20430
-
lalinov #5870 Kössz a segítséget és BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!! -
BUÉK MINDENKINEK! 2007 -
kisviku #5868 HÁT ÉN IS CSATLAKOZOM ÉS KÍVÁNOK MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET!
(legalább ma este hagyjátok ki az X-et...
)
-
SaGa Jr #5867 5842-es hozzászólást olvasd el. Ott lesz a válasz a kérdésedre. Nem lehet csak úgy venni, meg kell dolgozni érte jó alaposan. -
Zombye #5866 BUÉK MINDENKINEK!
Most indulok a buliba, így idén már nem leszek netközelben.
Majd jövőre írok
-
egyébként a station trader is ugyanúgy fejleszti a kereskedőket, mint a sector trader? tehát lehet belőle UT? -
Innen. amaro oldala.
utólagos engedelmével:) -
lalinov #5863 a station trader szkriptet honnan lehet letölteni??? -
lalinov #5862 Nem tudja valaki hogy HQ-t honnan tudok szerezni??????? -
Boldog új évet mindenkinek! -
hello kültem levelet olvastad -
Nonoo #5859 BUÉK!!
A fordításba szívesen segítek, csak valaki küldjön át lefordítandó anyagot vaalmi olvasható formátumban!!!
-
DeviloftheHell jelentkez be aha tudsz -
DeviloftheHell #5857 B.U.É.K. mindenkinek
a helyesirást nem figyeltem azt néztem mikor cseréli ki teljesen a magyar szöveg fálja
egy két párbeszédet ha sokat nézett vki angol filmeket felirattal és sokat foglakozott angol programokkal letudja forditani program nélkül is -
kérdezd meg DeviloftheHell ő láta mivan bene őpróbálta ki előszőr -
inkáb a forditásba kéne segiteni valakinek mert mosmá durva dolgok jönek
rengeteg a párbeszéd nehezen boldogulok vele sok szavat nem ismer a szotár
amit használok -
Ha kell, a helyesírást szívesen átnézem! -
azt énis tudóm ez még csak nyers forditá neken nem számolja az időt senki -
én úgy tudom, hogy szilikon vagy ore bányát tudsz venni ennyi lóvéból úgy, hogy be is tudd indítani, tehát van alapanyag, hajók és lóvé a gyárban, ha esetleg más kereskedővel is akarsz hozni-vinni cuccot.
ezután legjobb egy Solar Power Plant-ba befektetni, mert Energy Cell mindig kell, egyrészt neked is, meg hát mindenki másnak is. Ez viszont alsó hangon is olyan 4-5 millióba "fáj", szóval az majd később lesz. olvass vissza, olyan 1000-1500 hsz-től kezdődik a lényeg és kisviku hsz-eit nézd át főleg. sok jó tanács van bennük.
bárcsak ott járnék, hogy már saját tapasztalatot osztanék, de sajna még csak 3 kereskedőm van, akiket éppen most képzek UT-nek, az egyik már 7-es szintű, szóval lassan alkalmas lesz, lóvé az meg kábé 300ezer, most keccseltem egy újabb super freightert, szóval az még kb 400ezer plusz, mert eléggé leamortizálódott. no, itt járok én:) nem sok időm jut rá sajna. -
ööö, nem szemétkedésből, de helyesíró progival is nézd majd át... tényleg nem húzni akartalak, csak hát..kicsit gyorsan írsz, ezért pontatlan:)) sok sikert meg kitartást egyébként:) -
lalinov #5850 Hellósztok HQt hogy tudok szerezni???
-
Megtaláltam ha valaki más is keresné :-) -
MobiMouse... Privi ment...
-
Ace McCloud #5847 Boldog Újévet Mindenkinek!!!
A MMouse sajna crackes, ezért ne nagyon törjétek magatokat kódokért. -
Meg tudja mondani nekem mire jó a Navigation Command Software Mk1?
Az is jó, ha megmondjátok hol találok infót ezekről a kütyükről :-)
Köszi! -
na sziasztok halad a magyarositás már a 2000 sornál tartok de a hoszu dialiguokal nehezen birok boldoguli mert van egy Akadémiai MoiBiMouse ami segit valamenyire de sajnos kod nincs hozzá ebe tud valaki segiteni enélkül nehezen tudom forditani mert a Dativus fordító pár dolgot nem jol fordit sajnos edig csak kevesen tudtak segi igy egy éle tig fog tartani a
leforditás. -
Google a Te barátod :-) -
Micsu #5843 bocs nem 1 milliárdot értettem hanem 1 milliót :D
meg mondjátok már meg hogy pontosan mit tartalmaz az XTM pack? meg 2.02es mikor lesz? -
DeviloftheHell #5842 2.0 ás verzionál fentebb kell hozzá josok játékidö egy saját gyár meg jósok pénz mert kell majd venni egy argon trade stationt ami 30 milla
1 milliárdból elláto gyárakat és cloth rimes space fuel és egyéb iylen illegális cuccokat meg ilyesmiket kell gyártatni ja meg a pajszokat 1,5,mj sokat nagyon viszi a gép
-
Micsu #5841 1.000.000 millából melyik gyárat éri meg a legjobban megvenni ami jól hozza a zsét? -
lalinov #5840 hellósztok hogy lehet HQ-t szerezni? -
DeviloftheHell #5839 vadásznál 5EC/sector ugy raktározd :D
és M raktér osztálynál kisebb hajokra nem lehet rátenni
-
energia celát is rakjá a raktárba akkor fog csak ugrani asz hiszem igen de nem probáltam -
modoshawan #5837 Hi! Remélem nem "láma" kérdés:
A jumpdrive-ot hiába teszem át a Buster-be nem tudok ugani. Létezik az, hogy néhány hajóba nem lehet beszerelni? Ha igen, mit tanácsoltok, milyen vadászt vegyek magamnak?
( a katonai rangom még a béka segge alatt van
)
-
kiprobáltuk devilofthellek a magyritást és mükődik értelme van csinálni de kell segitség mert van munka bőven vele -
DeviloftheHell #5835 még gyüjtögess és kezd el megszerezni a HQ-t és az m7 es hajot amint megszerezted és a HQ -t abbol gyártass jópárat és azzal már lehet vadászni -
DeviloftheHell #5834 hmm jó bonyolult modszerrel használjaa játék a fáljokat 5 cat filébe kellett berakni a fáljt hogy a magyar szöveg is megjelenjen -
DeviloftheHell #5833 felvettem -
Adjál kölcsön :-D -
lalinov #5831 mit csináljak most van 5,8 millám 2wheat farmom 1biogasfactorymés 1 solar power plantom mit vegyek?? ja és a spaceful BuFut és a többit hovalehet eladni mert nem tudom kell az egyáltalán valakinek?