20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • chassius
    ok.
    köszi a segítséget megpróbálom.
    bár mindezekután már csak azt nem :
    1: a hátrafelé néző ágyú miért nem lő?
    2: ha engem lőnek szét akkor, utána miért tudok manőverezni a teljesen sértetlen hajóval?
    ez az extended mod pack meg mire való?
  • Zombye
    Üdv!

A dolog lényege, hogy lehetőleg úgy próbálj meg manőverezni az aszteroidában, hogy ne ütközz se falnak, se kőnek, mert ha túl sokat koppansz, akkor a téged üldöző Khaak fighter utólér, és leaprít.

kb 3 perc vesszőfutásról van szó. Én asszem annó egy Nova Rájderrel csináltam, az asszem kb 154et tud max sebességen. de használhatsz Mambát is

Ha ügyesen manővereztél, akkor gyün az animésön.

Kb ennyi.
  • r4pt0r
    Nah kint az első patch. XtendedModScripts - V0.71b
  • chassius
    hali.

valaki segítsen.
    ott tartok a storyban, hogy bemegyek a roidba a fater után.
    akárhogy csinálom 1 idő után bejön 1 anim és game over.
    eddig még csak a hozzászólások nagyjából 60-65 %-át tudtam átolvasni.
    és ott nem találtam erre utalást.
    és mielőtt azt kezdenétek mondogatni, hogy keressek rá, nos valamiért nem működik a kereső nálam.
  • Zombye
    Netemnek is most kell sz@arakodnia!

Aztat írják, hogy már dolgoznak a "tükrökön", legyünk türelemmel.
    Hátt ami igaz, az igaz, kissé terhelt a cucc...

Mennyi szép új nyalánkság lessz itt...
  • Zombye
    A szolgáltatás átmenetileg szünetel...

Kissé terhelt a cucc. mingyá nézek valami mirrort.
  • mano1b
    na végre ezt is megértük hogy kijőt akkor kezdődhet a munka.
  • r4pt0r
    Q:
    How do I install the XTM .7 RAR Package?

A:

Installing Xtended from a .RAR package:

The mod is compiled in an .RAR archive, you will need Winrar to open it, you can download Winrar here

1) Open the .RAR archive and extract its content to your X3Reunion directory, where the X3.EXE file is located (X3 root directory).

2) If you are asked to overwrite an excisting .Dat/.Cat file confirm with "yes" (if you are not sure then backup ALL data that's being asked to be overwritten first!)

Note: Make sure you dont have a .Dat/.Cat file with a number higher then 10. If such a file exists rename your Xtended .Dat/.Cat file to a higher number (11, 12 etc.) Also doublecheck if you have a 09.Cat and 09.Dat in your root folder. If not then please download and install the latest X3 patch from Egosoft first!

3) A folder called "soundtrack" will also be included in the .RAR package, extract its content into your X3Reunion\soundtrack folder. Overwrite any files that require overwriting.

4) Extract the XTM script .SPK package, double click it to install. You can close Cycrow's installer after its done installing.

5) Make absolutely sure you have NO mods installed in your X3Reunion\mods folder (you can disable a mod via your X3 Splashscreen menu)

Letöltés
  • dimre
    VÉGRE !!!
    A 0.7
  • r4pt0r
    Én még várok, ha lesznek linkek, ide is beteszem őket. :D
  • Amaro
    Nem fogom kivárni, remélem, mire délelőtt magamhoz térek, már itt lesz egy halom link :) Jóccakát.
  • Amaro
    No ja, feltéve, hogy az a 337MB végre felcsorog a szerverekre.
  • dimre
    Ha minden igaz "éjfél" (CET) körül indul az örület lehet tölteni a linkekről.
  • dimre
    Egy kis kedvcsináló a 0.7-hez
    xtended 0.7
  • Nagyapi
    Sziasztok.
    Csak mostanra sikerült összespórolnom a pénzt egy olyan gépre, amin már elfogadhatóan fut az játék. Szorgalmasan olvasgatok vissza, és néztem Amaro oldalát is ( csak az Ő, és Kisviku neve ismerős a régiek közül).
    Azt szeretném kérdezni, hogy a 2.0-ással kezdhetem-e a játékot, vagy feltétlenül 2.0.0.2-est? Mintha azt olvastam volna, hogy a mentést felismeri az új patch is. Biztos le van írva, de már inkább játszanék végre :)
  • droidka
    És a király fegyverekről meg azért nehéz lemondani, nagyon nagy a csábítás!!!!!
  • droidka
    Hhhhh...

