20430
-
SaGa #7790 A sohnenek egy bbs üzenetben már fel akarták velem venni a kapcsolatot, csak a hajóm jelen állapota nem igazán ad lehetőséget a nagy vállalkozásokra, így inkább hagytam...
Ja: tegnap bekocogtam Freedom's Reach-be, mert ott dekkolt egy kis üres hajó (teljesen ép, csak a fegyverkonzolokat lőtték le róla, így a benne lévő 3 pac-ot felpakoltam magamhoz). Ez egy ismeretlen szektor, az alapjátékban is létezett. Van benne egy Teladi Trading station, meg egy olyan ugrókapu, ami nincs kész teljesen. Nem rommálőtt, hanem félkész. A kör teljesen ép, csak az erőtér generátorok hiányoznak róla...
Ellenben nyüzsög bent néhány kis hajó, faj jelölés nélkül. Mindegyiknek van pilótája, repkednek föl-le, nem ellenségesek, csak épp azt nem sikerült róluk kiderítenem, kihez is tartoznak. lehet, hogy kaput építenek valahova vagy valahonnan ide? -
SaGa Jr #7789 Plutoniumhoz jutás hihetetlenül egyszerű és már szerepelt itt a fórumon is.
El kell menni a megadott szektorba és utána körülnézni az állomásokon. Nem bányásznivaló anyagról van szó.
Jutalom meg valóban lesz. Megadja majd a Sohnen központi bázis helyét a hajó. Enélkül is simán megtalálhatod, csak akkor szembe kell nézned jópár ellenséges M2, M6 és M3-as hajóval a Sohnenek részéről. Ha végigcsinálod a feladatot, akkor nem lesznek ellenségesek és le tudsz majd szálni a bázisukon. -
SaGa Jr #7788 Az alap sztoritól függ a dolog, Bala Gi feladatai nem sztori, hanem csak egy beépített küldetéssorozat.
A sztoriban ugyanis az Argonok és a Paranidok egymásnak esnek idővel (természetesen a Te hatásos közreműködésed és felderítgetéseid miatt). Ezért romlik meg a viszony és ezért juthatsz el mindössze az Emperor's Mine szektorba bántatlanul a sztoriban.
Aztán ha végigcsinálod az egész sztorit akkor visszaáll a Paranidokkal a helyzet elfogadhatóra és már lehet nyugodtan növelni a reputációt. -
SaGa Jr #7787 Figyelni kell, mert vannak olyan állomások ahová nem fogsz tudni bedokkolni, mert gyakorlatialg nem is léteznek mint leszállóhelyek. Ilyen a Terracorp shipyard vagy mi a szösz ami a normál Terracorp HQ mellett van. De ugyanilyen jelenleg még az OTAS corp főhadiszállása is meg a Terran Shipyard is.
Ezekre leszállni nem lehet, de gyakrolatialg egy sima infó lekérdezéskor (I billentyű) előugranak ugyanazok a lehetőségek, amik a leszállt állapotnál. Azaz lehet vásárolgatni, lehet BBS-t böngészni.
Jópár esetben szerepe lehet az XTM extended communications billentyűnek is. Egyenlőre egy dologról tudok ahol használni kell, de állítólag a spéci gyártó hajókkal is így lehet bizniszt lefolytatni. -
-
SaGa Jr #7785 Nem is lehet Claim-el megszerezni ezeket a hajókat. Kommunikálj vele. Akkor kezdetét veszi az XTM egyik beépített sztorija ami a Sohnenekkel kapcsolatos. -
goyo2 #7784 Complex tervező -
klb #7783 Hmm, ez érdekes infó. Nekem is megromlott a viszonyom a Paranid arcokkal egyik pillanatról a másikra. Volt hozzá valami szöveg is, de gyenge angol tudásom miatt nem sikerült értelmeznem.
Melyik sztoritól függ a dolog? A Bala Gi, vagy a fő sztoritól?
A Bala Gi missönben épp pénzt gyűjtöttem, hogy meg tudjam venni az állomást, a fő sztoriban pedig kb ekkor kezdtem el kutakodni az elrabolt kalózgyerek után.
Érdekes módon, csak a paranidok egy része vált ellenségessé, egy csomó paranid hajó nem volt ellenségként jelölve. Igazából azért zavart, mert az Ore Beltben lévő Ore bányámból a paranidokhoz adtam el az áru jó részét, és mindjárt le is szedték az egyik hajómat.
Valós lehet az a lentebb leírt infőó, hogy amíg nem fejezem be a sztorit nem is fogom tudni visszatornászni a repumat? Sajnálatos dolog lenne, mert alapvetően jóban vagyok minden fajjal.:(
-
Nomeg ha valahol valakinek meglenne az a príma kis komplextervező progi, ne legyen rest segíteni szegény kezdő birodalomépítőnek
-
SaGa #7781 Az "otthagyott hajókat" hajlamopsak lenyúlni, így mielőtt egy ilyenért indulsz, csinálj egy keresést és nézd meg újra a térképet.
