20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Lockheed
    Ööö fönn van neked az XTM? Rám jünnek néha M1/M7/M6 -al bőven, ami persze nem baj! Úgyis csak addig jönnek, míg ide nem érnek, de menni már nem mennek... :)
  • deph
    sajnos nekem nincs ott Pirate Base, akkor ez bug...
    Concussion Impulse Generator: Köszi az infókat ki fogom próbálni :-D

fuho: Nekem kalózok ellen bejött a talált Mamba HEPT+MD fegyverzettel, meg jó kis rakétákkal M3-nál nagyobb hajók ellen(bár én eddig M3-nál nagyobb kalózhajót nem láttam, meg emúgyis kevés kalózom van...:-(( )
  • fuho
    szerintetek mék hajó a legjobb ara hogy kalózokra vadászak m1-m6 ig minden jöhet kérlek segitsetek mék a legjobb?
  • Bucser
    Egyébként egy csomó régi rejtett hajó jelenleg nem megtalálható a játékban.Eddig 3 biztosan hiányzik:(
  • Lockheed
    Tényleg a forgást kihagytam, de nekem az RSTD script általában erre cseréli a HEPTeket, ha kimegy lőtávból bár igaz ez M1/M2/M7/M8/M6 -on történik...
  • Lockheed
    Hát én úgy vettem észre, hogy nagyobb a lőtávja, mint a HEPT -nek, elég nagy a tűzgyorsasága és talán kicsit kevesebbet üt az ellenen, de én szeretem! :) Egyébként eladhatod, mert hála istennek már gyártják nemúgy, mint régebben amikor csak egy pár darabot lehetett föllelni belőle...
  • dimre
    Ha egy hajót eltalász vele,az pár pillanatra "lebénul", a hajótest széleit végeit kell eltalálni és látványosan elkezd forogni a tengelye körül, persze sebzi is.
    Nem fogyaszt energiát, van egy 'újratöltési' ideje,de azért elég gyors és hatásos, rövid hatótávú fegyver.
  • Kalo71
    Most vontatom Pontiflex Maximus Yacht-ját.
    Egy örökkévalóság lesz, mire beérek vele Grand Exange-be....

• deph
    Valami konkrétabb infó? :-)
  • Lockheed
    Egy igen jófajta fegyver... :)
  • deph
    Kérdés: Mi az a Concussion Impulse Generator? Találtam 2 db-ot és adnának érte 900.000-et
  • Fickesz
    Tiszteletem uraim!

RJoco altal berakott "Elvesztett cuccok" allományt átraktam XLS-be
    Igy lehet benne keresni, remélem tudja valaki használni valamire.

itt
  • goyo2
  • dimre
    Minden Teladi EQ-ban lehet venni.
  • RJoco
    Mambával sikerült lenyomnaom a plutoniumos küldiben azt a szép nagy hajót, de plutonium nem esett ki belőle. Visszamentem az állomásra, ahol az üzit kaptam éa ismét ott volt, csak másik szektorban találom a hajót. Ugye ez most csak vicc?! vagy bug?? 1,2MCr-t költöttem a Mamba javítására! Nagyon el fog menni a kedvem a játéktól!
    Valami ötlet?
  • Lockheed
    Parancsolj!

SendSpace
  • Lockheed
    Mindjárt fölrakom, pill...
  • SaGa
    Lehet, hogy scout drone, de így is jó...
  • goyo2
    M3-at lehet elfogni HCF-el? Mert nekem nincs hatása ha kiadom hogy 10 marina menjen át mulekulába azt összeáljon ujra a másik hajón.

• erdos
    valaki már betette a linket régebben, az működött. Nagyon hasuznos és látványos, az egyik legjobb szkript.
  • goyo2
    Valószinű hiba miatt marad mindig egy drone a hajódon.
  • goyo2
    Ez a turret defense script honna szedhető le? Az ego lapján rossz a link?

Még jó hogy most húztam fel egy advanced sat. gyárat. Mindegy majd eladom őket.
  • dimre
    A Scout drone hasonló,csak ez saját magát telepiti satelitként.
  • erdos
    huh, ez nem rossz, este letesztelem
  • SaGa
    Nem tudom, hogy bogarat fogtam-e, de nagyon jó buli: venni kell egy spy drone-t (már nem tudom hol vettem, valahol a térkép felső széle közepe táján). Megjelenik eg új menüpont a hajó konzolján: Custom. Ebben egyetlen pont: deploy spy drone. Egy marha gyors kis drone indul a megadott helyre és telepít egy advanced satelitet. A hajóban meg marad egy drone. Amivel megismételhető az előző művelet, akár a galaxis túlvégére is.

Gyakorlatilag egy drone áráért (valami 15k Cr körülre emlékszem), végtelen számú adv. satelite telepíthető, ráadásul egy álló helyből az összes ismert szektor bármely pontjára...
  • Bucser
    Life starts after a certain size:)

