20430
-
Nekem egyébként ha a tulajdonságaikat figyelmen kívül hagyom, az ő hajóik tetszenek a legjobban kinézetre is! :) Olyan nem is tudom... Űrhajó alakúak ? :) Vagyis rendesen elkülönül pl a HÍD a hajón, meg olyan látványos tervezésűek a Capital Shipek! Van bennük némi árnyalt SW tervezési vonal! :) -
chassius #8349 na most az a helyzet állt elő, hogy van a játékban kétféle Eclipse (M3+) az egyiknek csak 4x25 M a pajzsa a másiknak viszont 1x125 M.
pechemre én az elsőt fejtettem vissza.
a probléma az, hogy ha visszafejtem a másikat is , akkor nem tudom megkülönböztetni a kettőt, mivel teljesen alapcuccokkal csinálja, az meg mind a kettőn ugyan az. -
Láttátok/kipróbáltátok már a Terran TL -t? ( Asgard - StarGate ftw [smile] ) Csak nézem, hogy mi azon 113 millia? Aztán látom, hogy lehet rá dokkolni 2db (!!!) M2/M1 hajóval, és 4db TS/TP hajóval, viszont kicsivel nem. 10x1GJ pajzs és 4 toronyban összesen 36 löveg. Hadihajónak sem utolsó! Ezek a Terranok nem viccelik el ezt a hajóépítés dolgot amúgy... Minden hajójuk első osztályú hadihajó! M5 is például első osztályú hajó a CombatPilot projecthez... De tényleg mindegyik ottvan (MTS pl.: 10x25MJ) nagyon, főleg a "nagyok"! -
Zombye #8347 Háát ez a Khaak korvett nem valami nagy eresztés.
A kentaurkámmal pillanatok alatt ripityára szedtem, pedig csak 2xAHEPT, meg 6X BPAC volt elől...
-
Zombye #8346 A blúprint az tervrajz. Kell a hajók gyártásához.
Pl megtetszik egy Mako Raider és nem akarod állandóan venni, akkor veszel egyet, bedobod a HQdba, és a mérnökökkel szét tudod szedetni. Ha megvan a tervrajza (blueprint) akkor te is tudsz gyártani Mako Raidert némi pénzmag, meg nyersanyag kell hozzá.
A perenid repu nálam annó úgy volt, hogy a story végén asszem visszaugrott a "megromlás előtti" időszakra. Hogy ezen a mod, vagy valamellik patch változtatott e, azt nem tudom.
-
deph #8345 Ez van, ha megcsináltad a sztorit: "Tulajdonképpen ennyi volt a küldetéssorozat, de miután végetért az örömmámor, mind a Paranidoknál, mind az Argonoknál kellőképpen jó reputációd lesz. Innen szabadon kószálhatsz az X3 univerzumában, mert immár befejezted a küldetéseket, és szabad vagy." by AceMcLoud
Na az Argon összejött, de Paranid nem. -
Elvileg ha a hajónál megnyomod az "i" billenyűt, kiírja az adatokat. Asszem megmondja a hajóosztályt is.
A blueprint meg fogalmam nincs mi. -
A sztorit még nem játszottam végig, de ha lelősz néhány kalózt a szektorukban, meg kha'akot, akkor nagyon hamar megnő a repu és tudsz dokkolni. Priest's Pity elég jó hely a kalózbázis miatt. -
Nincs
OpenOfficeban csináltam és azért raktam pdf-be. -
chassius #8341 

a gifted (tehetséges) pilótám neki repült a kapunak.
jobban járon az avarge (átlagos) pilótákkal.
érdekes módon azokkal nincs baj.egy kicsit lassabban fejlődnek, de legalább nem repülnek neki a kapunak meg az ellennek. -
Zombye #8340 Bocs, de én csak az utolsó kérdésedre tudok válaszolni.
Kiírva úgy tudom nincs.
Ha névről nem tudod beazonosítani (egy idő után már álmodból felkeltve is fogod tudni...) Szóval addig elsősorban az áráról tudod megállapítani.
Az M5ös felderítőhajók kb. 50-110 ezer, az M5es elfogóvadászok kb 500-800 között, az M3as nehézvadászokat pedig 1.9 és 3 milló között tudod megvenni.
Ezek csak özelítő árak.. Saccoltam egy kicsit.
-
chassius #8339 hogy a fenébe lehet blueprintet törölni az HQ listájáról?
hogyan lehet (ha egyáltalán lehet) megváltoztatni egy blueprint nevét?
hogy a fenébe látom 1 shipyardban azt, hogy a hajó éppen melyik osztályba (M5, M4, M3....) tartozik?
jelenleg ezek a kérdések foglalkoztatnak engem leginkább. -
Zombye #8338 Szervusztok!
Lenne egy kérdésem.
Többször jártam már így, amióta átnyergeltem egy Centaur MKIIIbe. Szóval lövöm az ellent, ő megunja ezt, és közli, hogy ő biza nekem adná a hajóját...
