20430
-
ha jól tudom vannak elrejtett konténerek az univerzumban ,amik értékes dolgokat rejtenek... ilyeneket hol lehet találni? -
(meeegen 1 "h"-val írtam
)
-
Falcon Sentinel: Unknown Sector(0 16) sector -20 3 2
Nova: Unknown Sector (10 18) sector -12 1 -19
kéne 1 kis pénz hogy vehessek naperőművet ehez el kéne adnom valamelyiket a kettő közül...na de még meg se szereztem: szerintetek melyiket könnyebb megszerezni és mire kell majd számítanom?(remélem most nem lesznek bombák)
-
felraktam egy scriptet amiáltal mindig megtámadnak szektorokat ellenséges csapatok(pl kha'ak) ez jó dolog mert egy csomó zsákmányt tudok szerezni és megkedveltetem magamat az adott fajjal!de az a baj hogy ahogy sikerül elhárítani 1-et 1percen belül jön a levél hogy megtámadtak 1 másik helyet és mennyek más segíteni! nem akarom hogy az egész játék abból álljon hogy ideoda rohangálok és lövök...nem lehetne ez a scriptet valahogy átalakítani hogy csak 12óránként legyen támadás! arra nincs időm ,hogy foglalkozzak a kereskedőhajóimmal! ha meg nem megyek segíteni akkor ezek akár egy egész szektort kiirtanak...vagy nem? -
Kalo71 #9265 Verbose ship computer opció hol van? Nem találom.... -
deph #9264 Igen erre én is kíváncsi lennék, hogy a szektor árverésre hol lehet jelentkezni.
Én is csak a BBS-en látom a híreket. Nálam 40 milkóról indult a licit és már most 90 milkánál jár. Jó volna beszállni... -
SaGa #9263 Dokkolsz, bemondják...
Ha be van kapcsolva a "Verbose ship computer" opció, akkor a kiválasztásnál (t) bemondja... -
Kalo71 #9262 Üdv!
Tudja valaki, hogy egy gyárról honnan tudom meg, hogy ki a gazdája?
-
Így már értem, köszi! -
SaGa #9260 A Solar Power Plant a "Napból" termel, de a Crystal-okba tölti az energiát, abból lesz az EC. Ezért kristály nélkül nem tud semmit tenni...
-
SaGa #9259 A Tractor Beam egy vonósugár. M6-nál nagyobb, vagy TS hajókra rakható és elvontathatsz vele bármit. Csak baromi lassú lesz úgy a közlekedés (8KM). A Bala Gi feladathoz kell, ha azt nem akarod megcsinálni, felesleges. Hcsak nem akarsz pl aszteroidákat odavonszolni a gyárad mellé. meg iykesmik... -
Terran Asgard dokkol Argon Shipyardon, oldalán a Prometheus-szal.
Az alján még ott van egy Demeter, meg egy Centaurm -
én tudtam dokkolni az M6-ossal a komplexemnél is, meg Goner Templenél is. És nagy hajóra is rá tudok dokkolni. -
az M6 -os hajók le tudnak dokkolni minden űrbázisnál? mert x2-be nem tudtak és elég zavaró volt -
Szép lassan elkezdte termelni a Crystalt és akkor megindúlt az Energy termelése is. Nem értem, miért nem termel a Solar a napból? Ennyi erővel bárhogy lerakhatom, bármilyen sötét helyre.
A Wheat Farmot azért raktam be, mert egy táblázat szerint kell a Meatsteak Cahoonas termeléséhez.
Most bővítem GPPS gyárral, Solar XL-lel, 5 GJ-os pajzsgyárral, BetaFlakArtelly gyárral. Meg majd még veszek hozzá ezt azt. Egyszerre most ennyi fért a csónakba. -
r4pt0r #9254 Szóval neked is egy olyat kell épiteni ami nekem van +egy Ore, meg egy AHEPT és menni fog tökéletesen nem kell csinálni vele semmit. A Wheat farm nem is kell ide. -
r4pt0r #9253 Nem tudom miért nem termel neked, de nekem a 2spphez ezek kellenek. Ez a complex:
2* Solar Power Plant XL
11* Crystal Fab M
2* Silicon Mine L
5* Cahoona Bakery L
5* Cattle Ranch L
Szóval szerintem kevés a gyáraid száma. -
Nincs valahol magyar nyelvű leírás a scriptekhez? Melyik mire jó és hogy kell használni a játékban.
