20430
-
Kaziking #4870 nem ezt tényleg nehéz az elején, föleg perfekt angol nélkül -
uhh, semmi tutorial
gondoltam keresem a questlogot, megmondja merre menjek, semmi
csak szamomra ilyen irrealisan nehezkes kezelni ezt a jatekot? -
jano1 #4868 Hali!Az eredetitt csak itt tudod beszerezni: www.egosoft.com -
Hi all. Ti a játéknak az eredeti változatával jáccotok?? Ha igen, hol lehet eredetiben beszerezni?
-
Mert nem megfelelő a hajód. Általában a leírásban kikötik, hogy milyen hajóra is gondoltak (pl egy teherhajóval nem fogsz tudni elvállalni egy olyan küldit, amiben kikötik, hogy egy gyors M5 nélkül nem állnak szóba veled). -
na. azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ehhez a teszthez SF elvárta, hogy:
1. utazz el a saját költségeden hozzájuk
2. az ő általuk összeállított (friss win installos, lecsupaszított) konfigon tesztelj
3. egymás után kétszer produkáld uazt a hibát
Ha jól tudom egyetlen ember sem PRÓBÁLTA meg. Szóval ennek nem sok bizonyító ereje van ... -
Edward02 #4864 Sziasztok, az lenne a kérdésem,hogy az állomásokon választható küldetések közül alig tudok elvállalni egypárat, a többségnél nincs lehetőség az elfogadásra,miért van ez?Igaz még csak most kezdtem a játékot de alig találok elvállalható küldetést.Ha tudtok segítsetek légyszi.
Köszönöm. -
Üdv Mindenkinek!
Megint elkezdem majd eme naccerűséget, mert mikor megjelent jegeltem a szürnyű szaggatás miatt :)
Olvasgatom a topicot meg pár oldalt , de itt egy dolog mellett nem tudtam nem elmenni ... SF ...
Nekem van SF-es gamem, es meg ismerek is par ember, gond nem nagyon volt vele... Tele vannak a külföldi fórumok azzal hogy nem mennek az SF-es gamek meg elbaxak a gepet ... Az itthoni forumok is tele vannak meg sima gamekkel is hogy a szarra turt kodekpakkos gépeken miért nem megy ez meg ez ...
Anno a SF csinált egy Survey-t hogy aki tudja nálluk is prezentálni az SF hibáit (elbassza a gépet, stb ...) az kap 1000 dolcsit ...
Nem sokan kaptak ... szóval szvsz nem az SF-től kell óvni a gépet hanem Júzerektől ... :) -
Edward02 #4862 Nekem ugyanezt produkálta a játék és több más játék is, de az alaplap chipset driverét újratelepítve megoldódott.Sajnos más ötletem nincs,mert a VGA driver
cserélgetése,frissítése nekem sem használt semmit. -
Érdekes szoftverhiba ami csak nálad jelentkezik... Sokkal inkább a driverrel lehet gond. -
achime #4860 köszi -
Goner Temple. -
achime #4858 hello nem tudja valaki hogy hol lehet venni a az űrben való mentéshez szükséges SALVAGE INSUREUCE-t?
Előre is köszi! -
Braveheart #4857 Észrevettem hogy általában ott csíkos, ahol szöveg van, vagy pl a radar, meg ahol füsteffektnek kéne lennie. És ehhez hozzápárosul az alacsony fps. Sztem inkább vmi szoftverhiba lehet, csak nem értem miért nem jó egyik driver sem hozzá, sem a régi, sem a gyári, sem pedig az új.
Csak azért irogatok ennyit erről, mert többek között az X3 miatt vettem új kártyát meg ramot, illene működnie... -
Első blikkre memória hibásnak tünik a kártya, vidd vissza. Megpróbálhatod tuning progikkal lejebb venni a memoria órajelét a vid karinak, de akkor meg nincs sok értelme az új vid karidnak. -
pinterto #4855 Sziasztok! Nekem az a problémám a játékkal,hogy minden mentésnél, és betöltésnél teljesen kifagy! Nekem a legújabb VITALITY féle 1.4.0.3 verzió van!
Aki tud megoldást segítsen!
Előre is köszi! -
bgabor #4854 Szvsz hagyd a francba. Vidd visza a boltba, néhány napon belül kérdés nélkül kicserélik. De garanciálisn is, simán, ilyen problémák után.
-
Braveheart #4853 De az a gondom, hogy tegnap még működött. Format után lett ilyen. De miért? -
o0tomy0o #4852 Sztem is a kártyával lesz a gond. Ha 2 játékban is csinálja ezt, akkor valszeg rossz a mag a kártyán... Esetleg ki kell próbálni egy másik gépben, ezzel azt is ki lehetne zárni hogy lehet csak inkompatibilitás... -
Braveheart #4851 Na szóval erről beszéltem. Találkozott valaki hasonlóval? Azóta van hogy újraraktam a gépet. Drivert, codecet rengeteget kipróbáltam, semmi. Tegnap még működött a dolog, amikor elhoztam az új Gef 6600-am.
-
Hi mindenki.
Eredetiben belehet szerezni a gamét Magyarországon??? -
Braveheart #4849 Az a poén, hogy mikor beleraktam az új karit, működött minden. Csak bejött pár spyware és formatálnom kellett tegnap, azóta csinálja ezt. Előtte működött.
3 játékkal próbáltam, 2ben csinálta, az Oblivionban nem. -
bgabor #4848 Ha jól vettem ki a postjaidból, mióta az új videókari (a 6600-as) bent van, azóta csíkozott a képe minden programnak.
