20430
-
csgj #7910 A teljes játékot :) Ja, ás kösz SaGa Jr a segítséget! Majd belejövök, csak fel kell fedeznem a lehetőségeket. Egyébként ebben a nagy szabadságban kap a game egy kis szerepjátékos beütést, és én a szerepjátékokat imádom :D De sok űrszimhez nem volt szerencsém... legutóbbi a Nexus volt, ha az annak nevezhető... -
A Mercury Goner változata,ugyanaz csak a formája más.
Az is jó dolog, hogy TS hajóval külön script nélkül tudsz dokkolni TL-be,M1-be. -
SaGa Jr #7908 Igazándiból olyan, hogy küldetés felvétel nem igazán van a játékban.
Ha bedokkolsz egy állomásra, akkor menj be a BBS részlegébe. Itt olykor előfordulnak feladatok, amikért fizetnek. El kell olvasni kinek kínálják (teszemazt bizonyos rangú és megadott hajóval rendelkező kereskedőknek vagy harci pilótáknak), mi a feladat (taxizás, teherfuvarozás, gyilkolás) és mennyit is fizetnének érte. De ezekből nagyon kevés pénz szedhető csak össze.
Az igazán pénzes melók nagyon ritkák és nagyon veszélyesek. Ilyenre az alap játékban remek példa a Xenon Invasion feladatok. Ekkor megadnak egy szektort ahová megadott időn belül meg kell érkezned és minden ellenséget ki kell nyírnod. Fizetés a kinyít ellenfelek típusától és számától függ.
Ha pénz kell, akkor kereskedéssel lehet a legegyszerűbben hozzájutni. Harcban olykor kiugrik a megtámadott gép pilótája és el lehet szedni a gépét, amit eladsz utána. Ez is jó pénzforrás, de erre építeni nem angyon lehet, mert véletlenszerű és nagyon ritka a kiugrás.
Segítségként meg javaslom, hogy kezdd el a legelejéről olvasni ezt a topicot. Mire a végére érsz minden kérdésedre választ kapsz és jókora magabiztossággal nézhetsz farkasszemet mindazon veszélyekkel, amiket a játék felvonultat.
Vagy elmehetsz Amaro X3 oldalára is (Google segedelmével gyorsan ráakadsz). Regisztrálsz és olvasgatsz. Sok kérdésre ott is választ kaphatsz, sok segítséget találsz, de a legtöbb megoldást itt találod meg. -
Lysandus #7907 Most végül a demót raktad fel, vagy a teljes gamét? -
csgj #7906 öhömm... nagyon bejön a játék hangulata, meg minden..., csak az a baj, hogy nem tudok mit csinálni :D :P Nemtom hol vegyek fel küldetést, annyit csináltam csak, hogy fejlesztettem 3 cuccot a gépen, és kinyírtam egy kalózhajót. Örültek is neki :D -
SaGa Jr #7905 Állítsd az ágyúkat védelemre, ne támadásra. Így csak akkor lőnek rá egy ellenséges hajóra ha az tüzet nyit rád. Addig nem bántják.
Gonerekkel nagyon nehéz lesz jóban lenni. A szektoraik nagyon jól védettek és én még idegenekkel (Xenon, Khaak, de még kalózokkal sem) találkoztam ezekben. Ezek hiányában nehéz lenne feltornázni a reputációt náluk. Pedig van pár nagyon jó kis hajójuk. A spéci M3-asuk például nem csak jól néz ki, de kifejezetten hatékony a kategóriájában.
A Terranok mindaddig lőni fognak rád, míg a TOP 3 Argon rangba be nem jutsz. Utána már haver leszel és nem bántanak. -
SaGa Jr #7904 Külön script-ként tehető fel és a kalózok árusítják. -
Jaja, ez a Goner áruszállító elég keményen néz ki! Mint egy cipőkanál... :) -
Az Salvage Insurace asszem és a Goner Temple -ben lehet vásárolni. Már aza alapgameban is bennevan és nem script. -
Lysandus #7901 Dehogy! A system override software az illegális.
dimre: azt nem tudtam hogy abból is van mkII. Azt kik árulják? -
van egy salvage software vagy hasonló nevű script, amivel lehet az űrben is menteni. vagy ez már csalásnak számít? én használom, mert elég idegesítő volt 3-4 órai játék után újrakezdeni mindent, miközben elég sok lóvét termeltem ez idő alatt. -
DeviloftheHell #7899 ugyanugy tudsz a terran sectorba bejutni mint a story szerint ottvan a kapu és asszem át is enged -
Nagyapi #7898 Basszus!
