20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Doian Gray
    Jeee. :D

Hát, ez van, azé köszi.
  • RJoco
    Pedig a kereső jól működik ITT.
    Egyéb cuccot akár a honlapomon is találsz.
  • SaGa
    Ez azokban a szektorokban szokott előfordulni, ahol Te is bent tartózkodsz éppen, és a grafikus megjelenítés miatti számítási hibából ered. Igen, programhiba.
  • NmJ
    Na hát nekem még nincsenek ilyen problémáim...
    legnagyobbajom hogy honnan szedjem ösze megint a sok kis biszbaszt illetve hogyan telepítsem őket úgy hogy működjenek is...

ha esetleg vaaki tudna írni 1 listát hogy mit kéne letöltögetnem és milyen sorrendben települjön az jó lenne

köszi
  • Doian Gray
    Nah, kellemes jóestét mindenkinek!

Neki állok újra repkedni, és keresni régi jó spanjaim, nevükön, Xenon, Kha'ak és Pirate. Már tudom hogy hiányoztam nekik. Itt mi a pálya?

Jah,

Mér van az hogy ha egy kapitális hajómat egy szektorban megállítom, és beállítok neki egy commandot. Pl gyűjtsön ezt meg azt, mer ugye ezt is lehet. Pl Collective Rocks. Akkor az fogja magát és full speedel bele repül a legközelebbi argon hajóba, kapuba, asteroidába, vagy egyéb másba ahol tuti vesztét leli? Ez mér jó?
    Mire használ neki? Vagy csak szimplán fel akarja törmelékkel tölteni az űr azon részét amiben épp tartózkodik?

Vagy csak épp egy marha giga bug?

Am ki hogy van?
  • NmJ
    üdv

Régebben foglalkoztam a reunionnal össze is volt szépen rakva az egész játék xtm scriptek ha jól mondom stb...

most azon vagyok hogy újra feltenném de kb mindent elfelejtettem illetve semmi nincs meg abból amit akkor össze vadásztam..

Nem szeretnék mindent újra megkérdezni ezért próbáltam keresni a fórumon de nem sok sikerrel... régeben ez mintha ment volna méghozzá úgy hogy a keresett kifejezés ki volt emelve a hozzászólásokban ha jól emlékszem..
    szóval hogyan kéne keresnem hogy találjak is valamit??

illetve ha jól tudom készül-get a magyarosítás arról mit lehet tudni???

köszi
  • maniac78
    Hát akkor szerintem kezdhetsz angolt tanulni. Amúgy meg nem olyan túl drága egyik sem, hogy ne rakhatnád fel mindet egy hajóra! Kivétel a Trade Mk3 és az Override system. Jumpdrive meg amúgy is létkérdés.

Amaro oldalát passzolom!
  • nycholas
    Amúgy tudja valaki, hogy Amaro oldalával mi a helyzet? Vírusos lett...????
  • nycholas
    Üdv Mindenkinek! Tud valaki olyan oldalt, ahol esetleg elérhető lenne egy magyar nyelvű ismertető a hajókra installálható szoftverekről? (melyik mire való)Sajna az angolt nem űzöm magas fokon (sőt! :), így hasznos lenne nekem egy magyar leírás...
    Éljen a Player faj!!! :)
  • maniac78

Ez azért jobban megérte! 64 B-EMP és ráadásul kuriózum, mindenesetre mikor ugrasztottam megjelent az Expedíciós haderő Tyr-je is!
  • RJoco
    Beállították a civileket is :)
  • maniac78
    Kicsit túlzás, hogy a OWP-t 3750 katona védi nem?! 40 B-EMP, 8*1 Gj pajzs nem ér annyit. Kilőni meg nagyon könnyű.
  • maniac78
  • maniac78

És akkor most vége a barátságunknak?
  • RJoco
    Mázlid van:

http://www.thexuniverse.com/viewtopic.php?t=6702
    Paranid M0 Küldetés (Achilles Sword)

Küldetés :
    Cím: Paranid M0 Küldetés (Achilles sword)
    Követelmény: Paranid Honour Guard of Xaar rang előtt tudod elkezdeni a küldetést. Mindenesetre fellelhető a BBS en a Seeker of the holy light rangnál is.

