20430
-
mrzed #6070 Nem extra bővítésre gondoltam, csupán annyit, amennyit egy újonnan legyártott hajóra rá lehet tenni egy nem saját tulajdonú EQ-ban.
Még egy kérdés: van valami módja, hogy megadott koordinátákra navigáljuk a hajót? A térképen forogva egy kissé nehézkes... :( -
SaGa Jr #6069 BBS-eken lehet olvasni. Nagyon ritka és általában olyan szektorok környékén olvasgass BBS infókat, ami szomszédos egy Xenon szektorral. Általában itt tűnnek fel leggyakrabban az ilyen küldetések. Azaz ha ilyesmit akarsz akkor a xenon szektorok környékén mászkálgass és látogasd az állomások BBS részlegét.
A Xenon invasion meg nem nyúl hozzá a mentésedhez. -
SaGa Jr #6068 Nem.
Viszont van script, ami engedélyezi az overtuning-ot. Ezzel pénzért a hajód sebessége és fordulékonysága bővíthető. BBS-eken lehet ilyen üzenetekre akadni. A script megtalálhato Cycrow modcsomagjában.
Amúgy visszás lenne, ha bővíteni lehetne a rakteret, de a gép külsőleg nem változna. Ha pedig odabent már nincs hely, mert ugye miért lenne több, akkor csa kkülső modulokkal megoldható a dolog. Ez meg ugye már módosítaná a hajó küllemét. Enélkül értelmetlen lenne a dolog, mindegy hogy fizet érte az ember vagy sem. -
mrzed #6067 Saját EQ-dokkban elérhetővé lehet valahogy tenni, hogy tudjak rakteret, sebességet, fordulékonyságot bővíteni? No és persze a szoftellátás sem lenne egy hátrány a HQ mellé. A fentiek nélkül az EQ nem ér túl sokat... :S -
Ace McCloud #6066 Hali !
Nem láttam ilyen scriptet, de hátha létezik, hogy fegyvert rakna a komplexumomra...
Nem ismer valaki erre megoldást?? -
A gyárak asszem 5km távolságon belül legyenek egymástól, akkor össze lehet kötni. Az elején (meg a végén is :-) ) az alapanyagokra menny rá meg a kissebb fegyverekre, pajzsokra mert azt mindig el lehet adni, nem telítődik. A lézertorony semmit sem ér, egy vadász kiszedi és összevissza lő, volt már gondom belőle hogy szövetséges paranid hajót lőtt meg utána meg tiszta pipák lettek :-)
-
a válasz gombot is használd már légyszi, mert nem tudni hirtelen, hogy kinek írsz. másrészt könnyebb visszakeresni, hiszen ha rányomok, akkor megjelenik a megválaszolt hsz is. köszönöm szépen. -
Amaro oldala és Cycrow oldala.
ezek közel átfedésben vannak, csak természetesen amaro-é magyar:) van egy jó csomag, cycrow "kedvenc" scriptjei. ebben a fontosabbnak tartott és nem cheat scriptek vannak összegyűjtve. egyébként meg azt használsz amit jónak látsz, általában mindegyikhez van leírás, hogy mire jó. kell hozzá az XScript Installer nevű progi, az is a linkeken van. -
Micsu #6062 ilyen xenon invasionos küldetéseket hol lehet bevállalni? -
Micsu #6061 végigtoltam a fő sztorivonalat, hát nem estem tőle hanyatt, a végén volt csak 1 nagy csata de azt se ért sok szart, főleg hogy képregény volt az egész, játszhattam volna nyugodtan sztory nélkül is
azt szeretnél megkérdezni hogy a xenon vándorlás scriptet honnan tom leszedni, és a régi mentéseim használhatóak lesznek? -
DeviloftheHell #6060 76km es nézetben kb a monitoron 2-3 centi amenynit össze lehet kötni -
Micsu #6059 vagyis abban a küldetésbe mitkell csinálni mikor kapsz 1 ore bányát (persze léért) :) -
Micsu #6058 jr mikor kapsz 1 ore bányát mit kell csinálni, elkell kezdeni a termelést és utána? -
SaGa Jr #6057 Nézelődjél még. Lesz ott több begyűjthető hajó is. Köztük egy yacht is, amit vontatóra kell venni és elvontatni a megadott helyre. Ehhez persze kelleni fog egy tractor beam is (csak M6-ra vagy nagyobbra megy fel), be kell tenni fegyverként és majd úgy elvontatni a hajót. Jó hosszú utazás lesz annyit mondhatók, mert szépen kapuról kapura át kell hurcolni magaddal.
De bármikor vissza tudod olvasni az üzeneteidet és a feladatokat. Ott leírják mindezt. :-) -
Nonoo #6056 Skacok!!
Kaptam valami bonusz küldetést aminek a jutalma egy saját HQ lesz ha végigcsinálom!!
Ott tartok hogy El kell menni a Maelstorm után 2-vel arrébb lévő Unknonw Sectorba mert valaki állítólag oda tartott. Ebben a szektorban van is egy ÜRES Nova meg 3 kalóz hajó!!
