20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Kondor
  • Kondor
    Gamma Leader
  • dscholtz
    Köszi!
  • Hmuda
    Szerintem ha nem tudsz angolul, akkor kár nekikezdeni.

Átmész az északi kapun, odamész a Delta járőr vezetőjéhet, követed, lenyomtok egy csapat khakot, át a következő szektorba, megint egy csapat támad, és ezután jön a harmadik kapu, amin szintén át kell menni.
  • dscholtz
    Na jah, de akkor átmegyek egy másik szektorba, nekem pedig sztem ott kell maradnom a kezdő szektorban és berepülni a 3 kaput...
  • Bucser
    átrepülni rajta???
  • dscholtz
    Sziasztok!

Most kezdtem (volna) el a játékot, de hmmm, hát elakadtam már a legelején. Quickstarttal kezdtem, a legelső rendszerben a mission szerint a 3 térkapuhoz kell menni, ha minden igaz járőrözni.
    Igen ám, de mikor megérkezem a "North" gate-hez, nincs ott semmi, nem történik semmi.
    Tehát az a kérdésem, hogy mit is / hogyan is kell csinálni ?

Bocsánat a lámaságomért és előre is köszi a segítségért!
  • Kondor
    Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hogyan kell pilótát ültetni egy vadászgépbe? Meg mondjuk csinálnék egy csapatot 4 discoverer 1 nova, hogyan kell őket egymáshoz rendelni? Meg még az is érdekelne, hogy mi a különbség ha be van kapcsolva a wingman meg ha nem.

Kösssz!
  • Thecserko
    Nem ez volt a gond. Egy bug volt, de már sikerült hozzá patchet töltenem.
  • Gorla #4901
    A fegyverek bizonyos látószögben tudnak lőni és a hajóra szerelt helye se mindegy. Gondolom az hátsó vagy oldalsó fegyver, vagyis nem tud előre lőni. A hajó opciónál be lehet állítani, hogy automatikusan lőjjön, így nem kell kameranézetet váltani és neked manuálisan lőni vele.
  • Thecserko
    Vettem egy Boron Sharkot. Rátettem a fegyvereket, de a tornyok egy része egyes fegyvereket nem hajlandó elsütni. Pedig mountolható, működni kellene. Valaki tud erről valamit?
  • Bucser
    Kijelolod a dokkolni kivánt állomást aztán shift+c és docking permissin. vagy Shift +d asszem
  • BaziJoe
    Sziasztok dokkolni hogy tudok?????
  • rogan99
    Hali!

Most raktam fel a xai fleet support scriptet de a parancsok neve helyett ilyen szövegek vannak hogy readtext511-123 meg ehhez hasonlók. Ugyanilyeneket kapok az üzeneteknél is miután kiválasztom az egyik ilyen parancsot. Valaki tapasztalt hasonlót? Egyébként a 2.9 est használom script managerrel. A legújabb patch van fent. Ezt leszámítva a script működik.

Lenne még egy kérdésem azokhoz akik használják a scriptet. Ha kijelölök egy hajót hogy "supportáljon" egy másik hajót majd azzal a hajóval elugrok a világ végére a support hajónak nem kéne használnia a jumpdrive-ját hogy kövesse a másikat? Mert nálam nem használja hanem elkezdi követni a jumpgateken keresztül aminek kalózszektors halál lesz a vége.
  • pinterto
    Sziasztok! Nem tudjátok miért fagy ki a játék minden mentésnél ill. betöltésnél?
  • Kondor
    Aknamezőbe is mész :D lehet is venni olyan aknát, asszem az a neve, hogy "SQUASH Mine"

Megoldás: a koordináták alapján a Z síkon 2 kmrel lejjebb repülsz a hajóval, majd kiugrasz szkafanderbe, kb 1 kmrig mmegközelíted a hajót, majd gyökkettővel (leginkább oldalazva) közelíted meg a Mambát, de ha túlzottan felgyorsulsz akkor robbansz.

Ha beültél akkor 'S'-sel elkezdesz lefelé menni, hajtóművek off, vagy különben repülsz, lemész kb 1-1,5 km-t és tied a gép. Kalózba meg ne köss bele, amíg fel nem turbózod, mert szétszednek darabokra
  • Repiv
    lenne egy kérdésem, de kissé SPOILER úgyhogy akit nem érdekel az ne olvassa. Viszont a tapasztalt játékosoktól helpet kérnék:

szóval van egy elhagyatott hajó LooManckstrat's Legacy-ban amit szeretnék megszerezni magamnak. (két szállítóhajót már sikerült) Tehát mikor a közelébe repülök akár hajóban akár szkafanderben felrobbanok. Tudtok erre valami megoldást? Kb olyan mintha aknamezőbe mennék be, de nemlátok semmit. Aszteroida sincs a közvetlen közelében.
    köszi
  • erdos
    tréder egyszerű gyors olcsó jó :-)
  • wolfy75
    Sziasztok!