Összegezés: Egy Szélhámos Kapitánnyal és flottájával (egy M0, Poseidon, 2 Agamemnon, 3 Reavers, 2 Marauder, és válogatott harcosok) kell megküzdeni.
    Nehézségi szint: 7 Szükséged lesz némi nehéztűzerőre a küzdelemhez a Flottával.
    Jutalom: Ezentúl megvásárolható lesz a Paranid M0.
    Szükséges hajó: Javasolt egy Split Python, mert ehhez a küldetéshez jó hasznát veszed.
    Ellentétes Eredmények: Amennyiben a küldetés nem lessz elvégezve, nem vásárolhatod majd meg a Pranid M0-t.

Hogyan lehet megtalálni: A küldetés a Cardinals Domain rendszerben kezdődik.A szektor közepe táján vesztegel egy Achilles Sword nevű hajó. Amint a közelébe érsz üdvözlőcsatornát nyitnak (egyesek szerint nekik kellett Xtm commal)
    A kapott üzenet arról szól, hogy egy tolvaj kapitányt kell eltenni láb alól. Fogadd el a megbízást.
    A Goner BBS en olvasható pilótáknak megerősítettlen jelentése ennek a küldetésnek a létezéséről, ha kellőkép magas rangot érnek el a Gonereknél.

Leírás : Amikor igent mondasz a küldetésre, ő azt mondja hogy keletre Taimankuttall's Domain keleti kapujától találod meg.
    A hajómegválasztásnál érdemes figyelembe venni, hogy a következő hajók lesznek az ellenségek :M0, 1 x Poseidon, 2 x Agamemnon, 3 x Reavers, 2 x Marauder, és a bennük található harci egységek.
    Érdemes leszámolni a nagyobb hajókkal, majd a vadászokkal, és a végén az M0 val lehet foglalkozni. A harcban az oldalirányú fúvókák használata elég nagy előnyt jelenthet...
    Amint a harcnak vége, jön az üzenet, hogy köszönik a munkát, és megvásárolható a hajógyárban ez a típus is.

A küldetés az Xtended 0.7.2 Javítócsomaggal teljesíthető

Küldetés vége.
  • maniac78
    Létezett egy oldal ami összefoglalta az összes létező plotot, részletesen leírva azokat, de már nem létezik. Valakinek van valamilye ezzel kapcsolatban.
    Mert ha jól emlékszem létezik valami Paranid Achiles's Sword nevű is.
  • RJoco
    Be kell menni írtani kicsit
  • maniac78
    Jó neked. Hetek óta nincsenek csak Xenon szektorokban, nem merészkedtek ki onnan!
  • RJoco
    Nemtom, én nem próbáltam, de biztos, hogy gyorsabban foglalok 8 db Q-t mint, hogy legyártassam.
  • maniac78
    Mindenesetre elfoglaltam a Mamuszt is. Volt benne plutonium, derilium, engine components meg egy rakás más dolog, ja és 2*5 Gj pajzs. De mint írtam csak álltak egy helyben. De legalább van egy belőle.

HQ-ban gyártható?
  • RJoco
    Nem értem mi a gond, nekem simán megvolt (na jó, azért a védéssel kűzdöttem egy kicsit, mert elsőre szétlőtték), aztán megvettem Argon Prime-ban a Shipyard-on.
  • maniac78
    Ennek a Leviathanos küldinek más vége nem is lehet, mint hogy elfoglalással zárul. Gondoltam sokat esik a repu ezért nem lövöm. Jó sok idő után visszanézek, hogy ugyan merre kóvályog, de meg sem moccant! Megvédtem, jött az Argon mentőosztag is, mit kellett volna még tennem?
  • maniac78
    Akkor is, ha téged is azzal lőnek!
    Mindenesetre megérte a herce-hurca, mert a végére meglett a Paranid M2-es is. Azért jó, mert a Terran és Kha'ak nagyhajók kívételével, minden fajtól zsákmányoltam legalább eggyet!

5-ös Mercenaries szint után mindenki Kha'ak Fighter-t kapott ajándékba, vagy az random generálódik?!
  • RJoco
    A világ legjobb dolga, ha a te M3-adon van.
  • maniac78
    Utálom a Mass Driver-t!
  • xem
    Van valakinek valami jóféle script gyüjteménye?
  • SaGa
    Debris Repair for Reunion
    Debris Utulization for Reunoin

Most nézem, Cycrow szerint az új Plugin Manager Lite jó minden X játékhoz, az X2-től...
  • SaGa
    Mindegy, hol van, nálam pl teljesen független helyen, másik partíción és egy időben kezelte mind a Reuniont mind a TC-t, míg a RU-t le nem szedtem, mert a W7-tel összezavarodott...