Egyébként: Aki már nagyon tápos az akár el is kezdheti foglalgatni bizonyos fajok szektorait:)
  • erdos
    hát sehogy. Majd később lesz szerepe állítólag.
    Nekem arra voltak jók a vadászok hogy elvonják a tüzet amíg az összes Titan beugrott a xenon szektorokba. Utána meg diafilm, de hihetetlen fílingje volt. Ahogy pl két titán két oldalról zúzza a a J-t az bámulatos.
    Mindkét oldalon 8-10 csatahajó, vadászok, korvettek és nyílt sisakos küzdelem, tisztára mint a jedi visszatér végén. Itt megint beleszerettem az x3-ba...
  • Lockheed
    Én főleg azért használom, mert szerintem amúgy hozzá sem nyúlnék ezekhez a kis hajókhoz... Így meg legalább használom a játék által nyújtott összes hajóosztályt. ( itt megintcsak fölhívnám a figyelmet, a terran hajókra M5-M0 -ig... igen ütősek! ) Igazából ez a TurretDefence script helyettesíti az elfogóvadászokat, mert igen jól értékeli ki a legnyagobb fenyegetést... Ha kishajók "dongnak" körül, akkor cseréli a fegyvereket PAC -ra vagy PBE -re, aminek nagy a tűzgyorsasága és a trackingje, és lövi őket halomra, a beérkező rakéták prioritást élveznek, és ahogy néztem távolra is nagyon jól céloz PPC -vel, vagy EMP -vel... Szóval inkább csak a fun miatt "tartom" őket! Meg mostmár "beköltözök" majd egy szektorba, ahová majd berakok egy ilyen TaskForce -ot is a környező szektorok védelmére... Szerintem a New Income és Montalaar közötti Unknown szektor lesz az... Nincs benn sötét, jó a zene, egy csomóban vannak az aszteroidák, van köztük egy 55 yld -es Silicon, és egy 50 yld -es Ore is, és bár igaz, hogy 2 kapuja van de ez az új OWP hathatós védelmet nyújt a "nagyobb testű" behatolók ellen. Mellesleg van benn pár SpaceDebris is, ami földobja a design -t kicsit! :)

Valaki tudja -e esetleg, hogy a Light of Heart és az Eighteen Billion közötti 2db Player sectorba hogyan lehet bemenni ?
  • erdos
    Hát nem nagyon. Ha bennt vagy a rendszerben akkor is baromi jók az m6-ok, különösen ha használod a fegyvercserélő szkriptet. Ha meg nem vagy bennt csak másik szektorból térképről figyeled mi történik akkor meg egyszerűen az erősebb javára számol a gép. Egy m6 simán megállít 10-15 mixelt m3-m4-m5 csapatot.
  • Kalo71
    Bocsi! Megvan, csak nagyon kivül esett a satellit hatósugarán.

• Kalo71
    Elkezdtem a Bala Gi küdetést. Nem jutottam sokáig. El kell mennem Great Trench-be a Royal Boron Research Station-ra és beszélnem kell Mulu Wo-val. De! Nincs Research Station Great Trench-ben. Most mi van? Bug?

• Bucser
    M6-ot elvileg szétszedne pár sokkal olcsóbb M5.

tudtommal itt is az osztályok kard pajzs elven működnek.

Azaz minden hajónak megvan a természetese ellenfele. pl a z M1-2-knek az M3-ak az M3-nak az M5 az M4 az M5-nek és az M6 védi az M1-eket az M3-ak ellen.

Klasszikus lebontása szerint ha jl emlékszem. Kérdés, hogy az Ai pilóták menniyre hasznáőják ki a hajóik képességeit.
  • goyo2
    Köszi a választ.
    Annó olvastam a readme-t, ki is próbáltam, de leszedtem hamar.

Csak azon gondolkodom, hogy mire lehetne használni az m3-m5 gépeket?
    M3-at eddig csak minimum 7-8-as csapatban küldök az ellenre, de annyi árából simán megvan egy m6 ami szerintem többet ér.
    Még gyár védelemre osztom be őket, golyófogóknak és feltartani az ellent, arra jó amig oda nem érek. Bár ez nem biztos hogy megéri.
  • erdos
    Én kiképeztem egészen addig amíg össze nem raktam egy task force-t. Annyit csinált hogy járőröztetett a maga melletti kalóz szektorban 3 m3-at (csak az a típus volt a carrierben) és folyamatosan lemészárolódtak, hullottak mint a legyek. Szal engem nem győzött meg. Egy szimpla Centaur jobban teljesített a határvédelemben, ne adj isten mikor párban voltak...
  • Lockheed
    Köszi szépen! :)
  • Lockheed
    Hát mivel viszonylag sokat dokkolok itt-ott így mindig van autosavem és ha látom, hogy elhullik akkor visszatöltök egy korábbi mentést. Elég gyorsan kiderül, mert nálam egy szektorban folyik a training... Nemtudom, hogy jobban harcolnak -e, mert nemnagyon használtam régebben ilyen patrolgroupokat csak ha megtámadtak akkor köptem ki az M1 -ből őket... Meg azért mégis más, mert van nevük és 1-2 tulajdonságuk is így nemolyan "standard" minden hajó. Viszont így hármasával is elég hatásosak tudnak lenni, de szerintem az igazi "trükk" a TaskForce -ban rejlik... Egész jól tud működni a dolog, ha már sokan vannak... Egyébként azon gondolkodom, hogy lehet belekezdek nekik egy kicsit "direktebb" trainingbe. Berakom a srácokat egy üres szektorba, és előkeresem azt a createship cheatet, és bespawnolok nekik nemtúl erős kalózcsapatokat. ( 2-3 Pirate harrier pl ) Hadd üssék! :) Egyébként ha nemlenne meg a TF script, fölrakom neked a readme -t, hogy olvasd el ha gondolod mire jó ez.

SendSpace
  • goyo2
    Sokan azt irják, hogy idő és pénzpazarlás ilyen pilótákat fejleszteni.
    Jobban harcolnak? megéri? Ha igen miben jobbak?
  • chassius
    nálam van 1 born leader és az élesláto pilóták is gyorsan fejlődnek.
    a vezetői skillje az egyiknek már 8-as (ha jól emlékszem és csak egy átlagos pilóta).
  • dimre
    Zephrain, bal alsó sarok legalul a térképen.Vigyél magaddal egy TL-t bányákkal megpakolva.
  • erdos
    huh és mennyi időd fog még rá menni, aztán mikor nekiugraszt hat hét m3-as pilótát a főnök egy öngyilkos akciónak és a szívinfarkus fog kerülgetni :-)