20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Zombye
    Térképezős program...
    Én mostan fogom beizzítani, mert most már nekem is kék. bár mostanság dolgozom mint állat (még szombaton is...) így nagyon jáccani nincs időm.

• dimre
    Kihagytam az elözöből, Ore-t gyártottam, más anyagoknál eltérő lehet.
  • dimre
    A Panos-t kipróbáltam, nem kell aszteroida hozzá,nincs olyan parancs a menüben amivel lehetne furni kapcsólodni stb. egy sziklához.
    Szüksége van mutatóba egy gyártani kivánt ércre, szilikonra, nividiumra,és rengeteg EC-re,az Add Ship parancsban van egy 'ship product' pont ott kell kijelölni a gyártani kivánt anyagot. Folyamatjelzője nincs, 50 db gyárt le kb 2-3 perc alatt 240 EC-ért.

Panos
    seb:34 pajzs:4X1GJ raktér:58ezer hangar:2hajó
  • Lockheed
    Köszi az infot! :)
  • Zombye
    Jól sejtettem. Az.

Alapban a Mamba, a Skorpió, és a Jaguár tervei vannak benne. Azokat lehet, kizárólag pénzért legyártani. Nem tudom, mennyi időt vesz igénybe.

Mármint a gyártás...
  • Zombye
    Szerintem az az az M8as ami tud hajókat gyártani. mingyá megnézem...
  • Lockheed
    Tudja valaki, hogy pl a Splitek M8 -a (Panther - Support Carrier) mire jó?
  • Zombye
    Bedobtam egy CreateShippel az anasztáziuszt. Háát még nem jöttem rá, hogyan lehet vele beindítani az EC gyártást. De marha jól néz ki.
  • Zombye
    Ez elég durva szóismétlés volt a részemről.
  • Zombye
    Nem. T0-t.

Ők ketten M0sok.

Asszem a Split M8as is tud asszem hajót gyártani...
  • r4pt0r
    Bocs te nem M0ást írtál. :D
  • r4pt0r
    Még van az ARgon Leviant (nem bizti hogy így kell írni) ami tud hajókat javítani és talán gyártani, és van a Terran Valhalla ami katonai célokra lett kifejlesztve szerintem. Erről már beszéltünk.
  • Zombye
    T0-s hajók:

A T0s osztályba olyan nagy hajók tartoznak, amelyek nem katonai használatra lettek tervezve...
    Gyártókapacitással rendelkeznek, képesek termékek előállítására, akárcsak a gyárak...

Mindegyik T0ba 1 M6 és 1 TS tud dokkolni.

Hajók:
    Amaranth

Kajatermelő hajó.

Anastasius

Gyakorlatilag egy mozgó EC gyártó hajó kristályok nélkül tud olcsón ECt előállítani.

Darius
    Kristálygyártó hajó. Szilikon mellőzésével tud kristályokat gyártani.

Faunus
    No, ő az a minden fegyvert, pajzsot, rakétát gyártó hajó...
    Csak analizáltatni kell a gyártani kívánt cuccot, és már mehet is a sorozatgyártás.

Panos
    Mobil bányahajó. Rákapcsolódik egy aszteroidára és bányászik.

Asszem ezek vannak.
    Még be kék vizsgálni őket, de azért elég ígéretesek.

• deph
    na nekem is második újrakezdés után alakul a pénzeszközöm, már van 2 universe traderem, és végre Ore Beltben menyithatom a silicon komplexumot is.
    Tavaly azért hagytam abba, mert nagyon lassú volt a játék, most Ore Belt is királyan húz :-DD
    Ez a T0 dolog érdekelne, hol lehet még ilyen gyárat szerezni, ami hozott anyagból gyárt cuccosst? :-D
  • Zombye
    Fenébe!

Lecsúsztam egy jó boltról. 17 darab BPPC-t kellett volna leszállítanom Empires Edgébe, és az újjam már a Shift-D-n volt, amikor jött az üzenet, hogy "hol a francban vagy?" ÁÁÁÁ

Pedig 20 milát kaptam volna érte...
    No mindegy. visszatöltöm, és megcsinálom előről.