Na, gondoltam, hogy a GPSGs paranid hajókkal már nehezebb lesz elbánni, de a hatótávja azoknak a fegyvereknek olyan rövid, hogy még könnyebb kinyírni, mint a Xeno hajókat!!!... Szánalmasan idiótán viselkednek!!! Nem zavarja különösebben a csatahajókat, meg a vadászait, hogy szétlövöm az EQ-dockját!!!...

Arra azért nagyon kíváncsi leszek, hogy a 0.7-es verzióban javítanak-e ezen, mert ennek sajnos így szinte tényleg semmi értelme, semmi kihívás, dögunalom!!! De azt azért nem várhatja el tőlem senki, hogy csak dísznek legyen a Raptor!!! Akkor lenne értelme a dolognak, ha az ellenséges FLOTTÁT csak egy másik hasonló erejű, SZERVEZETT flottával (vadászok, korvettek, fregattok, csatahajók teljes kombinációjával9 lehetne lezúzni!!!(Ez volt a nagy rajság a Homewörld2-ben, ott csak úgy érhetett el sikert az ember...)

Az elején még nagyon nagy poén a FLAK, de sajnos azután már elég hamar kiábrándító az értelmetlenül eltúlzott fölény!!!
  • SaGa Jr
    Majd kiderül. De két új szektort eleve kapsz amint felteszed a 2.0.0.2-es patch-et. Úgyis ehhez készült az XTM .7-es verzió.
  • kobra223
    ????
  • kobra223
    hello amaro majd az oldaladra majd kirakod a linket
  • droidka
    Az jó!Ennek nagyon örülök, mert ha ne adj Isten' nem is csinálhatnék mást ebben, csak utazgathatnék, nekem már az is poén! A felfedező ösztön!...
  • goyo2
    Az előbbit 7446-ra reagáltam volna. :-)
  • goyo2
    Aha
  • Amaro
    Amit ígértek, benne lesz, sőt! Amúgy pihenjen mindenki, nézzen F1-et ha akar, késő délután - kora este indulnak a linkek. (GMT)
  • r4pt0r
    Ha azt írták akkor biztos hogy lesz. Nem olyan csapatnak látszanak akik csak úgy ígérgetnek.
  • droidka
    Már persze úgy értem, hogy 90 új szektor...
  • droidka
    Na és akkor ebben már tényleg lesz 90 új térkép, vagy mennyit ígérnek?
  • Amaro
    Türelem, holnap már játszani fogsz vele. A hostok már készítik a linkeket :)
  • Zseblovag
    Hali! Ezt találtam "XTended 0.7 will be released tomorrow, Sunday May 27th." , remélem úgy lesz.....
  • Zseblovag
  • Lockheed
    Áááá! :)
  • Zseblovag
    HAli.....ezt találtam:
    XTended 0.7 will be released tomorrow, Sunday May 27th.
    reméljük a legjobbakat......
  • fuho
    értem és a magyarositás hol tart?
  • bigapó
    ezek szerint nem szoktál visszaolvasni. még nem jelent meg. majd...
  • fuho
    hello honnan tölthetném le az xtended 0.7 et valaki kérem segítsen.
  • droidka
    Na, közben csinálom itt a küldetéseket... A végigjátszásból elég rövidnek tűnik az egész, mindössze csak alig tizenvalahány van belőle. :(

Közben a paranidok elkövették azt a végzetesnél egy fokkal "hajszálnyival" nagyobb hibát, hogy a galaxis lassan immár megkérdőjelezhetetlenül teljhatalmú ura ellen fordultak!!!...

