20430
-
Centaurral kapcsolatban már milliószor feltették ezt a kérdést, és ahány ember, annyi válasz is jött rá. Keress rá alól a keresőben, és biztos találsz valami neked megfelelőt ;) -
Dikri #5229 kifelejtettem +1 kérdést. Tractor beam az GHEPT tulajdonképpen, vagy valami spec cucc? -
Dikri #5228 Tegnap egy BBS küldiért kaptam 6.600.000 creditet :O azt hittem rosszul látok.
Meg is vettem a centaurt, de elsöre kicsit csalodás. Az érdekelne ki hogy állitotta be, és fegyverezte fel? Mert én 1. re hátra BPAC és rakéta védelem. oldalra AHEPT és attack my target. elöre pedig 4db BHEPT és 4db BPAC, persze nem 1xre tüzelnek. de ha elfogy a fegyverekhez az energia, akkor onnatól már nem is regenerálodik, mivel valamelyik oldalsó ágy tutira mindig tüzel.
Ráadásul nagyon gyengén manöverezik :( szoval érdekelne egy jo kombo.
Illetve, hogy a protekt my ship az tulajdonképpen mit is csinál, rakétára is lö? -
DeviloftheHell #5227 megtudnátok mondani hogy azt a argon m0 ás hajocskát honnan tudom megszerezni? tetszik a leirásban az a 30GJ pajzs jó lenne khaak sector irtásra :D -
DeviloftheHell #5226 hát lehetne ennek a darkstar one nak kicsit szebb grafikája is igy a játék képek alapján de elmegy inkább maradok az x3 nál az legalább szépen kivan dolgozva esz is a gépemet:D:D:D -
DeviloftheHell #5225 na szedem ezt a darkstar one-t kiváncsi vagyok miylen de szép mérete van ennek is :D
remélem ennek nem 100 megás mentés fáljai lesznek :D
az x3 mentései már kcisit marha sok helyet foglalnak :D:D:D -
Na akkor csak képzelj el annyit, hogy gürcölsz két három hónapon át terveken aztán a céged úgy van vele, hogy nem fizet a terveidért egy petákot sem hanem lefénymásolja őket. Na ez kb hasonló... -
DeviloftheHell #5223 Saga Jr tudom hogy videokari kéne hozzá jobb de alatta megy ezer másik program ami viszont a procit eszi ezért raktam bele majd lesz késöbb jobb videokari meg 4 giga ram szóval
ha egy két ezrek lennének a játékok megvenném de még 20 dolcsit sem adok ki rá egy két játékot már vettem 2 héten belül szément az eredeti lemez aztán mehettem panaszkodni hogy szar a lemez mert magátol nem jön fel a folia buktam a pénzt meg mivel nem csak a feljesztö kap hanem egy két ingyen élö senkiházi akik közhasznu szervezeteknek nevezik magukat is kapnak belöle igy meg föleg nem veszek eredeti cuccot -
lammaer #5222 Érdekes ez a pénz dolog... ha belegondolok, kajára, sütire sokszor én is elnyomok akár 2-3000 HUF-t is egy nap, de az valahogy más mint egybe kiadni 10+ ezer forintot egy lemezért... amihez ugye "ingyen" is hozzá lehet jutni. Ez valami pszicho dolog... gondolom a sütiért se fizetnék ha valahol ingyen adnák :)
Mindamellett tényleg a legkorrektebb hozzáállás az, hogyha tetszik, akkor illik megvenni. Csak szerintem ne csesztessünk másokat :) -
SaGa Jr #5221 Ugyan kissé off dolog, de egyet kell értsek Bucser és haxoror véleményével az eredeti játékokat illetően.
Történetesen ez a játék kemény 20 euro, pontosabban 19,95 (sőt nem egy mostanság megjelent program is ebben az árkategóriában kategóriában mozog). Az meg igencsak messze áll ám a 15000 HUF-tól.
Plusz az eredeti játékokkal szinte sosincs baj ha netán patch jön ki vagy egyéb változások történnek. Extrákat is jelent sokszor az eredeti játék (ingyenes letöltési lehetőségeket, kiegészítőket kedvezményesen vagy akár ingyen nem egy esetben).
