!
    Leszálltam a Goner Shipyard-on és megkaptam a küldi folytatását, amit jó rég hagytam abba. Talán mégis lesz mobil hajógyáram?!
  • maniac78
    2Gj, de már megoldottam. Berendeltem egy J-t! Azért durva, hogy akárkit szkenelltem le, az mind Enemy of Sohnen volt!
  • RJoco
    Mekkora pajzs van a Cerberuson?
    Mert nem biztos, hogy oda egy akkora hajó kell, lehet, hogy egy 3 GJ-nyival is el lehet ütni.
  • maniac78
    Herron's Nebula, na ott biztosan nem fogok látni egy árva Xenon hajót sem. 3J és 7K szolgál nálam ami el is gázolhatná, K kilőne az 50 körüli sebességével, kézenfekvő tehát a J 89-el. Király Cerberus megy 50-es tempóval, biztonságosan betartva a KRESZ írott szabályait a lakott területen belüli sebességkorlátozásról. De amikor odaértem hozzá 3 km-re beletaposott ........
    Vagy 10 percig üldöztem így, amikorra meguntam és inkább beírtam ide.
  • Freddy TNT
    Nem hittem el én sem de egy P Raider és csapata addig tornázott vele míg megfeküdt... Igaz volt vagy 30 visszatöltés meg meg kellett várnom vagy 4 xenon flottát mire az utolsó lemorzsolta őket.

Nem tudom te melyik szektorba kaptad a küldit de ha arrafelé nem gyakorlatoznak akkor szívás van. Gázold el asszem az kevesebb repu eséssel jár. Persze ha van Cerberusnál nagyobb hajód
  • Freddy TNT
    Na azt is úgy csináltam meg hogy összeuszítottam őket a xenonokkal....

A terranoknak meg nem akarok már nyalni. -1660 a repum náluk. Nem fogok szenvedni hogy hajót vehessek tőlük, majd újra hadban álljunk. Eltökéltem hogy kivégzem őket.
  • maniac78
    Sohnen 2 plotot csinálom, szét kéne lőnöm egy Cerberust! De Hero of Federation-ből lefokoztak volna közlegénnyé. Valami olyasmit olvastam, hogy a Sohnenek besegítenek. Kérdés hogyha találkozott már valaki ezzel, akkor leírhatná, hogy mikor jönnek.
  • maniac78
    Vagyis #18847
  • maniac78
    Na ne már, ne add fel! 18849-es hozzászólásban a megoldás!
  • Freddy TNT
    Akkor szerintem paranid marad...

Na akkor szerintem LV cheat, Ollerus megvesz, terran legyalul....
  • maniac78
    És sztori nélkül kié lesz?
  • RJoco
    A sztori után Terran lesz.
  • Freddy TNT
    Heretics End az nem paranid szektor ? Ezt a scorp map-os dolgot megnézem magamnak.

Cheat-elni sosem szoktam mert minden játékból kiveszi az élvezetet. De nekem most nem élvezet küszködni repunövelésért az ollerusért. akarok egyet, szétszedem a terranok meg mennek végre a levesbe.
  • RJoco
    Bug. Jó kérdés.
    Én szétszedettem a HQ-val mindkettőt.
  • maniac78
    Nekem egész Jupiterig kellett repülnöm, hogy dokkolni engedjen valahová és ne lőjjenek szét mindig. Ott kereskedtem egy kicsit és Mercenary Guild tagság révén kaptam inváziós küldetést. Bejött.

Sohnenek mondták, hogy lecserélhetem a primitív hajómat Sohnen Mercedesre (Oriax, Lilith), de BBS-en belül hiába veszem meg le sem vonják a lóvét, a hajót meg nem adják ingyé. Mi a teendő?
  • RJoco
    Hát én anno találtam egy Xenon állomást Heretics End-ben néhány védőhajóval. Ez egy küldi része, de Scorp mappal is megkereshetőek az állomások.
    Mivel a Terran-oknál nem tudod felvenni, így lóvét nem kapsz érte, de a hajók kilövése repuemelkedést okoz. Ha az állomást nem lövöd szét, akkor egy idő után megint berakja a hajókat. Az állomás szétlövése nem okoz repunövelést, én is ott szúrtam el, hogy a második hajóhullám után szétlőttem és azóta nincs Terran rendszerben ilyen lehetőség.
    Viszont engednek dokkolni és ha elég kitartó vagy és elég sok credited is van, akkor belefuthatsz náluk egy adományozós küldibe, ami gyors repuemelkedést tud eredményezni.
    Én LV cheat-jét hanyagolnám. Kiveszi az izgalmat a játékból.
  • Nothing117
    szerintem tedd fel LV vagy kinek a cheat pack-ét aztán be tudod állítani a repudat a fajoknál, terranoknál beállítod annyira hogy már engedjenek dokkolni aztán onnan már nagynehezen fel tudod kereskedéssel és egyébbel tornászni a reput az ollerusig
    azt nem ajánlom hogy ennél többre használt a cheat packet mert akkor már nem lesz kihívás a játék és nagyon hamar megfofod unni ha mindenhez cheatet használsz (saját tapasztalat)
  • Freddy TNT
    #18841 -ban tudna valaki segíteni ?
  • maniac78
    A játék maga Starforce védelmet kapott, de a 2. valahányas patch már kiszedte ezt a védelmet. A Windows 7 nem problémázik ezen, szóval ez valszeg csak egyedi problémád, hogy így nem működik!
  • gaben9000
    Hali.
    am... Eddig szerintem elfelejtetem említeni, hogy Windows 7 x64-et használok. Lehet hogy emiatt nem megy a Hull Repair Technology? (bár ezt kétlem)

