20430
-
DeviloftheHell #5150 lehet én felpakoltam pár sricptet és az állomáshoz közel a transporter cuccal megvesze4m ami kell vagy eladom de inkább energia cellákat veszegetek nincs kedvem mindig műsik hajoba átmászni érte meg egyebek igy egyszerübb -
Dikri #5149 Sikerült áttennem, de ugy néz ki mintha elvesztette vona a rangját :O bár nem ir most semmit, még azt se, hogy 1es. Az 1. kérdésem továbbra is él. -
Dikri #5148 Lenne megint 2 kérdésem.
1. TL hajoval lehet-e kereskedni? Mert hiába nem tud dokkolni mindenhova, de van transzporter device, gondolom ezért.
2. hogy lehet a pilotát, aki a trade command soft. mk3-asal kaptam áttenni másik hajóba? nem akar müködni a move pilot parancs, vagy lehet hogy az mk3-ast magával viszi és nem kell áttenni manuálisan? valamit tuti rosszul csinálok :( -
DeviloftheHell #5147 csinál esetleg olyat a játék hogyha már tul sok srcipt fut benne akkor meghal egyszerüen? igy ránézésre kb már 50-60 at raktam fel rá -
SaGa Jr #5146 A spacefly collectorral lehet begyűjteni a spacefly-okat. Előbb meg kell lőni őket ionfegyverrel, ettől elkábulnak, és begyűjthetőek. De vigyázat, mert sok helyütt illegális a birtoklásuk (mármint a legyeké)!
Maguk a legyek meg mindig vándorolnak. Szép kis fénylő pontocskák. Pontos infót a feltünésükről a BBS-eken lévő hírekből lehet kiszemezgetni. -
DeviloftheHell #5145 azt én is szeretném tudni mire jó az a cucc a pénzköltésen kivül
na mai munka 1 milliárd nehezen megszerzett pénz elköltése egy paranid sector kiirtása és egy argon sector teljes védelme laser tornyokkal a xenon seregek ellen -
Dikri #5144 Hála az égnek sikerült, csak mivel folyton swappelt a wincsi kb 5fpssel igen nehéz, de miután átálitottam a grafikát lowra, és minden szart minimumra kb 3x gyorsabb lett a játék :) Igy 1.re sikerült a küldi, pedig már kezdtem megörülni.
Lenne egy kérdésem is, spacefly collectorral hol lehet gyüjteni a cuccot? Egyáltalán mi a fene ez? -
DeviloftheHell #5143 gyerekek ha van 200 millátok vegyetek egy terran tyr-t iszonyat egy hajo
asszem le is fogom tesztelni miután beértem Ardon Prime ra a raktár hajoimhoz hogy felszereljem pajzsal és fegyverrel és utána irány az egyik xenon sector vagy a khaak fö szektor :D kiséretnek pár terran carrier kicsit megpakolva hajokkal ebböl lesz a flotta :Da titánom eladom a fenébe vagy elküldöm járörnek csak ez annál 3 szor nagyobb szoval érdekes lesz bedokkolni majd 4 hajo közé -
DeviloftheHell #5142 wazz az miért van hogy nullának mutatja a saját hajomon (boron ray) meg mág pár hajopn csinálta egyszer kétszer hogy nullának jelzi a fegyver energiát?
-
SaGa Jr #5141 Le kell lőni a célpontokat. A célereszt meg nem ugrál, csak próbál középen maradni a gyorsan manőverező hajó viszont ezt nehezíti. Kapcsold be a 2. fokozatú tűzvezérlést és ne a hajókra, hanem a célkeresztekre lőjj. AKkor ki lehet szedni az egész bandát gyönyörűen.
Az argonok és a boronok is más faj. Rangot kereskedelemmel veszett lassan szerzel. Ezt felejtsd el. Inkább vadássz a felségűrjükben kalózokra, csinálj nekik BBS küldetéseket és akkor javulni fog a hozzáállásuk. De kereskedelemtől önmagában nem nagyon. -
Dikri #5140 Kis segitséget szeretnék kérni.