Ja és Devil. A proci nem fog jelentős javulást hozni. Erősebb videokártya kell csupán és előrébb leszel. Meg a RAM beruházások is jobban megérik mint egy procifejlesztés. :-) -
Bonczi #5220 Én ha szórkozni megyek meguszom 1000-2000 FTból, hiába, nem járok discoba :) . Nem is lenne pénzem rá, hogy 10-15ezret költsek el egy hétvégén, ezért is nem veszem meg. Persze ha lenne rá pénzem lehet, hogy megvenném, de én is csak akor ha már soksok időt játszottam vele. -
Én úgy vagyok vele hogyha egy játékkal eljátszottam legalább 60-70 órát akkor már megvbeszem.. és x3-al sokkal több időt toltottem.. nem beszélve arról, hogy 25 euró volt az ára az angol dvdsverziónak... postaköltséggel együtt.
Úgyhogy a 15-ezer forint ezzel kapcsolatban erősen urban legend....
Vegyük alapul, hogy nagyon sok ember egyetlen hétvégén diszkózás közben lecseszik legalább egy 10K-t... de ha piantballozni megyek azt sem úszom meg egyhétvégén 10 ezerből... töltény plusz marker + ruhabérlés.. -
DeviloftheHell #5218 nade akkorsem ér semmi 10-15 ezreket de ez az én véleményem amig enynibe kerül egy játék én egy darabot sem fogok megvenni mégha kedvencem is és a feltört foylton szarakszik.... na ez a véleményem rá :D -
haxoror #5217 Annyi előnye van a megrendelésnek hogy ha nem warezolod hanem fizetsz érte akkor abból a pénzből a fejlesztők is kapnak így megmarad a cégük és még sok ilyen remek játékot tudnak majd csinálni :) -
DeviloftheHell #5216 én is nem etetem én a sok jogvédöt meg szállitot huzzanak el dolgozni :D
amiket leszedtem hozzá müködik egy két más játékkal szemben crackel is szóval nekem tökély azon felül hogy néha lefagy -
Bonczi #5215 Jó kérdés :) Én is netről szedtem a Crackeltet :D -
DeviloftheHell #5214 amugy mi elönye lenne ha megrendelném a játékot? :D és kiadnám érte azokat a sulyos dollárokat? -
DeviloftheHell #5213 na gyorsabb procival remélem kicsit jobban fog menni a játék
athlon 64 3200+ kett egy 3500+ ra cserélve :D jobbm ajd akkor lesz ha lesz pénzem egy 4800+ ra -
deMarco27 #5212 Én is így vagyok, csak én lanpartyn kaptam meg egy havertól :))) -
DeviloftheHell #5211 azt a játékot nem ismerem erre is véletlen akadtam rá töltögetés közben néztem a boritot na mondom akkor ezt leszedem és megnézem azota ezt nyomom kb másfél honapja :D -
DeviloftheHell #5210 fent van a srcipt és ahogy mondod marha sok pénzbe van már de ami a mázli egy nap alatt megtermeli a gyár a pénzt rá
nameg eljátszok néha azzal hogy amiket jo drága fegyvereket megtermel a gyár egy Mammoth ba berakodom aztán eladom a hajot igenszép pénzek jöttek össze belöle :D -
SaGa Jr #5209 Csak nem kicsengettél egy valag pénz az overtuningra (már ha ez a script fenn van neked)?
De hogy a fenében fordul úgy mint egy nova? Az valami 70 akárhány százalékos rudderrel rendelkezhet, a Tyr meg normál esetben 5 körüli értékkel vagy még kevesebbel. Ehhez legalább 200-as overtuning kéne. A sebességhez meg ha jól emlékszem elég lenne egy olyan 15-20-as is. -
DeviloftheHell #5208 a forum témára amit belinkeltem már rájöttem én is :D -
DeviloftheHell #5207 hát flak-ek voltak elötte a HEPT-ek helyén de azok már 1.5km után nem igen lövöldöztek semmire ezért raktam át ez is igen durván leszedi öket amugy meg általában ugy szoktam, hogy hajoval a legtöbb ágyuval ráfodulok a célra aztán hagy szoljon hangal nem töröfök mert a beszéd van csak felhasngositva a többi 30% alatt van zenénél marhára zavart a lövés hang :D
ööö mit mondtok rá hogyha aztmondom hogy a Terran Tyr-em már 172m/s megy? és ugy fordul mint egy nova? :D -
Firefly66 #5206 Nem kell... megvan... pont az elején. Vak voltam...
