20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • team3
    A Titan Alpha flak-okkal nagyon csunyan irtja a nepet. :)

Egy massziv xenon kuldiben belerepultem egy L rajba, aztan csak a robajt lehetett hallani, pillanatok alatt lezuzott 5-6 L-t :)

Nem gondoltoam volna, hogy alore es hatra a Beta PAC ilyen hatasos!! Azzal is siman szedi az L-es hajokat :) nagyon brutal ez a titan.. nem gondoltam volna..

viszont sajna dog lassu... mire barmire reagalni lehet, marmint tavolsag ugyileg, az egy orokkevalosag...

Talaltam 2db BPBE-t, de meg nem erkeztem jol kiprobalni.
  • goyo2
    De
  • erdos
    enrgiaigénye nem magas?
  • goyo2
    Én egy Yaki hajóra (3x25MW, 145 sebesség) felraktam 6db APBE-t. Az M5 ellen nagyon durva, mert bazi gyors a ,,golyó" , de szépen használható M3 elfogásra is. A hatótávja sajnos csak 900m körül van. (a légüres térben elfárad 900m után a töszi )
  • erdos
    ha a sztoris Argon küldikre gondolsz az persze hogy megdobja az elismertségedet, elvégre megmented a világot :D
  • erdos
    Én csak gyártom, használni nem használtam még soha mert m1-m2-t nem vehetek még, most erőltetem a sztorivonalat miatta. Nemtudom az argonoknak alfa-béta-gamma van-e, de van 2 olyan gyáram és már az is túltermel. Mellesleg egy leírásban olvastam hogy nem egy nagy durranás, a flaknál meg tuti nem jobb a kishajók ellen.
  • team3
    Beta PBE-t akarok.... Honnan van neked annyi?? Gyartod vagy vetted?
    Most nem akarok sok millat kiadni gyarra, mert eppen leegtem a Titan miatt es nem akarom eladni a rengeteg GPPC-t rola...

Jobb egyebkent a PBE mint a Flak? Messzebb lo? A 8as tornyokba 4-4 a 4esekbe 2-2 kellene -> 12db :) kiprobalasra...

Mondjatok valami jo recognition novelo cuccot, hadd vegyek masnal is rombolot...
    Hiaba csialom a rengeteg BBS-t, ici-picit kuszok felfele. Bezzeg az argonok eseten ket kudeltes utan en voltam a nap hose... ki erti ezt...
  • erdos
    Perszepersze, csak sose szakítok rá időt, meg ha jól vettem észre adott időközönként az eq dokkból eltűnnek a cuccok és vihetsz megint.
  • goyo2
    El tudod adni olyan eq dockban ahol amugy nem árulnak.

Innen jut eszembe: pár naponként egy TS-el végigvásárolom a nagy csúzligyárakból a cuccokat ahol tele van és mind eladom eq dock-okban. Bazi jövedelmező.
    Fordulóként 1-2 millára saccolok. Persze kell hozzá 10-20 milla tőke.
  • erdos
    Ha most lenne online x3 akkor megdobnálak úgy 2 titánra valóval :D
    Tele vagyok vele és eladhatatlan. Gyárat pl asszem Argon Prime-ban is tudsz venni, 10 milla környékén van.
  • team3
    Hali mindenki!

Vettem egy Titan-t.. Eredetileg paranid hajokra fajt a fogam, de olyan lassan no a rangom naluk, meg masoknal, hogy nem birtam varni. Nagyon jo kis darab. Mondjuk szanalmasnak sot, ki*aszasnak tartom, hogy egyetlen hajoval sem lehet dokkolni bele... vicc! Korabban probalkoztam a Colosussal is, de keves rajta a fegyverzet es nagyon gyer a pajzs generator. Titannal belibbentem egy kaloz szektorba es gyorsan atszabtam a terkepet :)

Az alpha flak nagyon zsir, a fightereknek eselyuk sincs.

Nektek is sorra eltunnek a fegyvergyarak a jatekbol? Nagyon nehezen tudtam pl: alpha flak-ot venni, ket db gyarat talatam osszesen, az eq dokkok uresek.

