20430
-
egyszerre több scriptet is fel lehet tenni? -
ha megkérlek linkelnéd megint ha tudod? mert már kerestem egy ideig de 150oldalt nincs kedvem végignézni...
kössz mindenkinek -
SaGa #9187 Nem bug, odébb rakták a hajókat.
Keresd meg a térképező programot (lejjebb van rá link legalább 2x). Az az aktuális játékod térképét adja be, free shipekkel, eldugott állomásokkal, egyebekkel. A szétszórt árucikkeket nem mutatja, de pl minden aszteroidról megmutatja, milyen sűrűségű, meg azt is, hogy melyik árucikkből, hol, mennyi van akkor, amikor lekérdezted. Van benne kereső is...
Úgy működik, hogy telepíted (egy install ece), a programon belül definiálod a két parancshoz a billentyűt (az egyikkel feltérképez mindent, a másikkal a megadott típusú hajókat sorolja fel minden szektorban) és használod. Az első funkció csinál egy 000001.txt nevű fájlt az X3 könyvtárába, abból generálja a program az interaktív térképet. Nem a játékon belül, hanem mellette (ALT-TAB) kell futtatni... -
Köszi a térképet!
Bár megvolt, de teljesen elfelejtettem, hogy mi is van benne. Most már nem kell annyit keresgélnem a gyárakat.
Azért arra figyelj, hogy egy kicsit elavult. Az XTM-hez képest. Family Whi-ben nem található Iguana.
Ha valakinek mégis van ott, kérem jelezze. Mert én más hajókat sem találtam meg. Lehet, hogy bug. -
SaGa #9185 Attól függ...
Ha .spk a kiterjesztése, akkor kell hozzá CyCrow X script managere, az felrakja. Ha sok fáljból áll, akkor a megfelelő könyvtárakba be kell másolgatni őket és a játékon belül a script editorban futtatni az indítóját. Ez utóbbit inkább nem javasolnám.
A legtöbb scriptnek van spk-s verziója, CyCrow scriptmanagerére a link meg ott van az XTM letöltő oldalon, merthogy ahhoz is az kell... -
hogy kell installálni a scriptet? -
oks tenx
-
SaGa #9182 Olyan scriptet, ami változtatná az árakat még nem láttam. A station trader a hozzá rendelt hajó(ka)t vezérli úgy, hogy az állomás pillanatyni szükségleteinek megfelelően adjon vagy vegyen. Enélkül minden alapanyaghoz és késztermékhez egy-egy hajót kell vegyél és megbízni őket azzal, hogy vásároljanak vagy adjanak el. A Station manager 1 hajóval is tudja ugyenezt (azért nem árt legalább 2-t hozzárendelni, mert ha az egy elment jó messzire, hamar kifogy egy-egy alapanyag)...
A saját gyáraidban nem váltuonak az árak. Amit beállítasz, annyi lesz. Egyébként érdemes kicsivel az átlagár alá menni, akkor biztos elvisznek mindent és lesz nyereséged. Amikor beállítod, mit mennyiért vegyenek, a készterméknél megadja, hogy mennyibe fog kerülni egy darab előállítása... -
a "station trader" script az az amelyik szabályozza az árakat annak megfelelően hogy mennyi van az adott termékből?-mert nekem az kéne
erre biztos azt mondjátok hogy le van írva: de mint már említettem angol tudásom nem elég jó ahoz hogy ezt biztosan megértsem.....
kössz minden eddigi help-et! -
SaGa #9180 Létezik egy script, amivel elvileg ki, de nekem sosem működött tökéletesen. Autotraders Sector Lock a neve. Ha fent van, bármelyik hajódon tudod aktiválni és mindegyik autmata kereskedőre vonatkozik... -
problémám hogy a kereskedőhajóimnak "mx jump" 4-et kéne beállítanom a jó kereskedéshez,de ekkor már elérhető egy kalózszektor melybe mindig be akarnak menni a hülyék ....nem lehet valahogy kitiltani őket bizonyos szektorokból -
:D -
SaGa #9177 nagyon erős, és nagy a hatótáv, csak lassan fordul célra, így egy mozgékony hajóval kicselezhető. Azért ha 3 vagy több van a bázis körül, inkább ne támadd meg... -
kalózbázist megtámadtak és a lézertornyok lőtték az egyik bustert,de semmit se sebeztek rajta! nem találták el vagy egy lézertorony télleg ilyen kaka?! -
SaGa #9175 Magát megvédi, de annyi. Az rajtad nem biztos, hogy segít. Amúgy se olyan nagyon felszerelt hajók, egy M3-as is szétszedi, ha nagyon akarja... -
odamész egy mamuthoz ,mondod a kapítánynak hogy kell vlamit szállítani, elviszed az ellenséges szektorokba és gondolom meg fogja védeni magát és lealázza a szegény ellenfelet :D aztán mehet haza a mamut látva hogy jól át ba**ták :D vagy ez így nem működik? -
deph #9173 Nálam egy Xenon szektorban pusztult el, miközben a Leviathant védtem...
