20430
-
xem #19069 A kalóz irtással, az a bajom hogy az argon szektorokból eltünedeztek :( egyedül az ore belt ben van 1 tanyájuk, de ahoz még gyenguszka vok hogy neki ugorjak 1 bruszterrel, sokáig lőhetném mire meglenne. -
xem #19068 Persze hogy feltettem, abban már elvileg benne van a hullrepair? Vagy miért? Doian Gray-től megkaptam. -
Kereskedéssel is nő a repu. Azzal is el lehet érni a Licencet, csak a kalózírtás gyorsabb és izgisebb. -
Azokkal az ikonokkal lehet csoportba állítani a fegyókat. Ha van 2 IRE, meg 2 PAC, akkor be tudod állítani, hogy hol IRE-vel, hol meg PAC-cal lőj. Vagy mind a 4-el.
A sima X3-nál is működnek.
XTM-et felraktad?
Mert késöbb újra kell kezdened, ha át akarsz rá térni. -
xem #19065 Tegnap sikerült elcsipnem 2 sima busteret, igaz vissza kellett tölteni, de lényeg hogy van. A kereskedésnél jól jön mig én koválygok a nagyvilágba addig az 1ik bedokkolva 1 silikonbányánál a másik meg az argonon hesszel, igy tudom a kereskedő hajót küldözgetni ide oda. De az argon, boron szektorokból valamiért eltüntek a kalózok ez bug? Az argon licenszért, kalózokat kell nyakon csípni, vagy ha sokat kereskedek az is jó? -
xem #19064 A fegyvereknél van az a 4 kis ikon, alapból mindegyiknek az első világoskék, a többi sötétkék, annak mi a jelentősége ha mind a négyet bejelölöm a fegyvereknél? Plugin Manager-t a fejlesztők oldalán találok? Látom a következő résznél A Terran Conflict-nél vannak ezek azok, de nekem nincs meg az X3-TC, csak a sima X3 ennél is működnek ezek a kütyük, vagy kell hozzá a TC? -
Az spk script fájl, vagyis Script Installer-rel vagy Plugin Manager-rel lehet belerakni a játékba. -
Nem lehet, Star Trek-ez, ott van rá esélyed... -
Boron EQ-ban kell lennie a Hull Repair Technology-nak, de a játék elején még nincs mindegyikben, csak késöbb terjed el. Nekem is berakta az Xverzum túloldalára, aztán késöbb lett Kingdom End-ben csak.
A lézerek nem ártanak, bár túlzásba nem érdemes vinni. Taktikázni kell. Volt amikor kieresztette a kalózhajókat és simán leszedtek volna, ha el nem bújok az egyik csatahajónál (mázlim volt, Argon Prime-ba ugrott, én meg elbújtam az Argon One-nál - vagy innen indult? rég volt) és az, meg a kísérlete elintézte a nagyját.
A többi hajó meg már semmiség volt késöbb. -
Márpedig én ezekkel indítottam és nem csítelve!
Igaz, hogy akkor még nem volt fenn az XTM, így az XTM-ben már tudtam, honnan kell menni és hogyan, de ott megszenvedtem rendesen.
És akkoriban nem is volt Joyom, azzal most sokkal könnyebb.
A Starburst meg nemtom mért olyan nehéz, mikor eleve van ott egy küldi... -
xem #19059 Kicsit más, ami az oldaladon van script repairmeg valami, azt lementem, s a scipt könyvtárba csak bemásolom? Mert ott pck-k vannak, ez a kettő meg spk, nem kutyul össze semmit, vagy elég rossz helyen keresgélek? -
xenon 792 #19058 Hali, a roncsokkal kapcsolatban meg vannak a scriptek.....
Abban kérnék segitséget, hogy hogyan tudok lejutni a bolygók felszinere, ha lehet...... -
xenon 792 #19057 Üdv mindenkinek ! még régebb láttam pár irást itt a forumon egy ojan scriptröl amivel roncsbol állomásokat és hajokat lehetett csinálni.... ha valaki ismeri irjon létszi. Ja es mien tipusu hajo kell hozza???
