20430
-
kisviku #9389 No,kérem.Alakulgat a bannerünk.Végülis Flash-nél maradtam.
Hamarosan látható lesz.Szerintem jópofa.
No de,ért valaki rajtam kívül még a Flash-hez?Mert vóna egy kérdésem. -
off:
Gothic kimaradt, Battlefield 2 pedig nem megy hálóba nálam...ööö :))
CoD2-őzök mostanában, ott lehet összefutottunk már, bár nem ezen a néven játszom, hanem Waffen SS Peterson-ként.
on: -
SaGa #9387 Azért nem tudsz nagyobbat venni, mert nincs meg a szükséges reputációd. Ha előrébb lesze, akkor szépen megjelennek majd az M és később az L hajók is...
Ezeknél nem jelzi ki külön, hogy nem veheted meg, hisz megveszed a kissebb felszereltségűt, ráteszed, amit lehet és máris ott az L verzió (általában a pajzsokban van eltérés az eyes verziók között), így nem lenne értelme bepirosítani, inkább azt jelzi ki, hogy (neked) most nincs... -
azért 1 novával nem kezdenék ki,még a mambávalse mentés nélkül!ugyanis elég gyenge a pajzsa -
visszaolvasol 2-3 oldalt,megtalálod a bénázásomat! -
remélem tudsz arról hogy lehet találni elhagyatott hajókat!
pl nova, mamba
Térkép
ezen a táblázaton rajta van! van ennél sokkal jobb térkép is de azt nem tudom honnan lehet leszedni!
Mamba Raider: LooManckStrat's Legacy (10,9) X=-17km Y=0km Z=0km
ez egy hasznos halyó! m3-mas , van rajta 4 AHEPT (alpha high energy plasma thrower) de vigyázz a beszerzésnél ,mert kalóz szektorban van és ments előtte,mert a hajó körbe van aknázva! csak alulról közelíthető meg!
érdemes staburstel menni amit itt találsz: (7,4) freedom reach -rögtön ha belépsz a szektorba fölfelé kell menned sokáig és ott lessz 1 üres (MX sebesség 1160m/s)
sok szerencsét
ezeket csak azért tudom ,mert épp most mondták el a többiek nekem is!
-kössz srácok- -
Köszi!
Nem,egyenlőre mégcsak nekem kéne egy darab,arra még gyüjtenem kell hogy legyen egy kisebb vadászflottám vagy valami:D
Egy oan hajot akarok amit nem kap szét pár telitalálatos lövéssel egy kaloz nova, meg az erősősebb hajok se elsőre szedik szét :D -
még 5%-és végre tudok venni rendes fegyvereket! -
időnként van a többiből is bár én még L-est nem láttam az X3-ban!
de ha úgy is csak 1-et veszsel akkor sztem simán jó az "s"-es és majd szép lassan feltuningolod! az L-es csak annyiban más hogy van neki komoly fegyvere és erős palyzsa is....de nem tart sokáig beszerezni! ha viszont pl 10 vadász kéne akkor vegyél L-est mert egyessével nehéz felszerelni!
M6-os ról véleménye valakinek...? -
Egy Boron Millitary Hydra (rem jol irtam) mennyire jo,megéri gyüjteni rá?vkinek volt már vele tapasztalata? :D
Vagy inkább vegyek egy M3-ast?
Jah és nálatok is van oan hogyha bemegyek egy shipyard-ra és ott vannak a hajotípusok(S M L nemtom joe a sorrend):D h a 3 közül csak egy kapható, a legolcsobb,me a töbibből nincs egy darab se...? -
ohhh! én meg csak a bal oldalit néztem mindig
-
van egy TP-m...hogy lehet vele fuvarozni embereket(lényeket)? -
SaGa #9377 HA van a shipyardon, akkor a vételi táblázat alján, jobb oldalt kirja, milyen rang kéne a megvételhez. Bal oldalon meg az aktuális rangodat adja meg. Minden cikkre igaz, a hajókra is... -
nagyon fáj a fogam egy argon centaur-ra! milyen rangot kell elérnem hogy megvehessem? -
te nem gothic-oztál véletlenül? mintha ott már láttalak volna!(vagy BF2) -
Köszönöm
áh magvan,király :D -
#9373 Most nézem, a letöltések fül alatti táblázatok alpontban találod meg.
L -
Meglesem ott, am nemrég regiztem ott,a scripteket is onnan szedtem,meg egy csomo hasznos tippet is ,jo egy oldal.
Akkor asszem ez az egy kerülte el a figyelmemet :D
Köszi!
-
#9371 Amaro oldalán, a www.x3reunion.fw.hu-n ha regisztrálod magad, nagyonsok érdekes dolgot találhatsz - többek között azt is, amit keresel.
L -
Köszi a válaszokat.
Én aszittem h csak megveszem azt hip hop javit automatkusan :D
Akkor veszek egy pár oan kitet.
