20430
-
áhh semmi meg van az aszteroida, lekerestem a térképen, és ott van ahol a herkules van vele szembe, de tök mindegy csak ujra kell kezdenem, mert az ugysem csinál semmit, hiába veszem célpontnak az aszteroidát.a hercules-nek valszeg kifogyott az üzemanyaga :) néztem a mentéseket egy sincs olyan közel ehez a mentéshez... de ettől függetlenül, hogyan kell a navigációnál helyesen beírni a koordinátákat, hogy a hajóm valóban oda menjen? mert írtam szóközzel , vesszővel, ponttal, de eggyik sem oda ment ahova kellene, csak elment a hajó a térkép közepére azt jónapot...
köszi a segítséget. -
itt vagyok, ha beírtam a koordinátákat így írtam be: -11,5,16
lehet hogy csakrosszul írtam be?
http://img1.tar.hu/divinity/img/73220528.jpg#3 -
:) az jó mert nincs másik korábbi mentésem :) de azért köszi a választ, el kezdem előröl megér annyit... -
Dorgal #18986 Maniac!A Scarabos küldi ugy kezdődik,hogy BS-en kérnek egy astronauta felszedésére.A Sohnen az másik kveszt.Valszeg már találkoztál is vele a BS-en,csak nem fogadtad el,kimondottan Otas-os küldi.Ha csinálod,szólj,mert vannak kisebb buktatói.
Szerintem is töltsd ujra a mentést,mert volt,hogy oda sem kellett mennem az asteroidához,kaptam egy üzit,hogy van egy ore bányám.Beszélj a Herculessel,és nyomd az időt,amig be nem adja az animot. -
Ebben az esetben valami gebasz van a játékban, ugyanis annak az aszteroidának mindig ott kell lennie. Akárhányszor is játszottam végig a játékot az aszteroida a koordinátákon volt.
Próbáld meg visszatölteni egy korábbi állást, hátha úgy megy.
Nekem is volt olyan, hogy megállt a Hercules és ennyi, nem tudtam vele mit kezdeni. Egy mentés visszatöltés korábbról segített. De nemtom, hogy mennyire korábbról kell, a biztos, ha még a küldi megkezdése elöttre mész vissza.
Remélem, nem bányásztad le egy TL-el, mert akkor nemtom mi van. Bár elvileg nem lehetne. -
Harculse= Herkules :) bocs dikszleksziás a billentyüm :) -
Rjoco voltam az oldaladon, és használtam a végigjátszást amit írtál, de egy kis problémába ütköztem az egyik résznél ezt írtad:
Repülj Emperor Mines-ba.
1.A Trading Dock-ban hívd Nolmancketnun-t. Ha vége a dumcsinak és van 250.000 Cr a számládon (ha nincs, akkor szedd össze, de a CIG-bol elvileg kell legyen):
2.Hívd ismét Nolman-t. Megint dumcsi és legombol rólad 250.000 Cr-t, cserébe kapsz egy Ore Mine-t.
3.Várj, míg nem kapsz egy üzit.
4.Ismét hívd Nolman-t, megint dumcsi.
5.Megint kapsz egy üzit.
6.Paranid Prime-ban érd utol a Herculest a keleti kapu környékén.
7.Repüljetek tovább Priest Rings-be.
8.Menj a -11; 5; 16 pozíciójú aszteroidához és vedd célba.
9.Várd meg, míg a Hercules odaér és kirakja a gyárad.
10.Várj 30 percet, hogy beindúljon a gyár. SETA-val persze ez rövidítheto. Anim, ha megvan.
11.Repülj vissza Emperor Mines-ba.
a 8 pont nem stimmel, ugyanis elmentem a megadott koordinátákra de ott nincs asteroida, ennek ellenére le scanneltem az összes Priest Rings ben található aszteroidát de eggyik sem bányászható.
ez miért van, a Harculse, megált és nem csinál most semmit, tehát nem tudok előrébb haladni, légyszíves segíts. -
Oriax, zsákmányoltam a Goner plotból. És egy Seth az anyahajó, vagy éppen a zászlóshajóm (Teladi Hawk). Attól függően, hogy foglalásba torkollik a buli vagy sem. Valamiért még nem adta be a Scarabos küldit, hiába dokkoltam a Sohnen kettő után.
