20430
-
De én még mindig nyomom, csak itt van pangás! -
Akkor ez most nem a jó topic volt.
Amúgy elég nagy a pangás, senki nem Reunion-ozik? -
Szép Jó reggelt mindenkinek.
Épp X3 TC-vel nyomulok. Nem is tudom anno ki mondta hogy kapitális hajókat nem hagynak el amikor harcol az ember ellenük. Nos. Priate Brigantine-t épp nagyba gyakom ISD-vel. Úgy aprítottam mint nagyanyám a répát erre beszól a kalóz hogy ne lőj kérlek, tessék itt a hajóm. És kiugrott belőle. :D Egy teljes M2-est hagyott ott a fenébe csak hogy mentse az irháját. :D Mi ez ha nem poén? Olyat pislogtam. :D Ugyan így lett Xenon K-m és Kha'ak Destroyerem is. :D
Asszem annyira ronda vagyok hogy inkább kiugranak. :D Hát ilyet... fantasztikus. Úgy érzem többet kéne csatázzak M1/M2/M7/M8-as klasszú hajók ellen. :D -
Border szektorokban már tudok dokkolni, de annak az esélye, hogy berakjon egy adakozós üzit, nagyon kevés, pedig elvileg lehet nekik is. -
Aham, értem, persze erre én is gondoltam, de miután leamortizáltam a repum, én sem tudtam menni Core szektorokba, ezért kerestem Xenonokat Argon területen, mert így nagyon gyorsan ismét a barátaim lettek.
Ráadásúl a legtöbb gyáram és kereskedőhajóm Argon területen vannak, így minden szállítást le kellett állítanom és visszahívnom a hajókat, hogy még csak véletlenül se lőjék le őket (korábbi próbálkozásaim alkalmával volt rá példa). -
Engem is zavard egy darabig, azután rájöttem ,hogy nincs rájuk szükségem! Az összes hadihajót elfoglaltam (kivéve az egyetlen Valhallát), fegyver van rájuk egy rahedli, kereskedni meg mással is tudok.
Szóval kiírtás alatt vannak. -
Dorgal #19303 A repuval nem lesz gondod szerintem,csak ne Argon Prime-ben vedd meg,mert a külső szektorokban hamarabb találsz bolygót,ahol 5 ezertől-5 millióig keresnek jótékony célra adakozókat.Gondolom a pénz már nem probléma,pillanatok alatt visszajön a repud.Ami gond lehet,az a terran repu,mert azzal nem nagyon lehet mit kezdeni.Engem már leszállni sem engedtek a plot után.
-
A reput értettem megvétel alatt! Nálam csak akkora volt a Goner után, hogy éppen nem lőttek cafatokra Argon szektorokban, és dokkolni sem mindenhová tudtam! -

Bakker, ezt akkor jó elcsesztem...
Az első hullámból csak az a 2 kis hajó maradt...
Na mindegy, majd ha meglesz a nagyobb gép, a régit elvitték...
A repu nem emelkedett közelsem annyira (semennyire), mint amikor P Raider-eket, meg Q-kat írtottam Argon szektorokban. Míg vártam, hogy analizálják a cuccot, addigra ismét vehettem egy Licencet.
Legközelebb jobban figyelek, meg talán több hajót viszek.
Amúgy mit is egyszerűbb megvenni? Ezt nem egészen értem! -
3 vagy 4 hullám jött, hullámonként 4 Seth-el! CSak az első hullámtól kötelező megvédeni, utána egy transzport fog kidokkolni onnan és ugrani. Utána már kinyírhatják, de ha reput akarsz akkor kínlódsz még vele!
Asszem a 4.-ig bírtam cérnával azután kinyiffant, saját véleményem szerint meg olyan sokat nem emelt a repun. Egyszerűbb megvenni! -
Kira, akkor én nemtom mivel fogom megcsinálni...
