20430
-
SaGa Jr #5390 Használd a célzó számítógépet. Aktiváld a k billentyűvel. Ekkor látni fogsz a fegyver alatt egy + jelet. Alapból ez - jel. Ha - van, akkor nincs a gépeden harci számítógép vag ynem kapcsoltad be. Ha + van, akkor az első szintű van aktiválva. Ha * van ott (kétszer lenyomtad a k billentyűt) akkor meg nem csak azt mutatja hová lőjjél, de kicsit rá is tart a célra a lövésed ha elég közelébe lősz.
Jelöld ki az egyik kalózt és amint támadhatod lőjjed. Ha kipurcant automatikusan vált a gép a következőre. Szépen szedegessed le mindet egymás után. A célzóval baromi egyszerű lesz a dolgod. -
Tutilevi #5389 hogy lehet megcsinálni a 2. küldit,ahol le kell szedni a kalózokat egy ágyúval?még bőven van pajzsom de a 2. hullám után egyszerűen bejön egy cutscene és felrobbanok -
SaGa Jr #5388 Az első kristály a xenon szektor 101-ben van, cska fel kell venni. A másodikhoz a megadott rendszerben kontaktálni kell egy Paraniddal, aki pénzért összehoz egy találkát. Itt megszerezhető a második.
A harmadik csak azután jön majd, ha megcsinálod a kijelölt feladatot (megfelelő helyre menni, majd vinni oda megfelelő számú tárgyat, aztán átszállás egy másik hajóba és gyerünk egy másik rendszerbe kémkedni). Elmondják ezt hogyan kell kivitelezni, cselekedj eszerint (megfelelő közelségben maradj megfelelő ideig és majd szól az utasod mikor lehet lelépni).
Eztán visszamész a saját hajódért és elmész a szokásos helyre ahol a feladatokat lejelenteni szoktad, illetve a megbízások legtöbbjét kapod (Argon One).
Eztán kis cutscane, amiből kiderül hová menjél. -
Tutilevi #5387 tudnátok néhány tanácsot adni az egy-egy elleni küzdelmekhez? ha elkezdenek rám lőni nem tudom lerázni őket és szétlőnek -
Mindjárt megőrülök....
beugrottam egy csatahajóval és el kezdtem porolni ( :D ) vele a szektor széle felé, mindenki utánam (vagy 12-14 j+k) és amíg elcsaltam őket bedobbantottam a haverokkal, csathajók felsorakoznak, 120 Nova felszáll és kezdődik a haddelhadd (diafilm persze) mikoris kivág az asztalra....
-
DeviloftheHell #5385 nyomd meg a p gombot aztán ott lesz leirva üzenetben az aktuális küldetés meg iylenek -
Tutilevi #5384 hali nemrég szereztem meg a játékot s lenne egy kérdésem: mission logot hol lehet elérni? -
DeviloftheHell #5383 amugy nem lehet vmivel átirni hogy a komplex kitek nagyobb távolságu gyárakat is össze tudjanak kötni? me azt sehol nem találtam :D de kiszedtem a xtended modbol a terran vidar hajocskát aztán már megtudom venni normálisan me alapbol akárhogy kerestem nem találtam hol lehet megvenni meg most amugysem tudnám ellenséges a nyavajás terran állomások meg az összes terran kereskedö -
DeviloftheHell #5382 :D
hát az má csak szorakozás képpen volt :D
na hülye kristályok a xenon kristály megvan
a másik kettö meg tudja a tököm megcsináltam elvileg mind a 2 öt de semmit nem történik
irja hogy menjek vissza a gyárhoz de szintén semmi mi a fenét kell még csinálni?
a paranid kristálynál a hülye paranidja neki ment a álcázott sziklának aztán ennyi volt -
SaGa Jr #5381 Így könnyű ám. :) Próbáld meg ugyanezt pajzsjavító és manipuláló scriptek nélkül. Na az a teljesítmény. ;) -
DeviloftheHell #5380 egy terran flottával :D két tyr egyik az enyém volt egy rakás thor és odin mivel kb 20km re voltak a hajok az elsö hajokat a kapunál kilöttem aztán már nyert ügy volt pajzsot srciptekkel kaphato shield batteries el meg EC el nyomattam fel ha lement és igy viszonylag megusztam -
SaGa Jr #5379 Talán ha elolvasnád/meghallgatnád mit is kell csinálni, nem lenne ilyen gondod. :)
A 3 kristályt ugye 3 helyről kell begyűjteni. Egy Xenon szektorból (itt harcolni sem kell, csak felvenni a megfelelő dobozt és ennyi), a Yaki szektorban (itt van hirig), illetve a Paranidoknál. Amint belépsz az adott rendszerbe vagy a legközelebbi másikba, akkor kapod az infót miként cselekedj. A kis kalózcsaj elárulja.