-
Dorgal #18981 Milyen a vadászod? Én egy Vidart tunningoltam fel.Még nem csináltad meg a Scarabos küldit?Terran repum most 86,169 csak azt nem tudom,hogy ez most sok,vagy kevés. -
Még nem kaptam rá lehetőséget, hogy Castrumot vásárolhassak. A K flottám, meg túl gyenge ehhez. :D
Egyetlen vadászgépemmel szoktam aprítani őket, mert akik kiugrálnak mennek Cyborgnak. Egy fregattal pedig lezárom a másik kivezető utat a szektorból. Így össze szokott jönni 20-30 slaves és 5-10 milla egyéb hajókból! -
Dorgal #18979 Én ezt ugy oldom meg,hogy odaállok a kapu elé a Castrummal,amin csak BFAA van,és begyorsítom az időt.Ott egy lélek nem megy át.Max tiz perc és ugy 20-30 milla között fizetnek. -
Bevállaltam egy 4-es szintű inváziós küldetést. Mire elkezdthettem volna kaszálni boldog-boldogtalan engem lőtt Mass Driverrel. 
Utálom a Repair Laserrel együtt. -
Megvan.. :) :P -
Jah, igen... Erről a Database-ről hogy lehet letölteni? Regizni kell mi? -
RJoco Bocs....
Bocs...
Elfeledkeztem róla. Pedig ránéztem, de mondom link, majd utánna megnézem.
Szóval ... sebaj 
. Tenkhs... :D Most belefurom magam rendesen.
-
Hát érdekes módon csak leszedte, pedig még véletlenül sem arra ment a lövedék. -
És akkor hogyan találjam el? Majd megdobálom kaviccsal hátha lejön a pajzs. -
De bejön az, esetleg T lehet, hogy tiltja központilag, ebben az esetben nem lehet vele mit csinálni.
Nincs titka az XTM-es hajótelepítésnek, amennyiben más modot nem használsz. Gondolok Ashley fabjára, mert akkor trükközni kell. Amúgy csak berakod a shipinstallerrel és kész. A játék indításánál a Select Mod-nál ki is lesz jelölve, ha mégsem, akkor biztos ami biztos jelöld ki. -
Te most a szemedtől nem látsz vagy csak nem vetted észre a válaszom?!
#18968-as számú hozzászólásomat nézd meg. -
Üdvözletem mindenkinek újra, itt Grand Admiral Genit Herlond A G.A.M.C. Főhadiszállásról Argon Prime szívéből, élőben a GMR-ben.
Manic ááá, dehogy...
de volt sikerem bolygónak ütközni. Am csak simán építgetem a birodalmam. Már megvan a Kalóz szektorok határain a Hadi Blokád, van elég sok állomásom, meg mi egy más... stb stb. Nem akarom sorolni. És veled mi a pálya? 
Nem tudsz egyébként valami oldalt amiről hajókat lehet letölteni? Google-ban nem ad be semmi ilyet. És holnap megtanulunk számolni.

Admiral jelentkezett élőben a GMR-ből. -
Nálam nem adott be semmit. Egyébként mi a titka az XTM-es hajótelepítésnek?
Eltűntél Doian Gray. Benyelt a fekete lyuk téged is?
-
Jah, itt... -
Üdvözletem mindenkinek, kellemes napot, és nyugodt utat kívánok innen a G.A.M.C. Főhadiszállásáról. ( Galactic Argon Military Corporation )
Lenne egy érdeklődő kérdésem. A Plugin Manager FAQ-on kívül tud valaki oldalt ahonnan hajókat lehet letölteni? És használható is az oldal persze.
Google semmi értelmeset nem ad be. Ezért gondoltam idefordulok hogy az tapasztaltabbak tudnak-e valamit.
Külön maniac78-nak .. sorry..
A segítséget előre is köszönöm.
További kellemes repülést, győztes csatákat, üdvözöl titeket a GMR.
( Galaxy Music Radio ) -
antigua #18966 Hi !
Érdeklődnék, hogy létezik-e az XTM-hez cockpit mod? Én a cockpit 1.3 használtam a vaniliához de az nem mükszik az XTM-el ! -
nekem meg a trading stadionba akadt be az al miatt meghajt a j és a
belőle kiigyekvők is..