Hányszor ugranak be a Sohnenek? Mert miután már csak egy Oriax meg Zephair maradt, egyszercsak hirtelen megint beadott vagy 4 Sethet. -
Akkor már volt belőle egy (Seth). Azzal leaprítottam őket és legalább két Oriax is horogra akadt! -
Mégsincs annyi a Goner küldinek, de azokat a rohadt Seth-eket baromi nehéz leszedni. És még a nyavajás MARS sem működik rendesen 
Valakinek valamilyen ötlet? -
Na bakker, jól leamortizáltam a repumat az Argonoknál a Goner küldi miatt, de még így sem jó neki az a rohadt cucc 
Pedig már 2. nekifutás volt, mert elsőre nem lőttem ki a Cerberust. Asszem ennek a küldinek annyi, nem lesz Goner Mobil Shipyardom...
Úgyis újra akartam kezdeni, na majd az új gépen, sokkal kevesebb scripttel. -
Romeo One #19295 Igaz, én automatikusan M6 alatti capturelhető hajókban gondolkoztam. Valóban nem sok ilyen küldis hajó van, én olyan 3-4 re emlékszem. -
Hát vagy az vagy ha M6-nál nagyobb, akkor HCF kell hozzá. Bár ritka a küldi hajó. -
Romeo One #19293 Van 1-2 hajó, aminek nincs gazdája, mégsem tudod elfoglalni. Ezek vmilyen küldinek a hajói, nem elfoglalhatóak. -
OFF
Na ez nem ide vág, de így elnézzük, hogy offoltál, mert jelezted.
ON -
Köszönöm a segítséget..
Egyébként tudom nem ide tartozik, de egy netes oldalról volt szó, csak mivel nem tudom hogy off-ot lehet-e itt lejegyezni, így próbáltam konvertálni. Mivel a hozzá szólásaimat nem számolta, csak az én topickomban. Mivel az egyik kedves, vagy kettő, bár sztem kettő kedves modi letiltott a számlálót ott. Hogy csak nálam ne számoljon. Mivel heti 1000 hsz szerintük túl sok, nem baj hogy nem unalomból írok ennyit. Egyébként meg a hsz ranglistán léptem volna feljebb ha gyűlik a hsz-ek száma. ( Hsz = hozzászólás. ) És ez nekik nem tetszett... ezért hát jelentve lett adminnak hogy ez meg az van, és ez meg az nem teszi amit kéne. Azóta fura mód újra számol. Mert hiába szóltam annak a kedves két modinak, mindig az volt hogy örülj hogy lehetsz az oldalon, meg ne azzal foglalkozz hány hsz-t számol. ... és utólag is elnézést kérek.. az itteniektől...
Csak tudakolódni akartam mert nem értek hozzá...
Csak nem mertem le írni rendesen mert nem tudtam lehet-e. .. :( de most leírtam.. és ha kivágnak, hát legyen.... :(
Még egyszer bocsi.. -
Ilyen script-től még nem hallottam, nem egy házid ez véletlenül megpróbálva átűltetni X3-as környezetbe?
Mellesleg vagy script futásában történt hiba (ezt a mentett állás tartalmazni fogja) vagy a program környezetben történt valami, esetleg nem egy ilyen script kezelésére lett kitalálva.
Az X3 rendkívűl rossz motorral készűlt, mert egy az enyémnél erősebb gépen sem megy jobban. Szal lehet csak valami el lett számólva és a script itta meg a levét. Vagy kicsi a géped hozzá. Azért 1000 szoba rohadt sok és a játéknak eleve számolnia kell a hajókat, koordinálni a mozgásukat, hogy tényleg élő valós lélegző legyen a világ. -
Nothing117 #19289 ha letörlöd a scriptet és utánna úrjatelepíted az talán megoldja -
Nothing117 #19288 ez a script a szektorokat számokként értelmezi?
csak azért kérdem mert nem értek hozzá :D
ha mondjuk számokként értelmezi és pl aladna hill-hez rendeli a 32-es számot mint szektort akkor lehet hogy az a baja hogy 1-31 -ig számolja csak a szektorokban a hajókat és azt az egyet kihaggyja bár ha eddig számolta akkor nem értem mért romolna el....
ez csak 1 ötlet ne nézzetek hülyének én nem értek hozzá csak próbáltam segíteni
de sztem kérdezd meg az ego fórumán ott biztos tudnak neked válaszolni -
Lenne egy kérdésem.