Amúgy a Paranidoknál nem kell harcolni. Ha aharcolsz szóba sem állnak veled. Menj el a megadott rendszerbe és megkapod a szükséges instrukciókat. -
A xenon szektorokat hogyan pucoltátok ki? Nem tudom egyszerre betolni a flottát a szektorukba pedig ha egyszerre be tudnék velük ugrani akkor szétkapnám őket. Az egyik szektorban sikerült mert viszonylag messze voltak a kaputól de a 472-esben az istennek nem mennek el mellőle így az anyahajók meg a csatahajók csak egyesével és lassan beugrálva halálra vannak ítélve.... -
DeviloftheHell #5377 na fene ez kész most jönnek a hülye kristályok na ezeket hogy kell megcsinálni? löjjek szét minden paranidot? a "gyenge" kis terran vidar hajocskámmal? :D a disruptor factorynál kilöttem mindenkit az állomást nem tudtam és még ninc kristály a xenon sector kiirtásához meg már nincs kedvem a multkor 3 elég volt belölük :D -
DeviloftheHell #5376 ennyi elég lesz köszi amit irtál
angol végigjátszást már párat végig olvastam hát eléggé érdekesen van leirva na mind1 megyek megcsinálom ha nem folytatom tovább a régi játékot :D -
SaGa Jr #5375 Nem kell rohanni. Elég ha olyan 2/3-os sebességgel mész. AKkor koccanás sem lesz. A generátorok csak az erőterek miatt szétlövendőek, nem azok a fő célpontjaid.
De szerintem ha rákeresel a Google-ban az X3 végigjátszásra ki fog dobni jópárat neked. Igaz angolul, de átsegíthetnek ezen a szakaszon. -
DeviloftheHell #5374 2 generátort is szétlöttem amig bojongtam össze vissza mind a 2 egy egy eröteret táplált de sajna max grafikán szépen nézett ki de anynira szaggatot hogy manoverezni sem tudtam :S -
DeviloftheHell #5373 áááááááá ezer hála
au idövel nem lesz gond
max sebességgel mentem végig
egyszer kétszer mentem neki a forduloknál mutatta hogy menjek vissza oda ahol bejöttem de ott semmit nem csinált
aztán megfogtam és kiléptem a francba
legutobb is itt akadtam el :D -
SaGa Jr #5372 Ja igen. Nem ugyanabban a teremben van a generátor és a tovább vezető rész.
Amint beülsz a hajóba, indulj el a nagy teremben körbe. Két út vezet kifelé azon kívül amin bejöttél szkafanderben.
Az egyik egy kékes ragyogású falban és 2 lézert lődöző vacakban végződik. Na erre kell majd továbbmenni, ha megtaláltad és kinyírtad a generátort. -
SaGa Jr #5371 A generátort kell szétlőni (bazinagy fekete gömb). Azután megnyílik egy eddig erőtérrel lezárt átjáró. Ezen kell átmenni és követni a kék nyilakat (szép neonjelzés). A piros meg a generátor felé mutat. Ha elérsz egy olyan terembe, ahol a falon 6 db bazinagy csatornafedél szerűség van, akkor azokat lődd szét. Ha végeztél az első ilyen teremmel, akkor mehetsz tovább a másodikhoz, csak követni kell a nyilakat. Meg azért sietni sem árt, mert számlálja az időt, de te nem látod hol tartasz. Ha a második 6-os csatornafedél köteget is kilőtted, akkor majd a progi kivisz az aszteroidáról. -
DeviloftheHell #5370 öööö mondja már meg vki hogy mi az istent kell csiálni a lány keresénél mikor már a kaloz épületben kell menni a a hajoval? akármit lövök szét vagy nem semmi nem történik -
nem, csak egyet egyre -
GungHo #5368 Egy gyors kérdés:
le lehet tenni több silicon mine-t egy asztreoidára? -
A FAQ updatelve. Hihetetlen unalmamban elővettem újra az x3-at és újra elkapott. -
GungHo #5366 Bocs, le voltak tiltva a makrók. Tökéletesen működik a Complex Calculations V1.09. -
GungHo #5365 Valaki használ complex kalkulátort? Fel akarok húzni egy 64es silicon asztreoidára egy crystal gyártó complexet, de baromi jó lenne, ha ki tudnám számoltatni, mikortól önellátó a complex. Letöltöttem a a Complex Calculations V1.09 excel fájlt, de nem megy a használata... -
DeviloftheHell #5364 nem tudja vki hogy lehet az Argon leviathan hoz ujjabb gyárthato hajokat hozzá adni?
