20430
-
Beteg állat! :) LOL! Aham, jólgondolot barátom! Sector és Universe Trader megy magától. Néha-néha megakad, ha pl megtámadják, vagy nekem már volt olyan, hogy nemtudott (??? akkor sem értettem) venni/eladni valamit de minden esetben küld üzit. -
Berv #8788 khm... a sector trade megy magától ? Nincs semmi leOKznivaló közben ?
Teszem azt en most elmegyek sörözni - mert elmegyek ha addig élek is - a játék futik, a pénz gyűlik ....
Gondolom én, de vajon jól ???? :) -
r4pt0r #8787 Ha átmész a Heretic kapun ott már csak XTMes Terran szektrorok vannak. -
deph #8786 És ez az XTM féle, melyik szektorban érhető el? -
chassius #8785 to Saga:
nem mindegy, hogy esődleges vagy másodlagos. az elsődleges feltétlenül kell a gyártáshoz, a másodlagos viszont nem annyira fontos (csak a gyártást gyorsítja). -
r4pt0r #8784 Terran nem egyenlő Heretics End, itt sosem lesznek barátságosak. Lényegében 2 terran faj van, az egyik az ESféle, senkit nem engednek a kapuhoz, de meg lehet oldani a másik az XTM terranok, ők már jobban szeretik a népeket. -
Zombye #8783 Én a Csuhásoknál szeretnék kicsit jobb színben feltűnni, de hiába adakozok nekik, nem nő a rangom...
5let?
-
Berv #8782 kellene egy x3 rövidítések - x3 normál név kéziszótár :) -
deph #8781 Nekem az APSG is beválik rakéták ellen. Szegény ember vízzel főz alapon... :-)) -
deph #8780 Terranokkal hogy lehet haverkodni?
Bemegyek Heretics Endbe és lőnek rám. Nem túl jól kezdődik... -
Zseblovag #8779 Ja, és légvédelemre Cig-et használok ami 3-4 sorozattal leszívja a generátoromat és ész nélkül lő a rakétákra...... -
Zseblovag #8778 Üdv! Én úgy vettem észre, hogy pontosan ugyanolyan a lövedék sebessége mint a gppc-nek......csak jóval erősebb. Kis hajó ellen valóban nem lesz nagy szám, de a xenon q-kat kettesével darálom a géppel..... -
Berv #8777 Amig nincs saját néven futó állomásom, addig... ehhe
ha jól értem ?!!? :) -
SaGa #8776 Minden hajónak ven (lehet) home base-e. A hajó Command Console-jában tudod beállítani, csal lefele kell jönni a konzol menüjében és a tornyokra kiadható parancsok és a kiegészítő parancsok alatt ott lesz...
Ezzel tudod a hajókat hozzárendelni saját űrállomásokhoz (gyárak, bányák, stb). Ha beállítottad, akkor a hajó az állomással összefügő feladatokat tud végrehajtani, ha nem, akkor általánosakat. -
SaGa #8775 Az SPP egyetlen alapanyaga a kristály. Nem min degy, hogy elsődleges vagy másodlagos? -
chassius #8774 to Hiak: nem. nem lehet rajta segíteni (legalábbis legálisan nem). a játék így van megcsinálva. -
Hiak #8773 Sziasztok. Volna egy komoly problémám: Vettem egy Solar Power Plant M-et aminek mindenhol máshol Secondary Resource a Crystals. De nálam Primary. Miért? Lehet rajta segíteni?
-
Berv #8772 ööö... hee ..
Home Base ? Hol állítok be olyat? Merthogy nincs. -
Egy darabig ugrál is, de ha lemerül egy célállomásnál akkor megindul haza nélküle. Ha éppen egy xenon szektoron vezet az út akkor arra, még ha le is tiltod... -
SaGa #8770 Nekem simán feltöltötte magát az állomáshoz rendelt trader és szépen ugrabugrált. A lényeg, hogy a home bázison legyen elegendő EC, mert abból töltenek... -
r4pt0r #8769 Én a rendes ES plotot vittem megint végig, de ha ott jó a rang jó lesz a Terranoknál is, nah meg az UTk meg ott képeztem mindig ki az STket is, így elég gyorsan ment náluk a rang. -
És melyik sztorival kezdtél? Én az argon kufárral és még csak most jutopttam odáig hogy van vagy 5-6 kajagyáram, egy XL spp meg még egy kis komplex. Max M7 amit vehetek Terranéknál... -
Sector Takeover a neve, ha jól emlékszem. Nincs más dolgod mint kilöni minden állomást a szektorban, utána egy Trading Stationt beraksz, és átnevezed mindegy mire, csak S betűvel kezdödjön.A szektor erdeti tulajdonosa "foe" legyen.
-
r4pt0r #8766 Ez tény. Ha csak 16 db löveget használok már akkor is sok energia fogy. De nem gond mert gyorsan tölt.
Most csináltam Levi küldit, ahol szinte végig lőttem 6-7percet, mindenki meghalt nem volt esélyük. :D
Csak sajna én azt hittem hogy végzek a Xenon Kval meg a többivel és vége, neeeem még jönnie kellet egy Khaak csapatnak 1 M2, 3 M7, és persze hogy messze voltam és nem tudtam időben odaérni és szétlőtték. De kivégeztem őket is, nem volt semmi esélyük. :D -
Én úgy vettem észre hogy a station traderek is vesznek pl drone-okat, nehezen adják a bőrüket. Csak azt az EC-t tudnák már maguknak végre feltölteni.... -
SaGa #8764 Szerintem nem sületlenség. Honnan tudná szegény, hogy neked mi a célod a bespájzolt cuccal...