-
Firefly66 #5205 Hát... elég alaposan feltúrtam, az egosoft fórumát, de arra a topicra, amely felsorolja linkkel a scripteket, nem akadtam rá. lehet, hogy a fától nem láttam az erdőt. :-) Mindegy... esetleg belinkelhetnéd, ha tudod, hogy ne kelljen keresgélnem. Köszi!
Fire -
SaGa Jr #5204 Alapjátékban szerintem nem lehet szerezni semmilyen Khaak hajót. A kicsik túl gyengék és hamar leesnek, a nagyok meg amúgy sem megszerezhetőek.
Némely modban van lehetőség azonban ilyen gépek vásárlására kalózoktól vagy vannak valóban olyan scriptek, amik minden hajóra lehetővé teszik annak megszerzését. Szóval nem csak Khaak, de akármely faj bármely hajója megszerezhető, ideértve az M1 és M2 típusokat is.
Scriptet meg az egosoft scriptekkel foglalkozó forumában találhatsz. Van olyan fórum, ahol az első hozzászólásban az összes script fellelhető linkkel és letöltési lehetőséggel. -
Firefly66 #5203 Sziasztok!
Hossszan és sokat olvastam az EGOSOFT fórumán a Kha'ak hajók elfogásáról X3-ban. Nagyon sok a humbug, meg a ködösítés... valaki azt írja lehet (sőt el is fogtak, amit szvsz nem nagyon hiszek el), sokan ragaszkodnak ahhoz a verzióhoz viszont, hogy csak scripttel. Most akkor mi az igazság? (vagy az csak odaát van?) Jómagam órákat töltöttem egy fighter "szeletelésével" hero harci ranggal, de semmi. Lehet vagy nem? Ha nem, akkor hol találhatok scriptet, ami ezen segít?
Fire -
SaGa Jr #5202 Lehet javítani a kalózokkal való állapoton. Khaak és xenon hajókat kell gyilkolni az ő rendszereikben és nem lelőni sehol a kalóz hajókat. Én már ott tartok, hogy lazán leszállhatok az Anarchy Port-on (legfőbb kalózbázis), ami alapból ellenséges a játékossal szemben már kezdéskor is.
DeviloftheHell:
Ez a belinkelt fórum csak egy kérdésre épül. Semmi garancia nincs rá, hogy bármi meg is valósul majd. Csak valaki kíváncsi volt, hogy mit szeretnének a fórum látogatói. Nem a készítők kértek véleményt, amit majd hivatalosnak vesznek és eszerint cselekszenek.
Meg a moduláris hajózásos dolog gyakorlailag Darkstar One hangulatú lenne. Ott van ilyesmi. :-) -
SaGa Jr #5201 Szerintem alulra és felülre tegyél Flak ágyúkat. Jobban jársz hidd el. A vadászok csak úgy hullanak majd körülötted. Csak vedd le a hangerőt mert nagyon dúrva a hangjuk.
Elég ha oldalt, elöl és hátul vannak PPC ágyúk. Felülre alulra menjen csak az M6-M5-M4-M3 vesztét okozó, gyors és veszélyes Flak.
A befogott célra való lövésnél persze hogy nem lőnek rá a célra azonnal az ágyúid. Egyrészt ha szemben állsz vele, akkor pont nem látod mire lőnek az elülső ágyúid. Az oldalsók ekkor nem lőnek, mert nincs a lővonalukban a cél. Ezért ők a legközelebbi egyéb célpontot lövik. Meg azt se felejtsük el, hogy a csatahajók mérete igencsak nagy. Szinte már elgázolod vagy ténylegesen is elgázolod a célt, mire minden ágyúd működésbe lép, mert úgy vannak szétszórva a hajón, hogy mindenhová jussanak. Bizony még a hátsó harmadra is juthat elülső tűzvonalú ágyú bizonyos hajótípusoknál. Ezek meg addig nem lőnek, míg nekik is lőtávba nem ér a célpont. A hajók távolsága meg a géped orrától van mérve...
