20430
-
r4pt0r #5550 már = bár
-
r4pt0r #5549 Nem rossz. Már csak itt lenne. :D -
A Youtube videói között is megnézhető immár az a trailer, amit az Xtended Mod Team adott ki az XTM .7 modhoz, ami Xtended: Revelations néven fog hamarosan kijönni. Elképesztő dolgokat tettek bele, érdemes megnézni. A csapat és a mod oldala: Xtended link, innen le is tölthető a mozi.
A hírekből az is kiderül, hogy csak az alap (Egosoft által szállított) univerzumban ez az utolsó modverzió, a munka nem fejeződik be a .7 kiadásával
-
Zombye #5547 Hmmm. Úgy tűnik a CDs verziót vágták hozzánk.
De azért valsz. holnap megveszem. -
DeviloftheHell #5546 hát a 0.8 as x3 editorral azt nem igen lehet növelni sajnos de minden mást igen :D -
Lysandus #5545 Köszönöm! Akkor ez a pörgetés a spéci effekt. A lőtávot néztem már a statokban, egész jónak tűnik, csak a tűzgyorsasága lehetne nagyobb. Köszönöm a segítséget még egyszer! :-) -
mrzed #5544 Szerintem egész jó kis kütyü, egész jó lőtáv, sebzés is elfogadható, és még meg is keveri az eltalált hajót... a kicsik egész megpördűlnek tőle... -
darkling #5543 Meg is
érkezett. -
Lysandus #5542 Hali!
Most kezdtem újra a játékot. Szerencsére a régi mentések még megvoltak. De nem ez a lényeg, hanem hogy mire jó ez az új puska, amit a 2.**-ban mindenhol találni az űrben? A Concussion Impulse Generator. Mit tud, van vmi spéci tulajdonsága? -
SaGa Jr #5541 Equipment dokkokban vehető, a nagyobb kereskedésre rámozdult fajoknál (nem az Argonoknál!). Plusz olyan hajókra kell, amik maguktól kereskednek. A saját hajódra totál felesleges, mert te úgyis megkeresed magadnak a legjobb helyeket manuálisan. -
achime #5540 hello a best/sell softver csak az én hajómra kell vagy minden kereskedő hajóra? ja és hol lehet ilyet venni? Köszi -
DeviloftheHell #5539 ööööö van amikor pont ugy jön át a hajo mikor automatikusan vontatja move sector parancsal hogy pont telibe nyomja a saját hajodat és akkor game over szoval inkébb térj ki és minden kapunál nyomd ujra miután átjött én párszor megjátszottam eléggé idegesitö -
mrzed #5538 Ja, és megy az egész TL hajóval is... -
mrzed #5537 Vontasd bele a kapuba, majd amikor átér, elkezd a hajód magától gyorsítani, majd meg is fog állni, rá pár másodpercre mögötted lesz a vontatmány. A lényeg, hogy ugrás után ne nyúlj az irányításhoz, csinálja magától. -
achime #5536 hello a best/sell softver csak az én hajómra kell vagy minden kereskedő hajóra? ja és hol lehet ilyet venni? Köszi -
SaGa Jr #5535 Hali!
Pontosan miként is lehet átvontatni a yachtot a kapukon? Oké, hogy vonósugár kell, meg M6-os csónak mindehhez, de nekem konkrétan nem jön át. Próbáltam áthúzni, áttolni, magam után vontatva átmenni a kapun de semmi. Odaátra nem kerül még hosszú idő alatt sem. Esetleg el kell kóborolni a kaputól jó messzire és ott várakozni (bár ezt is próbáltam)?