AM meg csá... rég nem jártam erre. :P :D
Nah de a kérdés az volna.
Egy Script eltud úgy romlani hogy egy valahova nem működik de mindenhova máshova igen? Mondok példát. De csak példa, szal nem ez a valós oka a kérdésnek.
Pl:
Van egy Szektor. A szektorhoz kapcsolódik egy Script ami fele azért hogy minden a szektorba belépő hajót számoljon. És tegyük fel hogy a szektor négy részre van osztva honnan csak ma szektoron belül lévő kapukkal lehet közlekedni, vagyis mintha falak lennének a szektorban, és sok sok teremből állna. És tegyük fel egy nap a script valamiért az egyik terembe belépő egyik hajót se számolja, de mindenhol máshol igen. Ergo, akármilyen hajó megy be oda, egyiket se jelzi mintha nem is történne semmi. De ugyan ez a script az összes többi ezer akárhány szobában ugyan úgy számlál.
Ergo csak konkrétan oda nem számol.
Lehetséges ilyesféle hiba egy Script-ben?
Aki erre nekem tud válaszolni annak végtelenül hálás lennék. -
Emez nehezebb, amaz amerikanizáltabb. Ízlés dolga. -
Próbáld ki mindkettőt, aztán majd meglátod. -
Asszem az átrakó hajóra ismét fel kell rakni őket, mert átkerültek az EQ-ba. -
mikkas #19283 A gépem maxon vinné mindkettőt, csak az a kérdésem, hogy játékélményben meg irányításban, esetleg jobb átláthatóságban melyik a jobb? -
Milyen vasad van hozzá. És melyik jön be jobban! -
mikkas #19281 Üdv Most kezdeném el a játékot.
Tud valaki tanácsot adni, hogy Reunion-nal vagy Terran Conflict-al játszak-e? Melyik a jobb? -
Nah, most hogy ránéztem valami mégsem OK! Eltűntek a Softverek a hajómról, amik gyakorlatilag tegnap este még ott voltak.
Pedig elvileg egyszerűnek tűnik. Estére megvan a programon. -
És mennyi ez a szoftver így az EQ-dokkban?
Mert akkor lehet, hogy olcsóbban kijön a hajófoglalós szoftver is.
Az illegális MKI csak 600 kCr, míg a legális MKII 6 MCr -
Csak nem szeretem ha kutlászkodnak nálam, meg aztán sok Space Weed és Whiskey van szerte a galaxisban!
-
Hát aki annyi illegális cuccal kereskedik... -
Meglett ,de most meg az egész flottát mozgósítanom kell a SSS-ért.
-
Úgy, ahogy a többit.
Bedokkolsz és az állomás parancsainál kiválasztod a megfelelőt, ezzel minden a hajódon lévő szoftver installra kerül. Majd szintén a parancsoknál tudod a hajókra installálni, itt már kicsit bővebb a dolog és parancs kiadás után mindig üzenetben kell megejteni a beállításokat. Akár minden hajó kaphat mindent dokkolás után mindjárt, úgy is be lehet állítani.
Holnap meg tudom nézni a pontos parancsokat, ha addigra nem jössz rá :)
Sok sikert! -
Software Sysnature Scrambler-t hogy installáljam be az EQ-ba, hogy a többi hajómra is felszerelhető legyen? -
antigua #19273 Hihetetlen hogy egyesek még arra se veszik a fáradtságot ,hogy elolvassák a dobozon szereplő ajánlást ! : 12+ year ! -
Konkrétan arra gondoltam, hogy ha kilövik akkor reload! Nem igazán fokozza a játékélményt, de legalább megmarad a hajó. -
Addigra már fújhatod, ha kis hajód van! -
Esetleg megdobálhatják a busmanok kövekkel a Mercury-t! 
Egyébiránt szólnak, ha támadás éri valamelyik hajódat........