Azt megtudom valahol nézni h a rangok h vannak,hogy mi után mi következik? vagy valahol nincs ez leirva?nemtudjátok? -
#9369 Köszi az eddigi válaszokat!
Hogyan kérdezem meg, hogy mennyiért szállít? Nekem csak 3 választási lehetőségem van, amikor beszélgetek a kapitánnyal:
1.: hol van x szektor( ez a sztorivonal következő állomása)
2.: hol a legközelebbi kikötő
3.: hol a legközelebbi EQ dokk
Ha nem a kapitánnyal beszélek, hanem a navigátorral vagy egyéb, a hajón lévő emberkével, akkor ugyanez, + egy 4. lehetőség: add meg magad...
Egyébként alapból milyen kevés fegyver van egy mammuton... 2 Appc, 2 Ahept, 2 Bpac, és 2 nnememléxemmmilyen... jah, és 4 fighterdrone...
L
-
Ace McCloud #9368 A yakik, és a kalózok is nálam csak nagyon lassan lesznek ellenségek ha más (nem sajátjuk) rendszerben szedegetem le őket. Egy idő után ha radarkörzetbe érnek, mindjárt rámozdulnak a cuccaimra, és néha a hajómra is. Ezért kell 2-2x adv szatellitet telepíteni a rendszerekbe, hogy minden hajót lássak, minden gyárral tudjak kalkulálni, és elég magasra, vagy alacsonyra rakni a szatokat hogy ne vegyék észre. Ez álltalában 5 - 7 négyzet az y tengelyen allúlra vagy fellűlre, attól függően hogy mi van a közelében, és mennyire tér ki a kapu. Azonban énis úgy látom hogy a faj egészénél romlik a repu. Természetessen ha sajátjuk a rendszer, akkor sokkal jobban. -
Ace McCloud #9367 Nálam ha szkennelem a szállítóhajókat, akkor sem mutatja a gyárat, vagy állomást ami benne van. Ezt álltalában úgy tudom meg, hogy 8 km - n bellül comm. beszélek a kapitánnyal, megkérdezem h. mennyiért szállít. Erre közli hogy most foglalt, vagy 3000 - 1000 cr. Újra duma a kapitánnyal, és ekkor már fel is tudom fogadni. Elsőre nekem sincs "szállíts ide - oda" parancs. -
Ace McCloud #9366 Hi !
Nem csinál semmitsem a hull rep, hanem mint már említették kell venni BBS en repair kitet. Van egy sérült hajód, rárakod a boron szoftvert, meg a kiteket, és a spec. menüben kiadod a parancsot. Ekkor leáll a gép, minden más funkciót felfüggeszt, és elkezd javítódni. A javítás mértéke, és a repair kittek felhasználása a hajó méretétől függ. Minnél nagyobb a javítandó hajó, annál tovább tart a javítás, és annál több kell a kitből.
Amennyiben rajta hagysz a hajón a repair kitekből, eladáskor több mint 100x áron adod a kiteket (nálam legalábbis). Előfordulnak olyan küldetések a BBS en hogy egy kalóz vagánykodik rabolt hajókkal, és x millát kapsz ha levadászod. No ekkor lehet nagyot kaszálni. Kilövöd a kíséretet, ha szerencséd van abban volt a célszemély is, és a nagyhajót Otas HCF el viszonylag könnyen el lehet foglalni. Ha benne van a figura akkor eladod valamelyik shipyardon, miután hull rep volt, és megkapod az árát, meg a fejpénzt, ha nem volt benne a célszemély, van egy nagy hajód, ami álltalában mammouth, vagy más TL, és még a reputációd is növekszik. Úgy jutsz argon, vagy más faj nagyhajójihoz közel ingyé :O) hogy még te is leszel a jófiú. -
SaGa #9365 Ha olyan kalózt lős ki, amelyik egy adott bázishoz tartozik, akkor későb már nem tudsz dokkolni. A kalóz szektorok gyárai is szép lassan ellenségesek lesznek, ahogy irtod a kalózokat... -
SaGa #9364 A kalózok alapból ellenségesek és ez nem nagyon változik. Ha te nem is bántod őket, ők azért bepróbálkoznak, főleg a saját rendszereikben...
Van egy olyan érzésem, hogy ha sokat kiirtok, akkor egy idő után olyan szektorokban is megjelennek, ahol addig nem nagyon, de vannak bennük hajóim, vagy állomásaim, de ez tényleg csak egy megérzés, semmi konkrétumot nem tudok rá adni... -
SaGa Jr #9363 Nem kell hogy legyen benne cucc, elég ha már valaki felbérelte. Emellett nem minden TL bérelhető fel. Van amelyik nem fog sosem szállítani neked, mert egy gyárnak szállít, konkrét célja van (például vannak kaszinók, vannak börtönhajók, gyógyítók vagy fegyverszállítók és egyéb teherszállító feladatkörüek).