Amit viszont egyaltalan nem talalok az a Beta PBE... Nagyon kiprobalnam mit ut, de nem lehet kapni sehol. Nincs PBE factory sehol vazze... az eq dokkokban ebbol sincs egy darab se...

Tudtok "fix" PBE gyarat valahol? Egyebkent nem ertem, mert PPC complex van mint egen a csillag, de a PBE.. sehol nem lelem.. HELP.
  • erdos
    akkor próbáld ki amit írtam, menj velük szektoról szektorra amikor idle lesz.
  • Ace McCloud
    Szevasztok !
    Nagyon profik vagytok a játékban, ezért itt is megkérném a csapatot, hogy legyetek szívessek, és nézzetek körül hátha megtudjátok az x2, x3 fájlok nevét, amiben a szövegek tárolva vannak. Amennyiben kiderül hogy szerkeszthetőek, nagy valószínűséggel magyarítás készül majd rájuk.

Jó játékot mindenkinek !!!!! :O)
  • Zeenoo
    nemtudom, nekem csak a szintlépéskor felvillanó jel maradt meg :)
  • Zeenoo
    jelenleg mindössze 2 hajórol van szó, Home of light és Profit share szektorokban (többre még nincs pénzem) és igen sokat vannak idle-ben, mivel olyan anyagok kellenének a gyárakba ami nincs szektoron belöl ezáltal áll a termelés
  • erdos
    asszem a pilóta menüjében van a statistic vagy mi, ott.
  • deph
    "az én rangom meg már nagyon lassan nö, mivel elég magas (3 aranycsik +1 csillag ... amugy nem emlékszem már mi) ..." Ezt az arnycsík dolgot hol lehet megnézni? Mert én assasin vagyok meg capitalist...
  • erdos
    A hiba oka több is lehet:
    - rossz szektort választottál (nincs mit eladni)
    - egy szektorba több hajód is van ( két dudás egy csárda)

javaslom a Light of heart szektort, nekem bevált, vagy ez erdos féle tuti módszert:
    adott az lv1 szektortradered, bemész vele egy szektorba, kiadod a szektortrader parancsot. ha idle vagy standby (nincs eladható portéka), eggyel továbbmész, ugyanez és ott is hagyod amíg kereskedik. utána megint tovább szektorról szektorra. tuti módszer.
  • Zeenoo
    'reggelt mindenkinek
    Eccerüen nem értem a szektortrédereimet ... nem hajlandók fejlödni
    már sok-sok tazura (nap) óta járja a maga kis szektorát és még mindig csak lvl2
    az lehet, hogy ö is csak akkor lép szintet amikor én (általa) ?
    mert amikor engem tájékoztattak az uj rangomrol az elött üzemeltem be kicsivel
    az én rangom meg már nagyon lassan nö, mivel elég magas (3 aranycsik +1 csillag ... amugy nem emlékszem már mi) ...
    az elsö hajom meg az elsö idökben szinte 2-3 tranzakciónként nött egy szintet (és én is vele)
    szóval elég gáz, ha ugy van megcsinálva, hogy az ujonnan vásárol hajók nem tudnak felzárkózni az én rankomhoz ... ... márpedig nekem nagyon ugy tünik
  • erdos
    ez a játék tele van meglepetésekkel, a sztorivonal is tök jól össze an rakva. Magyar nyelvű fordítást nem tudtok valahol hozzá? nem akadtam el sehol de pl azt nem tudom hogy a paranidok mikor rágtak be és zárták le a szektorjaikat. Hálisten nem mind bolondult meg de a hajóimat ki kellett mentenem, az állomásaimat meg békénhagyták.
  • goyo2
    Olvastam azt is amit irsz, de én akkor máshogy értelmeztem, és azt hittem, hogy menni fog.