Addig bűvészkedtem a Script Editorral, amig azt vettem észre, hogy a Customnál megjelentek azok az új módok, amikről beszéltetek (Yaki, stb....).
Nem mondaná meg valaki, hogy mit csináltam?
-
csgj #7897 na, megvan a game! És most akkor kérnék is egy kis segítséget! :D Nincs véletlenül vhol tutorial? Mert a segítő üzenetek nekem nem sokat segítenek :P Száguldozok az űrben, leszállok egy kereskedőhajón, egyebet nemtok tenni... A fogarasi árpád jóm... :P Szóval, ha nincs tutorial, akkor... ja, akkor megnézem a FAQ-t :D -
Ez se piskóta:
Centaur mkIII
-
Ért egy kis meglepetés a Gonerek részéről, olyan viszonyban vagyok velük, mint te.Ennek ellenére elhülve lestem mikor a kereskedöjük leszállt az SPP-en, és vett egy raklap energy cellt.
Elötte két percel kitessékeltem egy Gonert a hajójából, mindezt Paranid szektorban.Ezeket a csuhásokat mindenki védi? A hinárzabálók M1-e erre megtáltosodott, jött nekem.
Terranokkal még nem volt szerencsém kezetrázni.:))
Legújjabb szerzeményem:
Goner Shilch -
Jó kis hajónak tűnik! Most találkoztam a Terran M6 -al! :) Atyavilág! 5*125MJMilitary! :D 10 front és 3*2 turret.. :) -
System owerride software,nem minden szektorban illegális (pirate).
Az mkII változata legális mindenhol. -
Lysandus #7892 Azonnal vedd meg!!!
Ha el akarsz foglalni egy hajót (claim) akkor ugye ki kell szállni a hajóból és odaszambázni űrruhában. Van egy szoftver, amivel nem kell kiszállni (most nem jut eszembe a neve, de majd a többiek megmondják). Csakhogy az illegális. Ha kiszúrják el kell dobnod, vagy megkergetnek. Most ez a software signature scrambler elrejti ezt az illegális progit a scannerek elől, nem fogják látni. Megéri az árát. -
Két kép, remélem sikerült.
-
jozzy #7890 Hello!Tudjatok miért van hogy amikor a xenon core 05 -be akorok menni belépésnél mindig felrobban a hajóm?kösziMire jó a software signature scrambler? -
Képfeltöltés.hu új címe : Link
Vagy van a Kep.tar.hu ahol egy ingyenes reggel ( nem, nem kora reggel :D ) kapsz 1Gb tárhelyet amin akárhábny galériát nyithatsz és ftp -n keresztül is tölthetsz föl: KépTár -
No a kufárkodás sem a régi ám, bármelyik core szektorban is elvérezhet az UT, annyi az ellenség, és nem ám max M3-mal jönnek... 
Éppen most takarítottunk közösen egy elég szép Xenon flottát ki az Argon One-val
Szal a kereskedés fő elemei a gyárak lesznek mert az UT-k igen gyorsan hullanak. Viszont Elenas Fortune-ban van egy Merchant shipyard, lehet benne venni Warehouse complex-et vagy mit, szerintem be lehet építeni a komplexbe és lesz raktered. Nomeg olyan teherhajókat lehet venni (cca 48-50 milla között) hogy ennél szebbet még nem láttatok. 5 féle van de az M6-tal simán úgy repkedek át a nyitott részein mintha M5 lenne, óriási a mérete. Ha tudnám hogy kell ide képet berakni már látnátok is...
