20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • tom36
    Hy
    v ki nem tudja megmondani h hol lehet elválalni küldetéseket mer az h valakit elviszek v hova meg a többi az nem igazán küldetés és ezekböl nem jön be jo cr.
    meg h mijen hajot érdemes venni ami olcso és jo
    léci segitsetek

• Bonczi
    -Off-
    Huhh, mi lett a fórummal :DD
    Végülis jó, csak meglepődtem, hogy ...huhh :)
    -/Off-
  • DeviloftheHell
    na még ilyet kicseszik velem a játék
    megcsináltam a leviathános küldetést erre kiirja hogy argon prime shipyardjan megvehetek egyet aztán sehol semmi még BBS -en sem hogy fordulna fel a játék pedig majdnem ráment egy kissebb flotta mire kinyirtam a xenon és a khaak csapatot
  • bigapó
    ja, több is van:)
  • DeviloftheHell
    ore belt home of light és elenas fortune utobbi csak bánya és kristály üzem
  • bigapó
    A fellőtt képeken látszik. Home of Light.
  • Zombye
    Privát message elment!

Előre is kösz!
  • GungHo
    DeviloftheHell
    Melyik szektorba tetted a komplexet?
  • DeviloftheHell
    mint a cukrot ugy viszik nekem 12 darab 1mj pjazs gyáram van egy comlpexben 2 percen belül nicns egy darab sem a complexben viszik a kereskedök
  • GungHo
    Van valakinek 1mj complexe? Azt olvasom, hogy az a legprofitálóbb comlex ami létezik. Gondoltam leteszek egy complexet valahova, de jól jönne pár tanács, hogy hova, illetve mekkora mennyiségben lehet eladni.
  • mano1b
    csak a neten keresztül tudom feltolteni valahogy X-Behind the Frontiert csak mond hova
  • DeviloftheHell
    nem olvastam csak néztem a képeket de nem is találtam benne :D
  • SaGa Jr
    Nem kerültek bele a játékba, meg a modba sem. Az alapjátékban sem tudod megszerezni semelyik ismeretlen UFO hajót, sem pedig az egyetlen Sohnen gépet (amelyik a sztoriban álcázottan röpköd). Ezek színesítő elemek.
    Plusz hol olvastál te a mod leírásában vagy oldalán kidolgozott és játékba bevitt Sohnen gépekről? A mod FAQ részlegében sincs szó ilyesmiről.
  • DeviloftheHell
    pedig képek vannak a hajokról de azok ellenségesek vayg miért nincs?
  • SaGa Jr
    Sohnen shipyard nincs. De ez benne is van a mod leírásában. :)
  • DeviloftheHell
    sohnen gyár is van? az meg hol van és milyen hajok vannak ott? :D
  • lammaer
    Valen, szerintem az X3 azért nem kötött le, mert előtte már toltad az X két részét is, és azért hiába jobbak az új részek, azért a lényeg mindig ugyanaz.
    Pláne ha toltad időközben az EVE-t is :)

Amúgy egy adalék: azt hiszem az X-Btf és az X2 között volt még egy rész X-Tension néven...
  • Dikri
    Feltettem a játékra néhány szkriptet, többek között az Xtend packot is, most ugyebár van jónéhány uj hajó a játékban. Otas shipyardot megtaláltam, egy küldinél adták meg a koordinátáit. Kérdésem az lenne, terran illetve sohnen yardot szintén igy fogják megadni? Esetleg haladni kell a storylineban, mert valami ilyesmit is olvastam.
  • Valen
    X-BTF az alap játék, főleg a végén a Xenon M0 kinyirása (bár lehet az nem volt küldetés :)

X2 meg sztem elgé jó volt, sajna a renderelt videók elég sokat levontak belöle, pedig a story és a játék sztem elég jó volt.

X3 az meg szép, a story is elmegy, de vhogy nem kötött le hosszú távon, hiányzott belöle vmi.
  • DeviloftheHell
    én az x3 al kezdtem a 2ön gondolkodok hogy kirpobáljam de amiket láttam hajokrol képeket eléggé hüjén néznek ki :D
  • Zombye
    Emléxem, az XBF-t még az első, saját saját pénzemből vásárolt PC-n játszottam (366 Mhz-es cerka, 64 MB SDRAM, GF2MX).

Haj de szép is volt.
  • Zombye
    Akkor valahogy cserét kéne lebonyolítani. Nekem volt egy FTP-m, de az megdöglött. 5let?

