20430
-
Micsu #8030 manuálisan? c betűt nyomok nem tum kiválasztani a dokkolást:( -
Nekem is ilyen, válaszd ki a TerraCorp HeadQuarters -t és manuálisan dockolj rá... Bár nekem engedi automatikusan! Ha Capital Ship -ben ülsz, abból egyszerre csak egyet enged, szal ha vki már áll benn, akkor várd meg míg elmegy... -
Micsu #8028 egyébként meg nemtom miért a terra corp shipyardra meg a terran shipyardra nemtok dokkolni, meg egyben van az equipment dockal vagyis 1 épületnek jelzi, találkozott már valaki ilyesmivel? -
Jó kérdés, elöször próbálj meg baráti viszonyt kialakitani velük (kalózként kezdtem).Az elején probáltam becserkészni egy hajójukat,por se maradt belölem, még megközeliteni se tudtam.BBS küldiben segítettem egy vadászuknak, jutalmul megadták a [URL=http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/sohnen_dyson_sphere_2_galleon_m11181158368.jpg]"TS"[/URL]helyét.Shipyardot még nem találtam.
Sohnen Dyson Sphere -
hapi #8026 Segítsetek légyszi! Most lett gépem, időm x3azni. Teljesen noob vagyok, az elején derítgetek a discoverrel és közben kereskedem a mercuryval. Vettem best buy és best sell locatort vagy mit de ha a felderítőn van akkor a azokat a sectorokat nézi ahol a felderítővel járok ha meg a mercuryra teszem akkor nem működik. Hogy kell használni? -
Micsu #8025 fúú most találkoztam sohnen hajókkal , kva brutálok, lehet valahol venni ilyeneket? -
kobra223 #8024 x3-nak nyomába sem ér. szerintem
-
Lysandus #8023 Sejtettem, hogy vmi ilyesmi lehet. Tengerészeket árulnak ott, ahol a hajót vettem! :-)
Egyébként persze hogy felmegy a vidarra. Ez a standard fegyvere. Egyébként az az AEMP, amit a hajóval vettem az felkerül alapból, csak az max 2, mert annyi fér el egy dokkban.
Köszi! -
Micsu #8022 Elég szomorú mert ahhoz képest hogy kicsi kurva jó gép, főleg hogy lehet vele dokkolni bárhova, másik kérdésem
Boron Krait - hol lehet ilyet venni vagy szerezni? -
SaGa Jr #8021 Nem lehet venni Hyperion-t. Azt megszerezni lehet csupán. -
Zseblovag #8020 Chas! Én ura feltettem az alapot, erre a xtm07-et erre a patch-ot majd erre egy pár scriptet és végül a shipinstallert. A shipinstallerben feltettem a bsg pegasust meg a viper VII-es vadászt és amikor indítom a x3-at akkor nem állítok át semmit a modfolder menü alatt és műxenek a berakott hajók.... -
r4pt0r #8019 Ohhh találtam egy gyönyörű szektort. Itt van 2 kép (mind2 ua. a szektor). Kingdom's pride a szektor neve.
kép1
kép2 -
Micsu #8018 az xtended modban van olyan m7es hajó amivel tok dokkolni gyárakra pl ssp re, olyanra gondolok mint pl a hyperion, tényleg hyperiont lehet valahol venni? -
chassius #8017 bocsi
-
chassius #8016 Kalo70-->te az Xtended-el nyomulsz vagy az alappal? -
Kalo71 #8015 Fel lehet, csak kicsit macerás volt elsőre. Már fel van fegyverezve a Galacticám. Elöl 12db GammaPPC oldlakon összesen 24db. Beta Flak AA. Már csak pár pajzs kell rá.
-
SaGa #8014 Kösz...
Úgy 2 óra múlva már én is meg tudom nézni... -
Lerántottam, sok kis apró fájlból tesz fel 3GB-t. A HDR és társai ki-be kapcsolható, külön motor íródott a régi kártyákhoz, azokon szép, a HDR tulajdonságaitól nem vagyok elhasalva. Telepítéskor amúgy hatalmas nvidia reklám... Sztorit kezdtem, aztán fél órán konfigoltam a joyomat, de lehetetlen, mert a throttle-t nem érzékeli, tolóerőt nem lehet állítani.
Az eleje elég kiábrándítóan arcade, és mikor nekem ütközve egy hajó kongó hang kíséretében lepattant rólam, és még a pajzsom se ment lejjebb, kiléptem. Dolgoznom is kéne, majd egyszer még ránézek, de nem sokat jósolok neki. Közelébe se ér az X3-nak, de még a Freelancernek se így első ránézésre, úgyhogy aligha kerül melléjük a polcra. -
SaGa Jr #8012 Rámegy egyáltalán arra fegyverállásra amire rá akarod tenni?
Egyébként meg csak és kizárólag a HUD-on keresztül tehető be manuális kiválasztással. Fegyver menüben nem tudod kiválasztani. Tehát a normál űrben repkedve szépen végigmész a bal alsó sarokban lévő fegyvereken és kicserélgeted az AEMP fegyverre az ott lévőket. -
SaGa Jr #8011 Rámegy egyáltalán arra fegyverállásra amire rá akarod tenni?
Egyébként meg csak és kizárólag a HUD-on keresztül tehető be manuális kiválasztással. Fegyver menüben nem tudod kiválasztani. Tehát a normál űrben repkedve szépen végigmész a bal alsó sarokban lévő fegyvereken és kicserélgeted az AEMP fegyverre az ott lévőket. -
SaGa Jr #8010 Az ok igen egyszerű. Azzal a fregattal a következő módon megy a hajók elfogása:
1. Megszálló erők vételezése.
2. Ellenséges hajó pajzsainak lelövés.
3. Piracy menüben a megfelelő billentyű lenyomása.
Pár szót a megszálló erőkről:
Összesen 5 típus van belőlük. A leggyengébb a Slave. Aztán mercenaries. Utána jön a military personel. Eztán marines és végül cyborgs.