Strory line 2. részében, amikor az ürhajonak a hátso tornyába ültetnek be, és amikor a városban a sikátorok között megy a hajó, azt kinek hogyan sikerült megoldanija? Mert nekem össze vissza ugrál a célkereszt, a hajó kanyarog és a kalozok is manövereznek, jó ha 1 hajót le birok szedni :(
A másik kérdésem, hogyan lehetne minnél gyorsabban magas rangot szereznem az argon boronoknál? mert kereskedéssel, már csak iszonyu lassan megy fel, és még semmi jot nem tudok venni :( Pedig pénzem már lenne. -
SaGa Jr #5139 A legegyszerűbb úgy visszanyerni a rokonszenvüket, ha kalózokra, xenókra és khaakokra vadászol a saját rendszereikben. Azaz bemész egy paranid rendszerbe és ott gyilkolászod a kalózokat/odatévedt xenó és khaak hajókat. Ezzel az adott fajnál emelkedik a reputációd. -
SaGa Jr #5138 Xtended mod
Innen elérheted a közvetlen honlapjukat is. -
DeviloftheHell #5137 nekem nem sikerültm ég koordinátát megadno mhogy hova ugorjon gombnyomásra szoval sector ami barátságos csatahajvoval olyan kapu kell kiválasztanom ahol nicsn nagy forgalom mert jol telibe nyomnak a kis hajok igy elég lassan megy sajnos -
oké 

a jumpdrive hogy működik? benyomod a jumpdrive gombját és meg kell adnod a sector-t, hogy hova akarsz ugrani vagy lehet előre letárolni adatokat és akkor nem kell tökölni? -
DeviloftheHell #5135 kegyetlenül paranid prime ra beugrottam egy titannal mie nyomtam a jumpdrive-ot már nem volt hajom elkapott egy zeus meg a másik nagy hajo szoval unholy nomad- on ne menj core szintü szektorba náluk :D -
kösz-kösz. ismét sokat segítettél:) már van 800-ezrem, szereztem pár hajót, bár nem a legdrágább kategóriából, de a Paranid-ok ősellenségeim lesznek amíg nincs más bevételi forrás, így nem érdekes, hogy mit szólnak hozzá. hacsak nem számít, hogy mikor belépek egy paranid rendszerbe, akkor milyen a rangom? megtámadhatnak, ha a legalsó szintre estem vissza? (ott még nem járunk, de jobb tudni.) mivel lehet növelni? szimplán kereskedéssel? -
DeviloftheHell #5133 ööö linket tudnáál adni ha nem baj a kérés majd ha meglesz az a hivatalos kiegészités amit az egosot beharangozott akkor majd kezdek egy ujjat és akkor már tudom hogy az alap gyárakból van L változat is csak nem argon prime-on és nem is a környezö szektorokban :D -
DeviloftheHell #5132 az 1MJ os pajzsokat mindenhonnan viszik abban is marha jó pénz van :D -
Hronin #5131 Én az összes kereskedőmet Empire's Edge-be küldöm sector traderkedni, mert ott 10x SETA-val néhány perc alatt elérik az Universal Traderhez szükséges 8. szintet.
Ore Belt-ben sokféle áru köré lehet komplexumot építeni, ott részemről Cloth Rimes és Quantum Tube termelésre álltam be, mind a kettőt viszik mint a cukrot.
-
SaGa Jr #5130 Ha feltetted a megfelelő modot (Extended) akkor ellátogatva annak a honlapjára megtudhatod az információt a FAQ részlegből. Ha vásárolni szeretnél onnan, akkor valami nagyon nagy jót kell végrehajtanod (végigvinni a sztorit, majd várni egy hetet míg felépül a kereskedelmi központjuk és a hajógyáruk a földi kapuhoz közeli egyik rendszerben). Ha sztorimódot kikapcsolva játszol, akkor azonnal megtalálhatóak egy helyütt, de ellenségesek lesznek, míg a BBS-en nem csinálsz nekik baromi sok melót. Viszont a gépeik ebben a modban veszett dúrvák. :-) -
SaGa Jr #5129 Speciel a legjobb ha Ore Beltben ileltve Power Circle rendszerekben kezded el trenírozni a Mk 3-as tradereidet. Ott relatíve hamar megcsinálják a jó boltot, mert energiacellára szüksége van mindenkinek. Aztán amint elérik a 8-as szintet, mehetnek Universe tradernek. Csak ne legyenek telepakolva mikor kiadod az ukázt nekik és nem lesz gond. -
ja, mennyit szívtam meg utazgattam mire találtam normális profit mellett árút. nekem ez egyébként herrons nebulán kívül nem nagyon volt. ja és tényleg home of light a legjobb hely az universe trader kiképzéshez? nekem elég sokat stand by-ozik a kereskedő. jó, mondjuk nem XL-es a hajó, csak L-es, de akkor is. XL-est éppen most szereztem, már hazafelé tart:) -
képeket jó lenne, ha lőnél. persze méretre figyelj. -
DeviloftheHell #5126 kb a játék felénél tartok de unalmamban amig a complexek csinálják a pénzt nekem addig irtom a boron ray-mel a paranid gyárakat szóval lassan mind hozzám jön energia celláért :D meg egyéb cuccokért -
DeviloftheHell #5125 pontosan hol is lehet majd megszerezni a terran hajokat?
ja és nm tudjátok hogy a kiegészitö aminek a hire ottvan az egosoft oldalán az mikor lesz letölthetö? -
fenris #5124 Sziasztok!