• DeviloftheHell
    legelsö fáljnál winrar nál azt mondod neki kibontás ide és kész
  • DeviloftheHell
    csak a mérete miatt mutattam a képeket az hogy mit gyárt azt már leirtam szállitani meg semmit viszik a kereskedök onnan amit magamnak gyártatok azt meg terran asgardokba szállitatom be és ami nem kel lbleöle eladom egy egész mammoth al együtt
  • mano1b
    tudja valaki hogy ez mejik progi használja eből kető van.part01.daa,part02.daa
    mivel lehet mountolni ezt ez két file de jo nagy
  • mano1b
    én meg az x-tensiont keresem
  • mano1b
    nekem meg van
  • Zombye
    Apropó!

X-Behind the Frontier megvan valakinek?

Nekem meg volt annó erdetiben, de öcsém odaadta valamellik osztálytársának, azóta sem láttam többé.

Azóta meg van az X-Tension, dehát az ugye az XBF kiegészítése, egyedül nem ér semmit.

Előre is köszönet!
  • Zombye
    Az X3 egyik nagy újítása az előző verziókhoz képst (X-Behind, X-Tension, X2) Képest, hogy a gyárakat un. Construction Kit-tel össze lehet kapcsolni. így a gyárakat gyárkomplexumokká lehet össezffűzni, így nem kell TS hajó a nyersanyagok szállításához, hanem ezeken az "alagutakon" folyik a szállítás a gyárak között. Ki kell jelölni egy un. hubot, valamellik gyárat, ami lehetőleg a komplexum szélén van, hogy a kedves vevők, be tudjanak dokkolni a komlexumba-ra.

Egy példa:

Annó a korábbi részekben, ha egy gyárláncot akartál csinálni minden pl. ECgyár + Crystal + Szoliconbánya minden gyárba kellett beszerzőhajót venni, az EC gyárba 1 ts a kristálypótlásra, a kristálygyárba 2 TS 1 a cellautánpótlásra, és 1 a szilikonhoz. a szilikonbányába pedig 1 TS az energiacella utánpótlásra. Ezzel szemben egy hasonló komlexhez kell (most eltekintek a gyárméretektől, mer ugye az X3-ban az is van) kell a három gyár (EC, Crystal, SiliconMine) + még 2 "alagútcsomag" ami darabja ha jól emléxem kb 300ezer credit. így a három gyárat összekötöd, és gyakorlatilag nem kell drága TS-t venni, felszerelni vigyázni rá stb.

Kb ennyi a lényeg.
  • bigapó
    mijeza complex hub?

kicsit kifejtenéd, hogy mit is látunk? különböző gyárak amik össze vannak kötve fizikailag? vagy ugyanúgy hajókkal szállítod a cuccot?
  • DeviloftheHell
    törölt hozzászólás
  • DeviloftheHell
    franc nem engedi na mind1
  • DeviloftheHell
    ehh ti láttok linket mert én nem pedig jól ment elvileg
  • DeviloftheHell
    törölt hozzászólás
  • DeviloftheHell
    akkor oké :D
    de már van olyan gyors és fordulékony a Tyr em a 11GJ pajzsal hogy eltudjak onnan marha gyorsan tünni :D komolyan abbol üzök már sportot hogy beugrok a khaak sectorba és ki ugrok onnan :D egy m2 es terran hajo meg a kisérete elég veszedelmes szoval eleve nem kezdenék ki
  • SaGa Jr
    Hisztisek is maradnak mindig. A Földre vezető kapun átmenni meg nem lehet, de ha megközelíted, nem köszönöd meg azt amit rád küldenek (bár ha elég gyors vagy...).

Devil:
    Majd akkor találsz ott flottát és kaput, ha befejezed a fő sztorivonalat. Addig nem.
  • DeviloftheHell
    passz én nem találtam terran flottát még de ha ellenséges a közelébe nem megyek :D

viszont szerreztem kurva sok pénzért egy shipyardot amibe beküldöm a hajocskáimat és egy helyen az összes általam használt hajotm egtudom majd venni de sajna kurva drágán adja majdem duplájáért a kis vadászokat :D
  • Zombye
    Hadd kérdezzem már meg. A terránok még mindíg hisztisek heretik's Endben? (omikrontól két szektorral északra) Ők ugyi a földiek, csakhát kicsit parásak voltak a nagy csata után, hogy most megint kapu vezet a földre.

A kaput sajna azóta sem lehet használni. Asszem.
  • Zombye
    Hajóosztály függő a dolog.

vadászoknál asszem 5EC/szektor
    TS/TP 10/szektor
    M6 15/szektor
    M1/M2 20/szektor

Lehetnek eltérések, mert már vagy fél éve nem nyomtam a játékkal.
  • Bucser
    nem emlékszem már de igen szektoronként kell szorozni... Asszem 5 EC/szektor.