De mire eszegénykém ezt végigmakogja a tornyok már le is szedték.
Nem lehet erre valami forrógombot beállítani, hogy "tüzet szüntess!".
Mer így most pl. csak a legutolsó Yaki írtásomnál 3 mamba ment veszendőbe.
Előre is köszönöm. -
fuho #8337 helo mik azok az orbitális hajok már találkoztam páral és hajonak vannak jelölve de nem mozdulnak sehova szoval mik azok és mi a feladatuk ha szabadna megkérdeznem? -
deph #8336 Big thnx! Nincs meg véletlenül xls formátumban? -
deph #8335 Végigküzdöttem az alap sztorit, de a Paranidoknál mé mindid Nomad a reputációm, nem ugrott előre. Ez bug, vagy Nektek sem akart megváltozni? -
hi
Xenon Sector 258-ban van egy Centaur MkI.
Ez küldihez tartozik? Mert nem tudom összeszedni.
Vagy azért nem tudom, mert épp a Plutoniumos hajót kellene lelőnöm és addig nem engedi? (Hajót már szedtem össze, tehát nem az kell hogy tudom elfoglalni) -
chassius #8333 grat RJoco szép kis lista.
ha ezt mind összegyűjti valaki...... -
Valamiért nem akar "jönni" a Bala Gi event...
"Pirate Warlord" kezdéssel.
Játékidő: 1nap 18 óra
Account : 38.000.000 cr.
Titles:
Master Broker: 49%
Fighter Chief 81%
Argon Protector of the Federation(L): 34%
Boron King's Knight(L) : 35%
Split Inner Circle of Rhonkar(L) : 34%
Paranid Emperor's protectorate(L) : 36%
Teladi Venture Profiteer(L) : 37%
Goner Evangelist : 36%
Egyszerűen nem akar jönni a message, hogy menjek a Kingdom End's -i ShipYard -ba, és ha odamegyek sem történik semmi...
Valakinek esetleg valami ötlete ?
-
Nah végre sikerült összeírnom mi található elhagyva a modban.
Egyenlőre csak ömlesztve hajók, harcászati, kereskedelmi eszközök.
Link -
fuho #8330 mejik a legnagyobb hajo ameikre katonákat lehet venni? -
goyo2 #8329 Mod manager -
mindero #8328 Hello mindenkinek!
Végre én is regisztráltam a fórumon, már régóta olvasgatom az itteni hszeket is, sokat segítettek a kezdőknek írt magyarázó cikkek, ezer köszönönet érte mindenikinek.
Igazából rögtön egy kéréssel fordulnék hozzátok, ami technikai jellegű:
Nem tudom mennyire normális, de az új 2.02 patch után is számtalanszor kifagy a játék (főleg szektorváltáskor, néha mentésekkor). Használom az XTM modot is, de e nélkül is ugyanúgy ki szokott fagyni.
Átlagos középkategóriás gépem van, a legújabb driverekkel. Fogalmam sincs mi lehet a gond (memória?).
Nálatok szoktak még ilyesmik lenni, vagy csak velem szórakozik (eredeti egyébként)?
Ha valakinek volt hasonló gondja és meg sikerült oldani, nagyon hálás lennék ha segítene, mert így kikapcsólódás helyett csak felidegesítem magam.
Előre is köszi a segítséget, és jó játszást!
-
Ace McCloud #8327 Thx !
Ez nagyon vadul hangzik :)
Nem tudtam hogy ilyen lehetőségek is vannak...
Mindíg van új dolog ebben a játékban. Vajon hová fejlődik egy év múlva???
A modmanageről nem tudtok valamit?? -
Bocsi, csak teszteltem (cheateltem),kiváncsiságból hogy müködik.
-
PSGhunter #8325 Ez azt jelenti, hogy neked frankón vannak Capture Troop Station-ök az univerzumban és még gyártanak is?? Milyen indulással játszol és milyen patch-ek, modok vannak fenn? Nekem sajnos csak at Otas HQ marine-jai vannak, se cyborgok, se merceneary-k, se semmi.. :( Nem értem, mert csak bonus pack és az Extended mod van fent és Normal módban kezdtem. Még sincsenek ilyen spéci gyárak sehol... Már hússzor végigkorzóztam mindent, de semmi eredmény... -
Elöször próbáld ki egy gyengébb hajóval,nem egyszerű végigcsinálni.