Amúgy újraraktam a gépre a játékot és csak ezt az egy scriptet raktam fel hozzá. Megnéztem a de így sem működött. Pedig biztos hogy megvettem a Kit-ekt.

Am.... Itt van két link ahol valami StarForce Driver-ről mondanak valamit:

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=96802

http://thewinforums.com/topic/53127-x3-reunion-starforce-driver/

http://windows7forums.com/software/13426-x3-reunion-starforce-driver.html

Ezzel kapcsolatban tud valaki valamit?... Vagy hogy ez mire lehet jó?

Előre is nagyon köszönöm!
  • Freddy TNT
    Na jól van telelett a tököm a terranokkal. Nem tudok dokkolni sehova tehát kereskedelemnek lőttek máshogy meg nem tudom hogy lehet feltornászni a reput náluk.
    Viszont mindenképpen akarok egy Ollerust. meglehet valahogy szerezni vagy be kell cheat-elni ? ÉS ha csak ez marad akkor hogyan ?

Ki fogom irtani az egész bagázst csak még ez tartja őket életben
  • Phoenix lord
    persze a plotot rendesen befejezdtem csak a bbs-en árult sohnen hajókat nem adta oda
  • RJoco
    Nekem készülőben egy olyan táblázat, ami tartalmazza az adott hajókhoz szükséges anyagot, creditet, időt és a bolti árat.
  • RJoco
    Én nagyon szívesen kirakom honlapomra.
    Találtam már helyet a videóknak is, csak nemtom mikor fogom feltölteni, mert elég lassú a net.
    Úgy néz ki talán végre végleges megoldás lesz, ha mégsem, akkor is mindig biztosítok egy helyet a lapnak, hogy elérhetőek legyenek a fájlok (videók nélkül is), de az adatmegosztókat kihagyom, azok egy utálatos dolgok.
  • RJoco
    A roncsok XTM-esek,
    A HRT pedig nem mod függő és nálam a script akadásokkal sem volt gond, mindig jó volt ez a script.
    Igazság szerint nagyon hasznos egy dolog, viszont egy idő után veszít a játékélményből. Én először mindig pénzszerzésre használtam, most az elfoglalt hajók feljavítására, ha esetleg megsérülnének.
  • maniac78
    A Terran szektorokat ki is felejtettem, mert ott meg hemzseg a sok-sok roncs!

gaben9000
    Biztosan megvetted a Kit-eket. Mert akkor simán működnie kellene. Nem hiszem, hogy csak az XTM kiváltsága lenne ez a script.
    A roncsok szerintem XTM-esek.
  • gaben9000
    Am... amúgy megnéztem ezt a roncstáblázatot.

Ebben hajók szerepelnek. De tudtommal a sima X3-ban csak gyárak roncsai vannak.

A hajóroncsokat script generálja?
  • gaben9000
    Hali.

Hát az újratelepítés nem segített. Csak az X3 és a 2.5-ös Patch-e van fent.

Felraktam a Hull Repair Technology-t. De a Kiteket így sem látom a raktérben. :S
    Ez a script amúgy ugye nem csak XTM-hez van? Mert nekem csak a sima X3 van fent az utolsó Patch-el.
  • Freddy TNT
    Ciki,de én már megjavítottam ezt-azt. Na már most azoknak a koordinátái elvesznek ugyebár.
    De megnézem és ami nincs benne azt ide beírom.
  • maniac78
    Osztom a véleményed!
  • Freddy TNT
    Szerintem tedd fel és bővítjük a listát. Aztán minid fel lenne töltve egy frissebb verzió
  • maniac78
    A President's End-ben lévő roncsok még nincsenek feltérképezve, illetve egyéb ismeretlen roncsok koordinátáit szívesen fogadom.