De szerencsére zsákmányoltam egy Arrow-t a Hyperion küldiben, ami megy vagy 1000-et.
-
SaGa #9172 Tegnap én is kihozam ast a Starburst-öt. Egyszerűbb volt a dolog, mert a Yaki M6-osba bedokkolt és kiugrottam vele. Majd pár szektorral arrébb szerencsésen legázoltam szegényt, ráadásul úgy, hogy csak sokkal később vettem észre, így már visszatölteni sem tudtam olyan állást, ahol még megvolt... -
deph #9171 Ja, az csak szállít. :-)
Tegnap megvettem a Titant!!! Hát elég sok zsé kell, hogy felszereljem. GPPC-t hol lehet venni, mert a Paranidoknál még nincs akkora repum, hogy adjanak.
Ja és még egy kérdés, Titánra GPPC+AFLAK kombináció ajánlott? -
SaGa #9170 Mammut nem támad, szállít. TL. -
deph #9169 Hát elég idegölő egy bázist leamortizálni.
PPC vagy FLAK, ami segíthet és legalább 2-3 M6, vagy M8,M7 esetleg M2.
Nekem vagy 30 perc SETA-val 4 PPC-vel és 4 FLAK-kal. De van idő... -
SaGa #9168 Türelem. A bázisok sog GJ pajzsokkal vannak felszerelve. Én szedtem szét kalózbázist M3-assal, kb negyed óráig kellett lőni, folyamatosan... -
SaGa #9167 1 akár te ülsz a gépben akár nem, ami illegális az illegális. Így a hajód is el fog veszni, mert nem fogja kidobni a cuccot, így szétlövik...
2. Ne ugyanazzal kereskedjenek...
3. Nem tudod növelni. Nagyobbat veszel, gyorsabban termel.
4. igen.
5. míg valaki szét nem löviNem mutatja, hanem meg tudod nézni, mert van egy "hajód" a rendszerben...
6. El kell vállalni harci küldetéseket a BBS-en. Jól fizetnek, és ha ügyes vagy, sok hajót is tudsz szerezni, amiket eladhatsz. -
nincs több járgányod? ha egyszerre lövitek talán az segít...vagy hívj egy mamutot segítségül...bár az kissé drága és lassan jön ...lehet hogy meg se támadná
én csak kezdő vok...inkább hallgatok -
klb #9165 Grrrr, kiléptem a játékból, mert kiidegelt.
Találtam egy olyan BBS küldetést, hogy semmisítsek meg egy Xenon bázist a védőhajókkal együtt a Black Hole Sun rendszerben. Szépen meg is adták a koordinátákat. Odacsattogtam, gyorsan leszedtem a védelmet képező P-t, néhány L-t, meg az apraját. Ezután nagy hévvel nekiugrottam a bázisnak.
Azt hamar megállapítottam, hogy a BHEPT nem sokat ér, a raktérben lévő Tempest és Silkworm rakéták is csiklandozták. Ezért beszereztem 3db Firestrom torpedót. Na itt jött a meglepetés, ugyanis a 3db firestrom ló***rt sem ért. Szinte alig szedett le a pajzsból.:(
Mi a fenét csináljak? -
megvan :) kemény volt! -
6. próbálkozásra kihoztam a mambát a bombák közül mindenjó ,de az északi kapu előtt lekapcsoltak a kalózok :D :) :s :S :( :c :C :-O -
kicsit azért hiányos -
hajótípusokat leírnátok:
tanker
raider
vanguard
hauler
sentinel
....