Szvsz ez egyértelműen arra utal, hogy hibás a videókártya.
Mindenesetre az biztos, hogy nem a programokkal van a baj.
Ha újonnan vetted a 6600-ast, akkor vidd vissza, és számolj be a csíkozódásról, és a boltban azonnal kicserélik, ha viszont használtan vetted, akkor bizony átvágtak. -
sabchy #4847 akkor így lesz
kÖszi még 1 x..:)
MOst olvasgatom mit hogyan
elsőre kurva bonyolult..:)
de remélme kirtartó vagyok,...:)
-
Gorla #4846 Nekem csak 512 MB-om van és alacsony grafikai beállítások mellett megy simán, nem csúnya egyáltalán és 1280x1024-es felbontásban. Töltések tartanak sokáig, de megéri megvárni :) -
sabchy #4845 komolyan mondod???
ennyire gagyi gépem lenne?
no megpróba..
köszi..
jelenleg 1024x 768 ban vagyok
azért nem gondoltam volna..:(
KÖszi -
Braveheart #4844 Nekem meg az a gondom hogy mióta újraraktam a gépet az összes játéknak csíkozott a képe, ennek is, szaggat is mint a fene, és nem tudom mitől.... kipróbáltam codeccel, anélkül, meg vagy 5 driverrel... tuti nem hardverhiba, új a gép:
AMd Athlon xp 3000+
1gb ram
Inno Gef 6600 250 mb
Mi a fene lehet a gond? Szinte minden beállítást próbáltam. Ötlet? -
Gorla #4843 Vedd lejjebb a grafikai beállításokat, az sokat segít. -
sabchy #4842 Sziasztok!
Tegnap tettem fel az X3 at
meglepetésemre már az intro is beszaggatott, és a játék elején is a videók szaggatnak
ami még érdekesebb amikor a szimulációban harcolok ott semmi gond sincs pedig ott szerintem több a 3d-s számolás...
valakinek van ötlete mit kellene tennem?
konfig:
AMD Sempron 3000+
1GB RAM
ATI Radeon 9600 xt AGP
Ui.: Amit még észre vettem, hogy az introknál mikor szaggat akkor a wincsit babrálja és akkor is amikor a videóüzeneteket játsza le......
Kevés volna az 1 GB memcsi??? azért azt nem hiszem...
Válaszokat előre is köszönöm..
Üdv
-
bgabor #4841 Átmeneti megoldásként kapcsold be a feliratozást a sound optionsban, játék közben. Az mindent feliratoz, ami csak elhangzik. -
Braveheart #4840 Sziasztok! Vettem egy Gef 6600-at, újraraktam a gépem, feltelepítettem a játékot, és a képernyő "csíkozott", és az fps is alacsony. Már vagy 3 drivert kipróbáltam. Mi lehet a baj? Mégis driver? Vagy codec? -
most probáltam nemrég, de sajnos nekem buherál a hanggal..fél mondatokban beszélnek hozzám, a felét csak tátogják, ha felveszem egy másik hajóval a kapcsolatot akkor is ez van..az hogy emellett mit nem hallok még az kétely :) rákerestem hogy 'hang' de láttam hogy ezzel kapcsolatos problémák inkább a patch előtt merültek fel, ami nekem fentvan de hiába..
valakinek hasonló és már jutott valamire? eaxot probáltam bekapcsolni/kikapcsolni. -
van egy script, valamilyen response force a neve azt hiszem, de lehet most hülyeséget mondtam. Amaro oldalán is fent van. Nekem Atreus CLouds-ot pusztították. Személyszerint engem nem érintett, de mivel szinte ez az egyetlen hely ahol a Boron,Teladi - Argon kereskedelem folyhat, rövidúton hazavághatta volna az egész univerzumot. De ennek a scriptnek hála, a hős Boron flotta rendberakta az aggresszorokat :) -
Repiv #4837 baze már az állomásokat és az npc állomásokat is szétlötték... -
Hát ez a tipikus Igy jártál kategória:) Ugyan ilyern volt az X2-ben amikor lerohantak valamenyik szektort a khaakok anno:D ott is volt lehetőség asonló problémára:) legközelebb nem építkezel oda:) csak ennyit tudok mondani:) -
Repiv #4835 Lenne egy kérdésem:
mi van akkor ha Herrons Nebulába bejött két khaak nagy hajó egy destroyer meg egy carrier és lezuztak mindent? pedig ott volt a fő kereskedelmi központom :)
annyi pénzem még nincs hogy vegyek valami nagy hajót és megöljem őket. Ez a két hajó ott van a rendszer közepén és lőnek mindenre ami mozog. Lehet ez ellen tenni valamit?
(visszaolvastam valemennyit de nemtaláltam rá megoldást sajna vagy elsiklottam felette)
Valaki röviden leirná hogy van-e valami megoldás?
köszi -
zsilike #4834 hi!milyen a game?kéne egy kis info,ür stratégia?képeket hol nézhetnék? -
hát igen, nekem is ilyen volt, aztán rájöttem hogy ennél jobban felépíteni nem is lehetett volna. Adj neki időt és nem szabadulsz a fogságából. Illetve a fórumköszöntés:
legyen neked is csatahajód!
-
bgabor #4832 Elsőre hihetetlenül átláthatatlan. Másodikra is. De aztán, ha végigkínlódtad magad a menürendszer és úgy általában a kezelés megismerén, meglátod, milyen remek program. -
Kipróbáltam .Így 2 óra játék után aszt mondom elég átláthattatlan ,és bonyolut ,de valószínűleg csak meg kell szokni