20430
-
chassius #7830 ez kérlekszépen a Sohnen dyson sphere.
Maelstrom-ból át az unknown-ba(ami mellette van), utána pedig lefelé az unknown-ba.
ott megtalálod 1 kisebb Sohnen flotta védelme alatt.
oda kell menni ahonnan az M7-est ki kell vontatni.
na ott van ez a dolog. -
r4pt0r #7829 Sajna nem tudok semmit erről, csak ez a kép van. :D -
Miez ? Láttam valahol a weblapjukon erről fotót, de még ingame nemtalálkoztam velük... Ha megmondod a nevét megkeresem neked. -
r4pt0r #7827 Valaki meg tudja mondani hol van ez, és még azt mondta valaki hogy nincsenek pajzsok :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nagyon komoly :D -
Zombye #7826 Háát én még nagyon az elején vagyok...
A busteremet véletlen eladtam, mert pont egy Boron shipyardba dokkoltattam, és az egyik megszerzett hajót (Makó) akartam eladni, csak mellényúltam.
Így most van egy Octopus Raiderem, egy Mercury Tankerem fullra felhúzva, meg kb 2.4 Milla Creditem. Most próbálom megszerezni az Nvidiumot a beképzelt barátunknak, a kalózokat meg igyexem messzire elkerülni.
Harcolni még nem akarok, még gyüjtögetnek kék hozzá.
Arra gondoltam, hogy veszek egy Split Kaiman SuperFreightert, oszt azzal cirkálok. szerintem ez a legjobb, mert asszem majd 12000es a max cargója, és ennek ellenére 84 a max speedje.
Hát most itten tartok. -
Jaja, tudom de most kb annyit láttam az elmult 2 napban, mint eddig összesen... :) Omicron Lyrae környékén igen sok van belőlük... -
Lysandus #7824 De az is lehet hogy sose bontják ki vagy csak egy easter egg. Bár akkor nem lenne hozzá háttérsztori kezdemény. -
Lysandus #7823 Figyu mindenki: ez az UFO már az alapjátékban is benne volt, sőt az X2-ben is. Olvastam róluk, részben BBS-ben, részben vmelyik fórumon valami háttérsztorit. A lényeg, hogy ezek ott kavarnak az X univerzumban valami Ősök (hasonlók mint a stargate-ben, figyelnek vagy mi). Állítólag vmelyik szektorban jobban jelen vannak. De igazándiból semmit sem lehetett velük kezdeni idáig. Szal lehet hogy egy új kiegbe vagy az X4-be borítékolták őket. -
goyo2 #7822 Van egy script ami a trade menübe telepszik, asszem "find ware" a neve. Megmondja hogy a kiválasztott cucc hol van és mennyiért.
-
Én is ott voltam elöször,szerencsémre volt készleten TS-ben.Sajna csak 2db-t tud tárolni, utána átpattantam a New Opportunityba.A Teladik szorgosan kereskednek, itt is volt, aztán kidobtam egy satellitet és vissza PTNI HQ-ba, vártam persze SETA-val.Kb 10 percet, földi idő szerint. -
[smile]
nVidiumot honnan szereztél? Én beraktam egy hajót PTNI HQ rendszerbe, és folyamatosan figyelem mikor visznek oda és azonnal megveszem... -
Folytattam a tegnapi shonen küldit, plutonium egy szál sincs az egész univerzumban,de még a paranid szektorban sem ahova küldött. Égett a lábam alatt a talaj (az űr), alig léptem be máris nekem estek, gondoltam egyszerübb volna destructolni magam, az szebb halál lenne.
Azért körbevizslattam de plutonium sehol.Most abbahagyom a bájcsevejt a shonennel,megpróbálom a centaurt megkörnyékezni.
-
SaGa Jr #7818 Kis pontosításként azért hozzátenném, hogy ezt a billentyűt akkor használja a térképre vágyó személy amikor kinn tartózkodik éppen az űrben a járgányával. Bedokkolva nem működik.
