20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • dimre
    A Kea-ra 125MJ.
  • Lockheed
    Nézd csak meg a Terran M6 -ot! :)
  • Lysandus
    OTAS HQ-n láttam beta kyont. De csak elméletben. Gyakorlatilag nem volt egy szál se. Lehet, hogy időnként beesik egy-egy. Egyébként meg pirate base-eken lehet néha venni csempészektől khaak és terran fegyvereket. BBS-en hirdetik.
  • chassius
    azért jó lenne tudni, hogy konkrétan melyik hajóra lehet military pajzsot pakolni.
  • Zombye
    Bocsánat!

Egy kicsit elnéztem..

A Hydra MKIII nak van 4x125 MJ Military Shieldje.
    Ennek a SwordFishnek 2x1 GJ.

Ha korvettet (M6) veszek, akkor asszem maradok a jó öreg Centaurnál (MKIII). még talán annak vannak a legjobb tulajdonságai.

A Nemezisre is rámegy 3x125 MJ Military Shild, de neki csak elől, meg hátul van lövegtornya, oszt jóvan.

A Dragon meg mardt 1szál UPlöveggel.

• Zombye
    Boron "kardhalat" birtokol valaki?

Kezd összegyűlni a pénzmag, és átnézegettem az reménybeli eljövendő harci hajómat...

Hát ez a hajó nem vall a békés Boronokra...
    Előre Kyon emitter is pakolható (nem tudom, honnan lehet beszerezni egyébként...)
    4x125 GJ Military pajzs, (hmmm.)

Szóval elég ütősre sikeredett.
  • chassius
    az sem jött be.
    most már csak az marad, hogy megvárom amíg átmegy a kapun és utánaugrok jump drive-al.
    de szerintem az sem fog bejönni.
  • Z33noo
    Megoldás a 4-8km? :D
  • chassius
    segítsetek.
    nem boldogulok a Treasure Hunt küldivel (Xtended-es).
    ha túl közelről (3-4 Km-ről) követem a kalózt, akkor egy idő után elkezd lőni rám, ha túl messziről (8-10 Km-ről) akkor meg kapok egy üzit, hogy 'köszi a segítséget, de elszúrtad' (nyers fordításban).
    én meg szeretném megoldani.
  • Zombye
    Konkrétan akkor azt sem tudtam, hogy milyen játékot veszek. Csak valami űrhajószimulátorost akartam venni, és ezt adta a srác a bótban...
  • Peppuu
    Kipróbálnám ha tudnám ki a f@@@@ árus vitte magával... de visszahozhatná.
  • Zombye
    Elnézést kérek!

Itten ül a szomszéd szobában, majd elintézzük családon beelül (az ecsémről van szó).

Nekem annó megvolt eredetiben, valamilyen oknál fogva meg lehetett venni itthon.

Aztán öcsém egyik volt osztálytársa ekérte, azóta sem láttam viszont. Az X-Tensiont közben megszereztem, de az eredetihez sajnos azóta sem tudtam hozzájutnu..

Pedig nosztalgiának nem rossz, meg aki abszolút nem játszott vele, annak is érdemes kipróbálni.

• Bucser
    na at ilyenekkel vissza gumiba pls.. thnxbye.
  • Zombye
    NEKÖTÖSZKÖGGYÉ!!!
  • Peppuu
    Sziasztok! Én ennek a játéknak a nagyon elődjét keresem az X - Beyond the Frontier-t. Akinek megvan feltöltené valahova, kiírná egy CDre és eljutattná hozzám? Vagy valami hasonló. Megköszönném. KÖSZI! Zombye te meg ne játsz olyan sokat.:D
  • Bucser
    Sikerült megoldani a problémát. a rarolt változatot szedtem le amiben volt egy 10.dat és 10.cat file. meg kellett volna néznem a cat/dat fileokat másolás előtt ugyanis volt magasabb számoztású. így át kellett neveznem őket úgy hogy a xtended cat/dat file-ja kerüljön az utolsó helyre (neki legyen a legmagasabb számozása a sorban).