Arra kell figyelni, hogy a TC-hez valók nem mindegyike képes a Reuniont is kezelni, a Reunionhoz való meg nem jó a TC-hez. Egy 2008 őszén készült, TC-s béta az, ami mindkettőhöz jó.
  • Doian Gray
    Telepítésnél hova raktad? Mert én a játék mellé vagyis a Deepsilver mappába telepítettem. Habár, nem tudom hogy ez baj lenne-e. Mi történik amikor elindítod a progit? És melyiket indítod el belőle?
  • xem
    Na feltelepítettem a managert, de nem müxik, elindítva azt irja hogy újra kell telepíteni, legalább 10* ujra lett, de semmi.
  • Doian Gray
    Természetesen igen. De nem csak onnan.
    Mutatok párat amit én találtam vagy mutatták.:

[UPDATE] A few SW ships...
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=168652

XSP Datenbank
    http://www.blackpanthergroup.de/x3/XSP-Schiffe/

http://www.blackpanthergroup.de/cgi-bin/xspd.cgi?id=0 <- Adatbázis.

( Ennél az oldalnál a fentebb látható Link-ről lekel töltsed az adatbázis kezelőt. Ezek után tudsz csak hajókat leszedni. )

Ez a Plugin Manager FAQ, eddig itt találtam a legtöbb hajót.
    http://cycrow.thexuniverse.us/ships/

( a letöltés a hajók neveinek listájánál a flopy ikonra kattintva. )

Az egyik legjobban megkreált hajógyűjtemény egyben. Nézegetheted őket, és ha tetszik akkor. Egyel lejjebb ott a letöltő link is.

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=126698

A letöltő link:
    http://www.flatrock.org.nz/wolf/images/X2_Pix/DDRS_ShipStation_Mod_V2.5.exe

Nagyjából ennyit tudok. De persze Egosoft.com-on még van vagy 300 tonnányi fémalkatrész ami arra vár hogy letöltsék. :) Én napokat keresgéltem ott mire találtam olyan hajókat amik megtetszettek. :)
  • xem
    Az jó, köszi, hajó scriptet az egóoldalról tom letöltögetni?
  • Doian Gray
  • Doian Gray
    Belépsz a Plugin manager mappájába, de elvileg az asztalra is kikellet rakja. Vagy akár a Start menüből. Mindegy, az a lényeg hogy az Installer-t kell elindítani. Sima Installer, mert van egy másik de az mögött van egy Installer (no sockets). Az a lényeg hogy a simát.

Szal bejön az Installer, rögtön az első oldal egy jó kis oldal. És ha jobban át is nézed a gombocskákat a kezelő felületén akkor rájössz hogy ott lehet telepíteni a Scripteket. 4 füle van.

Scripts and mods - Ships - Mod profiles - Costum Wares
    Nah neked pont az első, a nyitó oldal kell ami a Scripts and mods. Ennél van a progi közepén egy fehér kicsi kocka szerű üres, fehér plac. Ennek lentebb helyezkedik el egy " Install New Script" gomb amire tenyerelhetsz is rá.
    A GOmbot megnyomva bejön egy browser ablak, itt keresd meg a kívánt scripted elérési útját, ergo ahova raktad, és amikor kész, a megnyitás gombra kattints. Ez után már a program telepít magától.

Holnap megtanuljuk hogy kell hajót is berakni.
  • maniac78
    Élből nem tartalmazza azt a scriptet. PM-t elindítod és install script.
  • xem
    Az XTM tartalmazza a RepairDerbis scriptet? mert nem találom. De letöltöttem az oldaladról, le töltöttem Plugin Managert abban tud valaki segíteni hogyan és mit merre?
  • xem
    Azért ne harapd le a fejem, mert még nem vok annyira jártas ebben a játékba.
  • maniac78
    Az csak az általános rangod, ha kinyitod a szemed és kicsit lentebb nézel látni fogok az Argon rangod. Egyébiránt nem fognak annyira jól fizetni, hogy most ennyire rágod a kefét! Ráadásul ugyebár elképzelhető, hogy komolyabb sérülést szenvedsz, mint amit összeszedsz lóvét.
  • xem
    Az a nyavajás licenshez milyen rang kell, vagy hány % a jó cselekedet mert a kereskedésből még csak Master dealer vok, vagy mi a szöszenet, a másik meg fighter. Ez ndolom, még édes kevés hozzá.
  • maniac78
    Kalózhajó írtásra gondoltak szerintem. Elena's Fortune megsúgom.