20430
-
Az Otas Hajógyár Akeelas Beakon-ben. Nem tudok semmilyen hajók megvenni.
-
Hát tekintve, hogy nem írtad meg milyen hajót, milyen gyárban, ezért a válasz elmarad.
A fegyveres témára meg csak annyi, hogy mire is akarsz lőni?
Aszerint dől el, hogy melyik a legjobb fegyver.
A legjobb hajó egyértelműen a BattlestarGalactica, de az annyira erős, hogy kicsit uncsi is lesz tőle a játék. Úgykülönben meg a játékstílusodtól függ.
Nekem anno a MamabRaider volt, de mivel a küldisorozatot simán végigviszem a Busterrel és a kapott hajókkal 8 óra alatt, így a Mambáért már nem megyek el.
A game a Hyperiont tartja a favorit hajómnak és szó-mi-szó imádom is. Az a legjobb. Viszont rengeteget császkálok az Asgarddal hajófoglalásokkor. -
Ez de vicces. Megveszem a hajót levonja a pénzt de nem adják ide. Ilyenkor most mivan? Most jön hogy fel kell keressem a hajógyár vezetőjét aztán kell neki adni egy gyors cumit utánna ha jó kedve van ad egy nyamvadt hajót? Vettem vagy 20 hajót tőlük de nem adják ki, bezzeg a zsét elkérik. Óóó ezért véres bünti lessz... vagy én csináltam valamit rosszul? -
Kössz az infót. Ez most jól jött. Most neki feszülök a témának.
Maniac... tudod csak simán kérdeztem valamit. Hogy Script azt én is tudom, és nem kérdem meg ha nem rakom fel. Ha nem tudsz valamire válaszolni inkább maradj csendben, úgy okosnak is tűnsz. Elsőnek még oké...

Egyébként időközben meglettek a katonák. Thx. -
Dorgal #18945 Sziasztok!A található roncsok között előfordulhat HQ ? -
4. az egy script, és mint ilyen nélküle senkit sem tudsz sehol felbérelni
De úgy látom elfórumozgatsz te egyedül is.
-
1: hajófoglaláshoz HCF(HeavyCaptureFrigate) kell neked amit az otas shipyardon lehet megvenni akeelas beakonban van nagyon messze a legkönnyebben úgy találod meg ha megkérdel valakit a rendszerben hol a legközelebbi shipjard.
-katonákat minden játékban random helyre pakolja a gép ezeket a gyárakat az argonoknál (military academy) split(mercenary outpost) teladi(robotic factory) paranid(augmemnaion center) boron(tourist center) az épületek megtalálásában segíthet a scorp-map
-ha megvan a hcf először érdemes gyakorolni kicsit menj el a xenon rendszerek mellé pl: black hoe sun,eighteen billion arrafele gyakran kóvájognak xenon p-k namost ha már van rajta elég katona (egy p hez elég 200 marine) a dolog úgy fest hogy először leszeded a pajzsát (ion disruptor a legmegfelelőbb) majd ha nincs pajzsa bemégy a hajó
command->piracy->board ship parancsra (nem biztos hogy jól írtam a commandot) ekkor megjelenik a szektor térképe itt jelöld ki a pajzs nélküli p-t majd ha kiválasztottad akkor még mek kell adni mennyi katonát akarsz átküldeni ha ez is késsz elméletileg hallanod kell azt ahogy teleportálódnak át az emberkék az ellenséges hajóra de ha közben(mielőtt kiadod az elfoglalás parancsot) felmegy a pajzsa akkor nem fog teljesülni a parancs mivel nem lehet aktív a pajzs az emberkék átpakolása közben viszont ha minden klappol akkor a p-neve mellett megjelenik egy zöld szám és egy piros szám a zöld jelöli az ellenséges hajón lévők számát a piros a saját embereidet ha a zöldek fogynak el előbb nyertél a hajó a tied ha nem akkor buktad..
még egy jótanács: így hogy mindíg be kell mászni a menübe hogy kiadd neki az elfoglalás parancsot nagyon macerás én sokszor megszívtam ezért használom a HCF Capture Hotkey scriptet aminek lényege hogy egy gombnyomásra kezdi el küldeni az emberkéket az ellenséges hajóra persze a nincs pajzsa de ezzel sokkal egyszerűbb.
