20430
-
DeviloftheHell #5470 na helye megvan nyeranyagok bevásárolva amig futotta a pénzemböl
de marha lassan csinál még egy szakadt bustert is :D arrol ne mbeszélve hogy a hajokbol miylen lassan csinál terveket :D
de ami kár hogy a script amit felraktam már rég, hogy az meg oldja az állomások közti szállitást csak oda vagy oda vissza is küldi az üzit hogy erre a nyersanyagra nincsen szüksége a HQ nak holott kell hogy hajot épitsen fene egye meg -
DeviloftheHell #5469 köszi a segitséget már megvan a HQ csak kikell találnom meyik szép nagy sectorba rakom az ellátó gyárakkal együtt :D
kinézek vmi szépnagy sectort amiben nincs csillagköd azmár nem fog zavarni hogy kié, fogom kiirtom az egész sectort és elfoglalom :D -
fenris #5468 Átmegy az (ha zölden világít a hajó maga), egyszerűen csak vontatni kell bele a kapuba. És a túloldalon várni... Ahogy átér, újra automatikusan rádkapcsolódik.
Én úgy csináltam, hogy Fly to sector parancs a Grand Exchange-be, utána autopilot, át a kapun, utána SETA, míg átér a yacht is. -
DeviloftheHell #5467 jó megtaláltam egy halom szikla közt elkezdem vontatni aztán a nyüves kapun nem tudom átvinni na azt hogy kell? hiába kerülöm meg a kaput hogy pont bele menjen a hajó nem megy át rajta -
fenris #5466 Spoiler!!!
Az alsóban, a Mealstormtól távolabbi Unknown-ban. Menj a lentebb leírt koordinátákra. Esteleg még azt tudom elképzelni, hogy van valami trigger a storyvonalban, amin még nem mentél keresztül... Elsőre nekem sem lettek meg a hajók, bárhogy bóklásztam ott.
Spoiler!!!
fenris
-
DeviloftheHell #5465 hát én csak azt a novát találtam meg az összes sector felvan térképezve mint vmi veszett marha ugy keringtem de két sector van ott a legalso vagy a felsö ismeretlen sectorban van?
me egyikben sem találtam senkit csak 3 kurva kalozt amelyik ott járörözget majd lelövöm öket mert marhára zavarnak :D -
fenris #5464 Spoiler!!!
Szerintem te először csak a standardan ott lévő gazdátlan Novát találtad meg (előszer én is csak azt).
50 0 -50 körül keresd őket. Még egy Paranid M6-os Nemesis is ott figyelt gazdátlanul. :o) Persze mind totál lepusztulva, a minimum hull-on. :o/
Spoiler!!!
fenris -
DeviloftheHell #5463 ezt a csapat hajot nem találom -
DeviloftheHell #5462 thx ezek nem gond me megvannak csak itt szivok vele :D szoval köszi a segitséget néztem is hogy miylen yact ról van szó -
fenris #5461 DeviloftheHell
Spoiler!!!
A teladi fickó, miután megvédted a kristályszállítmányát, elmondja, hogy a paranid yacht a Maelstorm alatt lévő Unknown szektorba ment. Oda kell menni, és ott megtalálni. Ott lesz a térkép jobb alsó sarkában (egy nagy csomó más hajóval együtt). Amikor megtaláltad, kapsz egy üzenetet, hogy már régóta nem hallottak felőled, és hogy megvan-e a yacht. Erre igent és nemet is felelhetsz. Én igent feleletem (azt, hogy akkor mi van, ha nemet mondasz, nem akartam kipróbálni - nagyon kell az a headquater :o)). Ezután közölték, hogy egy M6-os hajóval és tractor beam-mel vontassam a legközelebbi shipyardra (ez a Grand Excchange-ben van). Ha nincs tractor beam-ed, akkor legközelebb az Interworldsben van Equipment Dock.
Spoiler!!!
Üdv:
fenris -
DeviloftheHell #5460 ehh köcsög játékja már végre adta az üzit hogy mehetek megcsinálni a küldetést az állomásért kb 10 ora játék után és elég magas balltmaster vagy vmi ilyesmi harci rangnál de a teliadis kristáy szállitmány után kapok egy üzit hogy menjek egy elhagyott hajoáért azt megszereztem de utána már semmi és az állomást sem kaptam meg -
Zombye #5459 Na ebből elég volt!
Asszem Most már tényleg "Returnolok".
Negyed óra alatt le is jött az 1.0<--2.0.0.1 Patch.
-
goyo2 #5458 Csá
Mit tud ez a HQ? érdekelne pl. hogy fegyverekből lehet többet tárolni benne mint az eq dockban?
-
DeviloftheHell #5457 ja de a kedvenc vidar hajom nicnsen mellé a x3editor is fojton hibákat ir ki az xtended mod nem megy remélem hamar kiadják végre a 6c-t azmár talán menni fog vele mellé szivhatok ezzel mertha a 1.0 ásra rögtön rakom a 2.0 frissitést akkor nincsenek állomások :D ugyhogy elöbb 1.4.0.3 ra kell frissitenem utána meg 2.0 rá imádom az ilyet addig is használom ezt a m7 es hajot ami van benne vmi hyperion
-
SaGa Jr #5456 Ne sajnáld, hiszen meg lehet venni példának okáért a Terran hajók terveit is, aztán az állomásodon legyárthatod őket. Csak figyeld a BBS hirdetéseket. :-) Lesz ott Terran hajód ne félj. -
DeviloftheHell #5455 nem azt figyeltem most hanem hogy nicnsenek állomások csak a helye :D:D:D:D:D
csak nekem van iylen hiba vele? -
Sikerült-e valahogy mostanra megoldani a cockpit nélküli űrhajók problematikáját, vagy továbbra is a "jármű tetején ül" a játékos? -
DeviloftheHell #5453 franc nem jó hozzá a xtended mod 6.b je
vmit csinálhatnának vele kérem vissza terran hajoimat :D
szép méretes ez a hq :D -
31MB, nem keres lemezt, és szabadon tölthető...
