20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • xenon 792
    hali ! elkezdtem egy uj jatekot a sztori alapjan. a goner temple-bol amikor attranszportalok a goner hajoba, leszedem a dronokat, az elso kalozhullamot, a masadiknak a felet sikerul leszednem, de utana mar nem lo az a nyamvadt fegyver. a fegyver energia szint jelzoje fullon van de nem lo a fegyver es fojton leszednek a kalozok. valakinek van ra otlete h miert van ez igy? vagy valakinek valami tippje hogy tudnam kiirtani a kalozokat? 2.5 -os pach
  • maniac78
    Nah vége a Goner plot második felvonásának, de nem tudtam elfoglalni a Cerberust és a Seth-et! Az a retkes Seth amíg foglaltam, nem kilőtte.
    Most magam alatt vagyok!
  • Dorgal
    Köszönöm a segítséget,és meg is van a küldi.
  • maniac78
    A Vanilla az alapjáték, modok egyebek nélkül! Valszeg leírás van a tömörített mappás scriptekhez, hogy a játék gyökerébe kell bemásolni. A Sector Takeover scriptnek olvass utánna nehogy kellemetlen meglepetések érjenek.

vazz két percembe került és egy felsőfokú diplomába, hogy beütöttem a gugliba X3 Reunion magyarítás és láss csodát.
    Ehun van
  • xenon 792
    Hali
    A ,,Vanillat,, azt a mod ra erted ugye? Es azt a reszlegest hol talalom meg?
    A tomoritet mapas scripteket h tudom felrakni, miutan ki csomagoltam? Plugin manager van a gepemen.
  • RJoco
    Hali!

El, ehhez a Sector Takeover script kell. Ki kell pucolni az adott szektorból az összes gyárat. Ha nem Unknown Sector-t foglalsz, akkor az adott faj addig támad, míg a mellette lévő szektorokat is el nem foglalod.

Magyarosítás van valami, nem teljes és csak a vanillához van.
  • xenon 792
    Hali
    Valahonan lehet magyaritast kapni a jatekhoz?
    Nagyon jo lene, ha ertenem is h mi a kuldetes lenyege :-)
  • xenon 792
    Helo
    Szektort el lehet foglalni masoktol? Ha igen akor azt h tudom megcsinalni?
  • maniac78
    Az elég közel 25 km! De a gömb közzéppontjától mérve, tehát nem full gázzal nyomni ha közeledsz hozzá!

Én meg naívan azt hittem, hogy a Kea és LX milyen jó kis talicska! Erre megnéztem az Oriax tulajdonságait!
  • SaGa
    Csak az van és ott tudod felvenni a küldetéseket. Az Xtended communikációt kell használni, amikor elég közel vagy a gömbhöz.
    Én úgy szoktam, hogy bedokkolok, majd ki és kifele repülés közben, még mielőtt elhagynám a fénylő "réteget", aktiválom az Xtended Communcation opciót.
  • Dorgal
    Hali!Merre találok Sohnen shipyardot?Itt Dyson Spherben csak a hatalmas villogó gömb van,de ebben nincs semmi.Hol tudom felvenni a küldetés második részét?
  • maniac78
    Szerintem RJoco oldalán megtalálod ezeket is. És igen ez is a játék meglepetése, van egy valag belőlük!
  • xenon 792
    Helo
    Talaltm 1 zsir uj, felszeret Buster Sentinelt Akela's Beakon D.K. Reszen. Ez is a jatek meglepetese, mint a kontenerek?
    Ha igen alor tud vki meg ijen hajokat?
  • Nothing117
    szerintem nem nehéz ilyen modot csinálni de ha nem értesz hozzá akkor sajnos nehéz lesz szerintem kérdezd meg a TC topikban is tomonor többet tudna erről mondani
  • NONPLUSZULTRA
    Hali.
    Soha nem raktam be hajókat a játékomba mert az XTM-ben van úgyis elég, ezért teljesen zöld vagyok a témában.
    Kérdés: Be lehet-e rakni Terran Conflict-os hajókat és állomásokat egy X3 Reunion+XTM játékba???? (és módosítani a statjaikat, hogy működjenek is)
  • xenon 792
    Hali
    Kosz a infot
  • Dorgal
    Savage Spur szektorban van egy konténer,23 Nividium van benne.Tegyél be a szektor közepébe egy Advanced satellitet,és az rögtön jelzi a helyét.Teherhajód legyen,mert a konténer XL-es,és vigyázz,mert egy khak m6-os szokott arra bóklászni.
  • RJoco
    Oldalamról elérhető néhány fájl, ami tartalmaz ezt-azt.
    A CIG-ek megtalálhatók Vanillában is, sokat érnek, érdemes összeszedni.
  • xenon 792
    Hali
    És valaki nem tud veletlenul par ijen, vagy hasonlo kontenert valahol? :-)
  • Dorgal
    Hali!Nem használhatóak,csak scripttel.Nividiumot vagy bányászni tudsz,vagy konténerben található egy-két helyen.
  • xenon 792
    Hali
    Ok! Nagyon koszi :-)
    A paranidoknal a Paranid nividium Procesinh Plant alomasok hasznalhatoak ? En nem tok sehogy bedokoloni.
  • Phoenix lord
    1.az otas HQ aszem akeelas beacon-ban van és a legkönnyebben úgy találod meg ha megkérdezel valakit hol a legközelebbi shipjard
    2. hajót csak HCF-el tudsz foglalni semmi mással
    3. az alábbi koordinátákon nem lesz meg a HQ mivel a otas HQ és a HCF is csak XTM-ben(x stended mode) ban van azaz:
    kell neked a 2.0.1 -> 2.5.0 ás patc a játékhoz ezután szedd le az xtm-et
    (Amaro oldalán fenn van a link és ha ezek megvannak akkor ha scripteket is szeretnél betenni a játékba vagy hajókat pl
    személyes kedvenceim a Wraith dart és a Puddle Jumper
    akkor ahhoz a cyrow féle plugin managerre van szügséged...
  • xenon 792
    Helo
    És az Otas HQ -t hol talalom meg? Naturban van a jatek a gepemen, nem raktam, meg semi fel. 2.0.1 ver.
    A fnglalshoz mind1 mien tipusu a hajot hasznalok? Most 1 nova vangardom van
    Kosz az elobi infot
  • RJoco
    Hali!