Nem fogsz minden szektorban találni ilyen gépet. Elsősorban az adott szektorcsoport központjában szoktak tanyázni ezek a hajók ha éppen nem valakinek szállítanak. Ha másutt bukkansz rájuk és éppen haladnak, akkor bizony foglaltak már egy melóra. -
#9362 Köszi!
Viszont úgylátszik nálam más lehet a hiba... Ugyanis az a nyavalyás mammuth töküres - leszkenneltem - és mégsem tudom felbérelni... egyszerűen nincs olyan szöveg a kiválaszthatók között, hogy "szállíccsál má' nekem, mer' építkezni akarok". Kingdom End-ben viszont - mint rájöttem - nincs is TL (egy bazinagy roncsot hittem annak)... pedig shipyard van... és ráadásul nem is tudok leszállni az ottani shipyardon... elfogadja a parancsot, de ha 15km-en belülre érek, akkor az autopilot lelessítja a gépet, és csak köröz a kikötő köröl a gépem... Paranid Prime-ban viszont fel tudom bérelni a TL-t... csak vissza kell töltenem egy mentett állást, mert a 4. küldi körül ugye egy "kicsit" visszaesik a reputáció náluk...
Szerintetek mi a fene lehet??? Kipróbáltam egy nyúgémmel is, custom módban... ott rögtön fel udom bérelni a mammutot...
L -
hull repair kit kell hozzá. legalábbis úgy emlékszem ez a neve. ezt is BBS-en keresztül lehet venni. -
energia kell hozzá.....gondolom,mert amúgy foggggalmam nincs , te próbáld ki feltétlen ogy raksz a hajódba energiacellákat....hisz csak úgy ingyen semmi se történik! ugrani is csak energiával -
Szerintem nem,énmá likvidáltam egy csomot,és nem küldtek rám senkit,v h elrepülnek mellettem nyugodtan,pedig ellenségeim :D
Sőt tudtam dokkolni kalozbázison is pedig ellenségek vagyunk :DD -
Hella
Elöször is köszi az elözö válaszokt(tom kicsit késve :D)
Ha megvettem ezt a Hull repair nemtommit kicsit drágán :D akkor ennek nem kéne javitani a hullt? me se automatikusan nem csinál semmit,se ha a hajo "konzoljába" ahol pl meg lehet adni a hajonak h menj ide és dokkolj,repülj át a szektoron...(bocs nemtom megfogalmazni :D) nah szal itt is van egy pár menű és az egyiken belül is ott van h hull(valami) és rányomok és akkor mondja h accepted vagy hasonlo! várok, de nemcsinál semmit...hogy lehet javitani akkor,vagy mennyit kell várni?:D -
ha elkezdem irtani a kalózokat,akkor annak nyoma marad? tehát egyelőre nem bántanak ha énse őket...ha most kinyírok párat ,akkor később várhatok bosszút? -
nem kérdezzük tőled! mi tudjuk! vagy fordítva? -
Nekem 3000-ért szállított kapunként.
Szerencsém volt, épp volt egy nem elfoglalt Mammuth Argon Prime-ban. Először felbéreltem, majd külön ki kellett adni neki, hogy dokkoljon a Shipyardon. Aztán megvettem a bányákat és ismét parancsot kellett neki adnom. A Fallow me-ra elment az ellenkező irányba. Kiadtam neki, hogy menjen egy pontra egy szektorban. Odaugrottam, seta és elég hamar jött is.
Ore Belt-ben kiraktam a Silicont egy 64-es kavicsra, az Oret egy 51-esre. Vagy fordítva?... -
Ace McCloud #9354 Illetve hasznos amikor extranagy hajókkar akarsz dokkolni, ami mellesleg problémás lenne. -
Ace McCloud #9353 Ó dehogyisnem !
Az egy nagyon kellemes hardver...
5 Km - n bellül vagy a célhoz, megnyomod a gyorsbillentyűjét, és voala.. már be is vagy dokkolva.
Nem kel 5 km nél közelebb menni, végigvárni a manővereket, stb
Hátránya hogy csak abban a gépben műxik amelyikben a játékos ül, hiába teszed rá más hajókra, az autopilóta nem fogja használni.
Ellenben nagyon hasznos amikor üldöznek, vagy más akar előtted bedokkolni, és eladni, vagy felvenni cuccost amivel le, ill felveri az árakat. Paranid termék. -
SaGa #9352 Ma erre máég nem jött rá enki. Valószinűleg csak az Elite "örökség". Ott nélküle csak kézzel lehetett dokkolni és forgott az Orbital Station. Kellemes manőver, Newtoni fizikával... -
ilyen válogatós ore-gyüjtőt még nem láttam!bezúz mindent ,felkap 2 követ és megy egy 50km-el messzebb lévő helyre...ott is ugyan ez....jön vissza megint 2 követ felkap .... mintha órabérbe menne a munka! -
a docking computer miben segíti a dokkolást?