melyik miben jó...azzal is megelégszem ha leírjátok hogy hányadik hozzászólásban írtátok már le:D (pl #1282-csak mert nincs kedvem visszaolvasni 68 oldalt) -
Térkép mindenhez -na így egyszerűbb ;) -
www.ekadlec.eu/x3reunion/lode_x3.xls -nem a saját tenyésztésű vírusom ne aggódjatok! viszont nagggggyon hasznos ....bár lehet hogy ez már csalásnak számít mert mindenhez megvan a térkép,az elhagyatott hajókhoz is és ez már ronthatja a játékélményt ...viszont bennevan hogy hol lehet megvenni a hajókat ,űrbázisokat -
összeírtam az újabb kérdéssoromat:
1 - illegálisan lehet -e szálítani anyagokat ,ha nem én ülök a gépben
hanem autómatára van állítva
2 - van 2 mercurim mind2 "best best price"módban van és mindig ugyanoda akarnak menni és így csak az egyik tudja eladni a dolgait...mit lehet tenni ez ellen?
3 - ki van írva minden űrbázisnál hogy mennyi a "production" (pl 2X 8X...) ez mi alapján van lehet valahogy növelni a sajátomét?
4 - hogy működik az űrbázisom pénzutalásrendszere? beállítom az összeget ami fölött küldje el nekem?
5 - ha van műholda 1 szektorban az örökre ottmarad? és mutatja hogy az egyes gyárakban mi milyen áron van?
6 - nektek hogy van sok pénzetek?gondolom nem egésznap mercuriban ültök és kereskedtek....
7 - mennyiért adják a mambát kb...csak hogy ne mennyek feleslegesen a világ túloldalára....
na hagyok még későbbre is :D
(amúgy a B-tervel sikerült kijuttatnom a starburst5 <---micsoda új ragozási forma:D) -
Ace McCloud #9157 Azthiszem hogy egy múzeumban kellett keresni valamit. -
SaGa #9156 Igazad lehet, egy másik feladat volt Antigone's Memorialban, ami miatt le kellett szállni (asszem Bala Gi-t "loptuk el" a laborjából) a bolygóra is... -
Ace McCloud #9155 Ott én csak egy b..szottnagy hajóroncsot találtam, kapuroncsot nem, és ha jól emléxem az x2 ben a Brennan triumphban kellett szkennelni az earth kaput. De elég szétszórt vagyok most, majd keresek egy térképet, és megnézem.. -
SaGa #9154 Nem. A felrobbantott kapu Antigone's Memorialban van, ha jól emlékszem. -
Ace McCloud #9153 Bocsi kicsit megzavartak..
Most olvasom hogy ez a terved, és busterral jöttél. Szerintem ne csinálj gondot belőlle, a Starbust nagyon faxa, mindent megold6sz vele... -
Ace McCloud #9152 Lehet hogy most nem mondok okosságot, de mintha JP t nem is lehetne a starbustra rakni (vagy transportert ???). Én úgy okoskodtam hogy beszálltam a starbustba, eljumpoltattam a gépemet, feltuningoltam a starbustot, és uzsgyi. Amikor automatán közlekedik, elég sokat tököl míg beugrik a kapuba, arról nem is beszélve hogy hátúlról nem is tudnak beléjemenni, inkább szétverik magukat a kapufán, vagy megállnak.
Ekkor nagyon sebezhetőek a gépek, ezért szerintem személyessen irányítsd.
Beszállsz a versenygépbe, átmentek a kapun a bustereddel, vagy nemtudom mit vittél ehhez, és a túloldalról ugratod. Mindjárt 5 ecellel kevesebb az ugrás, vagy 1 rendszerrel odébb ugorhatsz. Esetleg azt leparkoltatod, és a starbusttal hozol valamennyi ec.t. Hidd el ennél a sebességnél senki nem rúg labdába veled ha te vezeted. -
Ace McCloud #9151 Neem. Az a kapu azthiszem a brennan triumph vagy melyik szektorban van, de azt megismered, mert úgy néz ki a kiugró pöckeivel, meg mindennel mint egy másik közönséges kapu, csak kissé félbe van törpve :O) -
Ace McCloud #9150 Szó - szó!
Egyben eggyetértünk. Nagyon jó csúzlik. Tudnak valamit a khaakkok.