Engem egyébként az a T0-s hajó érdekel, ami tud fegyvert, meg pajzsot, meg rokettát gyártani, tervek alapján... Tehát bedobok monduk egy Beta Kyon emittert, és miután analizálták a mérnökbácsik/nénik, nem kell hajkruásznom a pirátbézeken, hanem tudom gyártani...

• r4pt0r
    Mert ott nem sárkány kell kapnod hanem az Argon M0ást.
  • chassius
    nagyon jó.
    most olvastam az XTM fórumon, hogy a Treasure Hunt bugos.
    hiába viszed végig, el kell adnod a sárkányt, mert mozgásképtelen.
    ez van.
    azt írták, hogy ki lesz javítva a következő script csomagban.
    alig várom.
  • Lockheed
    LOL! :) De, majd mindenki megharagszik érte! :) Szerintem nyugodtan! Egyébként igen jó hajók azok, 1-2 "példánnyal" már találkoztam itt-ott, de még nem olvastam utána komolyabban, h melyik mire való. Ami furcsa viszont, h nincsenek benne abban a ship.xls távlázatban, ami az idevágó fórumból van az XTM oldaláról... Remélem majd upgradelik, mert volt ott egy google -féle verzió de az azért nem az igazi...
  • Zombye
    "T0" osztályú hajókat fogom mingyá "becsítelni", és kipróbálgatom őket...

írogatok róluk amolyan "Kisvikusan".
    Remélem nem gond...
  • fuho
    Nos most rohantam le egy kalózflottát alig birok velük így inkább elmentettem egy olyan szektorban vagyok ahol csak két bánya, van de, már rám is uszítottak egy csatahajót, mit tegyek, meneküljek, vagy szembeszálljak vele.
  • PSGhunter
    Akkor lehet, hogy a plot zavar be és azért nem aktiválja azokat az állomásokat. Majd megnézem mi történik, ha én is Assasinban kezdem a bulit... persze csak próbaképp, mert nem állok neki 3X-ra is felépíteni egy birodalmat...inkább megvárom a javítást... :)
  • SaGa
    Bonuspack fent van, meg néhány cycrow script (assassin, mercenary és bounty hungter guildek, Race Military és Race Invasions). Az alapjáték Bankrupt Assassin-jával kezdtem, mert az a kedvenc karakterem. Kis pénz, alanál kicsit jobb, de nem nagy hajó, megfelelő számú ellenség (a fél univerzum, alapból).

Az újak közül a Yaki áruló hasonló, bár neki már komoly (M6) hajója van, csak nem sikerült kimenekülnöm a yaki szektorokból, így inkább pihentetem kicsit a figurát...
  • PSGhunter
    Na, beírtam az Extended fórumba erről a HCF capping Troops problémáról, másoknak is van ez a baja a nem létező állomásokkal. Most azt írják, hogy a Capping Script még kicsit kezdetleges és javítani fogják a következő patch-ben.
    SaGa, neked fennt van a bonus pack, illetve milyen indulást választottál? Normal módban kezdted, plottal, vagy valamelyik egzotikus starttal nyomod?
  • Berv
    Hát akkor 1. csatám igy zajlott le :) Semmi gond, töretlen a kedvem jól megismerni a játékot.
    Régebben adott "Space Fuel tipp" nagyon jó volt, csináltam belőle két gyors kört, szaladt felfelé a pénzem.
    EC mennyiséget is megnézem majd
  • SaGa
    Amikor kijelölöd, hogy hova ugorjon, a jobb oldali listában az EC-k számát jelzi. Ha nem elég amid van, akkor pirossal.
  • SaGa
    Nem biztos, hogy ott lesz az a hajó. Sőt, inkább az a biztos, hogy nem. A visszatöltéseknél elég sok dolog változik az elmentetthez képest. A tőled független hajók helyzete és mozgása mindig...
  • Berv
    25 EC-t tartalékolok, szóval van, elégnek kell lennie, 4 szektornyit ugratnék csak vele, ha akarná :)
    Mivel? alapgép, buster, a 4 lézer helyett 6 van rajta, meg amit lehetett szoftveresen, upgradeltem.
    ennyi :)
    Van mentésem a "Kétlövésescsata" elöttről, megnézem majd milyen hajónak mentem neki okosan!
  • SaGa
    Ha a script installert keresed, azz itt van:
    http://www.xpluginmanager.co.uk/XScriptManager_Setup.exe

• SaGa
    Energiacella is van a hajón elegendő? Anélkül nem ugrik...