Írta valamikor itt fenris, hogy ha zöld a hajó kerete, akkor átjön. De mitöl vált zöldre? -
DeviloftheHell #5534 nem kell átrakni a pilotát minek másik is eléri azt a szintet -
DeviloftheHell #5533 igen vegyél egy trading stationt az orgonoktol vidde be te magad egy TL hajon a kingdom end hajogyárába és kapsz még egy üzit és után megkapod az állomást
-
Ignus #5532 Van az új hajód amin nincs 'Trade Command Software MK3' és semmilyen 'Fight Command Software', ezt a hajót a "pilótás" hajó közelébe küldöd, majd amelyikben a pilóta ül, a parancsok közül kiválasztod a 'Move Pilot to New Ship' parancsot (Special Command Software kell hozzá). Aztán megjelenik a térkép, válaszd ki a szektort ahol az UT-d van, utána válaszd ki az UT-t, majd ugyanezt ismételd meg az új hajóval. Ezután válaszd ki a szektort és az állomást ahol a hajócsere történjen. Ha ez megvan a két hajó bedokkol az állomásra amit kiválasztottál és az új hajó neve ugynaz lesz mint a réginek, a régi neve pedig '---' lesz. A 'Trade Comm MK3' és a 'Fight Comm-ok' átkerülnek az új hajóra a többi szükséges kütyüvel együtt. -
Zombye #5531 Srácok! Help Me!
Hogy kell egy UT pilótát "átpakolni" egy másik TS hajóba?
Émmá olyan régen csináltam, hogy elfelejtettem.
-
mrzed #5530 DeviloftheHell:
Köszi a segítséget.
Most a felújított yacht az enyém marad, 3GJ pajzzsal? :)
Naaa, valami lesz a HQ-ból is, csak még valami argon trading station-ról hadovál.... -
DeviloftheHell #5529 hát fele anyni idö alatt csinálták és nem olyan részletes
mondjuk én nem messziröl nézem hanem normál nézetböl meg min grafikán többet nem bir a kártya nagy szaggatás nélkül
-
Ignus #5528 Sziasztok! Lenne egy kérdésem a 2.01/2-es pecsben lévő új hajók textúráival kapcsolatban. Nektek is olyan fura, mikor távolabbi kamera állásból nézitek? Az Eclipse szerintem alapból egy rusnya hajó, de mikor távolodok a kamerával, olyan mintha a textúra elmosódna vagy mi... A yacht nagyon tetszene, erős (A 347-es Xenon szektort azzal az eggyel takarítottam ki), jól is nézne ki, ha távolabbi kamerából nem lenne a közepén egy nagy lyuk. Grafikai beállítás nem hiszem hogy probléma lehet, mert minden maxon van, szűrővel együtt és a többi hajóval nincs semmi gond csak az újakkal. Ha valakinek van valami ötlete legyen szíves ossza meg velem, mert kár a Hyperionért egy ilyen textúra hiba miatt! -
DeviloftheHell #5527 az elsö solar pp re dokkolj be akkor fog történni
-
mrzed #5526 Köszi... viszont úgy néz ki, hogy valami még kimaradhatott, mert hiába megyek grand exchange-be, nem történik semmi.... -
DeviloftheHell #5525 öö menj el grand exchange be utána védd meg a szállito hajot ad egy küldetést hogy mejn egy hajoért vagy ilesmi maelstrom alatti legalso unknow sectorba menj egy m6 os hajoval amin van tractor beam és vontasd be a hajot amit a térkép jobb alsó sarkánál leljebb abba az irányba lévö asteroid mezö közepén van egy nagy halom hajoval egy m7 es hajocska :D -
mrzed #5524 Elakadtam a Bala Gi-s küldetéseknél... tudnátok segíteni?
Odáig jutottam, hogy a Great Trench-iek kérésére kiraktam egy műholdat a Xeon 347-be, utána valami solar powerplantról írogat, de sajna annyira nem megy az english, hogy tovább tudjam folytatni...
Előre is köszi mindenkinek. -
achime #5523 hello
Most játszom elősszőr a normál módot és nem találom a best/sell -ért felelős kütyüt!
Hol találok ilyet?
Köszi -
SaGa Jr #5522 Amiről beszélsz az a System Override Software. Ezzel lehet elfoglalni az elhagyott hajókat (bár lehet kísérletezgetni a még foglaltakkal is), ha elég közel vagy hozzá.
