20430
-
NmJ #19229 sziasztok
Az az hogy nem igazán vettem fel semmilyen küldetést,
véletlen mentem arra ás látom hogy garázdálkodnak a kalózok vagy a kaakok már nem tudom és lövik szét a teherhajókat
és így került hozzám...
más valami
ezzel valószínű nem tud kezdeni senki semmit de mostanság ráeszméltem arra hogy a shipyard lényegében a semmiből teremti a hajókat és adja el jópénzért...
Mért nem lehet oda is szállítani nyersanyagokat ???
Vagy lehet ? -
a teladianium panelling az egy felvett kereskedős küldi része ezeket kell valahova elszállítanod x-idő alatt ha nem sikerül akkor annyi nem tudsz vele mit kezdeni ki kell dobni a pi**ába -
Esetleg dokkoltasd be egyik hajódat egy hajógyárba, amire előzőleg átraktad a cuccost. Aztán nézd meg, mennyivel nőtt meg a hajó eladási ára. -
NmJ #19226 Hallott már valaki olyanról hogy Teladianium Panelling?
felszedtem belőle majdnem 200 db-ot és nem tudom sehol eladni...
legalánnis eddig 8 teladi szektorban nem kellett senkinek..
-
Az kevés, ha nem ülsz legalább az egyikben. Ehhez kell asszem a Fright Exchanges vagy mi. Egyszer fenn volt, de nem láttam sok értelmét, nem is volt rá szükségem, ezért most nincs. -
tomonor #19224 2. már mér ne lehetne, transporter device-szal. -
1. A 'Tiltott terület manager'-rel meg lehet mondani a hajónak, hova nem mehet be.
2. Elvileg ehhez is van script, de nem szoktam én ilyet csinálni. -
NmJ #19222 kösz a válaszokat
-
Válaszok:
1 - megéri, önállóan fog majd kereskedni. Hátránya, hogy betévedhet ellenséges szektorokba és vígan megpróbál át is jutni rajta. Szóval idegesítő.
2 - sehogyan két teherhajó között legalábbis, de ha be tudod dokkoltatni egy nálánál nagyobb hajóba, kettejük között már lehetséges (freight exchange) -
NmJ #19220 a kettes kérdésnek lemaradt a fele
szóval egyik teherhajóról a másikra úgy hogy én a közelben sem vagyok
mindettün van transporter... -
NmJ #19219 ÜDV
2 kérdés
az mk3-as kereskedő szoftver megéri az árát ?? mittud az annyiért?
Hogyan lehet egyik teherhajomról áttranszportálni a dolgokat távirányítással??
nem igazán találok erre vonatkozó parancsot
közsi -
Ha nem lenne olyan macerás ez a hajófoglalósdi, akkor én is azt gyűrném. -
tomonor #19217 most ez a dead is dead nagy divat az egosoft fórumán, sokan blogot vezetnek blogot is arról, hogy hogyan alakul a helyzetük. -
Terran Confilct egyenlőre nem gyere be, meg kicsit még kicsi hozzá a procim. Csak pár tized GHz kellene, hogy a rossz motorból mégis kihozzak mindent. Ez igaz sajna a Reunion-ra is.
De ez a Dead is dead tetszik, ez ám a kihívás! Jól meg kell gondolni, hogy mit is csinál az ember.
Mondjuk önakarattal nem kell hozzá semmilyen script, csak a fejemben kellene aktiválni
-
tomonor #19215 vagy kipróbálhatod a "Dead is dead" opciót. Hogy mit jelent? Nincs visszatöltés akkor sem ha meghalsz, és akkor sem ha éppen a flottádat hagyod el.
Nos ez éppenséggel izgalmas, de az escape pod script kitelező hozzá, az meg csak Terran Conflicthoz van. -
Hát igen, csítekkel és könnyítésekkel nem is az igazi.