Plusz legyen már egy mentett állás a játékról, mert az abban letárolt és a pillanatnyi információk összegzéséből rakja össze a térképet a programocska.
-
Zseblovag #7817 Üdv! Nagyon szépen köszönöm...lekötelezel....
-
Ugyan! :) -
-
-
Na asszem záróvizsga után visszateszem X3-at és eltűnök 1-2 hónapra:D -
Figyi:
Ha fölraktad játékon belül bemégy a Controls menübe, és ott az interface -nél legalul lévő "activate search of object" opcióhoz adsz egy billentyűt... Lemented a profilet, és ha kiléptél az optionsból megnyomod a hozzáadott billentyűt... Ekkor létrejön egy log00001.txt nevű file az X3 főkönyvtárában... Elindítod ezt a progit, és ha betöltött nyomsz egy F2 -t. Ott alul kiválaszod a Your log file sor melletti kis 2 pontot... Itt megkeresed az X3 könyvtárában az említett filet, és OK. Ha minden ok, be is jön az új map. F2 -vel a beállítások jönnek be, ALT -ot nyomva pedig egy másik menü. Ott a search opció alatt van az említett keresés is...
Fölraktam egy képet, amin látszik az F2 menü, az általam preferált beállításokkal... Egyébként olvasd el a readme -t amit a StartMenübe rakott, ott sok egyéb info is van még...
KéP. -
Térképet meg egy egész jópofa segédprogival csináltam, amit az egosoft fórumainak egyikében találtam. Gyakorlatilag az X2 és az X3 minden módosulatával működik. Feltelepíti az ember, betesz neki a játékba egy gyorsbillentyű parancsot. Játék közben mikor kinn kóricál egy visszatöltött állás után az ember, csak megnyomja a gombot. Az begyűjti az összes infót ami rendelkezésre áll a felderített szektorok mindegyikéből (olyan infókat is, hogy az adott pillanatban éppen melyik állomsáon milyen termékből mennyi van). AZtán az ember kilép Alt+Tab segedelmével, elindítja a térkép progit és betölti az infókat. Ekkor kap egy szép új térképet, amit kinyomtathat de úgy önmagában is nézegethet, lekérdezheti az egyes szektorok belső elrendezését, a benne lévő állomásokat meg mindent.
Megkérhetlek,irj egy bövebb infót, nekem nem jön össze.
A telepitésig eljutottam,a gyorsbillentyűtöl vagyok elakadva.
Önmagában megtudom nyitni, a szektorok betöltése sem megy.
Hálás köszönet előre is.

-
Asszem rájöttem mi a leggyorsabb módja reputation növelésének az Argonoknál... BBS -en lehet elkapni néha mikor pénzt lehet adományozni a háboró áldozatainak... ( Argon Victims of War ) Na ez viszonylag drága dolog, de megéri. Kb 30-50 milla ráfordírtással már a legutolsó 3 rang egyikében lehet az ember, ráadásul a ráfordított összeget Tradelésnek "gondolja" és így nagyon gyorsan emelkedik az economist rangja is...
Ezt az izét is már másodjára látom ma gőzöm nincs, hogy mi lehet... Minden vacak megkörnyékez mostanában úgylátom! :)
Unknown Drone -
Semmit nem lehet vele kezdeni... Igazából nemtom, hogy ellenséges -e mivel PirateWarlord -ként kezdtem így gyak. mindenki piros de ha elmegy mellettem nemlő rám. Bár egyes kalózok és Xenonok sem, szal sztem ez nem mérvadó! Viszont könnyen elpukkan.. [gonosz] :) -
ÉS hogy viselkedik? felhívható rádlő vagy gyors aztán elmenekül? -
Két nap alatt harmadjára látok ilyet...
Unidentified Flying Object -
-
Lysandus #7805 Ettől féltem én is! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
goyo2 #7804 Szeretünk mindannyian Lysandus!!!