És hajoval le lehet jutni a bolygokra, vagy csak kudletesekkel, vagy van esetleg script amivel le lehet jutni a bolygok felszinére????? :) Elöre is kösz -
xem #19056 Gondolom jól jön az néhány jó tanács amit leirtál az oldaladon :D
Addig eljutottam, mig felvettem azt a 3 cig-et a ringo moon feletti szektorban, aztán el is adtam. a másfél misiből alig van haszázezer creditem, mert a kalozós maruder és talon vagy mi volt ami elugrált folyton, be szereztem bár jól irányzott lézert. A boronoknál hiába kergettem azt a hull repair vackot senkinél nem láttam se a tradingbe, se az eq-ba.
-
Kezdőnek még ilyen kell... Nem hiszem hogy te ezekkel indítottál hacsak nem csítelve... A Mamba nem rossz hajó de van sokkal jobb is. Kezdőknek viszont még túl elérhetetlen főleg XTM-ben. Aki olyan szinten van mint te vagy én hogy vesz 40-et is egyszerre ha akar az más dolog.
-
Te veszed ezeket? Ilyet sem hallottam még...
A Starburs-t Freedom'a Reach-ban található és 1150-et megy.
A Mamba Raider meg LooManckStrat's Legacy-ban. Igaz, ehhez küzdeni kell, de az elöbbi hajóval elfoglalható az utóbbi.
Soha nem vettem meg egyiket sem.
De most szólok, a Mambáért vért kell izzadni, főleg XTM-ben, mert nem egyszerű.
De ezt majd akkor, ha megpróbálkoztál már vele egyszer-kétszer
-
Nem, reputációt rövidítjük, ami az adott fajhoz való viszonyodat jelenti. Minél jóban vagy a fajjal, annál magasabb a repu.
A hajóknál az S, M, L a felszereltség szintjét jelenti. Vagyis egy S-en nem lesz szinte semmi, egy M-en már jó pajzsok vannak, egy L meg fullra van szerelve. -
xem #19052 A repü az = repülés? -
Nos igen Joco csak tudod a Mamba Rider nem egy 20k-ért dobált hajó főleg hogy még jó is. És mégcsak nem is hűha gyors hanem átlagos a sebessége.
Ez kell neki az elején. Én ezt tartom a legjobbnak és még van esélye is megvenni:
Argon Discoverer Raider - M5:
439.60 м/s
S: 101 665 Cr
M: 118 281 Cr
L: 130 753 Cr
Cargobay 1000
3x1 Mw Shield
amikor megvan a 2 millió nemtom mennyi akkor talán megéri a mamba, de még akkor is inkább másik... a mamba nem a legjobb hajó és még repuzni is kell hozzá irrdatlan sokat. -
xem #19050 Az argon hajógyárban lehet ilyet vételezni, vagy máshova kell ilyen nemű hajó után kutakodni, mert nevet nem ír, csak hogy buster s,m,l vagy az milyen hajó osztályba tartozik? Bocs hogy még gyermek cipőben járok ily téren.
-
Dorgal #19049 Hali!A Goneres küldiben hol találom a Stiant,amit el kell kisérni? -
A kereskedést nemtom, a Licenc-et egy bizonyos repu után lehet megvenni. Ez arra jó, ha lelősz egy olyan fajnál egy ellenséges hajót, ahol van licenced, akkor nemcsak reput kapsz érte, hanem creditet is. Ha nem te ülsz a hajóban, de a te hajód lövi le, akkor nincs credit!
A Buster-t érdemes most még lecserélni egy MambaRaider-re. Nekem ez volt régen a kedvenc hajóm. -
xem #19047 Üdv
igen megvan, nagyon köszönöm szépen, a hang is megoldodott, ujar kallett telepíteni az egész gépet.:(
Valakinek nics 1 táblázata, hogy mivel, mit,hol lehet kereskedni? Na jó csak azt akartam kérdezni, hogy az üzemanyagot ki veszi meg, körbe jártam az argon prim környékét, de senki nem veszi meg:( illetve az argonoknál valamelyik eq, vagy a trading nél árulnak valami licens hülyeséget, a boronoknál is láttam azt mikor vehető meg? Az első 2 küldit megcsináltam, a bustert milyenre érdemes cserélni?