-
Jaja, a térkép az eléggé ottvan... :) -
Lysandus #7886 

Hálás köszönet mindenkinek a tanácsokért! A térkép elképesztően szuper, és a hajók átvizsgálása során talátam egy vadászt, amin van SETA! :-)
-
Megpróbálom. :) Komolyan, ha nemlennének ennyire "pusziban" az Argonokkal eltakarítanám őket, az útból, hisz amúgy sincsenek sokan... Ami jobban zavar, hogy a Terranok meg szó nélkül lőnek ám rám... Pedig nekik nagyon szép és jó cuccaik vannak ám! :) Viszont amint bemegyek hozzájuk rántják ki a kardot. -
Próbáld meg egy kereskedőhajójukat kisérni, védeni,mindezt önszorgalomból, hátha összejön. -
Öööö nemtok dokkolni. :) -
chassius #7882 kereskedés a szektoraikban? -
Jaja, próbáltam de a repum az nem moccan... :S -
chassius #7880 ha fenn van a BBS extra, akkor tudsz venni az állomásokon is Salvage izét.
bár csak nagy ritkán és elég drága.
ha a reput akarod növelni, nos arra azt mondanám, hogy szálj az egyik állomásukra és támogasd őket anyagilag, de mivel ezt nem tudod megtenni így maradt a K'haak és kalóz irtás (ha van a szektoraikban) gondolom. -
Ahol a válasz gomb, csak egyel balra! :)))
Tanácsra lenne szükségem... Ezek a mocskos szektások (Goner) nagyon pikkelnek rám. A játék eleje óta Goner Heretic néven futok náluk, és nemtudok semmit sem tenni ellene... Azért probléma ez, mert (Salvage Insirace nuku...) nemtudok seholsem otthagyni egy hajót járőrözni, ugyanis ha a turretek Attack Enemies módban ( RSTURRET ) vannak, azonnal elkezdik csapkodni a Gonereket, az olyan hajók amin nincs turret meg azonnal ugranak a célra... Ez azért baj, mert ilyenkor az Argonok is igen morcosak lesznek ám, ami nemtúl jó nekem, mivel náluk építem ki a gazdaságomat... Próbáltam bevenni magam a szektoraikba ( ugye mostmár van 3 is ) és ott segíteni ahol tudok, de nemmegy. Kalózok nemjöttek, viszont vagy 8-9 clustert már kiírtottam de semmi nem változik a repumon... ( Goner Heretic 91% ) Hozzáteszem a GlobalSettingsben a Gonerek Friendre vannak állítva.
Vkinek vmi ötlet ? -
Lysandus #7878 Az nem ismerem, de gondolom benne van a teljes játék elég jó tutorialja. Azért nem árt ha jártas vagy egy kicsit az űrszimulátorokban, mert az elején az űrben repkedést nem fogod megúszni. Utána jöhet a gazdasági birodalom kiépítése. -
csgj #7877 á, király! kösz... lehet, hogy először kipróbálom majd a demot (a honlapon láttam, hogy van) -
Lysandus #7876 Teljesen. Azt csinálsz amit akarsz. Van sztorivonal, amit kijátszhatsz, de nem feltétlenül muszáj. Félbehagyhatod, de ha kijátszottad, akkor szabadon mehetsz amerre szeretnél. Lehet úgy is kezdeni, hogy ne legyen benne a sztori, de ezzel semmivel sem lesz kevesebb a játék. -
chassius #7875 tehát mit is kell csinálni Heretics End-ben? -
csgj #7874 kedvet kaptam a gamehez, már csak meg kell szerezni vhogy :) Mennyire szabad a game? Úgy értem, hogy mennyire lehet szabadon cselekedni? -
Na ez a "gömb" nem semmi, kb 20km! az átméröje,nagy hajóval (M1-el akartam)nem lehet dokkolni.
A jelenlegi helyzetembem, se comm,se BBS,viszont vehetek nvidiumot,energy cellt,silicont,Quantum csővet.
Gondolom a késöbbiekben egy két jó cselekedet után változik a helyzet. -
Lysandus #7872 Hol az a galeri? :-) -
Hubazz! Grat! :) Én most indítom be a gazdaságot és mindezt Argon területen, úgyhogy ezzel még várok mert nenakarom lerombolni a nehezen megszerzett tiszteletet!