20430
-
Na de annyit?!
És mi van akkor, ha szerkeszteni akarom?
Akkor mindent írhatok be újra... pedig csak mondjuk egy GPPC vagy BEMP gyárral akarom megtoldani és ahhoz igazítani az ellátást. -
????????
Leírni talán?
-
Na jó és akkor egy hülye kérdés: Hogy lehet lementeni amit csináltam?
Mass Drive Complex -
Nincs BEMP gyár és hiányzik Ashley gyárai is, de úgy különben baromi jó! -
vagy próbáld ki ezt -
Az első elvileg egy rakéta védelem, de sosem használtam.
A másodikhoz meg szedd le a FactoryComplexCalculator-t.
Ezzel lehet komplexeket tervezni. W7 alatt kicsit rázósabb az indítás... -
NmJ #19183 köszi a választ
A vitához nem tudok hozzászólni egyenlőre csak kérdezni tudok
Látok a controls interface menüben 1 olyat hogy: misle defense moqito mindezt pirossal aztán on/off végül none szintén pirossal
ez valami rakéta védelem? mert az nagyon jól jönne
ha az hogyan lehet bekapcsolni?
a másik
úgy emlékszem létezik valamiféle táblázat amiben szépen le van írva hogy milyen állomás mit gyárt mire van szüksége hozzá meg hogy mit hollehet megvenni
ez nagyonkéne mert jóideje nem találok lőszert a mass dryver-hez
ksözi -
SaGa #19182 A best buy locator a te hajódra kell, de abban a szektorban, aminek az árait le akarod kérdezni, kell legyen egy hajód vagy műholdad és annak a menüjéből tudod aktiválni.
Azon folynak a viták, hogy az az automata kereskedő hajók (sector és universum trader) a te hajódon lévő, vagy a saját lokátoraikat használják-e..
A collect rocks azokat a köveket szedegeti össez, amelyek a térképen nem jelennek meg, mint aszteroid.
A collect minerals meg meg előbb szétlövi az aszteroidát, majd szintén a darabjait szedi össze... -
NmJ #19181 sziasztok
megy minden.. én bénáztam
A mai kérdések:
a best buy akármi hogyan mutatja az árakat??
azon a hajón kéne lennie amniben én vagyok? vag ymondjuk minden egys teherhajómon?
továbbá a collect rock és a collect mineral között még mindig nem tátom egyértelmüen a különbséget..
köszi
köszi -
3. Az illegális, viszont ha szkafanderben megközelíted úgy 30 m körülre, akkor az 'i'-re előjön a Claim parancs.
Van egy script, ami berakja az Override System MKII-t, mely 6 milla, úgyanúgy kalózbázison, mint az alap, viszont ezért nem akar lelőni senki majd. -
hali
1: transport freight parancs
2: gyakorolni kell
3: az I-hez kell az override system is és 4,5km-en belül kell lenned
Szívesen. -
NmJ #19178 üdv
A transporterrel hogyan lehet a raktérből ezt azt átküldeni 1 másik hajóra?? mert magamat áttudom azon kívül semmit.... Esetleg el kell repülni valami softverért valahova??
A másik bajom pedig az hogy a hajó foglalás marhára nem akar sikerülni
áll a szerintem üres hajó 1 helyben nincs a nevében semmi ami arra utal h valakié lenne pajzs lent test is sérült hisz elöbb látttem szét és hiába lebegek a közvetlen közelében és nyomkodom az l-t vagy bármit nem jön elő semmilyenmenü
Végül
a collectminerals és collect rock között mi a különbség??
köszi -
Köszi, most már működik. -
NmJ #19176 köszi -
tomonor #19175 egy tanács: mielőtt még elkezdesz mindenféle scriptet berakni a játékba, előbb inkább tud meg hogy mi mit csinál, mert nem biztos, hogy elégedett leszel az eredménnyel, kiszedni scripteket a játékból pedig macerás. -
SaGa #19174 Építhetsz belőle jumpdrive-ot, plusz pénzért. Nem lesz olcsóbb, sőt, talán drágább, mint ha egyből azt vennél, de hozzájutsz akkor is, ha nem vagy jóban sem a gonerekkel, sem az argonokkal, illetve arra is jó, hogy nem kell minden új hajód felszereléséhez elballagni abba a 2-3 szektorba, ahol beszerezhető... -
NmJ #19173 megint én
feltettem egy olyan scriptet, hogy jump dryve kit az mi akar lenni??
nem próbáltam ki meg se vettem...
10ezer az ára
a sima jump dryve meg 100 e körül van
szóval mit tud az a valami 10 ért??
köszi -
NmJ #19172 üdv
Nemrég én is megcsináltam hogy minden scripet feltettem amim csak volt... kb ugyanaz lett pár perc után fagyott.