Erről megfeledkeztem most már totálisan működik.
  • SaGa
    tán azért mert az xtended mod 2 részből áll. Van a core, ami 340MB, meg van hozzá egy scriptkészlet, ami 800k. Ez utóbbit is fel kell rakni a cycrow féle script installerrel.
  • Z33noo
    'reggelt
    Tudnátok olyan modot mondani nekem ami kiveszi a játékbol a civil hajókat? Ugyrémlik van ilyen de nem ugrik be a neve és nem találok olyat ami erre utalna pl hivatalos oldalon (bár lehet elsiklottam fölötte)
  • fuho
    felraktam az xtended0.7 et megvanak a szektorok meg minden csak az uj fajok és hajok nincsenek miért talán ujrakéne telepitenem a játékot?
  • fuho
    340 mega volt az egész és megy.
    A magyarosítás hol tart?
  • Bucser
    ez a fájl neve:

XtendedModScripts-V0.71b-28.05.2007.spk

• fuho
    mindösze 340 mb a xtended?
  • fuho
    és az mék?
  • kobra223
    ott van amaro oldalán a linkek
  • fuho
    valaki mondja már meg nekem hogy honnan lehet letölteni az xtended0.7 et
  • SaGa
    A custom game "mögött" lesznek...
    Azaz megnyomod a custom game pontot és előjönnek az XTM lehetőségei...
  • r4pt0r
    Ez a script fálj kell Xtended Scripts Pack 0.7.1b.
  • Micsu
    ráadásul m7es a kicsike, sohnen m0val találkozott már valaki, gondolom nemgyengén lehet burál o.O
  • Micsu
    mert sohnen hajó azért :D
  • Bucser
    hmmm csak nálam nem engedi az új kezdéseket használni? (ezek vannak: Humble Merchant, Aspiring Explorer, és Bankrupt Assassin,)

Semmilyen pirate warlord vagy egyéb nincs a lehetőségek között.

valami ötlet? friss installra ment a 2.02-es patch aztán pedig a rar-ból a dat és a cat file be van másolva a ygöükrébe és fel van téve a scriptmanagerrel a script pack.

Valaki valami ötlet? (semmilyen más scriptet modot nem használok)

Új hajók megvannak, új faj megvan, új rendszerek megvannak és a töltőképernyő is azt mondja, hogy Xtended0,7a
  • r4pt0r
    Az új zenék közül ez nagyon jó (08217.mp3), mindig megállok 1-2 percre hallgatni.
  • Elkor Alish
    ok,köszi
  • erdos
    25-ös kell rá, asszem 3-4 darab típustól függően.
  • fuho
    Hello honnan lehet letölteni xtended 0.7 et ha lehet előre is köszönöm, és lécíves írjátok nekem le a címet. És a magyarosítás hogy ál?
  • Elkor Alish
    Milyen pajzsot érdemes venni Nova Vanguardra?A 125mj-sre azt mondja not compatible,pls adjatok tippeket:)
  • deph
    Üdv mindenkinek újra.
    Megint alkapott az X3 láz amint megláttam az Xtended mod-ot.
    Tényleg ilyen jó?
    Ajánlott az újrakezdés, vagy lehet onnan folytatni ahol abbahagytam?
  • Amaro
    Egyértelműen sohnen hajó. Érdekes darab, megnézném harc közben (persze nem ellenem).
  • chassius
    to Lockheed

nekem azok a ontok szürkék (nem 'megnyomható').
    most akkor mi van?
  • dimre
    A elöbbi linkekből a legfelsőt láttam harcolni,lazán legyalult egy szektornyi hajót meg állomást egyedül!
  • dimre
    A formája Sohnen hajókra hasonlit.
    Sohnen M6
    Sohnen Zepar M6
    Sohnen Seth M1