Különféle akadémiákon és erre szakosodott állomásokon beszerezhetőek.
A legerősebb a cyborg, de az illegális. Csak a Paranidoknál vagy a Teladiknál kaphatóak.
De ajánlom bőszen áttanulmányozásra az XTM oldalán a főoldalról nyíló FAQ részleg alapos megsasolását. Ott sokkal több és részletesebb infó is van erről. MEg arról is, hogy an lehet vásárolni az NPC gyárhajókról... -
SaGa #8009 Tárgytalan...
Egyébként meg aszomóndja: more than 14 spacecraft... Ez tipikusan mondjuk 15-16-ot szokott jelenteni, ami azért az X3-hoz képest gyengusz. Meg 48(?) rendszer, ami szintén nem sok...
Meglátjuk. Ha az RPG kitétel nem csak a hajó fejlesztésben merül ki, még jó is lehet. A vélemények szerint a grafikus motor jól optimalizált a már említett HDR3-as kártyákra... -
ahogy olvasgattam review-t róla mintha inkább olyan lenne mint a freelancer.. azaz közelében sincs az X3-nak szerintem. -
SaGa #8007 Demo, vagy full? Honna? -
SaGa #8006 HDR 3.0-t tudó videokártya kell neki, így nem is mindenhol menne az X3 helyett... -
r4pt0r #8005 Nem minden a graf, most szedem majd meglesem mi a helyzet.
De szerintem nem lesz jobb mint az x3.
-
soha :-) -
kisviku #8003 Hmmm, nem is csúnya.
Bye-bye X3? -
Újabb versenyző a boltokban:
Space Force - Rogue Universe -
kisviku #8001 Én csak a vetőmagot ismerem, a dual magot nem...
-
DeviloftheHell #8000 igen a 300 megás core file
-
Micsu #7999 tom, xscript installerel tettem fel... másvalami esetleg kéne? -
r4pt0r #7998 Igen de ezt fel is kell telepíteni. -
Micsu #7997 hi
hát én 1 hozzá tartozó scriptet töltöttem csak le, esetleg kell többet is?
http://www.thexuniverse.com/viewtopic.php?t=3523
azt a scriptet töltöttem ami ittvan -
Lysandus #7996 Mer így csak heptekkel tudom szerelni.
Az OTAS hajók sem gyengék. Viszont nem tudom, hogy a HFC-vel hogy kell hajókat elfogni. Mert az ordersben megjelenik, hogy piracy, csak a capture ship nem lesz aktív. De nem értem, hogy miért??? -
Lysandus #7995 Nem tudja valaki, hogy miért nem tudom felrakni az alfa electro magnetic cannont a terran vidaromra?
-
Tényleg jó régen jelentkeztél, de jó hallani, hogy rajtam kívül más is szenved idő és energiahiánytól
. Elvileg X3 konverterrel átpakolható a birodalom, de a biztos az újrakezdés, én is azt tettem, karácsonyra tán el is jutok arra a szintre, ahol most járnak a többiek 
Micsu: neked azért megy a mentésed XTM alatt, amiért readtext problémáid vannak. Érthetőbben: vagy csak a modot (rar) tetted fel, és a hozzátartozó scripteket (spk)nem, vagy rosszul települtek a szkriptek. Újrainstall javasolt.
Akadozás: Nehéz kérdés, nagyon konfig függő a dolog, egy jól összerakott és telepített gyengébb gép lepipálhat egy elkonfigurált erőművet. SETA ügyben alapvető a processzor ereje és a directX állapota (ez utóbbi akkor jó, ha a 2.0.x-es patch azt mondja, újabb directX codec van a gépen, ezért nem ajánlott a beépítettet telepíteni) videókártya terhelését lehet állítgatni, a prociét nem, pedig az egyre nagyobb lesz, ahogy haladtok előre a játékban és nő a birodalom. Szóval a puding próbája az evés, ahogy az angolok ezt oly találóan megfogalmazták - mindenki kikísérletezi a saját gépére való beállításokat, ahogy ezt tettük annó a X3 megjelenésekor.
-
Lysandus #7993 Újrakezdés -
Lysandus #7992 Megvan. Egyébként nem tudom észrevettétek-e de ezen a szuper térképen nvidiumot is lehet keresni. Qrva jó!
A sohnenes ucsó küldi nálam is plútónium szerzés volt, de más szektorban mint dimrének. Sajna addig kell keresgélni az állomásokon, ameddig meg nem látja az ember a kérdéses küldit valamelyik BBS-en. A küldi lényege nekem is ugyanaz volt (szimpla kill) de én nem találtam a fickót a célszektorban. Majd megpróbálom újra.
Egyébként nekem is Getsu funban nyirta ki magát az egyik UT-m! :-) -
Lysandus #7991 :-DDD Én a kedvenc pirate novámmal voltam így. Az volt a trükkje, hogy mikor 20 perc után lelőttem a pajzsát, akkor kilőtt rám egy unknown objectet. Voltam vagy 200-700 m-re a hátsó torony persze lelőtte (mis def-en volt) úgyhogy game over. Mindketten meghaltunk. Ott is hagytam a francba. Szórakozzon vele aki akar! :-)))
Egyébként pirate base-ken lehet venni néha spéci fegyvereket. A BBS üzik között érdemes keresgélni. Véletlenszerű, de nekem volt már gamma kyon emitter is.