Erre mindent leszedtem... akkor meg szaggatott a játék ninimum beállításon
de úgy hogy használhatatlan volt, a hajók meg cikk-cakkban húzták a csíkot maguk után...
Azóta újra tlepült a win meg minden, persze kevesebb scriptel... sőt a videó kártya is kapott 2+1 tuningot
mivel passzívhűtős gf 9600 a lelkem hát tettem a bordára 2db 8 centis lassan (kb 800rpm) forgó ventit. és a tetején a ramok is kaptak egy-egy bordát hőpasztával ragasztva. csak mert azokat se lehetett megfogni. a +1 tuning meg az lenen hogy visszaraktam 1 év utána a ház oldalát
amin szintén figyel 1 erőteljesebb venti és már 1 darab karton is ami a videokari ramjaira ragasztott bordákra irányítja a levegőt.
Most a felbontástól élsimításig minden maximumra van állítva és rendesen fagyás meg akadás nélkül mükszik a dolog. -
tomonor #19171 ha a régi mentéseket akarod használni, akkor nem fog. Esetleg az, ha script útján kipucolod a szektort, ám akkor meg a hozzá tartozó küldetés nem lesz teljesíthető. -
akkor reinstall? És talán az ima segít? :D -
tomonor #19169 eléggé teletömted, nem is csodálom, hogy kifagy. Nem, már nincs értelme lekapcsolni a dolgokat, a szektoron már nem fog segíteni. -
Hát fennvan ugyebár az XTM. Felvan pecselve az X3 2.5-re és az xtm is.
És módok ezek vannak:
Anarkis Carrier Commands
BBS Extras
Cargobay Energy Divert system
ECM System
Electro - Magnetic Pulse Blast Cannon
Emergency Escape Transporter
Homebase commands
LV's cheats
(Ez csak azért mert a hajókat szoktam rajzolni és van hozzá mentés, ahol bepakolgatom a hajókat. Aztán lerajzolom. Ezzel nem játszok.)
Mass driver ammo generator
missile targeting system
nividium mines
overtune bbs
passenger slaves
pirate base locator
race military
salvage claim software
salvage insurance contract
satelite early warning network
sector takeover
shield batteries and nanobots
ship jaming device
spacefly hunting software
station trader camper
taxi drivers guild
tractor beam merchant
trading distribution network
xenon migration
ezek, de sztem kikéne kapcsolni párat nem?
Sztetek mit? Nem mindhez értek és Cycrow gyűjteményében voltak mind, mer az megvan és egybe telepíti mindet. -
tomonor #19167 az még nem ok a CTD-re. Szerintem valami script kavar be. Milyen modok vannak fent? -
Van egy Xenon szektor, ahova nem lehet bemenni, mert körbe van aknázva a kapu vagy mifene ás amint átlépsz, egyből robbansz. Lehet épp arra jártál. Nemtom javították-e az utcsó verzióban, mostanában nem jártam arra. -
Most is kidöglött.... Pedig a Xenon Core szektorokon mentem végig. Dejó. Amint átléptem a kapun a következő Xenon nemtudom mibe kalács. Asszem Xenon Core valami, pont ahol van az 5 xenon station középen. mi a franc lehet ez.... -
tomonor #19164 szerintem meg egy script valamit bespawnol amit nem tud a játék megjeleníteni. -
lehet a kompatibilitás volt a gond és a melegedés.
De eszembe jutott hogy rég volt takarítva a gép. Most csilli villi, újra raktam a kellékeket, talán már jó lessz. Meglássuk.
Am thx a helpet. -
Túlmelegszik a procid.
Akad egy driver.
Akad egy progival.
Szar a wined.
Olyan scriptet használsz, ami nem kompatibilis másikkal vagy az XTM-mel.
Milliónyi dolog lehet, szal sok sikert! -
had kérdezzek már meg valamit.
Mi a .....szért van az hogy lefagy a nyomorult gép az X3 közben. Néha tök jól megy, néha meg átmegyek egy kapun lefagy, újra belépek, átmegyek 3 kapun oké, átmegyek plusz még egyen lefagy. AZtán ezt így időnként, épp amikor kedve áll a rühesnek és lefagy hirtelen szia gyökér, és reccs le is fagy.
Ez mi a f...szomtól van? Hát képtelen vagyok rájönni. Pedig max grafon tolom, és talán néha ha megakad am soha. Fel nem bírom fogni. Valaki ötlet? -
tomonor #19160 Akit esetleg érdekel az X3 Gold az most féláron megkaphatja a steamen
http://store.steampowered.com/sub/102/
Mégvalami, megújult az X3 - Terran Conflict társtopik. Aki esetleg már unja a reuniont azt szeretettel várjuk eme csilli-villi új világban. -
Hát, ember,,,, thx... le a kalappal. És a legújabb XTm és mégis tudom használni. :D Ez jóóó. :D Sohnen Beram Cannon és Electro Magnetic Pulse Cannon a legjobb. :D -
SaGa #19158 Ha nem tudod a hajó "fegyver" menüjében hozzáadni a "toronyhoz", akkor próbáld meg a grafikus felületen a bal alsó sarokban kijelölni a fegyverslotot és nézd meg, hogy a mellé kirajzolódó fegyverek között be tudod-e kapcsolni a Beam vagy a Magnetic Cannont.