Én még ilyet nem láttam az X3-ban: a Montalaar-ban (egy argon rendszer a Home of Light-tól délre), egy Cattle Ranch (vagy Cahoona Bakery, már nem tudom pontosan) körül töb, mint 200 hajót számoltam össze (talán csak a paranidok, meg a burkina fasoiak nem voltak ott legalább 40 hajóval/faj). Olyan volt, mint egy méhkas... :o0
Arról vettem észre, hogy 2 Universal Treaderem is ott kamillázott a rendszerben idle-be beállva, fullosan feltöltve energia cellákkal, órákon keresztül (amúgy is hajlamosak a 1.4.0.3-as patch óta a gagyizásra). Gondolom, hogy eladhassák a szajrét. Szépen manuálisan kellett eltanácsolnom nyugisabb szektorok felé őket.
Csináltam screen shot-okat, lehet majd felteszem.
Valaki találkozott már iylennel?
fenris -
DeviloftheHell #5123 én adom 12 ért az EC-t van belöle 2.5 millio a complexben :D
-
és fogadjunk ,hogy miután találnál 19-ért gyorsan megvennéd az utsót hogy az jó vétel volt és csodálkoznál miért nem tudod eladni vételár felett:) olvass előbb utána a játéknak mielőtt elkezded szerintem:) -
Szerinted merre kéne lennie? én megpróbálnám pl. a Solar Power Plantekben megnézni. -
DeviloftheHell #5120 marha nagyot marha lassan és már nem tudok bemenni a sectorba mert 1-2 fps es sokat nem tudok kezdeni igy inkább a megtermelt fegyverekért pajzsokért külön szállitohajot küldözgetek
-
Dikri #5119 Lenne egy ujabb láma kérdésem. Hol lehet energia cellát venni? Mert sehol nem találtam. Pedig kicsit lejebb irták, hogy érdemes vele kereskedni. -
Repiv #5118 Milyen komplexumot hoztál össze ore beltben? -
SaGa Jr #5117 5013-as hozzászólás segíthet.
Utána visszaszállsz a saját hajódba (az legalább nincs rommá lőve) és mehetsz tovább, míg a megszerzett hajó teszi amit parancsba adtál neki. -
Automatikusan rajtad lesz a ruha... csak eject és odamész. -
Dikri #5115 Közben okosodom, de nem világos, hogy kell felvenni az ürruhát eject elött? Csak mert nem merem megprobáálni, nehogy megfulladjak az ürben :) -
Dikri #5114 Sziasztok!
Uj vagyok és kellene egy kis segitség.
Sikerült megfutamitanom egy kalozt, és katapultált, most ott lebeg a hajo üresen. Mit tudok kezdeni vele? Probáltam utána olvasni, de nem világos. buster a hajo neve, ha elfoglalom, akkor az én eddigi hajommal mi történik?
akinek van egy kis szabadideje legyenszives segitsen, köszi. -
DeviloftheHell #5113 kösz szépen a modpack fentvan meg mellé egy rakat srcipt meg minden egyéb okosság m1-2 hajo már van boron és argon van is miböl hisz 200milliot hoz tisztán az Ore belt -en lévö complexumom persze SETA 10 en :D -
SaGa Jr #5112 A DDRS-t nem tudom, de az Extended nem működik a régi mentésekkel. -
fenris #5111 Bucser!
Nekem megjött 2 hétre. Annyi volt csak a GEBASZ, hogy én eredetileg DVD-s verziót szerettem volna, de ehelyett kaptam 5 cd-s verziót. :o/
Lehet, hoyg időközben elfogyott a DVD, mert most, hogy néztem az EGOSOFT honlapját, a DVD-s verziónál sold out volt. Azt tudja valaki, hogy a modok (Extended, DDRS)látják-e a mentéseket. Magyarán, ha installálom valamelyiket, attól még használni tudom majd a mentést (vagy előlről kellene kezdeni)?
fenris