20430
-
és egy egység meddig elég? egy szektor? -
nincs. -
figyuzattok má.
ha veszek jumpdrive-ot a hajóra, akkor ahhoz azt mondjátok, hogy kell energy cell. akkor arra is kell figyelni ezután, hogy mindig legyen elég belőle a raktérben is, mi? ha nincs egy gramm se belőle, akkor nem működik? nincs vésztartalék benne ami mondjuk egy sector-ra elég? -
van különbség, mert az mk1 csak markert ad, ami könnyíti a célzást, az mk2-nél viszont elég a marker közelébe lőni, az ágyuk akkor is pontosan lőnek és találnak is. persze nem 200 méterrel mellé lőve, csak pár métert tud korrigálni, de sokkal könnyebb találni vele.
alapból ugye nincs célzás-rásegítés (bal oldalt a fegyvereknél - jel van), ha benyomod a "K"-t, akkor adja az mk1-et (bal oldalt + lesz), ha mégegyszer benyomod, akkor pedig * lesz, ez az mk2. -
DeviloftheHell #5306 én ma nem értem rá játszani majd talán hétvégén de amit megkéne még csinálnom az a omicron lyrae védelme
menelaus paradise ban anyni hajom van hogy ott xenon átnem jön és egész szépen nö is a boron rangom :D:D:D:D -
kisviku #5305 Úristen!Én sem...
Asszem én is valahol január vagy február környékén fejeztem be... -
DeviloftheHell #5304 jópár parancs meg turret parancsok :D
-
Repiv #5303 pedig ottvan
x-y-z ahogy megvan adva. -
Dikri #5302 Tudja valaki mi a külömbség a fight command soft MK1 és MK2 között? Mert nekem már MK1el is van laser auto aim, és ha installálom az MK2-t nem igazán lázok változást. -
DeviloftheHell #5301 én sosem kerestem hajokat egyet ne mtudtam átvenni sem amiböl kilöttem a pilotát tehát :D -
sandros #5300 Hali!
Amaro honlapjan lattam hogy a Family Whi szektorba a 0-0-40 pozicion lennie kel egy elhagyatott Iguana Vanguardnak. De nincs ott. :-( Ott egy kapu van.
Ez nalatok is igy volt vagy csak en benazok?
Koszi!
-
DeviloftheHell #5299 ja az jöhetne már kezdeném is ujra az egészet :D és minden gyárbol a legnagyobbat venném kapásból és ha jol jön össze akkor már többet tudo kvele csinálni jobb videokari meg plus ram :D -
Zombye #5298 Te jó ég!
Január óta nem játszottam a gémmel.
Lehet, hogy mostanság megint nekiugrok, állítólag jön a 2.0-ás patch is.
vagy kiegészítő vagy mi a bánat.
Jó játékot mindenkinek! -
DeviloftheHell #5297 alpha-betaflak, a-b-g-photon a-b HEPT, pajzsok 1mj marha nagy menyniségben mert viszik mint a cukrot és sok bevétel van belöle
space fuel dögivel kb 15 gyár nyomatja a complexben cloth rimes vagy 20 l es változatban és amitn em visznek el a kereskedök azt terran asgardokba berakodom a hozzájuk rendelt boron super freighterekkel aztán idövel ha megtelt a raktér veszek argon prime-on egy két mammoth ot abba berakodom a cuccot vissza a shipyardba és kb 500-800milláért elpasszolom a hajoval együtt a cuccot egyben
plusz a jól termelö két üzem egyik full önelláto másiknak meg kieg complex van elenas fortune-ben -
Dikri #5296 Persze lehet benne logika, de csómo pénzt kell befektetni, és amire megtérül...
Vettem egy XLes SPP-t 17.5milla volt. És engem marhára zavar, hogy amig az UT-m ugrált össze vissza egy jo bizniszért, addig ezek a gyárhoz rendelt traderek csak boklásznak :(
Szoval ahogy én látom, érdemes SPP-t venni max, és kiépiteni hozzá a kristálygyárat+üzemeket (de ez meg horror összeg, és elég sok idő alatt térül meg) Esetleg valami fegyverrgyára ráállni, mert jo drágán el lehet adni. -
szerintem félreértetted (vagy én), azt is be tudod állítani normálisan. a szektoron belül kell dolgoztatni és kész. a gyárból vigye az árut a keresekedelmi központba vagy ahova kell, vissza pedig azt ami kell a gyárnak (ha kell). még nem járok ott, hogy tesztelhettem volna ezt, de nekem úgy tűnik az írásokból, hogy ennyi.
