20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • lalinov
    Kössz a segítséget és BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!!
  • mano1b
    BUÉK MINDENKINEK! 2007
  • kisviku
    HÁT ÉN IS CSATLAKOZOM ÉS KÍVÁNOK MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET!
    (legalább ma este hagyjátok ki az X-et... )
  • SaGa Jr
    5842-es hozzászólást olvasd el. Ott lesz a válasz a kérdésedre. Nem lehet csak úgy venni, meg kell dolgozni érte jó alaposan.
  • Zombye
    BUÉK MINDENKINEK!

Most indulok a buliba, így idén már nem leszek netközelben.

Majd jövőre írok
  • bigapó
    egyébként a station trader is ugyanúgy fejleszti a kereskedőket, mint a sector trader? tehát lehet belőle UT?
  • bigapó
    Innen. amaro oldala.
    utólagos engedelmével:)
  • lalinov
    a station trader szkriptet honnan lehet letölteni???
  • lalinov
    Nem tudja valaki hogy HQ-t honnan tudok szerezni???????
  • Amaro
    Boldog új évet mindenkinek!
  • mano1b
    hello kültem levelet olvastad
  • Nonoo
    BUÉK!!

A fordításba szívesen segítek, csak valaki küldjön át lefordítandó anyagot vaalmi olvasható formátumban!!!
  • mano1b
    DeviloftheHell jelentkez be aha tudsz
  • DeviloftheHell
    B.U.É.K. mindenkinek

a helyesirást nem figyeltem azt néztem mikor cseréli ki teljesen a magyar szöveg fálja
    egy két párbeszédet ha sokat nézett vki angol filmeket felirattal és sokat foglakozott angol programokkal letudja forditani program nélkül is
  • mano1b
    kérdezd meg DeviloftheHell ő láta mivan bene őpróbálta ki előszőr
  • mano1b
    inkáb a forditásba kéne segiteni valakinek mert mosmá durva dolgok jönek
    rengeteg a párbeszéd nehezen boldogulok vele sok szavat nem ismer a szotár
    amit használok
  • Cowek
    Ha kell, a helyesírást szívesen átnézem!
  • mano1b
    azt énis tudóm ez még csak nyers forditá neken nem számolja az időt senki
  • bigapó
    én úgy tudom, hogy szilikon vagy ore bányát tudsz venni ennyi lóvéból úgy, hogy be is tudd indítani, tehát van alapanyag, hajók és lóvé a gyárban, ha esetleg más kereskedővel is akarsz hozni-vinni cuccot.
    ezután legjobb egy Solar Power Plant-ba befektetni, mert Energy Cell mindig kell, egyrészt neked is, meg hát mindenki másnak is. Ez viszont alsó hangon is olyan 4-5 millióba "fáj", szóval az majd később lesz. olvass vissza, olyan 1000-1500 hsz-től kezdődik a lényeg és kisviku hsz-eit nézd át főleg. sok jó tanács van bennük.

bárcsak ott járnék, hogy már saját tapasztalatot osztanék, de sajna még csak 3 kereskedőm van, akiket éppen most képzek UT-nek, az egyik már 7-es szintű, szóval lassan alkalmas lesz, lóvé az meg kábé 300ezer, most keccseltem egy újabb super freightert, szóval az még kb 400ezer plusz, mert eléggé leamortizálódott. no, itt járok én:) nem sok időm jut rá sajna.
  • bigapó
    ööö, nem szemétkedésből, de helyesíró progival is nézd majd át... tényleg nem húzni akartalak, csak hát..kicsit gyorsan írsz, ezért pontatlan:)) sok sikert meg kitartást egyébként:)
  • lalinov
    Hellósztok HQt hogy tudok szerezni???
  • Cowek
    Megtaláltam ha valaki más is keresné :-)
  • Cowek
    MobiMouse... Privi ment...
  • Ace McCloud
    Boldog Újévet Mindenkinek!!!
    A MMouse sajna crackes, ezért ne nagyon törjétek magatokat kódokért.
  • Cowek
    Meg tudja mondani nekem mire jó a Navigation Command Software Mk1?
    Az is jó, ha megmondjátok hol találok infót ezekről a kütyükről :-)
    Köszi!
  • mano1b
    na sziasztok halad a magyarositás már a 2000 sornál tartok de a hoszu dialiguokal nehezen birok boldoguli mert van egy Akadémiai MoiBiMouse ami segit valamenyire de sajnos kod nincs hozzá ebe tud valaki segiteni enélkül nehezen tudom forditani mert a Dativus fordító pár dolgot nem jol fordit sajnos edig csak kevesen tudtak segi igy egy éle tig fog tartani a
    leforditás.
  • Cowek
    Google a Te barátod :-)
  • Micsu
    bocs nem 1 milliárdot értettem hanem 1 milliót :D

meg mondjátok már meg hogy pontosan mit tartalmaz az XTM pack? meg 2.02es mikor lesz?
  • DeviloftheHell
    2.0 ás verzionál fentebb kell hozzá josok játékidö egy saját gyár meg jósok pénz mert kell majd venni egy argon trade stationt ami 30 milla

1 milliárdból elláto gyárakat és cloth rimes space fuel és egyéb iylen illegális cuccokat meg ilyesmiket kell gyártatni ja meg a pajszokat 1,5,mj sokat nagyon viszi a gép
  • Micsu
    1.000.000 millából melyik gyárat éri meg a legjobban megvenni ami jól hozza a zsét?
  • lalinov
    hellósztok hogy lehet HQ-t szerezni?
  • DeviloftheHell
    vadásznál 5EC/sector ugy raktározd :D
    és M raktér osztálynál kisebb hajokra nem lehet rátenni
  • mano1b
    energia celát is rakjá a raktárba akkor fog csak ugrani asz hiszem igen de nem probáltam
  • modoshawan
    Hi! Remélem nem "láma" kérdés:
    A jumpdrive-ot hiába teszem át a Buster-be nem tudok ugani. Létezik az, hogy néhány hajóba nem lehet beszerelni? Ha igen, mit tanácsoltok, milyen vadászt vegyek magamnak?

( a katonai rangom még a béka segge alatt van )
  • mano1b
    kiprobáltuk devilofthellek a magyritást és mükődik értelme van csinálni de kell segitség mert van munka bőven vele
  • DeviloftheHell
    még gyüjtögess és kezd el megszerezni a HQ-t és az m7 es hajot amint megszerezted és a HQ -t abbol gyártass jópárat és azzal már lehet vadászni
  • DeviloftheHell
    hmm jó bonyolult modszerrel használjaa játék a fáljokat 5 cat filébe kellett berakni a fáljt hogy a magyar szöveg is megjelenjen
  • DeviloftheHell
    felvettem
  • Cowek
    Adjál kölcsön :-D
  • lalinov
    mit csináljak most van 5,8 millám 2wheat farmom 1biogasfactorymés 1 solar power plantom mit vegyek?? ja és a spaceful BuFut és a többit hovalehet eladni mert nem tudom kell az egyáltalán valakinek?