Mióta használom a HRT-t és rájöttem, milyen pénzt lehet csinálni vele, azóta azzal kezdem a játékot, és így a hőn szeretett MambaRaider-em is feledésbe merült. Jelenleg meg sincs. Igaz, hogy azóta nem érdekel, mert a foglalásban nagyobb lóvé van és hamarabb is megy, ha begyakorolta az ember, csak mindig legyen elég katona.
Néha elgondolkodom, hogy újrakezdem és tényleg arra használom, amire való.
Ha elfogy a kihívás és a cél, vége a játéknak. Kűzdeni jó! -
Az a jó ebben a játékban, hogy teljesen személyre szabható.Ha valaki felhasznál segítséget vagy natúrban nyomja, az az ő szájíze szerint történik. Nemigen beszélhetünk csalásokról mert ez egy egyszemélyes játék, mindenki a maga kis világát alakítja ki benne és nem ver át másokat ha scripteket vagy egyéb játékot könnyítő/módosító progikat használ legfeljebb csak saját magát.
Én elég rendesen átvertem magam, amikor LV cheatjeit kezdtem használni, de egy újrakezdés ezt is megoldotta
.
-
tomonor #19212 nos, ha versenyszerüen tolnád, mint néhány egosoft fórumos tag, akkor kizárhatnád a scripteket. És azok tényleg profik. -
antigua #19211 Könyörgőm nem az a lényeg hogy az adott játékot élvezze az ember ???
Amennyiben segítséggel élvezetes, szórakoztató számára a játék hát had használja. Pl. én scriptek nélkül már rég a kukába dobtam volna az X3-at és a lehető legrosszabbat mondanám a játékról. Megfelelő scripteket használva amik számomra élvezetesebbé teszik az alap x3-at viszont egy nagyon jó, már-már kiváló játékot kaptam amivel több mint 1éve folyamatosan játszom. A táblázatok, scriptek... nem az ördögtől valók, sőt a használatuk még csak nem is azt bizonyítja, hogy a gamer noob lenne a játékhoz !!! -
tomonor #19210 az a gond hogy minden relatív -
Igen. Annak, mint ahogy minden "játékot könnyítő" script is.
A Srác csalás- scriptet vagy táblázatot szeretne.
Scorp térképét azonban be lehet állítani, hogy csak a bebarangolt szektorokat mutassa. -
tomonor #19208 és mi a hátránya? Hogy csalásnak minősül. -
Szerintem elég jó leírás van hozzá, ha azt nem lehet kibogozni akkor kár erőlködni.
A legjobb az benne, hogy abszolút vizuálisan mutatja meg a dolgokat amiket keresel. nem kell koordinátákkal vacakolni a keresett gyárat vagy kaput könnyű belőni a 3D-s szektortérképen.
Rá tudsz keresni bármilyen termékre, állomásra, aszteroidára.ű
nagyon sokoldalú és csak egy kis időt kell rászánni az útmutató elolvasására.
Én nem használok sem scripteket sem plugin managert csak erre a mankóra támaszkodom játék közben. -
Hát azt méginkább nem fogja megérteni, hogy hogyan is működik!
-
Nemtom, nekem akkor sem rémlik a táblázat. Hajókról van, de nyersanyagokról nincs.
A script editort meg csak akkor kell bekapcsolni, ha nem plugin managerrel raksz fel egy scriptet, hanem bemásolod a könyvtárakba a fájlokat. Én mindig csinálok egy .spk fájlt, ha nincs neki és nem vacakolok, hogy majd játékon belül indítgassam. -
Szerintem több legyet üthetsz egy csapásra ha inkább a Scorp Map -ot használnád. Szintén pillanatnyi kínálatot mutat. ha telepíted, találsz egy képekkel illusztrált leírást a telepítési mappában.