-
Lysandus #7803 spoilerezni nem akarok, megpróbáltam kellően homályos lenni
egybkentmegcsakfelaakartamamegamrahivniafigyelemet esegykisszeretetkuncsoorgok
-
goyo2 #7802 ,,még nagyon egy kicsit"
érteeed
-
Lysandus #7801 Figyu, ha végigviszed a fő sztorit, mindenhol nagyon jó lesz a repud, hiszen te mented meg a világot. (Elég nyál, de ilyen a sztori) Szal hero of the universe leszel. Egyébként a kőben repkedés után már nem olyan bonyolult, meg mást már nem igazán tudsz majd csinálni mint a sztorit, mert hamarosan mindenki utál majd még nagyon egy kicsit, amíg be nem fejezed. -
chassius #7800 SagaJr--> neked lehet, hogy hihetetlenül egyszerű, de nálam nem dokkolhatok sehová a szektorban a rossz repu miatt.
éppen ezért marad az HQ meg a Sohnen-nek való segítés a story befejezése után. -
DeviloftheHell #7799 melyik sectorban van? :D -
A bonus pack nyugodtan fent lehet, akár XTM telepítés előtt is, nem okoz gondot.
A sohnenek érdekes társulat. Még szintén a teszt alatt, tehát nulla hajó, nulla rang Home of Light-ban belépéskor kaptam egy üzit egy sohnen hajótól, hogy gond van a hajtóművével, sürgős szállítmánya van, segítsek neki. No mondom, ezzel az alap busterrel, de egy próbát megér. Beküldött a helyi kereskedelmi központba, előre lezsírozta, hogy ott legyen a neki kellő cucc, amit áttranszportált a hajómra az egyik trader, és mihelyt melléértem, már hálálkodott is: megadta a sohnen főhadiszállás koordinátáit azzal, hogy ugorjak be, ha arra járok, szívesen látnak
Ezt nevezem én jó tett helyébe jót várj effektnek. Lényeg, a sohnenekkel sok módon fel lehet venni a kapcsolatot.
-
SaGa Jr #7797 Az a kapu nem ugrókapu. Ha sztoriban játszol, akkor ott szerepe lesz ennek a kapunak. Az egy verseny starthelye. Végig kell száguldani a kapott hajóval a jelzőfények között és elsőként visszaérni a kapuhoz.
Ennyi az össz szerepe. Nem ugrókapu, nem félkész kapu, hanem egy versenyhez tartozó, szerepet csak a sztoriban kapó helyszín amiről szó van. -
#7763 Ott 2 külön helyről is letudod húzni.
A Shonen szektor a Maelstorm és NST'S Retreat szektor közötti Unknown szektor alatti másik Unknown szektor alatt van... -
Lysandus #7795 Oké, köszi! -
SaGa #7794 Megy. Eddig nem volt látványos összeakadás semmivel, kivéve azt a kis hibát a kapuba generált Military shipyarddal... -
Lysandus #7793 Jaja. Asszem a reinstall lesz a legegyszerűbb. Feltétlen újat akarok kezdeni.
Egyébként ha utána rakod fel, akkor megy a bónusz pack a 0.7-el? -
SaGa #7792 Szerintem a legegyszerűbb a teljes újrahúzás, úgyis új játékot érdemes indítani, nem egy régi mentést folytatni. A bonus pack egyébként nálam is fent van, de az xtm felrakása után tettem föl... -
Lysandus #7791 Halihó!
Sajnos egyelőre csak csorgatom a nyálam olvasva a hihetetlenül jó élménybeszámolókat. Túl sok a meló, nem marad időm játékra.
De már leszedtem a 0.7-et és elolvastam az installálási útmutatót.
Ezzel kapcsolatban van egy kérdésem. Nekem az alapjátékon kívül csak a Bonus Pack volt fenn. Azt írják, hogy a 0.7 telepítése előtt szedjek le minden scriptet, modot. Ez a bónusz packra is vonatkozik? De azt hogy tudom kivenni? Vagy ne vacakoljak, takarítsam le az X3-at majd installáljam újra?