OFF:
jó pár napja csak olvasgatom - fájó szívvel - amiket írtok és persze gyűjtöm a tapasztalatokat. hiába, az új lakásba való költözés lemondásokkal is jár:) a gép még mindig dobozban van, de pár nap múlva rendet vágunk otthon és akkor jön az X3:))
ON: -
DeviloftheHell #5294 nekem magátol csinálja a 4 hajo a bnyáátol a gyárig szállitást mind a kettö hatalmas complex szóvalegyik ore-t meg crystalt csinál amit a gyár meg használ szóval igy nem kell fizetnem a gépnek a cuccokért amig az ore beltben lévö complex megcsinált egy éjjel 80milla hasznot addig a home of light ben lévö bövitett csinált 260 millát :D reggel csak néztem -
DeviloftheHell #5293 azt a szemetet lödd ki az eszi a gépet és küldi az adatokat -
Dikri #5292 Köszi a gyors válast, de ez rossz hir :(
Akkor gyakorlatilag nem igazán éri meg gyárat épiteni, mert foglalkozni kell vele :( UT-vel viszont semmi melo, csak hozza a pénzt. -
SaGa Jr #5291 Nem fog magától ugrálni még az Universal Trader akkor sem.
Azt csak akkor tenné meg, ha maradna UT üzemmódú kereskedő (nem rendeled hozzá semmihez) és támadás érné szállítás közben (de persze legyen elegendő mennyiségű energiacella is az ugráshoz).
Szóval legfeljebb manuálisan fogod ugráltatni a hajókat (ahhoz meg nem kell neked drága trade mk3-as hajó), maguktól nem ugranak neked sehová, csak odamennek. De azt is legfeljebb az állomásnál beállított távolságig hajlandóak (állomásoknál be lehet állítani, hogy saját hajó milyen messze mehet el, mennyi szektort távolodhat el az árueladás/vétel okán). -
Dikri #5290 Nem teljesen értem a válaszod :) Szóval a kereskedőm UT-ből lett átminösítve, egyébként 25-s szintü. És a station manager van most fent, ebben rendeltem a complexhez, de itt nem akar ugrani, csak battyog. Szoval ez akkor normális, mert igy nem ér semmit a dolog :( Akkor inkább maradok a kézi kiárusításnál. -
SaGa Jr #5289 Akkor add ki a defrag parancsot aztán hagyd dolgozni a gépet. Eltart egy ideig a meghajtó méretétől függően. De ha megcsinálod, valószínüleg megszűnnek ezek a problémák. -
Crazy Mate #5288 Ok,már tudok előre menni,de most szaggat egy kicsit,de csak úgy mint a többi játék is,töredezett az egész meghajtóm. -
Bonczi #5287 Szerintem ugy érti, hogy hogyan ad gázt, az az x-el tudsz. y-al veszed lejebb. -
SaGa Jr #5286 A patch akkor jó. A zene kikapcs (leveszed 0-ra a hangerejét az audió menüven) és a csajt is lődd le (ugyanott van, ahol a feliratozást be tudod kapcsolni, az az alatti gombot állítsd át off-ra és no problem a továbbiakban). De minden egyéb marhaságot a háttérből kapcsolj ki. MSN-t is teljesen lődd le, meg a Steamet is. Nem kellenek oda és csak foglalják azt a teljesítményt amit amúgy foglalni szoktak.
Mit értesz az alatt, hogy mivel mész előre? -
Crazy Mate #5285 Zene és beszélő csaj az be van kapcsolva,remélem sikerül megcsinálni,ja és ha sikerülne,akkor mivel tudok majd előre menni? -
Crazy Mate #5284 És a Vitality-s crack. -
Crazy Mate #5283 1.4.03-as patch van fennt,lehet hogy töredezett a drive,msn megy,de ki vagyok jelentkezve,ja és a steam az fut közben.Automatic Quality Control ki van kapcsolva. -
Crazy Mate #5282 De bírnia kellene!Amikor éppen nem történik ez,akkor megy rendesen,csak az a baj,hogy ez kb. 8 másodpercenként van. -
SaGa Jr #5281 Melyik verziójú patch van fenn a játék mellett? Tedd fel rá a leújabbat és azzal játsz. Úgy tűnik ez még valami régebbi változat lehet.