Hajófoglaláshoz Otas HCF kell, melyet az Otas HQ-n tudsz megvenni. M6 és annál nagyobb osztály foglalható vele.
    Minden fajnak van katonája: Argon-Marine; Paranid-Cyborg; (nem biztos, hogy a most következő faji társítás helytálló) Teladi-War Droid; Split-Passanger; Boron-Mercenaries.
    A megfelelően célravezető nevű gyárat keresd. Mindig máshol van, véletlenszerűen rakja be a játék, ha nem akasz annyit keresgélni, ajánlom a Scorp mapot.
  • xenon 792
    Hali
    Lene pár kérdésem, katonák vagy sereg át transzportalasával hogy tudok más hajokat eloglalni? Mi kel hoza, mien tipusu hajom kel legyen a foglaláshoz, minimum mien tipusu hajot lehet foglalni es hol tudok ien katonakat vasarolni? Elore is kosz
  • Dorgal
    Hali!Abban a pillanatban,ahogy végeztél a Scarab küldivel,megjelenik az Otas shipyardon a vehető hajók között.Potom 310 milla az ára.
    Most egy Vidart tuningolok,brutális.
  • Pares
    Castrum Novum? (szülővárosom)
  • maniac78
    Castrum .......... hol?

Közben befejeztem a Goner 1 részét, sajnos a HCF nem lett az enyém, mert a 2 Zepar hamarabb odaért!
    De cserébe meglett az Aegir, Vidar és Seth!
  • Dorgal
    Köszönöm.Közben meg lett a Castrum is!
  • RJoco
    Black Hole Sun-ban van nekem.
  • Dorgal
    Sziasztok!Megtudnátok mondani,hogy goner shipyardot hol találok?
  • RJoco
    Nem!
    És ráadásúl a repu kérdés is foglalkoztat, mert elég sok hajóm, meg gyáram van Argon űrben. Amíg arra nem lőnek, nincs gond.

Meg elkezdtem TC-zni hála az új videókarimnak.
  • maniac78
    Ötlet = megoldás = XP

Én is visszatértem rá, csak a játék miatt! De most ha találok MAC-es verziót akkor lehet áttérek arra! Mozochista vagyok.
  • gaben9000
    Hali.

Szerintetek miért van az hogy amikor feltelepítem az X3 Reunion-t akkor az Windows 7 x64-em a következő indulásnál kiírja hogy nem tudja elindítani a windows 7-et..... Megoldáskeresés..... És a legutóbbi visszaállítási ponthoz visszatölti magát. És utána elindul a win 7. Persze a feltelepített játék az ott marad a mappában és elindul gond nélkül.

Csak arra gondoltam hogy lehet, hogy emiatt nem működik rendesen a már régebben említett Hull Repair Technology.

Ötlet....? Megoldás...?

Előre is köszönöm!
  • maniac78
    Te sem tudsz aludni?
  • RJoco
    Köszi, szép angol...
  • Freddy TNT
    Én erre gondoltam:
    Guide
  • RJoco
    Nincs leírásom, esetleg tudsz egyet adni?
  • Freddy TNT
    Vagy beszélni kell valakivel a bázison vagy később kell visszamenni. Ha követed a küldetés leírását akkor megkapod minden gond nélkül.
  • Nothing117
    akkor ki is irthatod őket