-
Üdv Mindenkinek, nah XTM problem megoldva.... juhuu végre... ISD-ni akarok újra végre.... 
Valakinek kérdés? Válasz?
Jah Xem-nek átment az XTM... :) Örült neki.
-
Köszi megoldódott, egyszerűen újratelepítettem és le is teszteltem: működik.
A Cyberlink Power Cinema-t raktam fel nemrég, szerintem ez kavart be. -
Nem is frissítettél rajta a közelmúltban amióta lefagyizik? -
Évek óta ugyanazt a Codec packot használom. (K-lite) -
Codec -
Nagy sokára újra elindítottam a játékotde egy számomra új hibába botlottam. Amint comm-on megszólal egy másik pilóta kidob a játék. Szimulátorban és mentett játékban egyaránt.
Ötletek?
Ja W7 alatt megy, telepítés után nem volt ilyen gondom. Pár hónapig nem hátszottam, kíváncsi vagyok mi kavarhat most be.
-
Dorgal #19040 Köszi,akkor megnyugodtam.
-
Az. -
Dorgal #19038 Sziasztok!Folytatnám a Sohnenes küldit,de nem tudom,hogy jó uton járok-e.
Dysonban hol ore-t kér,hol silicont,majd elküld ide-oda,hogy a sector közepéig menjek el,és ott valóban át is veszik a szállítmányt.Ha valaki meg tudná mondani,hogy ez a küldetés része,vagy csak szállítgatok,az nagy segítség lenne.Köszi előre is. -
Hát a Plugin manager része a Ship Installer, én ezzel gondoltam. Azt tudom, hogy nem minden fajnál vannak meg a hajók, azért jártam be az egész Galaxist.
Az ISD Teladi, az SSD meg Pirate ha jól tudom.
A játék indításánál kell kiválasztani a shipmanagert? Mert akkor az is OK. -
Hátő...
Ashley használsz?
A Selected Mod-nál a shipmanager van kiválasztva?
JA és tényleg, én nem Plugin Managerrel raktam be, hanem Ship Installerrel. Elöbbi csak scripteket tud, utóbbi hajókat!
Próbálkozz azzal. És nem minden hajó kapható meg minden fajnál.
Asszem a StarWars-osak Paranid hajók, de nembiztos.
Ship Creatorral meg tudod nézni. -
Nekem nem megy ez a hajóbepakolósdi. Berakom Plugin managerrel, minden okés: pipa, pipa.
Exit & Run
New Game
Azután cheat, satellite mindenhová. De egyetlen hajógyárban sem látni, se ISD-t, se SSD-t. -
Tényleg, a legfontosabb faj a Player!
Nélkülük nem is lenne játék
-
De a Terranoké nem fix ugye?!
És egy másik fajt kihagytál, ami szintén kiirthatatlan és mindig respawnol. Ez pedig a Player
-
A Xenonok száma fix az Xverzumban és ez a játék kezdetén dől el, majd a mentések tartalmazzák.
Vagyis amikor kilősz egy hajót Xenon Sector 101-ben, akkor valahol máshol respawnolódik. Kiírthatatlanok, úgy mint a Kha'ak-ok. -
Esetleg megmondod mien karid van és ha ismerem tudok segíteni. :)
Am délelőtt folyamán az egyik elfoglalt ismeretlen szektorban amit elfoglaltam, megjelent vagy 20 Xenon K és kilőtték az egyik Sulacomat. Igaz csak egyet tudtak mert egy volt ott, de az mindet lenyírta. :D utánna a megmaradt egy xenon-t a Castrum nyírta ki. :D szal zajlik az élet. :D
Cserébe kedvességből 3 xenon szektort foglaltam el :D. De am az a fura hogy csak úgy megjelennek a xenon hajók.... ez úgy frankó. de nembaj jöjjenek csak.
-
Felvettelek Msn-re, de semmi. Vegyél fel engem lehet úgy jó lessz. Mert akkor átküldöm a cuccokat csak ingyen csak jó fejségből, csak úgy. :)