Plusz kapcsold ki a zenét és a beszélő csajt (audio menüben mehet az első, a második talán a games menüben). Az sem árt ha az Automatic Quality Controlt agyoncsapod a játék indulásánál a graphic menu-ben. Ezek kicsit simább futást eredményeznek.
Ja és semmi ne fusson a háttérben. Ne menjen letöltés, ne menjen semmilyen szinten MSN/SKYPE. Ezek okozhatnak ilyen akadást.
De végül az sem kizárt, hogy simán csak szét van töredezve a drive amire felteted a játékot vagy a crack nem az igazi. A defrag-ot mindenképp érdemes megcsinálni, sok esetben segít. -
DeviloftheHell #5280 hát nem birja a géped :D:D:D -
Crazy Mate #5279 megvan a crackes változat,és elég sokszor megakad a játék,szóval semmi sem mozdul,aztán néhány sec múlva újra jó,most mit tegyek? -
SaGa Jr #5278 Dikri:
Magától nem használja a kereskedőhajó a jumpdrive-ot. Előbb kell ugye maga a jumpdrive, majd elegendő energiacella, plusz egy kellően magas szintű pilóta hozzá. Azaz hacsak nem te adod ki manuálisan a parancsot, akkor bizony csak az Universe Trader fog ugrani. Ő is általában csak akkor ha támadás éri.
A kereskedelmi cuccokhoz valószínüleg beleveszi ak öztes alapanyagokat is, amit nem termelsz, de szükségesek a gyáraidhoz.
Crazy Mate:
Nem a proci a fontos itt sem, ahogy a jelenlegi játékok 99,99%-ánál. Jó sok ram és megfelelő videókártya az igénye a röccenésmentes futáshoz. De a te konfigoddal lazán menni fog akadás nélkül is. Legfelejebb ha igazán nagy csatába keveredsz vagy nagyon sűrű helyre érsz akkor belassul. -
Dikri #5277 Hát nem tudom, lehet valamelyik skriptem bekavirnyál, mert ez igy bugosnak tünik. Te melyik verziot használod? Nálam most az 1.11 van fent.
Még 1 dolog jutott eszembe, kell ebbe a kereskedőbe is az MK3 trade softver? Mert jelenleg az egyik UTmet minösitettem át a gyárhoz. -
DeviloftheHell #5276 nálam legtöbbször 20 alatt megy a videkártya hibájábol élsimitás meg minden ki is van kapcsolva mert nem birja
nekem két sectorral arrébb lévö bánya állomásokbol csak ug ugrálgat a 4 szállito hajo a gyárcomplexhez :D nézem holvan a hajo utána nézem már lassan be is dokkolt :D felvesz 30 EC aztán ugrik :D -
Dikri #5275 De lehet valami bug van a dologban, mert hülyeségeket is ir :( Olyan cuccokkal akar kereskedni, amit nem is termelek :O -
Dikri #5274 Feltettem a station manager skriptet, de lenne egy kérdésem. Létezik, hogy a komplexhez rendelt hajók nem használják a jumpdrivet? Csak mert elég durva amikor nekiáll töb rendszernyire elbattyogni, persze amire odaér, már nem aktuális az üzlet. -
Crazy Mate #5273 És az a proci az sokat számít? -
SaGa Jr #5272 Beállításoktól függ. Van a progihoz a gyártó oldaláról letölthető benchmark (tesztprogi). Azt szedd le és nézd meg azon mit tud.
A gépem konfigja ugyanez, csak 3200+-os a proci és gyönyörűen fut. Igaz csak 2x-es az élsimítás meg csak 4x-es az AF, de a részletesség meg a shader maxon van. Csak a játék utolsó részlegében a nagy csatánál volt erős lassulás (5 FPS). -
DeviloftheHell #5271 az az egy ár ami van ha az átlag alá viszed eladja ha afölé akkor megveszi