20430
-
Kalózbázis: -32, 4, 26 x,y,z és km-ben -
Nekem a leadership skilljük vmiért nem fejlődik! Van már 5-6 olyan pilcsim, ami M3-ban ül, és még további 8-9 ami M4-ben, de a legnagyobb leadership érték az 6! Ez így elég gáz lesz... -
Zombye #8387 Megvan a Turret on/off script.
Műxik szépen.
Köszönet néked Zseblovag!
-
chassius #8386 hogy ezek az EMP fegyverek milyen durvák.
vettem 2 darabot és felszereltem egy gifted-es pilóta gépére.
nos még azt sem látom amikor elkezdi lesebezni az ellent, de az máris halott.
asszem ilyet gyártani kell. -
chassius #8385 hmm.
1 apró tapasztalat (nem tudom valaki felfedezte-e már), nos mielőtt pilótát kérsz(a pilóta képző scriptre gondolok) egy M5-ösbe előtte célszerű a vadászt teljesen felszerelni.
így nagyobb az esélye annak, hogy valamilyen kiemelkedő tulajdonságú pilótá(ka)t kapsz.
kipróbáltam többször is, hogy amikor 12 db M5-öst küldtem teljesen csupaszon, akkor csak 1! kiemelkedő képességű pilótát kaptam a 12-ből.
amikor viszont, mind a 12 db-ot fullra szereltem, akkor legalább 3-4 kiemelkedő képességű pilótát kaptam. -
Zombye #8384 Köszönöm!
Mingyá utánnézek...
-
Zseblovag #8383 Ha jól emlékszem a x3 honlapján a scriptek között van egy turret on/off vagy valami hasonló script. Itt egy hotkeyre bindelheted a tornyokra kiadott tűzparancsot. Nagyon hasznos, főleg amikor jumpdrive használat után megérkezel egy baráti szektorba ahol egy-két ellen is van a kilépési ponton valamint barátságos állomások vesznek körül. A hajód ugyanis hajlamos atomjaira lőni mindent ami közted és az ellen között van(így lehet gyorsan csökkenteni a reput...)
-
Lőjed amíg nem katapultál:) -
r4pt0r #8381 Sehogy, elvileg a Treasure Hunt azt ad, de ez egy hiba ami ki lesz javítva. -
deph #8380 Hogy lehetne szert tenni egy Shivan Dragonra? 
Olyan szép...
ui: Priest Pity-ben nem találtam meg a Pirate Base-t. Valaki adjon koordinátákat pls. -
chassius #8379 köszi az infót, de én a Blueprint nevének a megváltoztatásával kapcsolatosan kérdeztem.
hiába nevezem át a hajó mielőtt beküldöm visszafejteni. -
ÖööÖöö van 2 kisebb complexem, meg itt-ott pár bányám és állomásom is, szal tényleg nemértem... :S
To Dimre: Melyik a kezdőszektor? (WarLord) Már nem emlékszem... :) -
A listát átcsoportosítottam egy kicsit, így könnyebb eligazodni rajta.
Az univerzumot nem jártam be, közvetlenül a modból írtam ki a dolgokat.
Volt benne egy-két Unknown Object is, de mivel nem tudtam mi az nem írtam bele, tekintve, hogy az egyik szektorban találtam egyet, ami egy állomás.
A csomag itt. -
Lysandus #8376 Ó, a fenébe, nálam megvan mindegyik fajta kiképzőbázis, csak nem termelnek. Az argonoknál dugig van alapanyaggal a marines, a paranidoknál a cyborg, a teladiknál meg a military personel "gyár", de egyszerűen nem termelnek. Most várhatom az OTAS HQ-n tucatjával a tengerészgyalogosokat. -
goyo2 #8375 Sikerült valakinek beüzemelni a "machine shopot"? -
goyo2 #8374 Én is bluprint névről irtam
-
SaGa Jr #8373 Átnevezésről volt szó, nem típusnév változtatásról. Az természetesen nem fog menni semmilyen módon sem. A gyártósoron is a típusnév fog minden esetben szerepelni. Majd gyártás után átnevezhető lesz a hajó ez tuti.
-
deph #8372 Kösz, ma meglesem meló után.
Egyébként nagyn kevés kalózzal találkozom. Pedig egy-két unknown object nem ártana mielőtt Xenon küldire megyek. -
goyo2 #8371 Biztos?
Én mindegyik hajómat, mind gondolom más is, átneveztem. De nekem akkor se az a név jelenik meg, hanem a tipusa.
De nekem különbséget tesz a felszereltségek között.
pl.:
Buster
Buster Vangard
stb.
-
SaGa #8370 Antigone Memorialban, kb a szektor közepén van egy 90-es ore aszteroid. Rá telepítettem egy bányát, majd arra jött egy Delex Corp M1-es és megsemmisítette. Az aszteroiddal együtt. Örültem marha mód. Ami az érdekes, hogy a hajó, ami lerombolta, nem ellenségként jelenik meg a térképen...