Az este A TC GQ-n kaptam egy mercenary feladatot: Argon Prime-ot nemsokára lerohanja egy Khhak hadsereg, segítsek már...
Bementem, jöttek, szép nagy hirig volt (Argon One és társai mellett sok labdába nem rúgtam, de 5 hajót - gyakrolatilag egy cluster darabjait - kilőttem), fizettek. Lekezdtem begyüjteni a széthagyott rakétákat, meg láttam a térképen, hogy van egy eljagyott hajó. Ráadásul meglehetősen központi helyen. Mire odaértem, sehol se volt. Elvitték... -
SaGa #7780 Ezzel (nem lehet valahova bedokkolni és utána a kapuk se működnek autopilot módon) egy kalóz szektorban is találkoztam. Nem a Terrecorp HQ, hanem a Terracorp Shipyard, meg a Pirate shipyard okozta nálam. Ezek tulajdonképpen nem is léteznek, mert nem jelennek meg a képen, csak a radaron, meg a HUD-on jezi, hogy van ott valami, ha dokkolási engedélyt kérek, semmi válasz és utánna csak kézzel lehet kimenni az adott szektorból, mert a kapuk is azt mondják: denied...
Nem tudom, hogy az XTM, vagy a Race Military mod hibája-e. Azért gyanakszom a RM modra, mert az épít ide-oda military shipyardokat. Egyet pl pont Home of Light-ba, rrá az északi kapura. Gyakorlatilag a kapu majdnem az állomás belsejében van. M3-mal még át tudok menni rajta, nagyobb hajóval nehéz lesz... -
Huh, ezt a szkriptet nekm is elküldenéd? [email protected]
Amúgy szűz játéknál aktiválnom kell megint a theresballenvinges vagy milyen mondókával a szkripteket? No és az uccsó kérdés, milyen hasznos szkripteket ajánlotok? Én eddig a forbidden szektort meg a station tradert használnám csak. Érdekes különben, én is úgy jártam mint Amaro, ha bedokkolok bárhová a Home of light-ban onnantól manuálisan kell még a szektorból is kerepülni, mert sehova se enged leszállni... -
chassius #7778 oksa. -
r4pt0r #7777 #7763 ott a link. -
chassius #7776 sikerült átvinni a roidos küldit.végre.
eddig 1 bill. és joy bánta.
de nem baj.
ez a turretes script nekem is jól jönne.
[email protected] pls. -
r4pt0r #7775 Thx. Az a lényeg hogy megvan. :D -
Itt halkan megjegyezném, hogy én abból hoztam föl a repumat az Argonoknál, hogy PAranid kereskedőket mészároltam... Így a kezdeti nagyon alacsony repum helyett most az van ami van... Értelmezőbe az alacsony szó mellé, be lehet vágni a Statomat... :) Úgyhogy így az M7 mission is felejtős egy ideig... :) -
Ez is megvolna,most már kezd dicsérgetni, persze a lenéző szövegével...
Beigért valami jutalmat, ha egyszer végig csinálom akkor leirom részletesen.
Valószinű aki ezt kitalálta degec falváról származik,utolsó feladatként azt találta ki, hozzak neki plutóniumot, duke's domainból, mert neki olyan "hosszú" scannere van ami odáig ellát malestromból?????
Körbevizuálok hátha közelebb is találok,(miért kell mindenért a világ másik végére menni?)a paranidokkal még nem vagyok olyan jó viszonyban, hogy csak úgy odacsoszogjak -jöttem plutóniumért.Közellenség vagyok náluk,desecrator of holy izé.
Ha nem találok sehol akkor ez marad holnapra.
-
Nekem nagyon bejött... Tényleg minden árucikkre, hajóra, alapanyagra, asteroidára -tól -ig, lehet keresni... Tudja az összes objektum koordinátáit, meg az összes ilyen "otthagyott" hajó helyét! :) -
oksi köszi megkeresem, talán egyszerübb lesz mint a papirt nyálazni, vagy a netes térképet bújni. -
Figyi bevolt itt linkelve az az X3 térkép. #7630 Nem muszáj sztem elmenni azért odáig. Nekem több helyen is ír az a map nVidiumot...
Legközelebb : New Opurtinity, Fortuna Faded, Fading Echoes, PTNI HQ, LomanckStrat's Legacy szektorokban... Próbáld ki! :) -
ja még valami, a feliraton oriaxként szerepel, a kismonitoron observerként fut a drága. -
Fúúú de aljas... :) -
Nem tudom van-e jelentösége, az elején az üzit rögtön akkor kaptam amikor bescanneltem a hajóját. -
Már eljutottam a következöig, megkapta a silicont és a csőveket,ezt is úgy mint az energy cellt, leveszi a cargodból.
