20430
-

-
kuld nekem nemegy hrt 1.31-ről beszéltem -
ibiza87 #5948 Hy!
Az mit jelent, hogy "Összeférhetetlenség támadt az egyik emulátor szoftverrel szemben? -
off:
nemtom. eddig nem tudtam semmit leszedni az oldalról, elég gyengusz itt a net, meg a gép is, még ftp sem müxik. mostanában sikerült kicsit feljavítani és rögtön leszedtem minden fontosabbat amíg lehet. egyszerűen csak rákattintottam. próbáld meg, hátha csak akkor nem volt jó. ha nem megy szólj és elküldöm mail-ben.
on: -
énis csak nekem se sikerült akkor neked hogylehet -
ketten azt írták, hogy nem lehet letölteni. nekem sikerült. problem nálatok:) ja, a hrt 1.31-ről beszéltem. -
köszi nagylelkűséged:)
a cycrow-féle menedzser, az az X3 script installer progi lenne? mert az fent van.
az update-tel az a gond, hogy nekem nincs még otthon netem, max az oldaladat böngészve találom meg az új verziókat. de persze azt rendszeresen fogom látogatni. remélem neked is lesz időd rá:)
-
Ám legyen, felvilágosítalak :D
A Hull Repair is, mint oly sok más, SPK formátumban van, tehát a Cycrow-féle menedzserrel települ. Azt néha utána sem árt elindítani, és rákeresni vele a telepített szkriptekre, ha van frissítés valamelyikhez, elvileg megtalálja, és egy kattintással ápdételhetsz a legújabb változatra. ( Hmm, emlékszem, az X3 korszak hajnalán, e fórum elején nagy röhögések voltak az X3 angol szövegének fonetikus leírásából - nosztalgia lezárva)
Mindazonáltal és csakazértis, meg mert péntek van, tehát két napig nem kell dolgoznom, és ettől jó kedvem lett, a HRT legújabb 1.31-es változatát feltettem a portálra, letölthető onnan is. -
én az alap játék ra gondoltam nem arra amire tegondoltál a 2 vadász meg kérdés milyen vadász colonial viper MKV 2 AZ TÖBB MINT HAJÓ A MAGA NEMÉBE CSAK PROBÁLD KI MAJD MEGLÁTOD. -
igen, félreírtam. nem tud többet, hanem jobban beállítható. sorry. -
SaGa Jr #5940 Akkor ne hagyd magukra őket. Nem arra valók. :)
Arra vannak hogy téged kísérgessenek vagy védjenek, netán a kiszemelt objektumot őrizzék/támadják. Ezt prímán el tudják látni. Ha nem kerülnek szembe túlerővel vagy jobb felszereltségű hajóval. Két kis vadász meg semmit sem ér, még ha M3-as akkor sem. Ha többen vannak vagy van mellettük nagyobb gép (mondjuk egy M1 ami hordozza a vadászokat és önvédelemre van mindegyik vadásza beállítva) az már jelentősen növeli a túlélésüket. De ettől függetlenül ők is lelőhetőek, ütközések is könnyen előfordulhatnak DogFight közben, szóval ez teljesen normális. Nem Ace pilóták vezetik azokat a gépeket.
De ha ennyire zavar vannak scriptek szép számmal, amik javítanak ezen. De ekkor az ellenfél is javul ugyanilyen módon. Szóval csak a te dolgod nehezedik jelentősen. -
SaGa Jr #5939 Beszerzési helyek száma nincs. Amit be lehet állítani egy állomáson (és nem egy hajón), hogy az adott árut mennyiért adja/vegye (de itt nem számot kell beírni), az itt honoló hajók mekkora távolságra távolodhatnak el, illetve az állomás parancsai között van egy aminél beállítható hogy mekkora összeg felett utaljon át a tulajdnak pénzt (csak ide lehet beírni számot). Emellett még beállítható mekkora pénzösszeg legyen az állomáson, de oda nem írni kell, hanem a csuszkát tologatni. -
SaGa Jr #5938 A local trader fenn van nekem is, de nem tud többet mint az UT. Azt tudja, hogy beállított mennyiségű szektornyit távolodhat el az általad kiválasztott szektortól és ezekben kereskedhet szabadon. Sokkal jobb és biztonságosabb, mint az UT. -
nemtom előzőekhez kapcsolódik-e, de nekem például -gondolom mióta felraktam a script-et - a Local Trader működik Universe Trader-ként. readme-be le van írva, nem emlékszem pontosan, lényegében valamivel többet tud, mint az alap UT.