Tényleg MOD. :-)

Diablo: Amaro mester lapján ott a link.
  • Crazy Mate
    Akkor ez most stratégi?Egérrel kell odakattintani ahova a hajó menjen?
  • 666 Diablo 666
    Letölteni nemtudom.
  • 666 Diablo 666
    Már megtaláltam.
  • 666 Diablo 666
    GOYO2 honnan lehet leszedni ezt a modot? Egy linket tudnál adni?
    Elöre is köszönöm.
  • erdos
    okés, megoldódott, hozzámszólt :-)
  • Kaziking
    Indits új játékot, le is van irva hozzá hogy nem kompatibilis a többi mentéssel. Ja és mod, nem script.
  • erdos
    elakadtam a sztorinál mikor a kalózlány akar hősködni és elugrik a Marauder-től, majd vissza és semmit se csinál. ötlet?
  • goyo2
    Próbáltam elindítani a DDRS scriptet, de nem ment. Azt irta ki hogy rossz a mentésem.

A story-t végigvittem, a legujabb paccs van fenn.
  • team3
    Koszonet!

Majd este jo megnezem... Lehet, hogy nem a hajot kellett volna atnevezni hanem a pilotat :))

Meg1x koszi!!
  • erdos
    ""Ahhoz, hogy a netről letöltött scripteket elindíthasd engedélyezned kell a script editort. Ezt úgy teheted meg, hogy bemész a pilóta infó menübe, itt átnevezed a pilótát a következőre (vigyázz a 2 l-el) Thereshallbewings. Ezután a command console-ból kiválasztod a script editor menüpontot, itt elindítod a scriptnek az indító scriptjét, jobb oldalt írja a leírást, olyat keress mint, "initialize, start,vagy run", ha megvan vidd rá a kijelölést, majd nyomj egy r-gombot. Ekkor elindul a script. Ezzel meg is van."" By Amaro
    Talán még annyi ha aktivizáltad akkor utána használd #4514-es linken letölthető szkript telepítő-eltávolító progit.
  • erdos
    Jóreggelt,
    Arra figyelj amikor beírod hogy hiába nyomod le kétszer az L betűt ha nem vársz ki elég időt nem írja be.
  • team3
    Basszus.. mar 1000x probaltam aktivalni a script editort de egyszeruen nem lehet
    Nem ertem, minden ugy csinalok, ahogyan kell... Anno X2-ben is muxott, most egyszeruen nem tudom aktivalni... 1.4.03 -as a gama, nincs semmi hegesztes benne...

Nem ertem.. mit szurok el?

Thereshallbewings -t kell beirni repules kozben nem?
    Probaltam a Rename menupont alatt is, de nem ment.
    Probaltam a Theresqllbezings -et is ahogyan az X3 siteon irtak de ugy se...

HELP!!!
  • KeeF
    Sziasztok!

a 'tour of lifetime' cimu mutatvanyrol tudtok valamit mondani? marmint hogy hogyan lehet azzal penzt keresni? nekem az x2-ben sem jott mar ossze...

koszi
  • kisviku
    Annyira nem bonyolult.Nem kell megijedni, a sztorit legfeljebb nem nagyon érted (bár a képekből/animokból kiderül), a fan site-okon meg úgyis találsz egy rakás infot.
    Lehet feliratozni is, ha esetleg hallásból nem érted meg.Options menü,Game vagy Sound pont alatt, játék közben hívd le a menüt.
  • goyo2
    Olvasgatom a DDRS 2.3 player HQ működését, és asszem ez nekem nagyon jó lesz.

A lényeg hogy elég egy darab hajót elfogni annak a fajnak a flottájából akit le akarok rohanni , és azt a hajót utána legyárthatom magamnak.
    Ergo megszűnik a függés más fajoktól. Persze ha veszek a hadüzenet előtt mindenből 6 ezret akkor nincs gond, de az kicsit drága.
    A tervem szektorról szektorra az egész bagázst legyalulni. Az lesz ám az érdekes, nem ez a séta-fika.

• goyo2
    Amaro X3 site
  • achime
    oké köszönöm!
    Van egy magyar srác aki csinált egy oldalt és minden félét lehet letőlteni onnan!
    Mi is a címe?
  • kisviku
    Nincs hozzá magyarítás és tudtommal nem is lesz a közeljövőben sem.
    Marad a szótár.
  • achime
    hello!!!

Megtudja nekem mondani valaki hogy nem e lessz mostanság magyaritás?
    Mert öszintén szólva elég sok az angol szöveg és már néha be sokalok!
    :)