Jópofa a shonen, mert közben bemutatkozot, de még mindig fikázva beszél "ir" hozzám.
Szóval most nehezebb dolgom lesz, elküldött nividumért,potom 5db-ért, valami, khaak homeworld-t irt, ez hogy jön össze, nem tudom? -
Wow erre nem is gondoltam volna... :) Láttam az üzit, de ignoráltam vmiért! :) Sztem az első sora miatt! Attention Primitive Ship!
'nyád! :D
Azthiszem egyébként, hogy a Haven alatti Centaur is küldött vmi ilyesmit... -
Nem kell semmit csinálni, csak a közelébe menni és leszivja a rakteredből.
-
Hmm most kaptam egy mailt srácok, hogy nemtudta az outlook elküldeni a levelet... Érdekes. Jogtiszta Office 2007 Professional! Aranyos... :)
Fölraktam ingyenes tárhelyre:
RapidShare
SendSpace
Sorry... -
Figyu és hogy adtad át/oda neki az eCellt ?
To: Raptor.
Mail ment... :) -
Viccelsz? Már kifolyik a szemem lassan, és kirugnak a melóhelyről! :) -
Micsu #7760 mi a pálya az xtended 0.7el, próbáltátok már? -
Ezt a BBS 'küldit' én is megtaláltam, a lényeg megtaláltam a csónakot,probálkoztam én is mindennel, azután kaptam messagét az unknown izétöl, hogy adjak neki 800 energy cellt,mindezt lekezelö stlusban irta, szóval én "primitiv" összedarháltam neki a cuccot,aztán megint jött a mail, kell még 2 silicon meg 15 quantum cső.
Na még ezt elhozom neki, és kiváncsian várom utána vajon mit óhajt tölem ez a felsöbbrendü.
Azért még arra gondoltam, a HQ-s küldihez valaki irta kell valamit csinálni a shonen-eknek, lehet hogy ez az lenne. -
r4pt0r #7758 Hmm ha lennél kedves nekem is küldeni, azt megköszönném. :D -
You have a new email... :) -
Zseblovag #7756 Üdv! Kellene nekem ez az rsturretdefence script, de az eredeti linkje már nem műxik...el tudnád valahogyan juttatni ezt nekem a [email protected] címre? Nagyon megköszönném..... -
Ezt nekem is eljátszotta,viszont úgy engedett dokkolni, hogy az Argon Prime-ban voltam és ott adtam ki dock parancsot, és még vásárolni is tudtam. -
"...atyaisten rangban is csinálja-é..."
Fúúú na ez kemény!
-
DeviloftheHell #7753 tényleg a procitn nyomja meg alapban 50% on megy a 4200+ os amint a seta 10 et aktiválom 100% -
Csak úgy morfondírozok:
Az XTM produkál érdekes dolgokat. Szűz telepítés, új "custom game", sima repkedés, mert grafikai teszt van műsoron. A fény otthonának szektora, Terracorp, dokkolás letiltva. Biztos kéne neki egy minimál rang. Node: utána senki sehova nem enged, még a kapuk sem! Restart, újra Home of Light, minden tuti, míg nem akarok leszállni a Terracorp bázisán, mihelyt szeretnék, minden letilt - ám ha egy eddig a térképemen nem szereplő állomásra bukkanok, az enged bedokkolni, és utána ismét az összes többi is, kivéve a Terracorpot. No majd később ezt megnézem atyaisten rangban is csinálja-é.
A SETA akadásáért tévhitekkel ellentétben nem a videókártya, hanem a proci felel. Minden aktuális script és matematikai művelet, mikro- és makrogazdaság 6-10x sebességen fut, míg a VGA majdnem ugyanazt végzi, mint normál sebességen. A megnövelt szektorokkal és forgalommal az X3 XTM kimondottan procizabáló progi lett. Egyrészt ezért akad jobban SETA alatt, másrészt ez át is lett dolgozva. Eddig volt egy külső szektorban pl. 3 kereskedőhajó, most van egy, viszont 6-10 kísérővel, tehát szektorokon belül is nőtt a számolandó forgalom. Három különböző konfigra nyomtam fel a modot, holnap letesztelem, mi gyorsítja-lassítja.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Találkoztam egy számomra még nem ismert hajóval, kaller volt, áldott legyen emléke, de beleizzadtam rendesen.
Pirate Kea
Kb olyan tulajdonságokkal rendelkezik mint az Oriax,föleg a 125-ös pajzsa.