amióta ezt a parancsot adtam ki neki, azóta ugrálgat a szektorok között és nekem kellett megadni, hogy mi a "központi" szektor és attól számolva hány szektort ugrálhat. home of light és argon prime-ok voltak a központ és 2 szektort engedtem neki, így pont elérik az északi boron részeket, de délen nem mennek paranid-ékhoz. velük majd kell kicsit beszélnem, mert nagyon haragszanak rám:( -
azért még van mit javitani mert a játék ba magára hagytam két vadász 5 percig birták a vadászást utánam bele ment az elenséges hajóba ezen még kéne javitani valahogy nem lehet magára hagyni főleg a nagyobakat. -
Ace McCloud #5935 Gyárhoz rendelt hajó gyárba beszerzendő, vagy eladandó parancsáról kérdezel, vagy önnálló univers trader beállításairól (ehhez még nem volt szerencsém). -
lalinov #5934 hellósztok lentebb olvastam hogy valaki azt írta hogy az input number a beszerzési helyek számát jelöli vagy valami ilyesmi na szoval azt akarom kérdezni hogy ez biztos mert én ezt valahol 100000re írtam vagy mi és ezzel nekem 100000 fölött a pénzt küldi el, minden esetre azt hiszem oda is ez van írva és ha nem ez akkor hol kell beállítani??? -
örülök, hogy még mindig így pörög a topik. érthető, hisz jó játék:))
nem tudom, hogy ki mennyit nyomja, de nekem játékidő eddig 2óra és 15 perc körül van, de már van 3 fullextrás UT-m és plusz egy demeter superfreighter, amibe most gyűjtöm az mk3-ra a lővét, valamint egy mamba raider-el futkosok az űrben. ezenfelül készülök megvenni egy ore bányát. eredetileg silicon akart lenni, de az 1 millába kerül. az majd a következő lesz:)
szerintetek ez jó teljesítmény úgy, hogy teljesen kezdőként kezdtem és az itteni fórum olvasásával szedtem magamra a tapasztalatokat? -
a legújabb 2.02-es patch van fent, amaro oldaláról leszedtem a hull rep... scriptet, de lehet, hogy azért nem megy, mert az még nem jó ehhez a verzióhoz. ott azt írták, hogy folyamatosan fogják átírni és felrakni az új patch-el is működő scripteket, progikat, de eddig nem volt használható berakva az említett könyvtárba. majd amaro felvilágosít minket, remélem itt:) -
Ace McCloud #5931 Hali!
Ez a küldi nálam is egy eszelős nagy szívás volt, mert engem le sem engedtek szállni, hiába írtottam a piratokat, és kerestem a kedvüket.
Minden más Split helyen leszállhattam, csak ebben a szektorban nem.
Sebaj Rádión beszéltem az állomásban lévőkkel, ahol senki sem foglalkozott a nyomorommal, de valahol olvastam hogy egy silicon mineban kell keresni a választ.
így felkerekedtem, és beszéltem valami bányavezető fejessel, és onnan ment a dolog mint a karikacsapás. -
SaGa Jr #5930 Van bizony. :)
Először is kell a dologhoz 2 eszköz. Spacefly collector és ion cannon.
Másodszor pedig találni kell egy rajt amire lehet vaászgatni. Ha megvan a raj, csak lődd öket ionnal. Attól elkábulnak és onnantól begyűjthetőek. -
Wolwerine #5929 Szívás,mi? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler A BBS üzenetek egyike valami szállítmányozási levél, abban van utalás -persze angolul- arra, hogy a keresett csajt a rendszerben lévő egyik bányában találod. Talán Ore? -
Van valami különleges technikája a spacefly befogásának?
Kicsit megszenvedtem vele... de nem sikerült :-( -
Micsu #5927 fasza mert én böngészgettem a bbst, van 5 db üzenet fegyverekről, xenon harcokról stb, de semmi, akik benn dokkolnak azok sem mondanak semmit! -
Milyen verzióval nyomod?
Én egyszerűen nem találom a hull repair technology-t ami jó lenne a 2.02 verzióhoz. -
SaGa Jr #5925 Akkor olvasd el még egyszer mi a feladat. Kapcsoaltba lépni az illetővel. Nosza szállj le az állomáson és nézz körül (ilyenkor a benn tartózkodókat és a BBS-t is érdemes bőszen vizsgálgatni). Hidd el ott lesz a szükséges infó. Nem az állomás körül, hanem benn az állomáson.
De könnyítésként nem ezen az állomáson lesz, hanem itt az infó lesz mindössze hol keressed a hölgyemény. -
DarkBlade #5924 Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy ezzekel a buletprintekkel mitkell csinálni?
Megvan a saját bázis és megvettem a terran terveket de a továbiakban mit kell csinálni vele?
Elörre is kösz a segitséget. -
Micsu #5923 HELP!! Az 1ik kuldetésnél elakadtam, mikor don mittoménkinek a lányát kéne megtalálni thuruks prideon 1 trading stationban, de mikor odaérek nincs ott senki aki hasonlítana a lányára :D, help pls:) -
Kaziking #5922 megy a javitás ha elinditom tehát müködik de csak ha benne ülök az adott hajoban. érdekes -
DeviloftheHell #5921 van vmi kis fálj hozzá ami ugyanazokat a cuccokat tartalmazza attol ne mfagy ki -
Nekem kifagyott tőle a 2.02
Extended mód meg még nincsen 2.02-höz szerintem -
DeviloftheHell #5919 ahoz asszem kell az extended mod packban lévö plus cuccok azért nem megy
-
Kaziking #5918 Nekem van repair kittem, az 1.4 verziojig faszán müködött miután felraktam a 2.0 van vele egy kis bibi. a script müködik csak a repair kitt eket nem lehet átrakni semelyik másik hajóra mert egyszerüen eltünnek. másnak is van ilyen tapasztalata? -
Jahh... mint Buster a Trading Station-nel :-)) -
próbálkozni azért lehet:) mint a pincsi a bernáthegyivel..érted:)) -
Akkor érthető hogy miért nem tudom még megadni :-)
-
homebase-nek csak saját gyár/hq/kereskedő központot lehet megadni. -
Köszi -
Home base-t nem tudok választani sajnos. Egyik szektorban sincsen kiválasztható bázis :-(
-
Köszönöm mindenkinek! Kimerítő volt :-)