2. nos az attól függ hogy szeretsz játszani mert szinte minden hajó jó valamilyen szinten..(aszem Amaro oldalán fenn van csomó hajó ismertetője azt érdemes átnézned kiváló támpont
http://x3reunion.freeweb.hu/
3. ha arra gondolsz meik sebez a legnagyobbat akkor az a sohnen beam cannon lenne de mivel az megszerezhetetlen ezért a 2.legerősebb a
BEMPC-> BetaElectroMagneticPulseCannon ez terran fegyver csak terranoknál lehet venni és csak terran hajókra megy fel de a sebzése piszkosul erős és 9km a hatótávja! (a GPPC GammaPhotonPuseCannon-nak csak 6km)
4.ebben sajna nem tok segíteni mert nem ismerem..
-
Jah, egyébként lenne pár kérdésem, ezeket sokan feltették tuti, most ha nem baj nem olvasom végig az 1000 hsz-t, megköszönném ha felvilágosítanátok.
1. Hogy lehet hajót foglalni? Milyen gép kell hozzá? Hol lehet katonákat fogadni akiket átküldök? És a másik hogy is zajlik ez pontosan?
2. XTM-el együtt melyik a játék legjobb hajója? Am láttam egy marha nagy gépet és asszem Valhalla volt a neve, az megvolt pakolva jól. De am meik?
3. Most melyik az aktuálisan legjobb ágyú? Még a Foton ágyú, vagy már másik?
4. A kapitális hajóra hogy lehet felfogadni személyzetet? Mert egyik állomáson sem találtam eddig személyzetet. Mármint ilyen kapitány, tüzelő személyzet, medikus személyzet meg ezek. A Capital SHipcrews a script neve, pontosan nem tudom de az a lényeg hogy személyzetet lehet fogadni a hajóra.
Így hirtelen csak ennyi. Aki felel annak örök hála. -
Jah, másik.
Tegnap valamikor éjjel kóvájogtam a neten és találtam egyik orosz oldalon egy X3 hajót. Vagyis ilyen letölthető hajót. Pontosabban inkább nem pont hajónak nevezném mert a játékban M0 Super Battle Ship osztályba tartozik. De enm kicsi, a-aa :D benga nagy böhöm állat. Kb mint az Argon Hajógyár hosszra, és széles de lapos. Minden féle cucc van rajta, mint egy batár nagy repülő kastély kb. A neve meg Inquisitorial Chapel Flagship. Húú... miután lekaptam becsiteltem hogy megnézzem (
) Miután repkedtem vele persze új játékot kezdtem, pontosabban a mentést folytattam ami csalás mentes. De nagyon baró. Igaz, lomha, alig mozdul, fordulni vele iszonyat nehéz, de mindenféle ágyú mehet rá meg van vagy 60 ágyú rajta. Najó annyi azé nincs de akkor is durva. :D
-
Uhhh.. emberek... fiuk.. lányok. Ez nagyon kemény. Próbálgattam pár Yaki hajók csak egy ilyen teszt futamon. Eddigi erő viszonyok kegyetlenek. Ahogy eddig láttam a Roger Young és az Imperial Star Destroyer burtális tűzerejét, és hatalmas védelmét teljesen felülmúlta az egyik hajó. Nem tuti hogy yaki vagy ki. Ilyen hatalmas mint egy bázis, és teljesen feldarál bármit. Háát, kegyetlen.
-
Dorgal #18939 Hála az égnek! -
xenon 792 #18938 Ok mar sikerult -
xenon 792 #18937 Hali
A sztori szerint van 1 elensege alomas, ot ki kel vmi aknakat, jonek a yakik ki kel loni es az ucso ut 1 jukat az alomason, ahol be kel meni balra es talalni 1 hajot madj kiloni vmien gombot. Na szoval valaki hol talok ot en hajot m balra csak zsakutca van es az asztronautamnak nincs fegyvere. Vki segitsen aki jart arra -
Megvan az XTM + X3 Reunion Patch. Mutatom mit ír.
X3 - Reunion
Version 2.5, 2007
Most a tuti.

És függés Jííháááá Kössze kösszee kösszeee -
És itt is a megoldás...
Nálam ez van, egyszer raktam csak fel így az egész játékot, azóta másolgatom rendszerről rendszerre. -
Hát lehet, hogy ehhez már tényleg nincs script csak az exe.
Valahol van egy leírás, itt a fórumon is, hogy milyen sorrendben kell telepíteni, mert nem mindegy.