Bizonyos, spéci fegyvereknél az egyik metódus nem működik, de a másik igen, csak nem ugrik be, hogy melyik a használható... -
Értem, és az új Xtm-van meg. De azt mond el hogy tudom használni. Mármint hogy tudom telepíteni? Sohnen hajóm van. Sohnen Corvette valami. Hála a HCF-nek. De nem tudtam felrakni arra se mert nem írja hogy fel lehet rakni rá, akárcsak a Terran hajóknál a Magnetic Cannon-t. Nem írja a hajó infókban, mert ugye bár írja hogy milyen fajta fegyók telepíthetők max. És a Terran hajóra sem tudom felrakni a Magnetic Cannon-t, se a Sohnen-re a Beam Cannon-t. Azt magyarázd el hogy hogy tudnám esetleg, hogy lenne esélyem. Mert oké, szarok a beam cannon-ra, elmondhatom hogy van, de minek, de a Magnetic cannon-ból gyártásom is van tonnányi, és mégse tudom használni, abban kell főleg a help, de a beam-ben se ártana. Hogy hogy tudom felrakni azt mond el. Mi a command, mert a combat console-ban nincs olyan ami erre használható lenne. -
Sohnen Beam Cannon-t nem tudsz akármire felrakni és a 0.7.5-ös xtm-mel egyáltalán nem tudod felhasználni. Az is mázli, hogy dobta. Ha korábbi xtm-et használsz, akkor is csak Sohnen hajókra, ha nem raksz be egyéb hajót, viszont a korábbi xtm-ek bugosak. Érdemes a véglegest használni. -
pontosabban? Mert mind a Sohnen Beam Cannon-t és ming a Magnetic Pulse Cannon-t be tudnám rakni, mondjuk tuti valami bug miatt, de meg akarom próbálni, mivel az egyik sohnen hajó szétlövése kor maradt ware, és mikor felszedtem írta a computer hogy Sohnen Beam Cannon. És megvan a raktérben, és be akarom rakni. :D De terran hajómra fel akarom rakni a Magnetic ágyút. -
Hátőőőő.
Van olyan parancs, amivel be lehet rakni az összes turretbe a fegyót. A Combat parancsoknál van.
Vagy egyesével bal oldalt. -
AM lenne egy kérdésem. A Terran Valhallára miért nem tudok felrakni Electro-Magnetic Cannon-t? Írta maniac hogy lehet, de nekem mégse sikerül soha. Mé? Mé? De Mé? Mi a gond? Mé nem jó? Mééééééééé??!!! Gyakni akarok!! Látni akarom mit tud!! Vááá.... egyedül a sötétben....
-
A Leviathan M0, mint a Castrum. És nem igen kell tartani, hogy a vadászok leszedik, bár jópár M6-tal már lehet gond, ha van rajtuk PPC. Úgy különben nem kell velük foglalkozni. -
Jó reggelt és jó napot. Itt Doian Gray Argon Prime Szívéből a Bala Gi HQ-ról.
( meglett.
)
Az Argon Leviathan milyen osztályú hajónak minősül? Mert nekem eléggé M1-nek írja. De ahogy néztem azé ez nem M1. Inkább mint valami TL és M0 keveréke.
Jah, am beszereztem a Castrumot végre. Háááát.... az egy állat. :D Bár a hajtóművének a megoldása nem jön be nagyon de azé megteszi. :D
Bár fegyverzetileg élénkebb mint a Leviathan, mert arra csak Photon fér fel. És ez elég vacak, mert Photon-al vadászokat alig lehet szétkapni.
Am a Scripteket és Cycrow gyűjteményéből nyomtam fel, így most mind megvan. Bár a Pack amim van hozzá, vagyis a Bonus Pack néha problémát okoz telepítéskor, de ez van. A menübe rak minden Game ikont és alig látni a menü panelt. :D Mármint magán a játékmenüjét. :D De egy repatch segít ezen. Habár nem vágom ez mitől van. Ötlet? Nem mintha most baja lenne, csak érdekelne. -
Részeleges, de ha rákeresel a fórumon találsz hozzászólást korábbról is.
Szerintem nem éri meg, mert a nagy többség angolt használ (~99,9%), így bizonyos dolgokat nem értenél, amiről itt beszélünk.