Ez mindenképp dicséretre méltó, bár biztos van benne némi szerepe az időközben kikerült törésnek. Ezzel érdemes újrakezdeni, most már nem kell az eredeti lemez sem, nem zúg a meghajtó
Köszönet a gyors reagálásért, saba
-
saba30 #5451 emberek
megjelent:
http://www.egosoft.com/news/current_en.php#news417 -
GungHo #5450 Rájöttem! Ha shipyard-ra állok be, pajzs csere egy ott lévő másik hajommal, akkor a visszakerülő pajzsok fel vannak töltve. -
DeviloftheHell #5449 csak anynit fogad el a játék pajzsnak ahány modul van a fáljában megadva többet nem gyorsabban sem fog feltöltödikni hacsak scriptekkel nem pakolod tele a játékot amik ezt segitik persze jó sok pénzé vagy átnem irod a játék fáljait amik ezeket tartalmazzák -
GungHo #5448 Hogyan oldottátok meg az M2-es hajók pajzsainak lassú utántöltését? Próbáltam már átteni őket egy másik hajóra, majd vissza, de teljesen üresen kerültek vissza. :(
Esetleg vegyek még 9 1Gj pajzsot, vagy azok is 0-ak lesznek, ha átteszem a hajóra őket? -
DeviloftheHell #5447 persze lehet épiteni meg mindent, ha gyüjtesz 80 milliot még titannal is zszaladgálhatsz me kb anyni és hozzá a cuccok még pár milla a kaloz az még könnyü utána lesz majd nehezebb -
Temporal Vortex #5446 Üdv!
Nem rég kezdtem a játékot. A kampányt választottam, lassan, de tanulom. A faq-ban azt ajánlják, hogy a kezdők a quickstart-nak essenek neki. Jelenleg ott tartok, hogy utána kell mennem egy kalóznak akinél az elrabolt kristály van :) Szal' az elején. A noob kérdésem az lenne, hogy a kampány módban is lehet majd kereskedni, gyárakat, flottákat venni, és harcba vinni őket? Vagy az másik játék menet? -
DeviloftheHell #5445 áááá ettöl én frászt kapok játszottam most egy kicsit az x2 the threat el de nincsen egér curzor benne eléggé szar billenytüzettel navigálni
de a dokkolási rendszer az tetszik benne :D meg hogy ez nem szaggat mint az állat :D -
DeviloftheHell #5444 a frissités meg remélem le is lehet majd tölteni de nem ilyen 2 gigás állományt igy is marha nagy a játék arrol nem beszélve ha mégjavitják a grafikát akkor megsül a videokarim igyse birja szegényke -
DeviloftheHell #5443 beugrottam egy kis xenon irtásra megszokot terran m6 os hajommal aztán kapásból néztem egy nagyot 5 xenon q a kapunál közvetlen kishiján telibe kaptam de jó erös terran ágyukkal sem kellett neki sok aztmá robbant :D pillanatok alatt meglett az assasin szint :D -
X3: Reunion Jön a 2.0!
Sogun, 11:54 - PC - Játék: Szimulátor
(PC Games) Örömhír a Reunion rajongóknak, hogy érkezik a 2.0-ás verzió. Felturbózott grafika, kibővített hadjárat és friss űrhajók kerültek a desszertes dobozkába. Az Egosoft nem használ ezúttal Starforce védelmet. Az 1 db DVD-ből álló kiegészítőt 20 euróért kínálják majd a boltokban.
info: Hardwired
lol felturbozottt grafika. a sima is akad mint a rák és ez kiröhögi majd a gépen azt felse települ!
-
saba30 #5441 Na, nem sokára jön a kieg:
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=159072 -
DeviloftheHell #5440 huhh szorakozás képpen kell nekem átirkálni az x3 editorral a hajok adatait 1600 millios hull a terran TS hajonak amit minden kereskedö fajtára beállitottam 1 orán át löttem minden ágyuval mire kitudtam löni a 70ezer energia celláért ami volt a rakterében :D(hamár végig játszottam vmivel kell szorakozni :D) -
Gabesssz #5439 oooO SIKERÁLT EZER PUSSZANTÁS . :) -
LordGamer #5438 az nem az ami azt mutatja hogy viszonyulnak hozzád a többiek? próbáld meg átálítani friendre majd amikor sárga nyomsz 1 entert. lehet nem tudod így megváltoztatni a véleményüket rólad:) -
Gabesssz #5437 Hi . A comman Consolban mi az isten ez az : all reachable properties ?
Majdnem mindenki ellenséges szinekben tündököl nekem miatta és nem tudom visszacsinálni.. Help . -
LordGamer #5436 akkor pass mer én nem találom sehol a cuccot,Best buy/best sell locator ez a neve nem? -
SaGa Jr #5435 Nincs változás a sztori mód és a nem sztori mód között. Minden ugyanott van, csupán kimaradnak a sztoribeli történések. Felszerelések viszont ugyanott találhatóak. -
LordGamer #5434 semmi kedvem a történethez:) inkább az összes szektort uralni akarom:D -
Gabesssz #5433 lehet akkor az más .. pasz azt még nem probáltam :) -
LordGamer #5432 akkor lehet bennem a hiba mer én sehol nem találom, egy equipment docban sem. nem a campaignal jáccom hanem a kereskedős manust választottam a menüben. -
Gabesssz #5431 Nah erre még énis tudok válaszolni. rögtön a kezdésnél az Argon equpment doc-ban ( felszerelés kikötő )