ja és az a dynamic bay configos cucc mért nem müködik ezen a hülye hajon?
a carrier commandokrol nem is beszélve -
DeviloftheHell #5363 na lassan kész a 3. oriás komplex is és elment 2 milliátd credit a 3 ra de ha kész 2 nap alatt vissza hozza az árát amig épitgettem a 2. és a 3. komplexet addig az elsö már rég készen volt amenynire tudtam a videokártya teljesitményéből amenyni állomást csak tudtam... addig eza komplex már 100milliot hozott csak energia cellákból cloth rimes-ből és egyéb iylen alapanyagok eladásából :D -
DeviloftheHell #5362 na fene elszámoltam magam a alapanyag gyárakkal ore belt complexumát ujra épitettem ez uttal ott csak alapanyag van és home of light ban lesznek a pajsz fegyver és egyéb gyárak de asszem másik szektorba is kell alapanyag gyárakat raknom böven mert nem lesz elég ore beltbe meg már sem asterodia nicnsen de nem is tudok belépni oda mert ugy szaggat ott a játék :D -
SaGa Jr #5361 Azt mindenképpen kell. Csak ne Explorert használva próbálj meg ott nézelődni. Explorerrel nem működik rendesen az oldal. -
tom36 #5360 kösz most mmár megtaláltam de amugy a googlével kerestem eddig is csak regiznem kellet volna az oldalon -
SaGa Jr #5359 Nem ajánlatos, hanem kell. Enélkül nem tehető UT státuszba. Az meg már mindegy, hogy te magad teszel a hajóra fegyvert vagy sem. Az NPC pilóták hajóin is mindig van.
Ezek meg spec parancsokat is hozzárendelnek a harci helyzetekhez. Idővel magától vesz az UT drone-okat és ha van fight software, akkor tudja őket rendesen dirigálni.
tom36:
GOOGLE a barátod. Beírod, hogy Amaro X3 oldala és kiadja. :-) -
hali!
végre összeraktam a gépet, nyomtam is vagy félórát:))
rögtön belefutotttam egy Super freighter-be, meg is szereztem, már "hazafelé" bandukol:) ilyen se nagyon volt még.
1 gyors kérdés:
Miért ajánlatos venni Universal Trader-re Fight Software MK1-et és MK2-őt, ha egyszer nem is kell fegyver a kereskedőhajókra, hiszen inkább jumpdrive-al elugrál szépen?
-
tom36 #5357 Bonczi irtad h az (Amaro) oldalárol tok leszedni egy táblázatot amin rajtvan a ... na de az a gond h nem tom miféle oldalra gondolsz mer nem találok semi ojasmit azt ha tod add mega cimet v küld el a táblázatot a [email protected] -ra légyszi. -
DeviloftheHell #5356 ööö egyébként kb mikorra jön ki ez a 2.0 patch? -
DeviloftheHell #5355 leggyorsabban EC vel lehet szorakozni ore beltbe beállsz és a SPP és a bányák közt ingázol 1-2 hét és lesz egy teherhajora pénzed igy :D -
Bonczi #5354 A Busternél jobbat sztem nem kapsz 100 000 alatt. Szerintem kezdj el hajókat keresni, pilóta nélküli hajókat. Táblázatot Amaro oldaláról tudsz leszedni, azokban megvannak pontosan, hogy hol találhatóak.
1-2 talált hajóval már el lehet kezdeni ekreskedni is. -
tom36 #5353 az olcso alatt azt értem h 100,000 max és nagy a raktere meg viszonylag gyors mer még csak az alap hajom (Argon Buster) van de az már fulos és kéne már v mi jobb amivel könyeben tok pénzhez jutni -
DeviloftheHell #5352 gyárakból tényleg marha sokat össze lehet "kuporgatni" 
-
SaGa Jr #5351 Modok és scriptek nélkül csak BBS-eken tudsz elvállalni feladatokat. Felbukkannak ott időnként elég komoly pénzmagot hozó szállítási, sőt még gyilkossági/eliminálási feladatok is.
Az alap játékban a sok pénz a kereskedésből és hajószerzésből jön, illetve a gyármenedzselésből. Nem a feladatok teljesítéséből.
Hajóknál mit értesz az alatt, hogy jó? Illetve mi az olcsó?