Nem mindegy, mekkora "pirosnak" mész neki és mivel. Amikor kiválasztod, infót is kérhetsz róla. Ha többt nem azt, hogy milyenosztályú...
  • Berv
    Jó reggelt!
    Én a kis puttó gondjaimat osztom meg veletek:
    - nem ugrik a jump drive-val felszerelt kereskedohajom (nem en ulok benne, tavvezerlem)
    - paladin v. paranid ize szektorban - gondolva arra, h. jol elfoglalok egy hajot - nekimentem egy "pirosnak".. ramkiabalt vmit, aztan lott KETTOT, es elporladtam, durva volt tole (nem tudom milyen hajo lehetett, de sima kis vadaszmeretunek tunt)
    - almos vagyok
  • Ace McCloud
    Csá !
    Valaki tudna dobni 1 linket használható x3mod managerhez??
  • erdos
    No meg tegnap láttam a BEMP vagy mi a nyűggel egy terran hadiahót oldalsortüzet nyitni, háát ezek a lövedékek gyorsak egy M1 manőverezhetőségéhez képest, nincs az hogy kimanőverezed mint a GPPC-t, nagyon nem lehetne kitérni előlük, a galaxis másik végéből már lőtávban van és sokkal nagyobb a tűzgyorsasága mint egy GPPC-nek. Hihetetlen micsoda fölényben vannak a többiekhez képest...
  • SaGa Jr
    Már írva lett neked a válasz korábban is. Ha sztori módban játszol akkor ez mindaddig így marad, míg be nem fejezed a sztorit. Majd utána tudsz a Paranidoknál javítani a reputációdon.
  • r4pt0r
    Igen aztán rájöttem hogy M0és mert egy kicsit erős M1nek, M0át meg nem írja ki semmihez. 430milla + minden, hát talán egy 500milla és megáll a végösszeg. És ebből kéne nekem legalább 10. :D

De a Terran hajók tényleg szépek.
  • SaGa
    Vegyes. Ami kifejezetten kalóz szektorban van, azok általában a triplex scannerrel már láthatóak az egyes kapuk közti utazásnál. Ami valamely faj szektorában van, azokatáltalában ki telepítik kíxülre, de ott is előfordul bent a szektor belsejében...

A térképező program sokat tud segíteni...
  • erdos
    És milyen szépek ráadásul... Az Aegir és főleg a Tyr nagyon szép lett. Jah amit kinéztél az potom 434 milla csúzlik nélkül és M0-ás. Nem hinnéám hogy van drágább hajó az X univerzumban...
  • r4pt0r
    Ohh most vittem végig megint a storyt, be is másztam a terran szektorba. Sajna a Terran Odint gyengítetek az XTMesek mert erős volt. DE. Megtaláltam azt a hajót amit meg kell szereznem. :D

Terran Valhalla:
    - M1
    - 2*10 GJ Millitary Shield :O
    - 42000raktér
    - 40hajó
    - földi fegyverek
    - 6 turret

Egy szó mint száz: KELL (ha lehet venni valószínűleg egy cirka 300milla és az ennyim) :D

És még valaki azt mondja hogy a terranok nem erősek. :P
  • erdos
    megvan, bentvagyok, uhh beszépek vagyunk :-)
  • erdos
    és a heretics endből?
  • Amaro
    Nem csak sztori módban megy, csak aktiválnikell a terran scriptet. (AI menü) Átjutáshoz nem árt egy magas argon rang.