Egyébként ez az egyik legjobb térkép is és termékeken kívül hajókra is rá tudsz keresni.. -
antigua #19203 Kedves Nmj még egyszer : ha felrakod a product finder scriptet akkor a játékban egy pillanat alatt meg tudhatod a kívánt áruk adott ( nem kb. hanem a pillanatnyi ) árait az általad felfedezett szektorokban. Ennél egyértelműben én nem tudok neked segíteni.
a táblázatnál szerintem praktikusabb és gyorsabb is , ráadásul hibátlanul működik is ! -
NmJ #19202 akkor gondolom be kéne kapcsolni
-
tomonor #19201 1. biztos amaro oldaláról szedted... már pár hónapja megszűnt.
2. Thereshallbewings -
NmJ #19200 Én viszont már konkrétan kezdem feladni a rményt, hogy megtalálom ama bizonyos excel táblázatot.
Még egyszer hogy mit is keresk:
Tavaj február tájban valakinek azt hiszem magyar oldaláról szedtem le egy frankó excel táblázatot amiben az összes termékről meg volt minden adva. Melyik fajterméke minimum maximum árak milyen állomás gyártja milyen álomáson lehet eladni mekkora helyet foglal stb
HA a táblázatról nem is tud senki semmit örülnék minden olyan linknek ahonnan letölthetők ilyen segédanyagok.
köszi
ÉS még valami van a játékba építve valami script editor ha jól mondom amit a Terenshallbewings parancsal lehet bekapcsolni azt be kéne kapcsolni??
jöszi ezt is -
tomonor #19199 élek én, csak az x3tc topikban. -
Tudtam, hogy még élsz! Pedig már majdnem feladtam a reményt ..........
-
tomonor #19197 fajok is respawnolnak, csak ők shipyardokból meg trading stationökből. Ha azokat a lehetőségeket elvágjátok, akkor többé nem tudnak.
Az argont nem lehet kiírtani mert az Argon One elpusztíthatatlan. -
Vagyis akkor mégsem emlékszel.............. -
NmJ #19195 Én emlékszem csak arra nem hog ymultkor honnan szereztem
köszi a válaszokat
-
Szerkesztésre nem alkalmas, főleg ez a bajom.
A fajokat nemtom, a Xenon respawnol az biztos. Majd talán Tomonor megmondja, ő biztos tudja mi a helyzet az egyéb fajokkal.
NmJ
A Mass Drive csak kis hajók ellen jó, illetve rakétaelhárítónak tökéletes. Egy M6-ra már nemgazán megy, mert egy másik M6-nak nem sok kárt okoz. A nagyobb hajókról ne is beszéljünk...
SPP-t bárhova rakhatsz, nem befolyásolja a yieldet. Így a nappal háttal is lerakhatod.
És te mér nem emlékszel!? -
Egy screenshot talán segíthet, ha jól értelmezem amit szeretnél!
NmJ
Válassz mercenaries küldiket és ott tonnaszámra dobálják el a lőszert! Csak komolyan észnél kell lenni, mert darabokra lövik alólad a hajót!
Más.
Az XTM-em bekerült fajok már nem respawnolnak ugye?! Csakmert a Terran flotta már saját kézen van és olybá tűnik nagyon nem akarnak újjászületni! -
antigua #19192 - Rakd fel a product finder nevű scriptet és máris egy gombnyomásra megmutatja a kívánt áruk árait ( beszerzés/eladás )az általad felfedezett szektorokban, ennyi és nem kell táblázatokra emlékezni.
- Ami a lőszert illeti rakd fel a mass driver ammo generátor scriptet és akkor lesz folyamatosan lőszered a fagyóidhoz . a script felrakása után a Paranoid equipmen dockban tudod megvenni a cuccot a hajódra. -
NmJ #19191 a mas dryverhez továbbra se találok lőszert bezzeg amíg nem volt olyan fegyver a hajón mintha mindenhol az lett volna
emlékezzen már valaki arra az excel táblázatra min fel van sorolva hogy milyen árú melyik fajnál fordul elő milyen álomáson maximum és minum árak stb -
NmJ #19190 ec-gyárat akárhova lehet rakni vagy szektoronként más és más a termelés hatásfoka??
Honnan lehet tudni hogy hova érdeme és hova nagyon nem érdemes telepíteni?