Majd ha már jól felfejlődött és elkezd UT üzemben is működni, lesznek meglepetések a "sületlenségről". Pl elballag és vesz egy kupac drone-t, hogy tudjon védekezni. Használja a jumpdrive-ot. Ha nem vettél neki, vesz magának. stb... -
Hát ahogy nézem hiába a nagy generátor A TYR-en, azért gyorsan lemehet az energiája, a BEMP zabálja az energiát és 16 db van csak az oldalán. Aztán meg látni kéne milyen gyors a skulója, a GPPC-t úgyahogy ki lehetett manőverezni 5-6 km távolságból még egy titánnal is, ezek meg 9 km-ről már lődöznek...
-
Berv #8762 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
azert sok sületlenség van ebben a játékban :)
Köszönöm -
SaGa #8761 Ha Te vetted az EC-t, azt nem is fogja eladni. Előbb ürítsd ki (add el)kézzel. majd indítsd újra a sector trader parancsot. Csak azt adja el, amit ő vett... -
r4pt0r #8760 Capital ship ellen tényleg mind1, mert 9km a lőtávolság, GPPC 6km, amire elkezdhetne lőni addigra már több 100megyfelé és ezt nem nagyon bírják. :D -
Berv #8759 hi all!
Sector trade-hez mi kell, mert trade soft MK3 van a gépen, a parancsot is megkapta, de nagyon nem akar nekiállni.
Látom, h. futtatja a sell best price és a buy best price commandokat, aztán megáll - standby - az űrben az idiótája :)
Van a hajón 25xx 12 creditért vásárolt EC, vevő is lenne rá, oszt' mégsem adja el.
normális ez? :) -
goyo2 #8758 Sajna ebben nincs bent hogy milyen gyors a lövedék.
De asszem capital ship ellen mindegy. Ez darálni fog. -
goyo2 #8757 Köszi nektek.
jujjjj de durva. -
r4pt0r #8756 Jah ha AEMP, vagy BEMP kell 2 lehetőséged van:
1. vagy a Terran gyárahoz visszed mindig cuccot, de ez marha unalmas és komplikált
2. én így csináltam: be cheateltem TLbe egy BEMP L gyárat ez 100milla és egy AEMP M gyárat ez 30milla, de mivel ez csalás ezért vettem 2 Argon M1et, és megnyomtam az önmegsemmisítést mind2 hajón, így lényegében kifizettem ha már a Terran Shipyardra nem lehet dokkolni. :D
-
r4pt0r #8755 #8751 goyo2:
Itt nézd meg, a lényeg hogy ha van már BEMP, akkor dobd el gyorsan a GPPCket mert azok nem fegyverek. :D
Igen aktív volt, aztán kivettem de megmaradt ez a tul., talán lehet megváltoztatott valamit, nah mind1, mert a Turret commandban ha a none van akkor jó. -
http://roguey.ueuo.com/gaming/pc/x3/help/lasers.php -
Ace McCloud #8753 Szevasztok !
Látom itt továbbra is zajlik az élet :)
Előszöris Amaro szeretném neked megköszönni az otas küldihez a választ.
Néhány betöltés után rendeződött a dolog, egyébként tractor beamet énis csak az otas hq - n tudtam venni.
Lenne egy kérdésem.
Amaro oldalán volt egy script aminek segítségével ha egy ellenséges sectorban kiirtottam minden állomást elvileg a sector a tulajdonommá tehető, és át tudom nevezni. Ennek működési mechanizmusa érdekelne.
Le kell szállnom valahol, és ott bbs en keresztül pénzért tudom megoldani, vagy csak simán a sectorba betelepítek egy állomást és oda leszállva tudom valahol valahogyan megoldani??
Légysz írjatok ha ismeritek a módját.
THX
Ja a magyarítás engem is érdekelne, Mano1 nagyon eltűnt. -
RSturret defence script aktív ? ( Ha fönnvan, és a turretek Attack Enemiesre vannak állítva akkor aktív a script és azért rakja föl...) Állítsd Protect Ship -re, vagy none -ra és akkor betudod állítani. -
goyo2 #8751 Annó volt valahol egy táblázat a fegyverek összehasonlitásáról (tűzgyorsaság, ismétlés, hatótáv.. )
Nincs olyanról tudomásotok, amiben bent van már a terran EMP is?
-
r4pt0r #8750 Valaki gyorsan mondja meg pls hogy lehet úgy áttenni egy nagy hajóra sok fegyvert egy TSről hogy azt nem pakolja fel magától, mert kezdek nagyon ideges lenni. Visszem a sok fegyvert a Tryhez, AEMP, meg BEMP. Csakhogy amikor átteszem őket felteszi magától. Csak a HUDon tudom feltenni a fegyvereket de ott leszedni nem lehet. Ha a weapons menuben akarom leszedni akkor azonnal visszateszi, ha meg a raktérből akarom leszedni akkor is visszateszi. Így csak a véletlen műve hogy hova kerülnek a fegyverek szóval valami ötlet jól jönne.