Régebbi hozzászólásokban többen is ajánlották a Station Trader szkriptet, ami tényleg jónak is tűnik a leírás alapján, bár még nem próbáltam ki. Viszont találtam egy másikat, a Station Managert, ami még jobban látszik. Próbálta már valaki közületek? Esetleg mind a kettőt, hogy melyiket érdemesebb használni?
    Bocs ha olyan témát feszegetek ami már volt, de nem volt erőm átolvasni az összes hozzászólást, csak a nagyját!
  • Kondor
    Ez egy tipp lenne csak, nekem is ajánlották de addigra én töröltem a game-t és fater gépét leptem be .
    Cseréld le a kodekjeidet. Lehet segít. Nem biztos, csak egy 5let.
  • magyarl
    nah, mégegyszer leszettem, mostmár jó minden, tolom maxon :)
  • goyo2
    HELP PLEASE!

Nem tudom ujra életre kelteni a játékot, mióta ujratelepitettem.
    Már a gépet is ujrahuztam, de nem jó.
    A jelenség. Miután betölt kb 15-30 másodperc mulva lemerevedik.
    Ezeket próbáltam, és nem megy sehogy.:
    - teljesen friss telepites, az összes pecs( darabonként, nem egyszerre), minden script. (plusz xtended mod, mert elottes is volt rajt.)
    - a régi telepités tartalmával kicseréltem a friss telepitést.
    Mindegy hogy crekkel, vagy nem. U.a. a jelenség.

(nem először csinálom, és nem is vagyok kezdő, de ez betett)
  • goyo2
    Prósza itt
  • magyarl
    Hi!
    Nekem egy olyan elég zavaró problémám van, hogy pl a simulátor menüponton belül a 2. küldetést elkezdi loadingolni, majd kiír egy olyan hibaüzenetet, hogy vmilyen memória címre hivatkozott, és ott nem sikerült a "read", aztán kidob. Ugyanezt csinálja sztorimódban is, amikor át akarok lépni egy bizonyos gate-t. A game nem eredeti, v1.4.03 patch-et és az ehhez tartozó cracket használom. Uninstall, install se segített. Lehet hogy csak rosszul jött le, és töltsem le megint?
  • mano1b
    Üdv Mindenkinek!
    az lenne a kérdésem hogy milyen progik kellenek a hajo modok készitéséhez pontosan mert
    szeretnék én is késziteni maga a hajo modelek készen vanak 12 ezen dolgoztam az elmult
    2 honap ban csak nem tudom mivel kell a reunionba beépiteni mert a modelek 3ds és lwo modban
    készülnek a Tensins XSP Rebalanced Ships hajoit nemtudom mivel készitik és rakják össze
    szeretnék eről többet meg tudni kérem segitsen valaki ha tud.
  • Kondor
    Cseréltem drivert, de nemmegy

Rohadjon meg, most hagyta, hogy elhozzam a Mambát aztán, a hazafele úton fagyott ki...
  • Kondor
    aha... bukta... vajon mi lehet a gond?
  • Kondor
    ejj, az rosszat jelent, most próbálkoztam egy reinstallal

mindjárt kiderül...
  • haxoror
    Nálam a krekk soha nem okozott hibát.
  • Kondor
    Ahoj! Visszatértem a játékhoz. MIkor is...valamikor decemberben hagytam abba. Akkor még a jó öreg "kikapcsoljuk-a-starforce-t" módszerrel keltettem életre a gammát, most azonban a krekkel indítottam el, csak akadt egy kis bibi. Random időközönként a játék hibaüzenettel leáll. Gondolom, ez sajátossága a krekknek, valami gógyír rá? Visszaolvastam pár hozzászólást, de konkrétan nem találtam meg a megoldást.

Kössz a helpet! ;)
  • draki
    Üdv mindenkinek! Kérdés:
    1. Elfogtam egy boron dolphint, a trade commandjában benne van az automatikus kereskedelem (shell, buy best price) de nem aktív. Hogyan működik ez, ill mi kell hozzá. Az én szintem nem alkalmas erre esetleg?
    2. Amikor a fentiek szerint elfogok egy hajót (tk. kilövöm a pilótáját) romlik a megítélésem az adott fajnál. Ezt hol tudom megnézni?
    Előre is köszi!
  • Braveheart
    Na a csíkozás megszűnt, miután feltelepítettem egy régebbi alaplap drivert, de a kmixer.sys probléma megint előjött. Pár napja még szobát is nyitottam miatta, holnap vihetem vissza a gépem javítani. Remek.
  • mano1b
    azlene a kerdesem hogy mikor javitlyak ki az at vezeto animot a hiper ugrasnal mert meg mindig nem jo
  • exTrem
    Nekem is :)
  • HF
    Okés. Szerintem az lesz, tényleg teccik a játék.
    Köszi mindent
  • Bucser
    Véleményem szerint a játék komplexitzásához képest igencsak letisztult a menürendszer és kezelőfelület.

4873: tudtommal csak átutalással lehet fizetni. de írj a customer supportra tuti válaszolnak ha megakarod venni:)
  • Hmuda
    Nem nevezném átláthatatlannak (mert remekül átlátható és logikus felépítésű), inkább mondanám nehézkesnek (eleinte).
  • HF
    Ha mondjuk megrendelem a játékot, kiküldik, csekken kell befizetni? Vagy a bankkártyás módszerrel kell átutalni?
  • bgabor
    Nem, tényleg halál a kezelés, főleg az elején.
    Állítom hogy sokan teszik le ezért a programot, mert visszarisztja őket az átláthatatlan kezelőfelület.

Ha beletanulsz, már könnyebb lesz.
  • engine
    steam-re felkerült és tölthető!
    X3 és X2 is.