Plusz a NAgy ágyúk veszett lassan fordulnak rá a célra, ezért amíg be nem fogják azt/rá nem állnak teljesen, nem nyitnak tüzet. Ezt is kalkuláld bele. -
SaGa Jr #5200 Középütt kell legyenek a térképen. Ha nincsenek ott, mert szétlőtték az állomásokat, akkro az állomás roncsait kéne megtalálnod.
De ha nem megy a felderítés, akkor javaslom a legjobb radar és néhány advanced satellite beszerzését. Ezekkel jól fel lehet deríteni és így is tartani a rendszereket. -
Dikri #5199 Valaki meg tudná nézni, hogy ceo's defeaton valami eldugott helyen van a shipyard és az equipment dock? vagy csak szétlöték a kha'akok, mert én nem igazán találtam semmit... -
DeviloftheHell #5198 kalozokkal szép is lenne:D
angol tudásom nekem sem a legjobb de fejlödik a forumra irni nem tudok ugyan de elolvasni bármikor hogy mit irnak de nekem fog majd tetszeni a moduláris hajok és az állomások plus pajzsok plusz hajtomü plusz ágyuk plusz generátorok aztán egy hajoval a legvégére levadászom az egész univerzumot :D
amugy mi lenne ha az argon one-t leszedném? -
Bonczi #5197 Hmm angoltudásom csak a játékra elég, egy angol forumra már nem , de elolvasnám :)
Kérdés: A kalózokkal lehet javítani a viszonyt? Hogyan? És ez befolyásolná a viszonyomat az Argonokkal pl? -
DeviloftheHell #5196 de akkor cserélem ki ezeket amikor épp elugrok a Ringo Moon ban beállitott 3 terra asgard ból álló raktáramba aztán a saját gyárak által megtermelt fegyverek pajzsok rakéták vannak ott erösen védve me a drága xenon meg khaak hajok igencsak portyáznak a srciptnek hála de legalább adják a plus %-kat -
DeviloftheHell #5195 mind támadásra van állitva oldalso elsö ágyuk ami ráment elörre beta photonok 8db
két oldalra 16-16db gamma photon felülre hátulra és alulra meg beta HEPT ágyuk vannak rakva azoknak nem tudom a számát fejböl de van amikor minden ágyu a nagy hajora lö van mikor csak a fele van hogy minden ágyu egy szaros kis m5 ös 200 as sebességü vadászra tüzel de addig nem érdekel amig 10% alá nem megy a pajzs mondjuk amint elkezd fogyni rögtön nyomom rá a energia cellás rásegitést :D szoval kb 3 sector ugrás és pár gyilkoslás után megyek vmelyik SPP hez és veszek 4000 energia cellát ami még befér a hajo rakterébe -
SaGa Jr #5194 Lehet kicsinyíteni a térképet (térkép üzemmódban az End lenyomásával), de lesznek bőven olyan helyek, ahol egynémely kapu avagy állomás nem lesz már fenn a térképen.
Devil:
Állítsd be a nagy ágyúidat (GHEPT) hogy az általad kijelölt célra lőjjenek. A kisebbek és a Flak cannonok meg attack enemy és hajrá. A veszélyes célpontot kiválasztod és löveted a legdúrvább ágyúiddal. Csak vigyázz, hogy csata után átállítsad, mert olykor ha befogsz egy célpontot, mondjuk dokkoláshoz, akkor azt is megsorozzák az ágyúkezelőid. :-) -
DeviloftheHell #5193 gyerekek ezt olvassátok http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=154508 -
DeviloftheHell #5192 igen kicsit messze van az a kapu :D
én kicsit sokárra találtam meg ma unatkoztam aztán egy xenon vadászat után mentem felfedezni a kedvenc kis terran hajocskámon és meglátogattam egy khaak sectort is
hát épp hogy kitudtam jönni két m2 es kapásbol az ugrás helyénél várt és még egy rakás kissebb hajo de nem ám a nagy hajokat kezdte löni a hülye ágyu hanem a kicsiket elöbb :D photon ágyukkal :D -
Dikri #5191 Megszeretném kérdezni, hogy ez valami bug, hogy Westelandsnál a kapu a térképen kivül van? Vagy lehet valahogyan scrollozni, csak még nem jöttem rá? Mert elég fura, hogy ki kell repülni a térképről :O