Amúgy az Egosodt oldalán van hivatalosan leszedhető nem vírusos patch.
Az XTM meg jó kérdés, mert sajna elég gyakran vándorol. Ha lesz egy jobb netkapcsolatom, akkor lehet nem hivatalosan felrakom egy fix helyre és akkor senkinek nem lesz gondja...
Elég sokminden vándorol... -
A Patch már jön is mint a Millenium Falcon a hipertérből 
Most akkor várok. Addig a fiukkal beparkolunk a Xenon J-vel a közeli Pirate station mellé és átszállunk inni.
-
Aha. Megvan a hiba. Nekem 1.4.05 van verzió számban. Az XTM megvan és a Patch is hozzá. Csak az X3 nem volt jó. Az X3 -hoz próbálok keresni patch-et, bár sok a kacsa és vírus link. Nem tudsz valami oldalt ahol le lehet szedni a jó patch-et?
Másik.
Nekem csak simán egy XTM_0.7.5_Full.exe van amit leszedtem és semmi más script. Plugin-em van. És a Script installert is vágom. Csak azt nem hogy milyen Script? Nekem nem volt az XTM-hez plusz script.
Vagy a Piratebay -es torrent hiányos volt? -
Az XTM-ed jó, a játék 2.5-ig van patchelve?
Egosoft oldaláról tudod leszedni, ha mégsem.
Mikor elindítod a játékot és bejön az kis ablak még a windowson, ott a jobb felső részén van írva, hogy milyen. Nekem 2.5, 2007.
Ha ez is ok és még mindig, akkor rakd újra.
Illetve az XTM-nek a scriptjét felraktad a plugin managerrel? (Script installer) -
A játéknak van 2.5-ös Patch-e vagy az XTM-nek? Am az XTM nekem csak simán annyi hogy " XTM_0.7.5_Full ". Enyi van a setup névként.
Másik meg ez van.
X3_bonus_package_3.1.07 És ebben a patchek meg pár kihagyott cucc is benn van. Valami Selfhull repair, meg Capital crews meg ezek.
És új játék volt indítva és ott írta hogy minden klaffol örülj hülye gyerek, meg tudok menteni dock nélkül, meg fél tonna új Unknown sector meg Xenon sector van. Meg egy Maelstrom. Enyi, meg egy bambi.
Most mi van ilyenkor? Elcsesztem? Csak mert újra rakom akkor. Vagy pecseljem tovább?
( I Need help. We are under Heavy Attack! ) :D
-
Vagyis 2.5-ös patch és 0.75-ös XTM patch? -
0.75-ös patch és új játék? -
Igen megvan a link és már le is jött, de nem is tudom. Az a sok jó hajó ami a trailerben volt meg amiket itt mondogattok sehol. Amiket én beraktam megvannak és addig oké, de semmi egyébb. Megnéztem Create Ship cheat parancsban de a lista elején csak néhány **Unidentified** nevű szállító, vagy vadász hajó van. Semmi egyebet nem találok. Az új szektorok megvannak de a fele Unknown Sector. És azok is mind üresek.
Az új Warek nincsenek, vannak viszont Unknown hajók, azok jól néznek ki. Meg van ilyen hogy Pirate Mobil Base, de nem is tudom. Hajó foglalásra lehet hogy jó, de a kettőből egy alig mozog, a másik bár gyors de egyiken sincs fegyver, és a lassún még pajzs sincs. A másikon bár van de az is marha gyengus. 6 125-ös vagy 5 most nemtom. Meg történhet hogy XTM nem fut?
Mert amikor új gamet kezdtem ki írta hogy XTM installed. És minden félét írt ki rá.
Másik.
Semmilyen hajógyárban nincsenek új hajók csak a pár amit beraktam. Pedig az XTM új verziója van fent. Most ilyenkor mivan? -
Már megoldottam.
Gondoltam közben, hogy foglalok Mantis-t, de letettem róla. 3600védő egy gyors és jól felfegyverzett hajóra. -
Valóban és működik is ugye?! Mint már korábban írtam felajánlja a vásárlást, de hiába veszem meg, semmi sem történik. Akkor .........?
Maradjak Oriax nélkül csak mert valami nem klafa a játékkal?
Sajnálom, hogy így kellett, de így sem történt semmi. Milliárdok állnak hegyekben hála a sok-sok J és K foglalásnak
, szal meg tudnám venni, ha akarnám csak nem tudom.