Van egy komplexem, viszont nem termel rendesen. Van benne:
2 db Solar Plant
1 Crystal Fab
1 Ore Mine
1 Silicon Mine
1 Cahoona Bakery
1 Wheat Farm
1 Cattle Ranch
1 AHEPT
Két végterméket ír: AHEPT, Delixian Wheat. Ebből csak a Delixiant gyártja. A Solarok nem termelnek. Vittem Energy Cellt, de a Crystal és az AHEPT nem termel. Mi lehet a gond? -
hamár meghalok leglább élvezetesen XD -
gameover zenének berakok valami metált -
pedig 1-2 kalózt jó lenne belevontatni egy aszteroidába:D -
r4pt0r #9248 Az nem fegyver, hanem egy „vonósugár”, lehet vele hajókat, vagy gyárakat cipelni, persze ha egy olyan hajók akarsz vontatni amiben vannak akkor nagyon morcosak lesznek. :D -
szektort akarsz venni?! haha ez tetszik veszel pénzért egy adag ŰRT LOL :D -
Ace McCloud #9246 Találkoztam szektor árveréssel, de nem jöttem rá hol lehet licitálni.
Benéztem a BBS be a teladi tradingstationon, a shipyardon, és az eq dockban, de mindíg csak a hírt írta ki hogy licit alatt van...
Nemtudjátok véletlenül hol lehet megvenni?? -
Ace McCloud #9245 elvileg kivitelezhető, csak át kell címezni a zenét. Úgyemléxem csináltak egyesek itt már ilyet. -
szerintetek azt meglehetne csinálni hogy néhány zeneszámot lecserélek valami másra(pl tankcsapda LOL) nevet is átírom és akkor játék közben találkozok vele :D nagyon lol lenne kalózharc közben valami metál zenét beállítani :D nem ilyen horroros űrzenéket hallgatni:D -
tractor beam is van :D már csak kell vennem egy stardestroyer-t ,meg átnevezni magam Mr.II.DARTH VADER-re :D
amúgy ez a fegyver pontosan mit tesz? -
hát ez aranyos kis kép :D -
Ace McCloud #9241 :O) Én mindenesetre a Shonan Beam cannonra esküszöm. Pont mint a gamma kyon, csak a sebzésük összehasonlíthatatlan, akárcsak az energiafogyasztásuk. Kezdetben nem látni semmit a felvillanásától, aztán egéz korrekt módon lehet vele kaszálni.... -
Ace McCloud #9240 Ez az X3 Reunion című elsősorban Űrszim. progi -
-
gyuri12 #9238 ezmilyen játék ez?mert az pont nincs beleírva a faq-ba:D -
SaGa Jr #9237 Bármilyen fegyver jó a Khaakok ellen. Én leginkább simán AHEPT vagy BPAC ágyúkkal szoktam írtani a clustereket. Pár sorozat és végük.
Amiről te beszélsz az a PSG (van több típusa is). Nagyon rövid a lőtávja, kevés hajó használhatja és területre hat. Alkalmazásakor iszonyatosan figyelni kell, mert ha eltalál egy nem ellenséges gépet is, akkor az átmegy ellenségbe és az adott fajnál elkezd csökkenni a reputációd. Ugyanez igaz például az ion fegyverre is (csak pajzsot sebez).
De például a mass driver kifejezetten ártalmas a khaakokra nézvést, mert nagyon gyenge a burkolatuk, csak a pajzsuk ami relatíve erős. A mass driver meg magasról tesz a pajzsokra, direktben a burkolatot károsítja. -
SaGa #9236 Nem biztos, hogy akarsz olyat. Csak akkor használható, ha senki nincs körülötted, aki nem ellenséges, mert ettől az lesz. Területre hat, meglehetősen nagyra és mindenkit érint, fügetlenül attól, hogy barát, vagy ellenség. A barátok meg nehezen tűrik és ők is neked esnek... -
melyik az a fegyver amelyik 1 nagy ívben valami hullámokat hoz létre és úgy irt? 1 kalóz olyannal kapott le és biztos jó,lenne a kha'ak-ok ellen:D -
SaGa #9234 Dehogynem. Szépne ki lehet kerülni az energialabdacsokat, amikkel szét akar lőni. Khaak ellen már nem jó, mert a kyon emitter szétszed, de az egyéb ágyúkat jó ütemérzékkel szépen ki lehet cselezni... -
XTM-nincs , először feltettem a "station managert" , utána azt a scriptcsomagot ami autómatikusan felrakot 500.000 scriptet -
deph #9232 Kösz, de a Xenonoknál milyen hajóval írtatod egymással őket?
Ha gyors hajót választasz nincs elég pajzsa és nem jutsz el a "hasa alá".
-
deph #9231 Hát ez nagy kár...
-
Ace McCloud #9230 PPC - t és fegyvereket szerintem látogatással a xenon rendszerekben lehet szerezni, miután szétlöveted egymást az ottani j és k - kal.
Xenon bázist meg úgy csinálom ha nincs ellenség a közelben, beállítom a kívánt fegyvereket, a command menüben a mgfelelő turretet attack my target opcióba, és odarepülök hozzá elég közel. Aztán elmegyek intézni az ügyes bajos dolgaimat, és x idő után megnézem mi maradt a xenon építményből.