Tudja valaki hogy lehet itt tovább jutni?? -
ezt komolyan tőlem akartad kérdezni? :))
megtisztelő meg minden, de halvány lila gőzöm nincs róla:)) faq-ba lehet le van írva. -
Mekkora az a távolság ahol még összeköthetőek a fabok komlexként? -
ez egyébként még elég homályos terület számomra, mármint a komplex-ek építése. elolvastam ugyan a FAQ-t, de még így sem áll össze teljesen. gondolok itt például "az AI széttöri magát" szövegre. majd gyakorlatban jobban átlátom, remélem:)
apropó: lasertower gyárat érdemes már az elején venni vagy az csak arra jó, hogy megvédjem a gyáraimat - vagy akár az egész szektort- az ellenségtől? tehát lehet vele kereskedni vagy inkább nem?
most hogy már kicsit jobban gyűlik a pénz, de még nincs elég, abba a dilemmába estem, hogy várjak addig amíg elérem az L-es SPP 4 millás árát és vegyek azt vagy kezdjek bele egy nagyobb projektbe, nevezetesen egy pajzsgyárat akarok majd venni és az alapanyagokat már saját magam szeretném előállítani. ez már komplexum lesz:) -
DeviloftheHell #6052 home of lightbe bemész ott megkeresed a terracortp csapat vezetöjét beszélsz vele utána irány ore belt és egykis harc a mammoth agyujaiban a khaakok ellen utána a maradékot kiirtod a saját hajoddal és irány a yaki sector ott végig mész az asterodiában ilyen kis kiállo szellözökön tudsz majd tovább menni és vége a küldetésnek majd kapod a következöt kicsit kell majd rá várni mert a kaloznak kell jelentkeznie
-
Micsu #6051 toltam 1 kicsit a küldetéseket, megszereztem a kristályokat, meg a yakik ellen is harcoltam ezután elfogtuk iont, de utána valami bányás küldetést kéne megcsinálni de nem értem pontosan :(
saga jr? :D:D -
csak nyugi, ha odáig érsz ahhoz már ugyis komplexet fogsz építeni :-)
-
Ace McCloud #6049 Asszem megtaláltam!
Script manager, meg a Ship manager.
Remélem jók lesznek.. -
Ace McCloud #6048 Szevasztok !
Letöltöttem a kb 10kb-os emp - t, de spk kiterjesztéssel.
Azt írja hogy unzippeljem ki,de a zip erre képtelen.
Ezt most mi a fenével kell megoldani, és honnan lehet a hozzá kellő progit letölteni, mert az Xscript Installerv1.71 et nem találtam meg.
Előre is köszi -
ez jó kérdés, mert Én is Desecrator of the holy light vagyok náluk (úgy emlékszem náluk hívnak így). sőt, már egy kalózbázist is szétlőttünk közösen, mégse változott semmi. szóval nemtudom mi lesz ebből... -
Micsu #6046 hát időmilliomosnak kell hogy legyek végigkínlódani az elejétől :D -
Olyankor mit csináljak, ha belépek Paranid Prime-ba, és mindenki ellenség? Aztán jön a főnök és egy percet ad arra, hogy elhúzzam a csíkot... én meg el is húzom :-)
Lehet hogy kevesebb vendettát kellett volna csinálnom ellenük??
De már megbántam... mi kell még?
-
Zseblovag #6044 Thx mindenkinek! Műxik..... -
éppen ezt akartam kérdezni. kár, hogy nem megy vele. :( -
SaGa Jr #6042 A készítők szerint új játékot kell indítani a .7-es felrakása után. A régi mentések nem lesznek működőképesek. -
SaGa Jr #6041 Nem kell használni. Egyszerűen kijelölöd az állomást ahová be akarsz dokkolni, majd autopilota bekapcsol és ennyi. Le is száll neked. Felesleges a docking computerrel vacakolni. -
először is ki kell jelölnöd, hogy silicon mine legyen neki a homebase. ezt egyszerűen megteheted, menj be abba a menübe ahol tudod irányítani. nálam ez az "u", nemtom ez az alap-e. itt lentebb lesz olyan, hogy homebase. megadod és utánna attól függően, hogy milyen scripted van felrakva tudsz neki parancsokat adni ugyanitt. a trade-en belül lesznek az új parancsok. -
Zseblovag #6039 Valaki meg tudja mondani, hogyan tudok egy saját hajót arra rávenni, hogy kiszolgálja a silicon bányámat energia cellával?
-
mi lesz ha majd 5 féle alapanyagot kell beszerezni? fél millió cash-ben? 
ekkor is elég egy hajó vagy azért ide már érdemes beállítani többet? -
akkor itt azt állítom be, hogy én mennyiért veszem max, tehát ha a legközelebbi gyárban 16-ért van, de 1-2 szektorral arrébb mondjuk 14-ért is, akkor Ő már odáig nem fog elmenni? nem nézi, hogy hol az olcsóbb, hanem azt, hogy mennyiért vehet. jó tudni.
ugyanez eladásra is igaz? addig megy míg nem talál olyat, ahol annyiért is megveszik, mint amit én beállítottam?
itt szokott lenni egy szám, szögletes zárójelben [], ez az előállítási költség lenne? ami különbözet van az a profit vagy deficit (ha kevesebbért adom vesztek rajta)? -
Ace McCloud #6036 Az XTM mód feltelepítéséhez szükség van megelőző verziójú XTM módra??
Vagy csak simán feldobod, és kész??
Különben tényleg nagyon faxa lessz. Énis remélem hogy a küldis játék mentései használhatóak lesznek. -
Ace McCloud #6035 Elvileg a shift+d billentyűkombinációval, meg kell közelíteni legalább 5km távolságra az objektumot, és hirtelen benn teremsz :) de nem parkolhatsz be bármivel bárhova... -
Zseblovag #6034 Még egy kérdés, hogyan tehetek szert egy hq-ra? -
Zseblovag #6033 Hogyan kell használni a docking computert? Gondolom van valami szabálya annak, hogy egy nagyobb hajóval hová dokkolhatok.... -
Zseblovag #6032 Megnéztem az xtended trailerét...mit mondjak...überfasza lesz... -
Micsu #6031 de remélem nemkell előről kezdeni a játékot vagyis a régi mentésem is jó lesz elvileg?