Egyébiránt a Goner végét, hogyan kell megcsinálni, hogy ne robbanjon fel a hajógyár? -
Igazságos játék
-
Azért küldtem a linket, onnan egyből dobta nem?! 
Becsíteltem egy Oriax-ot magamnak, mert megvenni nem tudtam valamiért, erre a Goner plot végén; nem kiugrott az egyikből a pilóta?!
-
Thx. 

Ezt magamtól is tudtam csak nem adott be oldalt amiről letudom tölteni. Piratebay-ről szedtem hát le 0.5 kb/s-el. :D De végül a 53h kiírás meggyorsult este tájt és lekapta 15 sec alatt. THX :D
Te Oaj oks vaaagy apuuuuuu!!!!!
-
Kerestek a Xenonok mercenary-t, hogy kifüstöljék a kalózokat Nopileos Memorial szektorból. Bevállaltam. 
Jöttek a csövesek M5 és M4 osztály, jöttek a hármasok és jöttek a Xenonok. Mindenki engem akart. 1.3 millió a jutalom érte. Meglett. De azután látom, hogy valami hosszú folt mozog a déli kapu körül. Egy ócska K volt 48 GPPC-vel. Érdekes, hogy csak 1200 volt a védők száma.
Egyszóval érdemesebb ilyen küldiből foglalni. -
nos neked a turelight seeker kell ott van olyan 1.8 kilóméterre tőled indulj el felé de menj lejjebb hogy ne menj neki az aszteroidáknak.. -
xem #18919 Hali
Én is kb ott tartok ahol xenon 792 valahogy én is a kalózos küldinél akadtam el, a problémám az volna, hogy túljutok a kalozokon, de az animáció után jön 1 olyan, hogy az a hajó felrobban, s a krapek katapultál, s 30 másodpercnyi levegőm maradt, onnan hova tova? van 2-3 hajó a közelben, de mire megkerülöm az aszteroidát, elfogy a levegő. ebben tud valaki segíteni?
-
A fej amúgy a link is egyben. -
[url=http://downloads.thexuniverse.us/downloads/XTM_0.7.5_Full.exe]
[/url]
-
Persze be tudjuk! Beütöd gugliba (olyan még neked is van) : X3 Reunion XTM 0.75 download
Látod milyen egyszerű, így már csak ki kell jelölnöd a szöveget amit beírtam helyetted és bemásolni a böngésződ jobb felső sarkába!
Ugye, hogy nem is olyan nehéz!
Holnap, majd megtanulunk számolni is.
-
Vannak bizony!
A legtutibbak! Beülsz mellé vagy suli után a gép elé és lősz! Csak te fizeted az áramot és számgép "kopását". De az élmény az felbecsülhetetlen! -
xenon 792 #18914 Nem, nem nyomtam el semit a fegyvernel,m mikor elhuztak a kalozok utana lott, de az semit nem ert. Ma ujara neki kezdtem, de mar az elejen beraktam a kisbaltat a monitor mele, es megfenyegettem a kalozokat, bevadultam es sorra pusztultak a kalozok :-D:-D:-D mostmar sinen vagyok?
Ja es vanak meg ojan kuldik amiket a bolygok felszinen kel csinalni? felszinen -
Hello mindenki.
Kéne nekem egy kis help. az XTM modot betudná linkelni valaki nekem? Jah, másik. Nem tud valaki egy bizonyos Starbase-ről? Mert beraktam hogy legyen egy mobil állomásom de sehol nem találom.
Egyébként nekem a játékról a véleményem csak annyi. Hogy továbbra is tetszik, csak a csatáknál feltűnt hogy van pár fegyver ami alig sebzi meg az ellenséges hajókat. És hogy a Xenon hajókat elcseszték és a régi vagány K most egy tálca sültkrumpli lett kinézetre. De legalább a Paranid nyomorékságokat kicserélték egy nem kabaré jellegű idétlenségre.
-
Véletlenül nem elnyomtad a fegyverek slotszámát? Numerikus számsor 1-4-ig, alapértelmezett az egyes. -
xenon 792 #18911 hali ! kosz, gondolom mar h hol keressem a fegyvereket es meg is probalom. ha valakinek tud meg vmit segitsen legyszi ! -
Nincs ötletem, én nemrég megcsináltam. Próbáld esetleg másik fegyverrel.
2-3fajta közül tudsz választani, ha rámész a kurzorral a fegyverre a HUD-on.