Úgyis untam már az esélytelen Xeno csapatok egyoldalú alázását, ütlegelését.Az árulók most majd megtudhaják, hogy mire is számíthatnak, ha nem a megfelelelő hangnamben beszélnek velem! Egyszer s mindenkorra kisöpröm ezt a lázadó söpredéket a galaxisomból!!! Tűrhetetlen arcátlanságuknak mi más is lehetne a jutalma? Én békés szándékkal közelítettem feléjük, de ők aljas módon szembe kedveskedtek, miközben a hátamba döfték a kést!!!

Ezért nem fogom megadni nekik azt a kegyes halált, hogy azonnal a földbe gyaluljam (enyhe képzavar, hogy az űrben vagyunk) városaikat, virágzó tartományaikat!!! Kívánni fogják azt a pillanatot!!! Nem, nem lesz olyan gyors, szenvedésmentes haláluk emiatt az égbekiáltó gyalázat miatt!!!

[Persze majd a szomorú vég is be fog következni a maga idejében, meglakolnak, elnyerik méltó büntetésüket, amint már nem lelek élvezetet a megkínzásukban! És a flottámnak is szüksége van a tapasztalatszerzésre! Egy birodalomnak pedig szüksége van mártírokra, példaképekre is, hogy az eljövendő generációknak legyen kire felnéznie, a nagy csaták hősi halottaira... Erre valók a gyalogok. De győzni természetesen így is én fogok, ez nem lehet kérdés, elvégre egy okos, és szerény[#smile] embernek a Birodalom ügyiet is intézni kell majd, nemcsak a csatazaj éltet ám!)

Az árulók GPSG-i megfelelő kihívásnak tűnnek a dögunalmas Xeno mészárlás után.(Mivel az már területre hat, azt gondolom már nem lehet olyan könnyen kikerülni oldalazással...
    Az eddigieknél is unalmasabb lenne az élet ha nekem is lenne GPSGs hajóm.A split csatahajók formatervezése úgyis a könyörtelenséget, a nyers erőt, az agresszivitást és a brutalitást, a HÁBORÚ LEHELETÉT áraszják magukból.S ez természetesen jobban megmelengeti a szívemet, mint holmi kecses, elpuhult, lágy vonású paranid hajó...]

Ezért én, mint az eljövendő GALAKTIKUS (terror)BIRODALOM leendő (most azon gondolkodom, hogy milyen címeket adományozzak magamnak?) Diktátora (ez elég keményen, szerénységemhez méltóan hangzik) kihirdetem a blokádot!!!

A kapukat szét lehet lőni? Vagy a torlasz működni fog? Azt tervezem, hogy kilövöm a kristály gyárait... (Ha nincs kristály, akkor nincs EC, ha nincs EC, akkor akkor leáll a gazdasága.) Fogja vajon pótolni? Ezzel konkrétan próbálkozott már valaki?
  • bigapó
    neked miért nincs felrakv a 2.0.0.2-es patch? ez nem rontja a játékot, hanem javítja. a mentéseket is át lehet vinni.
  • r4pt0r
    Nem csak 2.0.02 ben van.Jó nem olyan simmán, sok idő de ha ügyesen oldalazol le lehet szedni a K-t. Persze ha más hajó nem nagyon támad.
  • droidka
    De nem is az a jó megfogalmazás, hogy ezek a hajók túl erősek, hanem tényleg az a nagyon nagy gáz, hogy az ellenfelek mesterséges "intelligenciája" (=) a nagyon gyenge sajnos!!!...
  • droidka
    De ha valami simán kiszedi a Xenon K-t, szerintem akkor az is túl erős...