A Bala Gi-s kiegészítőben (gyakorlatilag a 2.0 patch) lehet venni ezt elrejtő kütyüt. BBS-en vagy kalózoktól.
De egyszerűbb feltenni egy megfelelő scriptet és orvosolva vagyon a probléma. :-) -
Zombye #5521 Kalózbázison tudsz venni software upgradét nem tudom mi a neve kb 610 ezer creditbe kerül, de vigyázz!!! mert ez illegális cucc, tehát ha elkap a rendőrbácsi, akkor ejnye bejnye lesz.
Bár állítólag lehet egy ojan software-t venni, ami "semlegesíti" láthatatlanná teszi ezt a szovfvert. Így a rendőrök a scannelésnél nem látják, hogy neked ilyen cucc van a hajódon. De hogy ezt hol lehet kapni, azt nem tudom.
-
achime #5520 Hello mindenki!!!
Valaki nem tudja hogy lehet magamévá tenni egy elhagyatott hajót anélkűl hogy ki kéne szálnom a hajómból?
Előre is köszi! -
Zombye #5519 Hát azt!
DEMET!
No de már egész szépen haladok.
Nemsoká bővítem UT flottámat néhány UTPadavannal, veszek néhány Split Caiman SF-t, mellette meg megpróbálok néhány Xenon ináziót leverni, azzal szépen lehet keresni, meg a rangnövekedés sem elhanyagolható.
Mondanom sem kell, hogy megint a versenyes küldetésnél ragadtam meg, de ez most nagyon nem tud felhúzni, nem úgy mint annó egy évvel ezelőtt.
-
DeviloftheHell #5518 nekem ha egy hajom félig lesérül amiket használok akkor azt egy igenszép flotta támadta meg :D -
achime #5517 semmi nem volt rajta mert átraktam mindent a magaméra! amúgy egy pirate haluer volt és kb a feléig sérűlt le! -
mrzed #5516 jaaaa.... és persze az sem elhanyagolható, hogy milyen állapotban van, no és mit rejteget még a raktér, milyen a felszereltsége.... ez mind-mind árbefolyásoló tényező... -
mrzed #5515 Hi-hi... attól függ, hogy milyen hauler...
Hauler létezik a legtöbb hajótípusnál... azt jelenti, hogy nagyobb rakterű változata az adott típusnak... -
achime #5514 hello létezik hogy egy sima hauler-ért közel fél millió cr-t adtak? -
goyo2 #5513 Azt akarod mondani, hogy elkezdted előlről? 
Én majdnem 3 hétig küzdöttem, mire megint elindult a modolt mentésem.
Most megint megszállottan nyomatom -
Zombye #5512 Háát srácok, kb tegnap délután 3 tól éjjel fél2ig kerestem az X3 mentéseimet, de nem találtam sehol.
Annyira ideges lettem, hogy bevállaltam a talált Mamba Raiderrel egy Xenon invézsünös küldetést Getsu Funéban, és 8x MASS Driverrel lírottam egy valag Xenon L-t meg M-t (16 db) + kivégeztem egy K-t is.
Háát míg azd megkopasztottam, vagy 3x körbetáncoltam. Ugyebár a Mamba Raidernek csak 25 MJ pajzsa van, így ha azokból a fotonágyúkból akár csak 1 lövés is betálál akoor lódolhatok buzgón.
így most hirtelen nem 5, hanem 11.5 millió kreditem lett, gyorsan vettem egy Ore Mine M-t, és feltoltam Orebeltben egy 25ös azsteroidra. Nem akartam egy nagyhozamú aszteroidára M-est rakni, a cél csak annyi volt, hogy el tudjam kezdeni Bala GI kültetéseit.
Most megyek Kindoms endbe.
-
DeviloftheHell #5511 én speciel ugy szoktam x3 editorral átirom a hajo adatokat raktér japzs generátorok fegyverek sebesség ilyeneket és játékban megcsinálok pár küldetést jó pénzé utána kereskedés