és megköszönték a segítséget bár pénz nem volt mert senkit nem lőttem le de azért illedelmesen megköszönték a semmit... -
Menaleus Paradise-ban bevállaltam Xenonos küldit. Mondom milyen jó is lesz, mert növekszik a repum a Boronoknál, meg gyorsan megvan utána úgyis mennem kell The Hole-ban inváziós küldihez. És úgyis ott állomásozik mindkét Aegirem. Oké. 

Oriaxból kiadom a parancsot, hogy kövessen az Aegir, csak néhány kilóméterre ugrándozik a J, szétdobálni a vadászokat. Erre az a gyökér fogalmam sincs hogyan, de úgy belegabajodott az EQ-ba, hogy nemhogy kijönni nemtudtam még én sem vele, de a repum is visszazuhant. Éppen még nem lőttek rám, de már nem vártak sehol tárt karokkal. Szó mi szó, király az AI.

-
szerencséd hogy csak 1 tévedt be és nem egy egész csapat,sereg,falka vagy mittoménmi... -
Hát nem betévedt egy Shivan Dragon a szektoromba. Szerencsére nem lőtt ki egy hajót sem, amíg a helyszínre érkeztem. 
-
Kinek, mi!
Nekem még nem, én nagyon jól elvagyok az Asgard-os módszerrel csak mostanában nem sokat játszom vele... -
Már nem kötözködésképpen, de mióta tudsz írni, hogy még nem tanultál meg?! Gondolok itt az ékezetekre és nagybetűkre.
Egyébiránt, ha jól tudom akkor azzal csak terméket lehet keresni best buying és selling címszóval. De szerintem neked a scorp féle map jobban kellene. Azzal is lehet keresni bármit, amivel kereskedni lehet!
RJoco 16 M1 és 9 M2 jelenleg a foglalt hajóim száma. Most mond azt, hogy nem működik az Aegir-es megoldás!
-
xenon 792 #18959 hali ! a produkt findler script-et hogy tudom hasznalni? es ha mar termek kereso script, ra lehet keresni vele a katonakot. ugy ertem, h kelend xy faju katona es a program kiadja h hol talalom meg oket. ijet lehet csinalni? -
Vagy ezeket rakod össze egy Script package creator-ral. -
Keress spk végűt és PluginManager-rel odabiggyeszted. -
xenon 792 #18956 hali ! a hull repair technology scriptet hogy kel felrakni? kicsomagoltam, a script es a t mappa tartalmat bemasotam a gepen az ijen nevu mappakba, de sehol semi. aki tud segitsen. kosz -
Ez nagyon komoly. 
Ez nagyon tuti. Ezzel lehet kaszálni rendesen.
És nem is olyan nehéz, bár nekem sajna nincs ilyen gyors bill script, de megszoktam X2-ből a gyors command-okat.
Igaz, az első 3 P és 1 K épp hogy megúszta a halált, de siker.
Mostmár 3 titan kísér hogyha baj lenne, és szigorúan csak hátul maradnak hogy nehogy begyalázzák a hajókat.
Kössz az infót.
-
Xenon Core szektorban érdemes kezdeni K és J szériákon!
-
Jah, meglett a hajó, azt most felpakoltam marinokkal, meg jó nagyszámú legénységgel, azt gyakorlok Xenon hajókon. Mindenképp előszőr csak P-n vagy lehet próbálgatni más hajót is?
Egyébként tudom hogy BBS-en lehet őket bérelni.
De sebaj...
szal megvan a hajó. Ott ált bent a gyárban, csak nem vettem észre.
-
1. legalább a nevem tudnád leírni rendesen 
2. ha vetted a fáradtságot és letöltötted a scriptet elolvashattad volna, hogy BBS-en lehet őket felbérelni
3. OTAS-ék nem adnak el minden jött-ment figurának hajót, először meg kell velük ismerkedni, a Scarab plot csak a Castrum-hoz vezető út
4. mond csak barátom mióta ismerjük egymást, hogy ilyen smiley-kat üzensz nekem?
-
Dorgal #18951 Ha vettél egy hajót és nem látod,nézd meg a Landed ship-eknél. -
Csináld meg az Otas küldit, utána talán engedi.
Egy Scarab-ot kell megmenteni. Dokkolás után kapod a küldit.