Vigyázz nehogy darabokra lödd az ellenfelet, és az ellenfeled se löjön szét téged, a pajzsát is figyelni kell. A transzportálásánál 5 km belül legyél a hajóval, ha mindez megvan tanácsos eltávolodni töle a fentebb emilettek miatt. Én egy Mamuszon teszteltem 500 cyborgal, kb két-három perc alatt foglalták el (kb 40 maradt életben), a célhajó neve mellett látsz majd egy zöld és egy piros számot ezek a saját ill. az ellenséges egységek számát jelzik, és folyamatosan változnak az elhalálozás miatt. Egy ilyen hajófoglaló akció nem mindig sikeres, ezért lehetöleg a legjobb "katonákat" és minél többet próbálj átküldeni(a HCF raktere viszonylag kicsi,kb 700 cyborg fér el a fegyverzeten kivül),ha vége a csatának kapsz egy üzenetet, nyertél vagy nem.
Egy komolyabb hajóhoz ajánlott több HCF-ről inditani a támadást.
-
Zombye #8323 Elértem A Zsoldos Céhnél az 5ös szintet, és kaptam egy Khaak Fightert.
Hát nem vagyok tőle hasraesve...
Ugyi max 153 ig húzható a speed, ami monnyuk nem olyan rossz, de mivel nincs hátsó löveg, így néhány rakéta igen csak meg tudja tépázni azt a 3x25 mega pajzsot.
Viszont a Beta Kyonok tényleg jók. bár érdemes közel menni a célhoz, hogy tényleg találjanak is.
-
SaGa Jr #8322 Kellenek emberek akiket átdobsz a célpont hajóra aminek már nincs pajzsa vagy maximum 5%-nyi pajzsa van. Ha nincs csapat akit átdobhatnál, akkor nem is fog működni a lehetőség.
Átdobható csapatok például a rabszolgák (slaves), a zsoldosok (mercenaries), a katonák (military personel), tengerészek (marines) és a kiborgok (cyborgs). Mindegyik más harcértéket képvisel és mindegyik más ellen hatásos igazán. Az első és az utolsó troop típus birtoklása illegális.
Vannak állomások ahol vásárolhatsz ilyen embereket magadnak, de ezen állomásokat magadnak kell felkutatni.
Zsoldosokat és rabszolgákat általában kalóz szektorokban lévő slave trader állomásokon vagy mercenary állomásokon vehetsz. Kiborgokat Paranid Augmentation centerben. -
fuho #8321 mit kell vennem ahoz hogy müködjön mert megvan a hajó és a tansporter is de nem müködik a piracy de bene van valamijen ship de szürkében van miért?nem müködik? -
fuho #8320 köszönöm egyszere csak egy hajot lehet megtámadniigy?
és mijen osztáju ez a hajo? -
Csak akkor tudod átdobni, ha az ellenség hajójának a pajzsa minimális.
Érdemes elöször egy magányosan kobórló hajónál kipróbálni. -
Otas HCF. A menüjében van 'Piracy' parancs, kiválasztod az átdobni kivánt egységet,utána a darabszámot.
Tansporter device kell a hajóra. -
fuho #8317 mi a neve az otas elfogonak és pontosan hogy lehet átdobni a katonákat? -
SaGa Jr #8316 Hajó elfogáshoz használd az OTAS elfogó fregattját nagyon sok katonával a fedélzeten.
Lelövöd a célpont pajzsait és átdobod a csapatokat. A többi már rajtuk múlik. -
Ace McCloud #8315 Hi !
Köszi a tanácsot, command menüből még nem próbáltam.
Egyéb..
A Leviathanos küldit hogy lehet megcsinálni,és mi a jutalom érte??
Odáig jutottam hogy beugranak a kha'akok, de azok mindent szétszednek egy perc alatt. Talán sok nagy csillaghajó kell oda??
Xenon qt hogy tudtatok foglalni?? csak mert nekem még sosem jött össze. Sajnos még p sem. -
chassius #8314 nálam az energy free jump-nál szektort majd kaput kell választani, de szükséges az oda ugráshoz elegendő EC mennyiség, csak az EC nem fog levonódni a raktérből.
csak a pajzsból. -
Az energy free jump-nál a szektor mértani közepére fog ugrani, és nem kell hozzá EC. A pajzsból fog levenni az ugrás távolságának megfelelöen. -
SaGa Jr #8312 25Mj-os pajzs az tuti kell legyen a hajón. Ahogy Fight Software is. Trade Mk1 tuti, Mk2 talán, az Mk3 nélkül meg ugye el sem kezd fejlődni a delikvens. Bővebben megtalálod itt a fórumban (használd a keresőt a lap alján) vagy elmész Amaro X3 oldalára és megnézed ott az összefoglalókban.
Ja és még egy jótanács:
Ne legyen éppen árú a hajóban mikor átállítod, mert akkor megáll, hogy teljesíthetetlen a parancs.
De nem biztos hogy mindent megkapsz az Argon EQ dockokban. -
Janika648 #8311 Milyen felszerelések kellenek? Mert már van két mercury-m mindkettőn a argon eq és terracorp.-ban kapható összes felszerelés rajta van, kivéve a figth mk1-2, mineral freight scanner, meg nincs rajta fegyver, és a raktér is alap. A pilóta már 8-as, és mégsem megy az universe trader.