-
SaGa Jr #8369 Északi kaputól elindulsz nyugati irányba egyenesen. Majd megleled ott. -
SaGa Jr #8368 Vagy még megoldás a beazonosításra, hogy rátenyerelsz az infó gombra mikor nézegeted az áruként kínált hajók neveit. -
SaGa Jr #8368 Vagy még megoldás a beazonosításra, hogy rátenyerelsz az infó gombra mikor nézegeted az áruként kínált hajók neveit. -
SaGa Jr #8367 Blueprint nem törölhető.
Név megváltoztatása egyszerű. Mielőtt beküldöd szétszedésre a hajót, azelőtt módosítsad a nevét. Majd a módosított néven fog bekerülni a blueprintek közé. Utólagosan nincs rá módod, legfeljebb legyártasz egy hajót és majd azt manuálisan átnevezed.
Shipyardon nem látod hogy egy hajó milyen kategóriába tartozik. Ellenben ha bekapcsolva hagyod a szövegelő nőcit és ráviszed a kijelölst az egyik hajóra, akkor elmondja a fontos infókat róla. Ekkor megtudhatod milyen osztályú a hajó. Vagy egyszerűen leszedsz egy összefoglalót amiben minden hajó benne van. -
SaGa Jr #8366 Bala Gi esetében magas reputáció kell Argon, Paranid, Boron, és Split fajokkal. Kell sok pénz, minimálisan 10 óra játékidő és egy saját állomás megléte is szükségeltetik.
Ha nincs állomásod, nem lesz üzenet sem. -
deph #8365 Na, milyen jó, hogy olvasgatom a cikked! :-D
Amúgy meg elég nehéz olyan fajjal kereskedni, akinél csak eladni lehet, venni nem, de majd megszórom őket EC-vel, meg sziliconnal a saját gyáraimból
-
deph #8364 Hol van a kalózbázis Priest Pityben?
Melyik kapunál, mert én nem találtam meg... -
goyo2 #8363 Nézd meg az egosoft oldalán a x3 scriptek között. vag ott egy olyan hogy
Hq creditless production.
Az ürge kiszedte a cretitet, és megnövelte asszem 40%-al az alapanyag szükségletet.
-
Ace McCloud #8362 Ohh! Majd elfelejtettem. A mod managerrel szerkesztve a hq adatait elég ha a pénzadatok sorát törlöm, vagy nullázzam ki, vagy mi legyen vele?? -
Ace McCloud #8361 Goyo2! Köszi a linket, ez faxán működik !!!! :O)
RJoco ! Faja a lista, jó sok cucc van benne. Magad jártál utánna az xuniverzumban, vagy teis egy lista alapján csináltad ?? Mindenesetre jó munka :O)
Deph ! A sztori után a Paranidoknál nomad vagy egy darabig, Sok jócselekedet után elvileg nőlni fog a repud, nekem mindenesetre nem volt gond. Az elírásért bocsi. Az oka mi volt nemtudom, vagy elnéztem, vagy az angol anyagban olvastam. Mindegy, hiba volt, köszi hogy kiszúrtad.
-
chassius #8360 áááááááááá!
ez már függőség.
elkezdtem leírkálni a pilótáim nevét és képességeit 1 noteszféleségbe.
csak így tudom 'fejben' tartani, hogy ki milyen tapasztalt. -
chassius #8359 banyek, milyen pilótát kaptam.
gifted (tehetséges).
de annyira, hogy nem küldtem harcba (csak bent ücsörgött a dokkban) és magától szintet lépett.
ilyenből kell sok-sok. -
Ennek a sok új cuccnak az árát megjegyezni, beletelik egy kis időbe.
-
Ha valaki Warlordként kezdi, a kezdö szektorban van egy jó kis szilikonkavics 124 yieldes, és érdemes a többi sziklát is végigpásztázni, tele van jobbnál jobb értékes kövekkel. -
r4pt0r #8356 Az Argon 35 milla, de a Terran szerintem jobb és csak 54 milla. :D -
Olyan szerepük van kb mint a lézertornyoknak, csak sokkal jobb fegyverzettel és pajzsal lehet felszerelni, és hajóval is lehet dokkolni.Egy TL-be berakod és ott rakod ki ahol akarod, ha viszont fel van cuccolva és átakarod vinni máshová, ajánlatos lekopasztani elöbb és utána szállitani, mert eltünnek a fegyverek pajzsok hajók stb ami rajta volt addig.Az Argonoknál tudsz venni potom 3,5 milka az ára. -
az alapban is van, a modból sem szedték ki. Csak kint van a szélén.
Viszont nem tudom, hogy lehet egy olyan fajjal kereskedni ahol nem dokkolhatsz? Jártam arra a Mercuryval is, de nem engedtek dokkolni. Ti hogy csináljátok? (amúgy is sokkal jobban szeretek lövöldözni. Most menekítettem ki egy scorpiont a Xenon 101-ből. Durva volt tele xenonnal) -
r4pt0r #8353 Nem van mind2. -
deph #8352 Én is erre az ötletre jutottam :-D
Rjoco: Amúgy Priests Pity-ben nincs kalózbázis, hanem Paranid Communication Facility van helyette. -
kereskedjenek velük a szektor vagy universe tradereid.